De 7 Gullnøklene for å skape et bevisst opplyst sinn!

Video nettkurs


Nettkurs

Enkelt

12 timer

Kursavgift

Video nettkurs - Kursavgift: 890 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
De 7 Gullnøklene for å skape et bevisst opplyst sinn - Nettkurs  × 1 kr890,00
Delsum kr890,00
Totalt kr890,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • 3 dagers full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.
    Du kan teste ut kurset i 3 dager uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Med dette nettkurset har jeg lagt grunnmuren for å kunne forandre mitt liv til akkurat slik jeg ønsker det. Etter å ha arbeidet massivt med treningsprogrammet, begynner mitt livstre å få grønne blader og vokse seg større og større. Jeg har fått livsgnisten tilbake og er på vei til å endre mitt liv slik jeg vil ha det! Her har du unike verktøy for å arbeidet med alle området av ditt liv. Investeringen i tid, penger og energi til dette treningsprogrammet er absolutt verdt det og mer til!! Det gir deg virkelig muligheten til å forandre ditt liv!! :)

Mari 


Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF)

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine sikre web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 7 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Du har da mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 7 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager. 

>