Clairvoiance-og-prekognisjon-les-fremtiden

Nettkurs

Lengde 6:30

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

6:30

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 2490 kr.

Dette nettkurset gjorde stort inntrykk på meg og ga meg svar på mange ting jeg har lurt på lenge! Jeg var skeptisk på forhånd siden det å se fremtiden ofte er forbundet med mye useriøst innen det alternative. Det at JEG skulle kunne lære noe slik på en dag tvilte jeg litt på… 

Men all min skepsis ble gjort til skamme! Vi fikk en grundig og utrolig spennende forklaring av læreren om hvordan alt henger sammen med våre ESP antenner og fremtiden. Det er også flott at det ble lagt mye vekt på etikk, riktig bruk, ansvar og ikke minst hvilke begrensinger som finnes.  Jeg ble sjokkert over at JEG var istand til å lese fremtiden i forhold til ett av mine tema med metoden vi lærte med suksess på første forsøk!!! Nettkurset anbefales på det varmeste :-)

Oversikt over kursinnhold

Dette nettkurset er laget for deg som har lyst til å utforske de spennende mulighetene med å se samt tilrettelegge din egen eller andres fremtid. Videoen ovenfor beskriver innholdet i kurset og videoen nedenfor viser del 1 av nettkurset:

100% fornøyd garanti

Alle mine nettkurs har 30 dagers pengene tilbake garanti. Om du ikke er fornøyd med nettkurset får du hele kursavgiften returnert innen 5-10 dager.

Forutsetning for deltagelse: Yggdrasil sjaman grunnutdannelse