GRATIS video seminar (verdi: 490 kr)

Lær å lage verdens enkleste  frokost på kun 5 minutter som gjør deg full av energi  i 4-5 timer uten å bli sulten!

Har du ikke medlemskonto? Opprett en gratis her!

Foredragsholdere:

Dag Viljen Poleszynski 

Dr. Philos, ernæringsfysiolog, redaktør for Helsemagasinet.

Ernæringsfysiolog dr.philos. Dag Viljen Poleszynski har gjennom flere tiår hatt som hjertesak å informere nordmenn om de rette fundamentene for en sunn helse gjennom et sunt kosthold.

Han er kjent for de fleste som en motstander av de offentlige kostholdsanbefalingene og en forkjemper for en fettrik og karbohydratfattig kost.

Under dette web seminaret vil Dag Viljen Poleszynski dele sin spennende kunnskap ad. viktigheten av nok (og riktig) fett for en sunn helse, helsegevinstene ved ketogent kosthold og hvordan du på en enkel måte kan høste effekten av dette med kaffefrokost og periodisk faste.

Pål-Esben Wanvig

Sivilingeniør, sjaman, journalist, lærer og foredragsholder innen personlig og spirituell utvikling.

Det har vært et stort problem for meg å spise frokost helt siden jeg var liten. Stort sett var det eneste jeg kunne få i meg cornflakes med melk og sukker eller til nød en brødskive med syltetøy. Dette bød på en del problemer, siden kroppen og hjernen stort sett sluttet å fungere tidlig på formiddagen da blodsukkeret falt en stund etter inntak av en karbohydratrik frokost.

Min frokost revolusjon kom etter at jeg leste boken "The Bulletproof Diet". Under dette  web seminaret vil jeg dele min erfaring og vise deg praktisk på mitt kjøkken hvordan du lager denne super frokosten med kaffe eller te på kun noen minutter. Du vil også få se hvordan jeg gikk ned mer enn 20 kilo og normaliserte alle fettverdier i blodet uten å trene og uten å være sulten!

*GRATIS* VIDEO SEMINAR

med Dag Viljen Poleszynski og Pål-Esben Wanvig

Dette video seminaret vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår energi, fokus og utholdenhet med kun 1 kopp "spesial" kaffe eller te om morgenen...

Hva du vil lære under video seminaret:

  1. Hva er fordelene med Bulletproof kaffe frokost (eller te frokost) og hvordan lager du den både hjemme og når du er ute og reiser? Bli med Pål-Esben på kjøkkenet og se hvordan det gjøres!
  2. Hvordan er det mulig å bli full av energi  i 4-5 timer uten å bli sulten kun med en kopp kaffe/te blandet med smør og olje som frokost?
  3. Kan det være helsemessige betenkelig å drikke kaffe/te med smør om morgenen? Kan et fettrikt kosthold skade helsen? 
  4. Hva er riktig type fett og hvilke typer bør vi holde oss unna?
  5. Oppklaring av misforståelsene rundt kolesterol, fett og hjerte/karsykdommer: Hvorfor et fettrikt kosthold med sunt fett har lite å gjøre med hjerte/karsykdommer (som dessverre mange medisinere fortsatt mener...)
  6. Er det mulig at et fettrikt kosthold kan bidra til å normalisere fettverdiene i blodet? (Triglyserider, HDL/LDL m.m.)
  7. Er det mulig at et fettrikt kosthold kan bidra til å normalisere en fettlever?
  8. Hva er ketogent kosthold og hvordan helsegevinster kan du oppnå med dette? Visste du at ketogent kosthold benyttes i behandlingen av barn med epilepsi?  Dag vil forklare hvordan et ketogent kosthold kan virke mot andre tilstander og hvorfor et ketogent kosthold er blitt allment akseptert i klinisk behandling.
  9. Hva er de helsemessige fordelene ved periodisk fasting (intermittent fasting) og hvordan gjør du dette praktisk uten å være sulten samtidig som du er full av energi?
  10. Se hvordan Pål-Esben gikk ned 20 kilo med denne dietten uten å være sulten og uten samtidig å trene!

Har du ikke medlemskonto? Opprett en gratis her!

>