Er du klar for ditt livs mest spennende reise?

Jeg hjelper deg med å finne dyp innsikt, mening, livsglede og helbredelse på veien tilbake til din sanne natur og din sjels misjon i dette livet.

Er du klar for ditt livs mest spennende reise?

Jeg hjelper deg med å finne dyp innsikt, mening, livsglede og helbredelse på veien tilbake til din sanne natur og din sjels misjon i dette livet.

Veien til et sunt, meningsfylt og oppfylt liv

Pål-Esben Wanvig

Sjaman.
Fordfatter.
Sivilingeniør.
Spirituell lærer.
Urokkelig optimist.

Min største lidenskap ligger i å hjelpe mennesker å finne tilbake til sin egen styrke, visdom og sjels vei. Som en urokkelig optimist er jeg kjent for å spre håp, inspirasjon og motivasjon til alle jeg møter uansett hvordan situasjon de befinner seg i.

I 2003 møtte jeg veggen og var nær ved å miste livet. På veien for å bli frisk har jeg samlet en omfattende kunnskap gjennom mer enn 25.000 utdannings og erfaringstimer innen bla. sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Jeg har hatt den store gleden med å hjelpe flere tusen studenter og klienter ut av fastlåste livssituasjoner som bla. utbrenthet, kronisk sykdom, tomhet og mangel på mening.

Pål-Esben Wanvig

Sjaman.
Fordfatter.
Sivilingeniør.
Spirituell lærer.
Urokkelig optimist.

Min største lidenskap ligger i å hjelpe mennesker å finne tilbake til sin egen styrke, visdom og sjels vei. Som en urokkelig optimist er jeg kjent for å spre håp, inspirasjon og motivasjon til alle jeg møter uansett hvordan situasjon de befinner seg i.

I 2003 møtte jeg veggen og var nær ved å miste livet. På veien for å bli frisk jeg samlet en omfattende kunnskap gjennom mer enn 25.000 utdannings og erfaringstimer innen bla. sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Jeg har hatt den store gleden med å hjelpe flere tusen studenter og klienter ut av fastlåste livssituasjoner som bla. utbrenthet, kronisk sykdom, tomhet og mangel på mening.

Etter en traumatisk opplevelse som etterlot meg paralysert i lang, lang tid ble Pål-Esbens veiledning min redning. Etter noen få måneder hvor han gjennom hans kunnskapsrikdom og samtaleterapi førte meg til min største transformasjon. Jeg fikk tilbake livsgnisten min. Livet begynte å endre seg. Hvor det var dunkel og trist, begynte det å skinne på nytt. Jeg er evig takknemlig til han og for denne muligheten han ga meg.

Stephanie

Bedriftsleder

Etter en traumatisk opplevelse som etterlot meg paralysert i lang, lang tid ble Pål-Esbens veiledning min redning. Etter noen få måneder hvor han gjennom hans kunnskapsrikdom og samtaleterapi førte meg til min største transformasjon. Jeg fikk tilbake livsgnisten min. Livet begynte å endre seg. Hvor det var dunkel og trist, begynte det å skinne på nytt. Jeg er evig takknemlig til han og for denne muligheten han ga meg.

Stephanie

Bedriftsleder

Filosofien

De ofte oppsiktsvekkende resultatene som mine klienter og studenter får, kommer gjennom en unik måte å kombinere det beste fra to verdener: Sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun objektive resultater som teller, og sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss. Jeg legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater med alt som lærers bort.

funksjonell medisin

nevro psykologi

sjamanisme

SJELENS VEI

En raus, vennlig og inspirerende lærer

Er du klar for ditt livs mest spennende reise?

For meg og mange av mine studenter har reisen til å forstå vårt sanne vesen ved å utforske vår natur (både fysisk, mentalt, emosjonelt, spirituelt) og hvor vi kommer fra, vært den mest helbredende, spektakulære og opplysende reisen vi har lagt ut på i dette livet.

Gratis kurs og informasjon

Se gjennom gratis nettkurs og artikler. Jeg holder deg oppdatert når nye artikler og videoer legges ut på denne websiden.

Seminarer

Prøv ut de første skrittene gjennom å delta på ett av mine spennende seminarer som nettkurs hjem i din egen stue når det passer deg

Utdannelser

For deg som er klar for å sette ut på en livsendrende reise der tiden kanskje er moden for større endringer i ditt liv. Jeg vil være din guide på reisen og vil følge deg opp personlig.

Personlig livsveiledning

Personlig livsveiledning der jeg skreddersyr løsninger for deg og din livssituasjon (begrenset tilgjengelighet)

Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme

Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.

Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder

Alle kurs og utdannelser som nettkurs

Alle mine kurs og utdannelser går som online nettkurs – rett hjem i din egen stue når det passer deg!

Frihet med nettkurs

Alle nettkurs og utdannelser kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Alle utdannelsene er online nettkurs som kan gås gjennom i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige lærere ved hjelp av personlige 1-1 videosamtaler. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smarttelefon, nettbrett eller smartTV

Effektiv læring

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer).

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

FRA ME OG UTBRENTHET TIL ENERGI, GLEDE, HVERDAGSLYKKE OG MENING

Min verden har vært mørk og uten fremtidshåp. Pål-Esben har som lærer og mentor vært min lysbluss i mørket – der han steg for steg har hjulpet meg tilbake til livet! Da jeg først møtte Pål-Esben var jeg helt utslitt med 20 timer om dagen i sengen. Under de første seminarene lå jeg bakerst i rommet og sov. Helsetilstanden min var ekstremt dårlig og jeg så ingen vei ut av marerittet mitt.

De siste årene har vi jobbet målrettet og intensivt sammen for å bringe meg tilbake til livet – med mer energi, glede, hverdagslykke og mening. Aldri før har livet vært så godt å leve som nå!

På denne veien har Pål-Esben vært en brilliant mentor og lærer! Han er en ekstremt dyktig pedagog, som presenterer komplekse ting på en forståelig og praktisk måte. Han har lært meg hvordan jeg kan stå stødig i livets stormer – og leve et lykkelig liv hvor enn livet tar meg.

Det som virkelig er imponerende er at en slik historie om min utrolige fremgang ikke tilhører meg alene. Vi er en stor gruppe studenter og klienter og det er en glede å observere hvordan han hjelper alle på en profesjonell, målrettet og utmerket måte som ofte fører til utrolige resultater på kort tid! Dette er en kunst – som han mestret med glans!

Mari A. Nilsen

Lærer og veileder

Tilgjengelige nettkurs

Her finner du noen av nettkursene som er tilgjengelige for nye studenter. 

Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner

Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner

Forandre ditt liv på 90 dager!

Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr

Dette kurset gir deg en praktisk innsikt og metoder for å få tilgang til runenes visdom og helbredende krefter. Du vil bla. få Innvielse i en unik metode for å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive målbare resultater. Du lærer også sjamanistisk helbredelse og energetisering ved hjelp av kraftdyr og hvordan du får tilgang til visdommen og kreftene til dine personlige sjamanistiske Kraftdyr

Sjaman grunnutdannelse

Er du klar for ditt livs reise? Absolutt ALLE kan lære å utøve sjamanisme! Denne utdannelsen er en spennende, unik og dyp utviklingsreise for å finne tilbake til deg selv, din sanne natur, kraft og misjon. Dette er et dypdykk i den sjamanistiske visdom, filosofi, mystikk og magi som vil sette dype spor i ditt liv. Denne sjaman utdannelsen er skreddersydd og tilrettelagt for alle mennesker med en travel hverdag som er klar for å utforske de dypeste delene av sin eksistens.

Det beste jeg har gjort noensinne var å studere hos Pål-Esben. Han hjalp meg å finne veien ut av mitt burnout. Nå jobber jeg og lever meget godt uten disse utfordringene. Jeg har endret mitt mindset, og fått gode teknikker jeg bruker i hverdagen slik at jeg kan unngå å igjen møte veggen.

Camilla

spesialpedagog

Min første bok

I boken "Beyond Positive Psychology - A Journey from Burnout to Enlightenment" beskriver jeg min vei fra utbrenthet til det unike livet jeg lever i dag. Jeg deler også mange nyttige metoder, teknikker, filosofi som kan både inspirere og hjelpe deg på veien til å skape et sunt, meningsfylt og oppfylt liv.

Under lanseringen av i mai 2019 gikk boken til topps på bestselgerlistene hos verdens største bokhandler i syv land med mer enn 4000 solgte eksemplarer de første par dagene.

I boken beskriver jeg min reise fra utbrenthet og hvordan jeg fant løsninger på mine fysiologiske, psykologiske og spirituelle problemer ved hjelp av en unik kombinasjon av det beste jeg har funnet innen Moderne og Urgammel vitenskap, medisin, teknologi og filosofi.

Nedenfor finner du et utdrag fra det første kapittelet i boken som beskriver hvordan alt startet.

Norsk oversettelse nesten ferdig og boken er planlagt lasert i Norge høsten 2023.

Den desidert mest spennende reisen i vårt liv!

Gratis nettkurs

Registrer deg for vårt nyhetsbrev der du blir informert om alle nyheter, artikler og videoer som blir lagt ut. Du får umiddelbar tilgang til alle gratis nettkurs, PDF versjon av alle artikler og annet eksklusivt innhold for medlemmer:

Registrering av medlemskonto målsetning

Har du allerede medlemskonto? Logg inn

Din kontaktinformasjon er sikker og vil aldri bli misbrukt eller gitt videre til andre! En gang i blant vil du motta mitt nyhetsbrev med artikler, info om nye nettkurs og tips for en bedre helse og et lykkeligere liv. Du kan når som helst med ett klikk stoppe å motta denne informasjonen.