Forandre ditt liv på 90 dager!

Nettkurs


Nettkurs

Enkelt

60 timer

Kursavgift

Kursavgift: 8970 kr. 

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Forandre ditt liv på 90 dager - Nettkurs  × 1 kr8.970,00
Delsum kr8.970,00
Totalt kr8.970,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til introduksjons videoene til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 7 dagers 100% pengene tilbake garanti etter kjøpet. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 7 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager.

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Hvordan booker jeg de 2 personlige veiledningsamtalene som er inkludert i kursavgiften?

Dette er helt opp til deg. Jeg anbefaler at du tar en samtale før kurset starter opp og en når det er ferdig. Ta kontakt med Pål-Esben på post@wanvig.no når du ønsker å booke en avtale

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder Instituttøkonomi -Det matematisk/naturvitenskapelige fakultet hos University of Oslo

Kurset « Forandre ditt liv på 90 dager» har vært helt banebrytende og revolusjonerende for min del. Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.


Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.

Trygt og sikkert kjøp - 7 dager pengene tilbake garanti!

 • Umiddelbar tilgang til introduksjons videoene
  Du får tilgang til introduksjons videoene for nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Kurset inneholder bla.:

 • 2 personlige veiledning samtaler med Pål-Esben (verdi 3780 kr)
 • Ett web seminar lørdag 19. februar 2022 (verdi 2790 kr)
 • Tilgang til Rainbow Reiki 1. Grad nettkurs (verdi 2790 kr)
 • Tilgang til Rainbow Reiki 2. Grad nettkurs (verdi 5790 kr)
 • 10 videokonferanser for alle studentene (gruppen) hvor du har mulighet til å stille spørsmål (vedi 3000 kr)
 • Tilgang til online fordypnings videoer om temaene som blir introdusert på weekendseminaret
 • De 7 Gullnøklene som beskriver veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening, glede, overflod og god helse gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!
 • Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem. Mysteriet bak vår helse, lykke, suksess og fiasko. Denne treningen er basert på den mest moderne forskning innen adferdspsykologi og nevropsykologi
 • Kunsten å skape et lykkelig parforhold. For de som er singel: Hvordan finne en passende partner som du kan bli lykkelig sammen
 • Hemmelighetene bak omfattende aktivering av mitokondriene - cellenes kraftverk. Jeg deler meget effektive metoder for å aktivere samt øke antall mitokondrier i cellene for å skape mye mer energi, utholdenhet og vitalitet.
 • Kunsten å bli mer effektiv og mer produktiv ved å benytte mindre tid. Du lærer systemet jeg benytter for å være like produktiv med å jobbe 4 timer som jeg før brukte 8 timer på.
 • Veien ut av utbrenthet: Her deler jeg mitt meget effektive system for å hjelpe de som er utbrente til å bli frisk raskt.
 • Veien ut av depresjon: 10 Steg for å ta kontrollen tilbake over ditt eget humør og se lyst på livet igjen! Basert på min egen erfaring som bipolar (manisk depressiv).
 • Lengsel etter noe mer - Finn meningen med DITT liv! Hva er årsaken til at så mange føler at “noe viktig mangler” i sitt liv uten å kunne sette fingeren på hva det er? Du lærer hvordan din indre lengsel spores opp og hvordan du igjen får kontakt med dine virkelige behov og hvordan du finner tilbake til din livsvisjon og din essens/sjel
 • Hvordan skape en bedre fysisk og psykisk helse. Her deler jeg min omfattende erfaring og meget gode resultater med ernæring, kosthold, kosttilskudd, selvregulering, psykologi m.m.
 • From Poor to Rich – Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (online treningsvideo)
 • +++++ mye, mye mer!

"Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Christina Elisabeth Hagen

Klinisk psykolog