Lær 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!


Nettkurs

Enkelt

1 t 30 m

Gratis

Beskrivelse av nettkurset

Lærer: Pål-Esben Wanvig

Gratis nettkurs

"Dette nettkurset vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår dine viktigste målsetninger..."

Dette nettkurset gir en kort introduksjon til meget effektive og enkle strategier for å bli en ekspert i å oppnå dine målsetninger, slik at du kan benytte samme metodikk og strategier som har hjulpet meg til å oppnå stort sett alle målsetninger jeg har satt meg de siste 10 årene. Du lærer bla. om hvordan målsetninger (og mangel på disse) kan direkte påvirke din egen fysiske helse gjennom forskningen som er gjort innen psyki-kardiologi, hva som er de 3 viktigste årsakene til at de fleste ikke oppnår målene sine, strategier for å oppnå de målene du setter deg, hvordan jeg doblet min effektivitet og i dag får gjort unna 12 timers arbeid på kun 6 timer +++++

Nå har jeg mer energi og motivasjon igjen!

Tusen takk ! Dette seminaret har løsnet opp i noe jeg har slitt med LENGE . Har hatt klare mål, men sliter med å komme dit 100% og det har vært så frustrerende ! Jeg ser jo nå hvorfor, jeg har ikke skrevet ned og fokusert ordentlig. Når jeg så denne videoen, printet jeg ut skjemaene og begynte å jobbe enda mer bevist, og nå har ting virkelig begynt å løsne. Nå har jeg mer energi og motivasjon igjen. Jeg har vært i en hard prosess i over 6 år nå og du har allerede hjulpet meg Enormt ! Jeg kan nesten ikke vente med å starte i utdanning hos deg. Du er dyktig på det du driver med!


Birgitte

Hva du vil lære i dette nettkurset

Dette nettkurset vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår dine viktigste målsetninger...

Jobbe strukturert og smart for å oppnå dine drømmer

Jeg vil vise deg praktisk hvordan jeg jobber strukturert og smart for å oppnå mine drømmer og visjoner samt hemmelighetene bak hvordan det er mulig for meg å ta 3 måneder ferie i året samt jobbe kun 24 timer i uken. Under dette web seminaret tar jeg deg med bak forhenget for en viktig del av mitt liv som jeg normalt sett kun underviser en håndfull som har personlig coaching med meg.

Dine mål påvirker din helse

Hvorfor er det så viktig for for både din fysiske og psykiske helse, ditt privat liv og ditt profesjonelle liv at du har et effektivt system for å sette og oppnå dine målsetninger?

Psyko-kardiologi: Mål og rekonvalesens tid

Våre målsetninger kan ha en stor innvirkning på vår fysiske helse: Psyko-Kardiologi: En kort introduksjon til den spennende forskningen som gjøres i Tyskland mellom sammenhengen av å sette rett mål og rekonvalesens tiden samt resultatene man kan oppnå etter en bypass hjerte operasjon.

De 3 viktigste årsakene til at du ikke oppnår dine mål

Hva er de 3 viktigste årsakene til at så mange ikke oppnår de målene de setter seg? Hvordan unngår du disse årsakene selv?

Gjennomgang av målsetningssytemet

En kort introduksjon til det målsetting systemet jeg bruker,  slik at du kan benytte samme metodikk og strategier som har hjulpet meg til å oppnå stort sett alle målsetninger jeg har satt meg de siste 10 årene.

Strategi 1 – Evaluering av mål og livsmisjon

Strategi 1 – Evaluering av mål og livsmisjon: Hvordan finner du ut om målene dine passer for deg og om dette er noe som virkelig er viktig for ditt liv?

Strategi 2 - Din suksess indikator

Strategi 2 - Din suksess indikator: Lær hvordan du med en enkel selvanalyse kan finne ut om du har sjanse til å oppnå en målsetning eller ikke. Du lærer hvorfor det er essensielt at du gjør denne selv analysen før du starter å bruke tid, energi og penger på å prøve å oppnå et mål...

Strategi 3 – Smart planlegging, gjennomføring og evaluering av mål

Strategi 3 – Smart planlegging, gjennomføring og evaluering av mål: Lær hvordan du setter mål på en særdeles effektiv måte. Se hvordan du bryter ned målene dine i sykluser og planlegger praktiske daglige og ukentlige aktiviteter og vaner for å oppnå dem. Hemmeligheten bak progressiv mål planlegging. Hvorfor er det nær umulig å oppnå større mål og prosjekter uten smart planlegging og gjennomføring?

Strategi 4 – Smarte vaner

Strategi 4 – Smarte vaner: Hvordan skape holdbare gode vaner som du kan gjennomføre med glede over lang tid.

Strategi 5 – Selv motivasjon

Strategi 5 – Selv motivasjon: Lær kunsten om hvordan du motiverer deg selv uten å være avhengig av andre. Hvorfor er kunsten å aktivere din egen selv motivasjon er en av hovednøklene til om du oppnår et mål eller ikke?

Hvordan jeg doblet min effektivitet over natten

Hvordan jeg strukturerer min dag og har doblet min effektivitet og får gjort unna 12 timers arbeid på kun 6 timer

Kursmateriell

Som en del av kurset får du tilgang til presentasjonen, analyseskjemaer, dagsplanlegger (PDF) m.m. for å gjøre det enkelt for deg å benytte det du lærer for ha suksess med å oppnå dine mål.

Dette er det beste jeg noensinne har vært borti i forbindelse med mål og målsettinger!

Tusen hjertelig takk for et strålende webinar! Dette er det beste jeg noensinne har vært borti i forbindelse med mål og målsettinger. Og jeg gleder meg til å teste ut dette og samle meg erfaring i mitt liv 🙂 Jeg kan på det varmeste anbefale dette webinaret videre til andre mennesker som vil bli ekspert i å oppnå sine mål!


Mari

Modul 1 Innhold
del 1 Introduksjon og materiell
del 2 De 3 viktigste årsakene til at vi feiler og hvordan vi unngår disse
del 3 Strategi #1: Evaluering av mål før du setter dem
del 4 Strategi #2: Din sjanse for å oppnå målet
del 5 Strategi #3: Smart planlegging, gjennomføring og evaluering av mål
del 6 Strategi #4: Smarte vaner
del 7 Strategi #5: Selv-motivasjon
del 8 Hvordan doble din effektivitet!

mest inspirerende jeg noensinne har hørt

Ditt kunnskapsnivå og erfaring kombinert med din formidlings evne gjør dette seminar opptaket til det beste og mest inspirerende jeg noensinne har hørt!
Tusen takk for at du deler denne fantastiske kunnskapen med dine medmennesker.


Randi

Dette miniseminaret var som sendt fra himmelen

Jeg er i et forhold som har hatt en nedadgående spiral. Jeg har prøvd flere mulige løsninger, men alt blir bare verre. jeg ønsker virkelig at vi skal få det til å fungere. Dette miniseminaret var som sendt fra himmelen. Passer utmerket, og det er mye av det du sier som jeg har tenkt, men ikke forstått hvordan få det ut i praksis. Du får virkelig sagt det på en så jordnær og forståelig måte. Nå har du gitt meg et supert verktøy. Jeg setter i gang umiddelbart, og gleder meg til å se om det gir resultater. Jeg skal holde deg informert!!

Ingrid

Dette var inspirerende!

Dette var inspirerende! Jeg blir imponert over din brede kunnskap og din formidlingsevne . Energien og entusiasmen din er utrolig smittende.


Wenche

WOW!

WOW! Dette systemet er min største døråpner for meg i forhold til min personlig utvikling. Dette var rett og slett superinterresant! Jeg vært borti noen av delene før, men her ble alle bitene presentert på en helhetlig måte. Jeg liker at du viser hvordan få dette til i praksis 🙂 Jeg synes også at det kommer så godt frem at det nytter ikke å bare jobbe på et nivå eller gjøre bare en ting for å lykkes med det man ønsker, men at det er nødvendig å jobbe fra flere vinkler på en gjennomført måte. Jeg er supergira og jeg bare vet at dette verktøyet kommer til å bli ett av mine viktigste fremover ☀️


Jeg har så mye “gående” at det har vært en ordentlig utfordring å sette et godt fokus. Med dette systemet så får man ro og forsikring på at det man bruker tiden sin på er det som styrer deg mot målene dine. Ingen klarer å gape over alt på en gang, uansett hvor mye man vil. Det viktigste jeg har lært her, er at det er det man får gjort litt og litt på daglig basis, som gjør at man vil oppnå sine målsettinger.


Maja

Takk for et fantastisk webinar!

Takk for et fantastisk webinar! 🙂 jeg er så inspirert og motivert til å klare alle målene mine! Jeg har allerede laget skjemaer for år, måned, uke og dager! og ser allerede at det fungerer utmerket 🙂 Anbefaler på det sterkeste alle å se dette webinaret til de som ønsker å oppnå sine mål effektivt og med glede!


Ingrid Mari

Tusen takk!

Det slår meg gang etter gang den gleden du viser når du gir slik av deg selv, kunnskapsrik som du er . Det at vi også får tilgang etterpå til å repetere seminaret så mange ganger man ønsker er nytt for meg. Det gir meg anledning til å fordype meg mer i det vi fikk lære og oppfriske det man ikke husket så godt i fred og ro. Tusen takk skal du ha. 🙂


Roar

Det beste Målsystemet!

Dette er det beste og mest komplette målsystemet jeg har vært borti så langt. Jeg gleder meg virkelig til å bruke dette!


Atle

>