From Poor to Rich

Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod


Nettkurs

Enkelt

13 timer

Kursavgift

Video nettkurs - Kursavgift: 890 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
From Poor to Rich - Nettkurs  × 1 kr890,00
Delsum kr890,00
Totalt kr890,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • 3 dagers full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.
    Du kan teste ut kurset i 3 dager uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Jeg trodde jeg hadde en viss anelse om hvordan vårt økonomiske system fungerer og hvordan jeg skal håndtere min personlige økonomi. Etter å ha sett treningsprogrammet forstod jeg at jeg har tatt grundig feil. Dette er informasjon alle mennesker burde hatt tilgang til på barneskolen, for å lære seg å håndtere sin egen økonomi og få forståelse for vårt økonomiske system. Alle som ønsker å ha kontroll over sin økonomi og ikke bli rundlurt av andre burde få med seg treningsprogrammet «from poor to rich»!!! Det ække så vanskelig, men det er grunnleggende å ha tilgang til kunnskapen slik at du kan gjøre forbedringer i din økonomi umiddelbart!

Mari 


Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF)

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine sikre web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 7 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Du har da mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 7 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager. 

>