Kunsten å sette mål som sjelen din elsker! Holistisk målsetning for et lykkeligere liv. - Pål-Esben Wanvig

Kunsten å sette mål som sjelen din elsker! Holistisk målsetning for et lykkeligere liv.

Lær kunsten å sette mål som sjelen din ELSKER! Lurer du på hvorfor så mange ikke når sine mål? Her kan du lære deg hvordan du kan sette deg oppnåelige mål som du kan nå med en holistisk målsetning for et lykkeligere liv! I denne treningsvideoen hjelper jeg deg til å sette mål som er mulige å nå og som sjelen din elsker.

I mer enn 25 år har jeg hjulpet tusenvis av mennesker med hvordan de kan sette mål og ikke minst nå målene. I mine øyne kan hvem som helst oppnå stort sett de fleste mål de setter seg om det blir gjort på rett måte.

Jeg har laget to videotreninger hvor jeg deler metodikken jeg selv benytter for å oppnå de fleste av målene jeg setter meg og som mine klienter benytter med veldig gode resultater. I den første videoen får du et intensivkurs i hvordan sette mål som er viktig for din livsvei og hvordan oppnå dem. I den andre videoen ser du hvordan du praktisk kan oppnå de målene du setter deg.

VIDEO 1 av 2: Kunsten å sette mål som sjelen elsker... og som det er mulig å oppnå

I denne videoen erfarer du bla.:

 • Hvorfor er det slik at så mange ikke når sine mål?
 • Hvorfor er vi opplært til å glemme det som faktisk er det viktigste i vårt liv?
 • Mislykket søken etter "magiske piller" og snarveier
 • Beskrivelse av "Holistisk målsetning for et lykkeligere liv! Steg 1-3
 • Eksempler på hvordan du enkelt kan sette EFFEKTIVE og OPPNÅELIGE mål selv og få TOPP resultater!!

 

VIDEO 2 av 2: Hvordan man praktisk OPPNÅR sine mål
Det er viktig at du har sett gjennom hele video 1 før du er denne videoen.

Jeg håper dette hjelper deg med å oppnå dine mål og drømmer. Lykke til!

Hva er din erfaring med å sette deg mål? Del gjerne dine erfaringer med målsetting og måloppnåelse i kommentarfeltet under 🙂

 • Hei Pål Espen.
  Tusen takk for to inspirerende videoer, Jeg er 80år og driver stadig med selvutvikling og er glad for alle nye gode råd.

  Jeg fikk noen gode tips. Lykke til videre med ditt meget nyttige og interessante yrke.

  Med vennlig hilsen

  Birgitte Hendriksen

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Birgitte!

   Du er et fantastisk eksempel på at alder ikke er noe begrensing for å drive med selvutvikling! Tusen takk for din tilbakemelding og inspirasjon 🙂 Jeg ønsker deg lykke til!

   Beste hilsen fra
   Pål-Esben

 • Linda Helene sier:

  Veldig bra og inspirerande videoforedrag! Dette må prøvast i praksis.

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Linda Helene og tusen takk for tilbakemeldingen 🙂 Jeg ønsker deg lykke til med å oppnå dine mål og drømmer!

 • Jorunn Marie sier:

  Veldig bra og inspireande videoer,no gleder eg meg til å sjå kos eg kan forandra livet mitt på 90 dager 🙂

 • Tone sier:

  Kjempeviktig tema! Tusen takk for at du deler det du har på hjertet <3 Gleder meg til å gå utdannelse hos deg 😀

 • >