Hjerte meditasjon for dyp tilgivelse -
Kanseya Shai'nar


Nettkurs

Enkelt

5 t 10 m

Kursavgift

Hjertemeditasjon for dyp tilgivelse

En av de største og mest verdifulle kunstene et menneske kan lære seg på veien mot god helse, livsglede og mening, er evnen til å tilgi seg selv og andre på en komplett måte – for det setter oss fri!

Video nettkurs - Kursavgift: 890 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Kanseya Shainar hjertemeditasjon - Nettkurs  × 1 kr890,00
Delsum kr890,00
Totalt kr890,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • 7 dagers full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.
    Du kan teste ut kurset i 7 dager uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Tusen takk for et innholdsrikt og spennende nettkurs. Det var veldig givende for min del. Har nå brukt teknikkene som du lærte bort i to dager. Det har stor innvirkning på meg; blir varm i brystkassa og jeg blir veldig emosjonell, og hendene "brenner". Er mektig imponert over virkningen!

 Åse 

Daglig leder

Jeg er takknemlig over å få en enkel metode som virkelig kan hjelpe meg med å helbrede gamle traumer og sår. Jeg har brukt metoden og jeg kjenner at den virker. Jeg blir varmere om hjertet og jeg opplever at gamle sår smelter bort.

Hege

Lærer

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Om nettkurset også inkluderer innvielse vil du bli kontaktet innen 1-5 arbeidsdager for å avtale tid for innvielsen.

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine sikre web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 3 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Du har da mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 3 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager. Garantien gjelder ikke etter du har fått innvielsen.

>