GRATIS video seminar (verdi: 490 kr)

Lær 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!

*GRATIS* VIDEO SEMINAR

med Pål-Esben Wanvig

"Dette videoseminaret vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår dine viktigste målsetninger..."

Hva du vil lære på dette video seminaret:

 1. Jeg vil vise deg praktisk hvordan jeg jobber strukturert og smart for å oppnå mine drømmer og visjoner samt hemmelighetene bak hvordan det er mulig for meg å ta 3 måneder ferie i året samt jobbe kun 24 timer i uken. Under dette web seminaret tar jeg deg med bak forhenget for en viktig del av mitt liv som jeg normalt sett kun underviser en håndfull som har personlig coaching med meg.
 2. Hvorfor er det så viktig for for både din fysiske og psykiske helse, ditt privat liv og ditt profesjonelle liv at du har et effektivt system for å sette og oppnå dine målsetninger?
 3. Våre målsetninger kan ha en stor innvirkning på vår fysiske helse: Psyko-Kardiologi: En kort introduksjon til den spennende forskningen som gjøres i Tyskland mellom sammenhengen av å sette rett mål og rekonvalesens tiden samt resultatene man kan oppnå etter en bypass hjerte operasjon.
 4. Hva er de 3 viktigste årsakene til at så mange ikke oppnår de målene de setter seg? Hvordan unngår du disse årsakene selv?
 5. En kort introduksjon til det målsetting systemet jeg bruker,  slik at du kan benytte samme metodikk og strategier som har hjulpet meg til å oppnå stort sett alle målsetninger jeg har satt meg de siste 10 årene.
 6. Strategi 1 – Evaluering av mål og livsmisjon: Hvordan finner du ut om målene dine passer for deg og om dette er noe som virkelig er viktig for ditt liv?
 7. Strategi 2 - Din suksess indikator: Lær hvordan du med en enkel selvanalyse kan finne ut om du har sjanse til å oppnå en målsetning eller ikke. Du lærer hvorfor det er essensielt at du gjør denne selv analysen før du starter å bruke tid, energi og penger på å prøve å oppnå et mål...
 8. Strategi 3 – Smart planlegging, gjennomføring og evaluering av mål: Lær hvordan du setter mål på en særdeles effektiv måte. Se hvordan du bryter ned målene dine i sykluser og planlegger praktiske daglige og ukentlige aktiviteter og vaner for å oppnå dem. Hemmeligheten bak progressiv mål planlegging. Hvorfor er det nær umulig å oppnå større mål og prosjekter uten smart planlegging og gjennomføring?
 9. Strategi 4 – Smarte vaner: Hvordan skape holdbare gode vaner som du kan gjennomføre med glede over lang tid.
 10. Strategi 5 – Selv motivasjon: Lær kunsten om hvordan du motiverer deg selv uten å være avhengig av andre. Hvorfor er kunsten å aktivere din egen selv motivasjon er en av hovednøklene til om du oppnår et mål eller ikke?
 11. Hvordan jeg strukturerer min dag og har doblet min effektivitet og får gjort unna 12 timers arbeid på kun 6 timer…

.

>