Boklansering: Beyond Positive Psychology – A Journey from Burnout to Enlightenment

Av Pål-Esben Wanvig

Under lanseringen av boken “Beyond Positive Psychology – A Journey from Burnout to Enlightenment” i april/mai 2019 gikk boken til topps på bestselgerlistene hos verdens største bokhandler i syv land med mer enn 4000 solgte eksemplarer de første par dagene.I boken beskriver jeg min reise fra utbrenthet og hvordan jeg fant løsninger på mine fysiologiske, psykologiske og spirituelle problemer ved hjelp av en unik kombinasjon av det beste jeg har funnet innen Moderne og Urgammel vitenskap, medisin, teknologi og filosofi.Norsk oversettelse er planlagt til våren/høsten 2022.

Den engelske versjonen kan kjøpes på Amazon.com her

About The Book

The ability to change and adapt quickly in today’s unpredictable world is more critical than ever before for creating and retaining abundance, health, meaning, and happiness.Whether you want to escape the rat race, find happiness, change your career, solve demanding health problems, understand the path to authentic meaning and fulfillment, or just live fully by getting in touch with your true inner self, Beyond Positive Psychology is the blueprint.

This step-by-step guide to a Conscious, Enlightened Life teaches:

 • Why self-sufficiency to change and adapt quickly is the most important skill you can acquire in today’s accelerating, changing world.
 • How to utilize the immense power of your brain to boost your change process.
 • How to overcome the Almighty Syndrome, which is the #1 reason for limiting the ability to change and create the life you dream about.
 • How to use the Seven Golden Keys for Creating a Conscious, Enlightened Mind.
 • How to understand what Your True Inner Self wants with your life.
 • Why mastering ancient wisdom and technologies to access metaphysical spheres (described in quantum field theory) can turbo-boost all
 • changing processes like an enzyme that accelerates chemical reactions.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kommentarer

 1. C føle a og b blir litt for mykje “dilling” C er enkel og grei og gjer den beste viben, for meg vertfall. Lykke til!

 2. Hei Pål-Esben.
  Så spennende at du skal gi ut bok!
  Det er jammen imponerende. Gratulerer så mye, og lykke til med lanseringen.

  Vedrørende design kjente jeg på følgende..mitt første inntrykk var at A og B begge var mer krevende enn C. I C utgaven er min opplevelse at boktittelen får stå fra mer i seg selv og som er det essensielle som vekker min nyskjerrighet kjenner jeg. Jeg opplever at det er mer ro og seriøsitet i den utgaven. Så om jeg skulle plukke en av de tre fra bokhyllen tror jeg jeg ville plukket C.( utifra mitt ståsted som foretrekker det enkle).

 3. Hei Pål Esben 😉
  Gratulerer med boka og jeg falt for alternativ C
  For meg virker den mest åpen jeg blir sugd inn i boka og kan knapt vente å lese den.
  Den vekker min nysgjerrighet 😉
  Mye kraft og Spenning ser jeg.
  Varm klem fra Eyrun.

 4. Hei Pål-Esben,
  Jeg stemmer for Alt A. Grunnen er først og fremst innrammingen som leder oppmerksomheten mot senter av forsiden og dermed får leseren til å lese hva dette handler om. Det er min intuitive første reaksjon. Du kan jo vurdere om alt . B skal utstyres med samme ramme. Etter min oppfatning vil det være den optimale forsiden. Uansett er det en flott design og blir spennende å både lese den og følge med på hvordan markedet tar den i mot. Masse lykke til. Med vennlig hilsen Sverre

 5. Heisann Pål Esben.:)

  Gratulerer så mye med boklansering, jeg synes også alternativ c er det beste.
  Bokomslag c ser mere fengslende og ikke minst spennende ut.
  Man blir rett og slett tiltrukket av den.:)
  Masse Lykke til!
  Klemz fra Linda

 6. Hei Pål Esben.
  Gratulerer med bok. Det er fantastisk at du får spredt din kunnskap i så mange land i hele verden.?? Jeg synest B var “renest ” og fanget min oppmerksomhet. Det blir spennende å høre videre. Lykke til.
  Beste hilsen Odd Arild

  1. Hei Odd Arild. Ja det er mange som har oppfordret meg til å dele metodene som vi har hatt så eksepsjonell gode resultater med i Norge med det engelskspråkelige markedet. Nå er tiden kommet og jeg er takknemlig for din hjelp 🙂

 7. Hei Pål Esben,gratulere med ny bok og boklansering, jeg likte bok C best, var mer åpen og ingen rammer som holdt igjen, spennende bok 🙂 klem Toril

 8. Uten TVIL forslag C.
  Rent uttrykk!

  A – er alt for rotete.
  B – er bedre
  C – er best!

  Lykke til?

 9. Hei Pål Espen !

  Jeg synes alternativ A er mest offensiv og tiltalende og virker mest markedsførende for meg.

  Lykke til..

  Med beste hilsen

  Gunnar Egil Augdahl

 10. Uten tvil C. Fordi den øyeblikkelig var mest behagelig å se på. Mest åpen, de andre to er mer innrammet og litt for “strengt”. Dette var mitt førsteinntrykk uten å ha lest de andres kommentarer. Lykke til 🙂
  Hilsen Norunn

 11. Hei! Eg stemmer for alternativ C! Det designet er enkelt, reint og fint, akkurat slik eg likar det. Omslaget gir ein god følelse når eg ser på boka!
  Lykke til med bok, det blir kjekt å lese den!

  Venleg helsing Linda.

 12. Hei Pål Espen.
  Gratulerer med ny bok og boklansering. Jeg falt for for alternativ B.
  Hilsen Nina A Hay

 13. Hei og gratulerer med boken :). Jeg likte C best, den virket sterkest på meg. Symbolet (ørn? fugl fønix?) ble så tydelig her….kom klart og sterkt ut av mørket og tok plassen. Lykke til!
  Hilsen Grethe M Haugen

  1. Takk skal du ha Grethe! Ja, symbolet er en Fønix som representerer min vei ut av asken etter mitt burnout i 2003 🙂 Dette er også den nye logoen jeg vil benytte heretter.

 14. Synes C var den absolutt beste. Synes den gav det beste inntrykket. Det var i alle fall den som fanget min nysgjerrighet. Lykke til.

 15. Absolutt C. Når undertittelen er uthevet med gull slik som i A og B, blir det for mange elementer som slåss om oppmerksomheten. Alternativ C er ren og stilig.

 16. Hei Pål Espen.
  Gratulerer med ny bok – spennende 🙂
  Helt klart C. Den inviterte til “kom og les” 🙂
  Lykke til!
  Mvh
  Elin

  1. Takk Elin! Jeg setter veldig stor pris på hjelpen du gir meg ved å gi tilbakemelding på designet av bokomslaget 🙂

 17. Hei og takk for at jeg får lov til å bli med på å stemme på bokomslaget. Definitivt C – hands down. Den er “renest” og ser profesjonell ut. Lykke til! 😀

 18. Det må bli C, for de to andre kommer imot en, og man vil rygge. I C så er det mer Velkommen liksom.

 19. B synest eg ser finnast og reinasste ut…Lykke til med ny bok og salget…<3

  Vennlig hilsen
  arnhild frå snåsa

 20. Jeg ville ha gått for C. Den ser designmessig mest ren og tiltalende ut. Får med alt med tanke på valg av skrifttype og lesbarhet. De andre blir mer oppstykket ut. Lykke til med boklanseringen 🙂
  mvh Gunn Eva Johansen

 21. Hei. Alternativ C.
  Forklaring : omslag A føler eg meg innestengt og i boks. B kjenner eg meg fastklemt. C – er mild og vill informera om innholdet. Lykke til med boka uansett.
  Mvh Øyvind

 22. Hei, av de tre valgene foretrekker jeg C, men likte best den øverste da skriften ikke er så kompakt og dominerende. Virket mer tiltalende for meg. Ville kanskje vurdert mørk blå i stedet for helt svart. (Minnet faktisk litt om “Hunger Games”.) Lykke til! Blir veldig bra uansett:)
  Lill

 23. Gratulerer med utgivelse av ny bok. Gleder meg til å lese den. Foreslår alternativ C. Renest og mest innbydende. Lykke til!

 24. Hei, Jeg synes alternativ C har det beste designet. Grunnen er at jeg føler øynene hviler best når jeg ser på dette bokomslaget. For meg er det mye enklere å fokusere på alternativ C.

 25. Hei Pål-Esben,
  Gratulerer med snart utgitt bok!
  Jeg likte B best. A er litt for innrammet og C er litt for mye svart (selv om svart jo er litt stilig)
  Hilsen Atle

 26. B for Best !

  Ikke A pga at den ser ut som ” No 1 International Best Selling author” er det viktigste budskapet.
  Ikke C pga at ” a journey from burnout to enlightment” er for lite tydelig.

  Lykke til!!

 27. Gratulerer med bok!
  Jeg ville valgt enten B eller C. Alternativ C gir et roligere og mer stilrent inntrykk. Men på litt avstand kommer undertittelen på alternativ B mye bedre fram! Så dersom undertittelen er tenkt som en viktig detalj for å “selge” boka, ville jeg valgt B. Hvis den er mindre viktig ville jeg gått for alternativ C.
  Lykke til med valget og landseringen 🙂
  Hilsen Bjørg

 28. Gratulerer med boka
  Min intuisjon sier at alt. A er best. Boka kommer mot deg. Er det ikke det den skal når den ligger i butikkhyllene/på nettet?
  Mener det er den hvite kanten rundt/under, som utgjør forskjellen.
  I alternativene B og C blir dratt inn i boka. Som sagt, jeg mener boka skal komme til betrakteren.

 29. Hei Paul Esben.
  Så flott at du får spredt all din kunnskap, viten og erfaring utover i verden. Jammen utrolig hva du får til og rekker. Til hjelp og trøst for mange. Jeg syns C var best…renest og best for øyet, mer inviterende inn liksom. Ønsker deg alt det beste. 🙂 Hilde

  1. Hei Hilde og takk for dine gode ord! Det er mange som har oppmuntret meg til å dele min erfaring og kunnskap med resten av verden. Nå er tiden kommet og jeg er utrolig spent på hvordan dette vil gå 🙂

 30. Hei Pal Esben.
  Gratulerer med bok prosjektet.
  Jeg syncs alternativ B er det beste. Er det coveret som tiltrekker meg.
  Lykke til.
  Beste hilsen Alf

 31. Hei! Bok A har det bokomslaget som harmonerer best i sin helhet, når mitt “øye” faller på disse tre alternativene . Boken får en ramme som liksom holder tekstens utforming og oppbygging (tittel og forfatters navn) på en elegant måte.

 32. Hei,
  Gratulerer Pål Esben, det blir spennende å lese boken din, gleder meg.
  Det var A som fanget mitt blikk, var harmonisk i sin presentasjon. B var ne. 2 også på grunn balanse med linjene.
  Stor klem
  Yasmine

 33. Hei, jeg ble nok mest trukket mot C her også…
  -og spennende tittel også forresten…
  Lykke til!

 34. Hei Pål-Esben.
  Ønsker å gratulerer deg med boklansering som vil skje i våres 2016. Det vil jeg tro blir og er utrolig spennende 🙂
  Jeg falt meget godt for både A og C. Personlig liker jeg både innrammingen i bokforslaget til A, men også veldig godt åpenheten i bokomslaget C. Vanskelig valg. Jeg likte bokstavene på navnet ditt på bokomslaget A, men opplever det litt forstyrrende med de lyse rektangelene som rammer rundt setningene/ordene øverst og nederst på bokomslaget. Så jeg vil gå for bokomslag C 🙂 Lykke til med valget 🙂

 35. Gratulerer så masse med bokutgivelsen, kjempespennende.. Masse lykke til!
  Jeg synes C var den som fenga mest, renest å rolig for øyet, den som fanga blikket først.

 36. Hei Pål-Esben!
  Gratulerer med bokutgivelsen, jeg gleder meg til å lese den.
  Ved første øyekast falt jeg for alternativ C, men undertittelen er viktig her og den kommer best frem med ramme rundt .
  Derfor holder jeg en knapp på alternativ B etterfulgt av C.
  Lykke tl med lanseringen 🙂
  Else Karin

 37. C er den beste! De to andre blir for mye, og ser billig ut! C er enkel men elegant og fin samtidig:)

 38. Hei Pål-Esben.
  Gratulerer så mye med lansering av bok – så spennende!! 🙂

  Jeg synes alternativ C var finest.
  Opplever den som mer helhetlig og “harmonisk” 🙂
  Lykke til med valget og boklanseringen!

  1. Hei Siv Anita! Ja, det blir noen intensive og spennende måneder fremover… Tusen takk for at du deler din mening med meg 🙂

 39. Gratulerer med lansering 🙂 Synes alternativ C er best. Harmonisk og reint. Det enkle er ofte det beste. Men: alternativ B er også godt. Jeg tenker at undertittelen “en reise fra utbrenthet til opplysthet” blir tydeligere / får mer fokus på alternativ B …? Lykke til!!

 40. Heisann!
  Jeg liker alt A pga rammen rundt. Ellers syns jeg også alt C funker fint. Det er litt “renere”, men også kanskje litt kjedelig?
  Tvi tvi tvi med utgivelse!

  Hilsen fra Ylva:)

 41. Hei Pål-Espen!
  Så spennende med bokutgivelse. Jeg har studert de tre bøkene,sitter med fornemmelsen av bok B.

  Hilsen Arnvid

 42. Hei Pål-Esben,

  Gratulerer så mye med boken, gleder meg veldig til å lese den!
  Jeg syns alle alternativene er fine, men holder en knapp på C. Den er mer behagelig og rolig å se på, mer velkommen og åpen.

  Lykke til! 🙂

 43. Hei Pål-Esben!
  Gratulerer med boken.
  Mitt valg er alternativ C. Den er elegant og behagelig å se på.

 44. Hei Pål-Esben

  Så flott at du deler dine kunnskaper. Gratulerer og lykke til med bokutgivelsen.

  C har mørk bakgrunn med lyse bokstaver som for meg er vanskelig å lese, akkurat der mitt blikk faller først, det er lite å feste blikket på i dette området, det får meg til å tenke på «den lille sorte « som jo «er trygg og alltid passer», litt kjedelig og likt mye annet – mister interessen

  B virker for meg å ikke henge helt sammen, er i ubalanse og siden flyter ut i intet – vil ikke bruke tid på å finne ut mer

  A har to lyse felt, et med info om hva boken handler om der mitt blikk stanser først og i tillegg et lyst felt nederst som forteller at dette er en aktuell kvalitetsbok siden forfatteren tidligere har solgt godt i mange land. Rammen rundt binder sammen de to lyse feltene og medvirker til å holde fokus innenfor rammen. Fenger min interesse, vil både kjøpe og lese boken fordi jeg opplever den som informativ, spennende og spesiell.

  Ruth

  1. Hei Tom Christian og tusen takk for din tilbakemelding! Logoen er en Fønix som symboliserer min ferd fra asken (mitt burnout hvor jeg nesten mistet livet i 2003) til der jeg er i dag 🙂

 45. Et fabeldyr fra egyptisk mytologi lignende myter finner man også I Kina finner jeg på nettet.Lykke til med boken gleder meg til å lese den.er opplysning noe som kommer gradvis?må man åpne senteret I hjernen for å nå opplysning?hvilke teknikker er nødvendige og relevante for å nå opplysning?god jul!

  1. Hei Tom Christian. Ja, Fønixen finner man igjen i flere ulike mytologier 🙂 Om du vil vite mer om opplysthet kan du se video foredraget mitt om temaet som du finner i høyre kolonne her: https://www.wanvig.no/ (De 5 stegene til Spirituell selvrealisering). Ønsker deg alt det beste!

  1. Hei Tom Christian,

   ja, dette var et mye større prosjekt enn jeg kunne forestille meg… Utgivelsesdatoen er satt til 27. september 2016 og jeg håper at alt går på skinner fremover 🙂

   Beste hilsen fra
   Pål-Esben

   1. Hei igjen Tom, pga. sykdom har jeg måtte forskyve utgivelsen ganske lange. Nå er endelig frist satt: Høsten 2018. Beste hilsen fra Pål-Esben

 46. Jeg liker alternativ A best. Synes de to parallelle gullfargede båndene gir en fin og harmonisk og innramming av symbolet og teksten i midten. Ser fram til å lese boken din

 47. Hei Pål Espen

  Dersom jeg skal uttale meg som Produktdesigner på layouten på bokomslaget vil jeg si
  C,
  Dette begrunnet i Gestalt. Hjernens evne til å ville rydde alt. Dess mindre forstyrrende elementer, dess større seriøsitet. Mange elementer kan gi inntrykk av usikkerhet i form av et ønske om å implementere “alt” just in “cases”
  Sort er stabilt seriøst og mystisk. Få elementer er ryddig og det forstyrrer ikke budskapet.
  Bruk de kognitive Biasene du har lært oss. Tenk på Oldenvann i glassflasker som selger på enkelhet, inntrykk av renhet. Ditt valg men min mening… 🙂

  1. Hei Bente og tusen takk for din profesjonelle tilbakemelding som produksjonsdesigner! Jeg vil ta med meg ditt innspill i sluttprosessen som vil skje våren 2018. Beste hilsen fra Pål-Esben

 48. C om du velger en av de tre. Svart tiltrekker meg ikke, så jeg Ville ha vurdert annen bakgrunn til en sterk positiv farge.? Lykke til.

 49. Jeg synes omslag A er best fordi den har ramme rundt boka. Stilig med svart og gull.
  På bøkene uten ramme virker ordet Psycology veldig fremtredende, men når det er ramme rundt blir Positiv og den andre teksten også mer synlig. Det synes jeg er viktig, at hele teksten blir fremhevet. 🙂

Comments are closed.