Møt dine Engler - Krystallveien

Nettkurs


Nettkurs

Middels

7 t 20m

Kursavgift

Video nettkurs - Kursavgift: 890 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Møt dine Engler Krystallveien - Nettkurs  × 1 kr890,00
Delsum kr890,00
Totalt kr890,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: [email protected] eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • 30 dagers full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.
    Du kan teste ut kurset i 3 dager uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

Under dette seminaret fikk jeg virkelig kjenne på vår engleeksistens og hva de kan gjøre for oss. Møt dine engler - Krystall veien er kurset hvor du får forståelsen av hvordan alt henger sammen - hvem vi egentlig er og hva vi har rundt oss av hjelp. Her gikk vi dypt inn i den "magiske" verden til engler og lysvesen på en trygg måte. De verktøy du får på dette kurset som leder deg inni denne fantastiske verden er enkle, unike og meget effektive. Gjennom Pål-Esben sin fremragende måte å undervise dette enkle men dog vanskelige tema på gav meg en innsikt som jeg idag er ydmyk og takknemlig for. Anbefales på det sterkeste!

 Gry Lina Engebretsen 

Regnskapsfører

Dette er det mest lærerike seminaret jeg noen gang har vært på, og jeg har vært på mange i min søken etter utvikling. For det første fikk vi veldig interessant teori om det menneskelige energisystemet som jeg aldri har hørt maken til før. Vi mennesker har enorme, astrale strukturer rundt oss som vi ikke har den minste anelse om. Disse strukturene består av hellige berg, hellige elver, kilder, drager, 7 himler og mye mer. I dette landskapet ligger selve blåkopien til blant annet alt materielt liv. Dette i seg selv er interessant teori. Men det fantastiske med dette seminaret er at vi lærte metoder som kan ta oss inn i disse hellige, astrale strukturene og dermed få mulighet til å besøke vår egen blåkopi. På denne måten har vi et verktøy til å komme i kontakt med den vi dypest sett egentlig er. Min erfaring så langt etter fire astralreiser er at jeg har fått dyp kunnskap om meg selv og dyp helbredelse. Jeg har også fått konkrete råd om hvordan jeg skal gå videre på denne spennende reisen.

Hege

Lærer

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Om nettkurset også inkluderer innvielse vil du bli kontaktet innen 1-5 arbeidsdager for å avtale tid for innvielsen.

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email [email protected]. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine sikre web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 30 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til [email protected] innen 30 dager etter kjøpetDu vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager.