Sorg og tilgivelse – Oversikt over artikler

Sorg og tilgivelse

Oversikt over artikler

Her finner du alle artiklene jeg har skrevet om temaene sorg og tilgivelse. En av de største og mest verdifulle kunstene et menneske kan lære seg på veien mot god helse, livsglede og mening, er evnen til å tilgi seg selv og andre på en komplett måte – for det setter oss fri! 

Det å miste en som står oss nær kan være en voldsom påkjenning ofte forbundet med sjokk, dyp smerte og fortvilelse. Dette er noe vi alle opplever i løpet av vårt liv. I artikkelen "De 3 fasene for å helbrede sorg på en sunn og holistisk måte" deler jeg hvordan jeg hjelper mine klienter og studenter gjennom en slik vanskelig tid.

Forandre ditt liv, Blogg, Tilgivelse

En av de største og mest verdifulle kunstene et menneske kan lære seg på veien mot god helse, livsglede og mening, er evnen til å tilgi seg selv og andre på en komplett måte – for det setter oss fri! I denne artikkelen får du en introduksjon til hva tilgivelse egentlig innebærer, og hvorfor og hvordan du tilgir deg selv og andre fra dypet av ditt hjerte.

Sorg, Blogg

Det å miste en som står oss nær kan være en voldsom påkjenning ofte forbundet med sjokk, dyp smerte og fortvilelse. Finnes det en måte å bearbeide sorg på som ikke er forbundet med endeløse smerter, fortvilelse, tomhet og lidelse?

Sorg, Blogg

Finnes det en mening med alt? Alt var lagt klart for det mest produktive, spennende og meningsfylte år så langt i mitt liv. Jeg planla å åpne det nye året med den fantastiske nyheten om at jeg skulle blir far. Dette var et dypt ønske både hos meg og Maria som endelig skulle bli virkelighet.