Informasjons videoen er fra 2012 - en yngre versjon av meg :-)

Møt dine Engler - Krystallveien - Web seminar

forståelsen av hvordan alt henger sammen

Under dette seminaret fikk jeg virkelig kjenne på vår engleeksistens og hva de kan gjøre for oss. Møt dine engler - Krystall veien er kurset hvor du får forståelsen av hvordan alt henger sammen - hvem vi egentlig er og hva vi har rundt oss av hjelp. Her gikk vi dypt inn i den "magiske" verden til engler og lysvesen på en trygg måte. De verktøy du får på dette kurset som leder deg inni denne fantastiske verden er enkle, unike og meget effektive. Gjennom Pål-Esben sin fremragende måte å undervise dette enkle men dog vanskelige tema på gav meg en innsikt som jeg idag er ydmyk og takknemlig for. Anbefales på det sterkeste!

Gry Lina Engebretsen

Har du et ønsker om å møte din egen Engel eksistens?


Dette web seminaret er noen utenfor det vanlige. Her vil du bli introdusert til en verden som for de fleste vil få nakkehårene til å reise seg! Vi tar stegene langt utenfor grunnkurset "Møt dine Engler" som danner fundamentet for dette seminaret. Lær om din egen Engel eksistens, særdeles kraftfull og avansert Engelmagi for viderekommende, spirituelt opplysthet, din Lyskropp, De 7 Himlene, De 4 Element Dragene, De Hellige Bergene, Engel Energi Astral krystaller, hjelpe døde ut av Bardo, helbrede besettelser, hellig Geometri, Magiske Innvielser, meditasjon for å erfare din egen Engleeksistens, ++++

Litt av seminarets innhold (se videoen ovenfor for alle detaljer):

 • Du får energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag! 
 • Ekstremt kraftfull og særdeles avansert Engelmagi for viderekommende!
 • Lær om Lyskroppen
 • De 7 Himlene
 • De 4 Element Dragene
 • Lær å hjelpe døde ut av Bardo
 • Hva er besettelser og hvordan fjerner vi dem?
 • Introduksjon til magi med Hellig Geometri
 • Meditasjon for å erfare din egen Engel eksistens
 • Tilgang til online medlemsportal med online treningsvideo hvor mesteparten av teorien for seminaret blir dekket. Du vil få tilgang til denne treningen i god tid før web seminaret. På denne måten kan du forberede deg og få mest mulig ut av web seminaret.
 • ++++ mye mer!

Online web seminar

Tid: Onsdag 27. november kl. 18 - ca. 21


Lærer: Pål-Esben Wanvig


Kursavgift: kr. 890 kr.

Repetisjon: Kr. 445 kr.


Forutsetning for deltagelse: Møt dine Engler web seminar


Sted: Web seminar hjem i din egen stue.

Lærer: Pål-Esben Wanvig, Runemester og lærer i White Feather Shamanic School®

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist White Feather Sjamanisme i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i White Feather Shamanic School® (Runemester & Linjebærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

mest lærerike seminaret jeg noen gang har vært på

Dette er det mest lærerike seminaret jeg noen gang har vært på, og jeg har vært på mange i min søken etter utvikling. For det første fikk vi veldig interessant teori om det menneskelige energisystemet som jeg aldri har hørt maken til før. Vi mennesker har enorme, astrale strukturer rundt oss som vi ikke har den minste anelse om. Disse strukturene består av hellige berg, hellige elver, kilder, drager, 7 himler og mye mer. I dette landskapet ligger selve blåkopien til blant annet alt materielt liv. Dette i seg selv er interessant teori. Men det fantastiske med dette seminaret er at vi lærte metoder som kan ta oss inn i disse hellige, astrale strukturene og dermed få mulighet til å besøke vår egen blåkopi. På denne måten har vi et verktøy til å komme i kontakt med den vi dypest sett egentlig er. Min erfaring så langt etter fire astralreiser er at jeg har fått dyp kunnskap om meg selv og dyp helbredelse. Jeg har også fått konkrete råd om hvordan jeg skal gå videre på denne spennende reisen.

Hege


Påmelding

Påmelding til Møt dine Engler - Krystallveien

Web seminar med Pål-Esben Wanvig

Onsdag 27. November 2019 kl. 18 - ca. 21

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg på post@wanvig.eu for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Kurset inneholder bla.:

 • Ett web seminar på Pål-Esben Wanvig den 27. november kl. 18 - ca. kl. 21
 • Tilgang til medlemsportal med online treningsvideo (100 minutter) som dekker mesteparten av teorien for web seminaret. På denne måten kan du forberede deg og få mest mulig ut av web seminaret.
 • Du får energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag! 
 • Ekstremt kraftfull og særdeles avansert Engelmagi for viderekommende!
 • Lær om Lyskroppen
 • De 7 Himlene
 • De 4 Element Dragene
 • Lær å hjelpe døde ut av Bardo
 • Hva er besettelser og hvordan fjerner vi dem?
 • Introduksjon til magi med Hellig Geometri
 • Meditasjon for å erfare din egen Engel eksistens
 • ++++ mye mer!

Spørsmål og påmelding via telefon

Påmelding kan også gjøres til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for Pål-Esben sine seminarer i Norge

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

ET ENESTÅENDE SEMINAR

Engleseminaret 'Møt dine engler - Krystallveien' var et enestående seminar som først og fremst åpnet døren til en utrolig rikdom av hjelpere og healingredskaper for spirituell vekst. De indre reisene vi ble guidet i var i særdeleshet fantastisk inspirerende og veiledende, hvor jeg forøvrig opplevet dyp trygghet.

Torill

© 2005-2020 Pål-Esben Wanvig    I  Vilkår og betingelser   I   Informasjonskapsler    I   Personvern   I   Kontakt

>