Godt Nytt År!

Godt Nytt År!

2019

Jeg ønsker deg et riktig Godt Nytt År og håper 2019 blir det beste året så langt i ditt liv! I videoen får du høre om noen av mine planer for 2019 samt tips for å oppnå dine egne nyttårs forsetter i 2019.

Oppnå suksess med dine nyttårsforsetter!

Jeg har laget en gratis video trening med mine beste tips for hvordan du kan oppnå dine mål med stor suksess hvor du lærer 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!

Lær å bli en ekspert i tilgivelse i 2019!

En av de største og mest verdifulle kunstene et menneske kan lære seg på veien mot god helse, livsglede og mening, er evnen til å tilgi seg selv og andre på en komplett måte – for det setter oss fri!

Kanseya er en meditasjonsform for praktisering av meditasjon for tilgivelse på en dyp og virkningsfull måte. Gjennom innvielses ritualer virker meditasjonen med full kraft fra første dag!

Den viktigste virkningen med Kanseya Meditasjon er tilgivelse gjennom hjertet for å frigi deg fra overflødig ballast du bærer med deg.  Det er mulig å gjøre tilgivelsesarbeidet for deg selv eller for andre personer og bestemte situasjoner.

 Tilgivelse er nøkkelen til hjertes skattekammer som er fundamentet for et lykkelig liv.

For første gang underviser jeg denne unike meditasjonsformen som et web seminar mandag den 28. januar kl. 18.30. Som nyttårstilbud får du 50% rabatt på dette seminaret.

Ukentlig LIVE sending 

Den 24. januar starter jeg mitt første ukentlige LIVE show med spennende gjester og mine beste råd for for hvordan du skaper et lykkeligere og mer meningsfylt liv og en bedre helse.

Mer informasjon kommer snart...


Boken min er snart klar! 

I løpet av de neste ukene blir boken min lansert internasjonalt.

Mer informasjon kommer snart...


>