Forandre ditt liv på 90 dager!

Nettkurs


Nettkurs

Enkelt

60 timer

Kursavgift

Repetisjonsavgift: 1000 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Forandre ditt liv på 90 dager - repetisjon - Nettkurs  × 1 kr1.000,00
Delsum kr1.000,00
Totalt kr1.000,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • Umiddelbar tilgang til introduksjons videoene
    Du får tilgang til introduksjons videoene for nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

"Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Christina Elisabeth Hagen

Klinisk psykolog

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til introduksjons videoene til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 3 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset etter kjøp. Du har da mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 3 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager. Garantien gjelder ikke etter du har fått innvielsene til nettkurset.

>