Forandre ditt liv – oversikt over artikler

Forandre ditt liv

Oversikt over artikler

Her finner du alle artiklene jeg har skrevet om ulike temaer som berører vårt liv og som mange ofte lider unødvendig under.

Jeg deler noen mine løsninger og erfaringer på hvordan du tar makten tilbake over ditt eget liv på veien mot et friskere, lykkeligere og mer meningsfylt tilværelse.

Forandre ditt liv, Blogg

Mari forteller om sin vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter. Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse, erfaringer med de ulike fasene og problemer på veien. Hør om fremtidstanker og hvordan livet er i dag med livsgnist, energi og mening!

Blogg, Forandre ditt liv

Hvordan kan tannhelsen påvirke kroniske sykdommer og utmattelse? Mari deler sin erfaring med tannhelse i forhold til ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Vi forteller om Paracelsusklinikkens erfaring med tannhelse, som har erfaring med over 30 000 pasienter i forhold til kronisk sykdom og kreft. Mari forteller om sin reise med å finne riktig tannlege, økonomiske utfordringer og selve prosessen med operasjon av kavitasjoner (inflammasjon i kjevebeinet). Leter du etter løsninger på kroniske helseutrfordringer? Da er denne informasjonen til deg!

Blogg, Forandre ditt liv

I dette intervjuet forteller redaktør i Helsemagasinet, Dag Viljen Poleszynski, hvordan C-vitamin og et godt immunforsvar kan hjelpe deg dersom du blir smittet av virus. Hva er riktig dosering og er det noe man må være oppmerksom på ved inntak av høye doser C-vitamin? Hvilke andre ting styrker vårt immunforsvar?

Blogg, Forandre ditt liv

Som meditasjonslærer møter jeg ofte mennesker som finner meditasjon vanskelig og tidkrevende. Jeg har komprimert 15 års erfaring til en meget enkel meditasjonsteknikk som kun tar 5 minutter og som absolutt ALLE kan lære i løpet av noen minutter og få raske resultater med. I videoen finner du en kortversjon av mini-seminaret “FDL90 basis meditasjon – 5 minutters meditasjon for effektiv stressreduksjon og kultivering av et stille sinn” som gir en enkel introduksjon til hvordan du kan oppnå flotte helsemessige resultater med kun å investere 5 minutter med en enkel og avslappende meditasjon hver dag.

Blogg, Forandre ditt liv

Hvorfor er det umulig å bli perfekt for et menneske – og hva er konsekvensene av å ignorere dette? Perfeksjonisme er nemlig blitt en av vår tids store folkesykdommer – alt og alle skal være perfekte! Her får du tips om hvordan la perfeksjonisten i deg selv slippe taket, og hvorfor dette er viktig for ditt liv.

Blogg, Forandre ditt liv

Jeg møter mange mennesker som lever i desperasjon, frustrasjon og stress, og som føler at de lever et liv som ikke fullt ut er deres. Felles for dem alle er at de opplever en følelse av dyp tomhet og lengsel som om noe mangler i livet. Uansett om de er studenter, pensjonister, gründere, administrerende direktører, rike eller fattige, friske eller syke – følelsen er mer eller mindre den samme. Problemet er at de ikke vet helt hva tomheten er, og hvordan man fyller den for å føle seg fullstendig.

Blogg, Forandre ditt liv

Har du lurt på hvorfor problemer i livet ditt føles uløselige? Har du fastlåste konflikter på jobben, i parforholdet eller med barna? Føler du at du delvis står på stedet hvil i livet? Føler du det er ubehagelig når andre kritiserer deg og dine meninger? Med denne artikkelen kan du åpne opp for en gullgruve som ligger rett foran føttene dine!

Blogg, Forandre ditt liv, Sjamanisme

I denne artikkelen viser jeg hvorfor det er viktig for oss mennesker – og spesielt for dem som er ledere og forbilder for andre, som foreldre, lærere, politikere og bedriftsledere – å ha god etikk og verdisystemer.

Forandre ditt liv, Blogg, Tilgivelse

En av de største og mest verdifulle kunstene et menneske kan lære seg på veien mot god helse, livsglede og mening, er evnen til å tilgi seg selv og andre på en komplett måte – for det setter oss fri! I denne artikkelen får du en introduksjon til hva tilgivelse egentlig innebærer, og hvorfor og hvordan du tilgir deg selv og andre fra dypet av ditt hjerte.

Forandre ditt liv, Blogg

Oppsummering, priser og anbefaling. Vurderer du å prøve ut Paracelsus klinikken i Sveits? ​Her finner du informasjon om priser og mine anbefalinger om du tenker på å prøve ut klinikken selv.

Forandre ditt liv, Blogg

Paracelsus Clinic i Lustmühle i Sveits benytter en unik metode som er utviklet på klinikken for å hjelpe pasienter til å finne indre balanse. Dette hjelper kroppen til å regulere seg selv bedre slik at behandlingene virker optimalt.

Forandre ditt liv, Blogg

Uten riktig diagnose er det vanskelig å behandle riktig. Det blir som å famle i blinde og håpe at medisinene og behandlingsmetodene i det miste hjelper mot noen av symptomene. Se hvordan Prof. Dr. Med. Thomas Rau som er anerkjent som en av verdens ledende leger innen Biologisk medisin stiller diagnose på meg.

Forandre ditt liv, Blogg

Paracelsus Clinic i Lustmühle i Sveits benytter biologisk tannbehandling som et viktig verktøy for å helbrede alvorlig sykdom hos pasienter som ofte har prøvd «alt» av behandlingsmetoder uten suksess. Hos over 70 prosent av pasientene til Paracelsus ligger en eller flere av hovedårsakene bak kreft og de fleste former for kronisk sykdom i munnen, viser statistikken til klinikken, som har behandlet over 30 000 alvorlig syke pasienter fra 80 land.

Forandre ditt liv, Blogg

Hvordan Europas mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin åpenbarte seg for meg i tolvte time. Mitt liv som spirituell lærer, sjaman, veileder, forfatter og menneske er ikke bestandig slik jeg skulle ønske det var. I denne artikkelen får du et innsyn i en av de vanskeligste nedturene i mitt liv hvor det hold på å gå riktig galt for meg forrige år. Du vil også få se hvordan dette førte meg et stort skritt videre mot løsningen på mitt største helseproblem.

Blogg, Forandre ditt liv

Etter å ha eksperimentert med en rekke forskjellige alternativer for sunn frokost de siste femten årene har jeg nå endelig funnet en oppskrift som fungerer for meg. Sammen med min kone Maria inntar vi hver morgen en stor kopp kaffe (eller te) med Bulletproof kaffe som gir oss mer vitalitet og energi og i tillegg gjør oss mette frem til lunsj.

Forandre ditt liv, Blogg

Har du problem med rygg, føtter, knær, hofter, anspent kjevemuskulatur, plattfot eller Hallux valgus, en feilstilling i stortåens ledd som mange kvinner får av å gå med høye og spisse sko, kan ha en naturlig og enkel løsning. Å bytte ut skoene med barfotsko er et rimelig, enkelt og effektivt grep for rygg- og fothelsen! I denne artikkelen får du tips og råd om hvordan du kan gjøre det samme.

Blogg, Forandre ditt liv

Vestlig skolemedisin er på randen av en revolusjon i forståelsen og helbredelsen av kroniske og uhelbredelige sykdommer, som morbus Crohn, ulcerøs kolitt, multippel sklerose (MS), Parkinson, Alzheimer, autoimmune sykdommer og kronisk utbrenthet (ME). En noe «utradisjonell» metode hvor man bruker menneskelig avføring har nemlig vist seg å være et meget effektiv probiotikum.

Alle artikler er dessverre ikke publisert som blogg innlegg ennå. Du finner en oversikt over alle artiklene i serien "Forandre ditt liv" nedenfor. Du kan laste dem ned som PDF dokumenter her. 

Artikkel 1 (PDF) - Hvorfor hindrer du deg selv i å lykkes? Bruk de seks gullnøklene for å endre ditt liv! (Medium nr. 1-2013)

Artikkel 2 (PDF) - Lurer du på hvorfor noen alltid lykkes? Slik får du bedre selvtillit! (Medium nr. 3-2013)

Artikkel 3 (PDF) - Kunsten å sette mål som sjelen ELSKER ...og som det er mulig å oppnå! Del 1 av 2 (Medium nr. 5-2013)

Artikkel 4 (PDF) - Kunsten å sette mål som sjelen ELSKER ...og som det er mulig å oppnå! Del 2 av 2 (Medium nr. 6-2013)

Artikkel 5 (PDF - Du blir det du mater hjernen med: Slå av duppedittene - få mer overskudd og glede! (Medium nr. 7/8-2013)

Artikkel 6 (PDF) - Hvorfor frykter vi forandringer? ...og lær hvordan DU kan endre deg! (Medium nr. 9-2013)

Artikkel 7 (PDF) - Nøkkelen til en sunn og frisk rygg (Medium nr. 11-2013)

Artikkel 8 (PDF) - Meningen med sykdom og livskriser: En fantastisk ressurs for vekst og utvikling (Medium nr. 12-2013)

Artikkel 9 (PDF) - Slik kan du finne dine healing-talent (Medium nr. 1-2014)

Artikkel 10 (PDF) - Hvordan finne ekte lykke i livet? Kur på 21 dager som gir lykke og mening! (Medium nr. 3-2014)

Artikkel 11 (PDF) - Er jeg en maktsyk egoist som preges av penger og materielle goder for å bli lykkelig? (Medium nr. 4-2014)

Artikkel 12 (PDF) - Har du problemer i senga? Slik får du bedre søvn! (Medium nr. 6-2014)

Artikkel 13 (PDF) - Nytt liv på 90 dager med et unikt ernæringsprogram! (Medium nr. 7/8-2014)

Artikkel 14 (PDF) - Befri deg selv ved å tilgi - Lær de 7 grunnpilarene for ekte tilgivelse! (Medium nr. 2 - 2014)

Artikkel 15 (PDF) - Sjokket ved å miste sitt eget barn: Finnes det en mening bak alt? (Medium nr. 3-2015)

Artikkel 16 (PDF) - De 3 fasene for å helbrede sorg på en sunn og holistisk måte (Medium nr. 4-2015)

Artikkel 17 (PDF) - Allmektighetssyndromet - Kunsten å akseptere det vi ikke vet! (Medium nr. 5-2015)

Artikkel 18 (PDF) - Moderne vestlig medisin eller holistisk medisin? DEL 1 - Lær hvordan du kan ta et bevisst HELSEVALG! (Medium nr. 6-2015)

Artikkel 19 (PDF) - Moderne vestlig medisin eller holistisk medisin? DEL 2 - Slik finner du riktig BEHANDLER! (Medium nr. 1 - 2016)

Artikkel 20 (PDF) - Hva kan norske bedriftsledere lære av en sjaman? Slik bygger du en sterk personlig karakter! (Medium nr. 2- 2016)

Artikkel 21 (PDF) - Møt fremtidens største utfordring: Slik blir du ekspert i å håndtere forandringer! (Medium nr. 3-2016)

Artikkel 22 (PDF) - BARFOTSKO – den beste veien til smertefrie hofter, knær, ankler og rygg! (Medium nr. 4-2016)

Artikkel 23 (PDF) - Ble frisk av kronisk sykdom med avføring! (Medium nr. 5-2016)

Artikkel 24 (PDF) - Alle kan lære healing og få tilgang til kraften! (Medium nr. 1-2017)

Artikkel 25 (PDF) - Bulletproof: Få bedre vitalitet og energi med en kopp kaffe! (Medium nr. 3-2017)

Artikkel 26 (PDF) - Dette kan bli din viktigste avgjørelse: Lær hvordan du kan leve et lykkelig og meningsfylt liv i din livssituasjon (Medium nr. 4-2017)

Artikkel 27 (PDF) - Sliter du med å være perfeksjonist? Lær hvorfor du aldri blir det – og hvordan du unngår jaget! (Medium nr. 5-2017)