Møt dine Engler

Nettkurs


Nettkurs

Enkelt

5 timer

Kursavgift

Video nettkurs - Kursavgift: 890 kr.

Dropp å skrive adressen din, kjøp heller med hurtigkasse!

Faktureringsdetaljer

Din bestilling

Produkt Delsum
Møt dine Engler - Nettkurs  × 1 kr890,00
Delsum kr890,00
Totalt kr890,00
  • Snart i mål! Husk, Vipps er gebyrfritt når du handler på nett. Du kan også betale med Visa eller Mastercard.


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: [email protected] eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • 3 dagers full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.
    Du kan teste ut kurset i 3 dager uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Kurset var strålende fantastisk. Seminaret er kjempe flott, jeg merker stor forskjell med at det har åpnet seg mange muligheter med trygghet, større tro på meg selv, personlig utvikling, i en stressende hverdag er viktig med meditasjon for å finne overskudd og veien å gå, der er engle meditasjon kjempe fin, det tar ikke lange stunden og man får skuldrene ned og ser framover, så dette seminaret burde alle ha, enten kun for seg selv eller hjelpe andre.

 Toril 

Bonde

Takk for ett kjempe fint seminar med "Møt dine Engler. Det var sterke krefter i sving og jeg opplevde mye nytt og spennende. Jeg føler att dette seminaret har gjort hverdagen mye lettere. Veldig små ting som gir store utslag. Det er blitt mye lettere å ta tak i de små ting som jeg har hatt så lett for å utsette før. Dørstokk mila er ikke så lang lenger. Selvfølelsen har økt betraktelig og jeg gleder meg til å jobbe mer med dette. Ett kurs som alle vil ha god nytte av og anbefales på det varmeste.

Monica

Sykepleier

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Om nettkurset også inkluderer innvielse vil du bli kontaktet innen 1-5 arbeidsdager for å avtale tid for innvielsen.

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email [email protected]. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine sikre web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 30 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til [email protected] innen 30 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager.