From Poor to Rich

From Poor to Rich

Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod


Nettkurs

Enkelt

13 timer

Kursavgift

Beskrivelse av nettkurset

Lærer: Pål-Esben Wanvig

Video nettkurs - From Poor to Rich - Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod.

Du får umiddelbar tilgang til nettkurset etter mottatt kursavgift. 

Kursavgift 890 kr. 100% fornøyd garanti!

Kursavgiften inkluderer: 13 timer online video seminar og kursmateriell på norsk (PDF).

Forutsetning for deltagelse: Ingen

MINDBLOWING!

Jeg trodde jeg hadde en viss anelse om hvordan vårt økonomiske system fungerer og hvordan jeg skal håndtere min personlige økonomi. Etter å ha sett treningsprogrammet forstod jeg at jeg har tatt grundig feil. Dette er informasjon alle mennesker burde hatt tilgang til på barneskolen, for å lære seg å håndtere sin egen økonomi og få forståelse for vårt økonomiske system. Alle som ønsker å ha kontroll over sin økonomi og ikke bli rundlurt av andre burde få med seg treningsprogrammet «from poor to rich»!!! Det ække så vanskelig, men det er grunnleggende å ha tilgang til kunnskapen slik at du kan gjøre forbedringer i din økonomi umiddelbart!

Mari

Kursinnhold:

 • Modul 1: Penger og adferd - Grunnleggende økonomisk psykologi: De tre pilarene for all ekte personlighetsutvikling, 3 ting som hindrer oss i å bli finansielt uavhengig, Hvordan står det til med DINE vaner? Øvelse 1: Dine bekymringer om penger og finanser, Kunsten å endre fokuset til vår bevissthet, Øvelse 2: Endring av ditt fokus, Problemorientert vs løsningsorientert, Hjernen vår tenker i historier, Øvelse 3: Din egen pengehistorie, Penger er IKKE problemet! Vi ser verden med Magiske briller, Øvelse 4: Dine egne mentale Magiske briller, Øvelse 5: Dine egne følelser om rike og suksessfulle mennesker, Hvorfor er dette så viktig og hvordan løser vi dette problemet? Øvelse 6: Kultivering av dine egne følelser for suksessfulle mennesker, Øvelse 7: Eliminasjon av hindringer for å skape finansiell rikdom, Offermentalitet, Tillært hjelpeløshet, Ta 100% ansvar og kontroll over din egen økonomi!  
 • Modul 3: Hemmelighetene bak vårt pengesystem! Test av dine finansielle kunnskaper, Hvor kommer pengene fra? Pengenes historie, Første problem med penger: Penger er et sluk i seg selv!
  Fiat penger, Fiat valutaens skrekk: Hyperinflasjon, Du taper penger når du benytter penger! Hvordan håndterer de rike dette? Mennesker er ikke designet for å få suksess med penger!
  Hva skjer når vi ikke klarer å kalkulere nøyaktig? Vår indre sjimpanse, Eksempel på feilgrep, Hva er økonomisk selv-sabotasje, Hvordan saboterer vi oss selv? Følelser vs. TV kanaler, Hvordan har dine følelser innflytelse på dine kjøp? Konseptet bak gjeld, Regler for suksess med penger, Hva gjør du når du har økonomiske problem? Øvelser
 • Modul 4: Verdiskapning gjennom posisjonering av deg selv! Hvordan øke din inntekt gjennom posisjonering og verdiskapning, TURBO for økonomisk uavhengighet, Hva betyr posisjonering? Hvordan bli mer verdifull i markedet? Forutsetning for å kunne lykkes med posisjonering, Posisjonering og verdiskapning i din eksisterende jobb, Posisjonering og verdiskapning som arbeidsledig, Posisjonering og verdiskapning som selvstendig næringsdrivende, Eksempler på hvordan du kan øke din inntekt som selvstendig næringsdrivende på deltid eller fulltid
 • Modul 5: Investeringsstrategi - Lær å investere dine penger på en intelligent måte! Nordmenn og investering - hvordan står det til med oss? Hvorfor investere? Forutsetningene for å kunne investere, Er huskjøp en god investering??? Er bilkjøp en god investering??? Hvordan produserer vi inntekt? Hva er minimumsrenten vi bør investere til? Smart investeringsstrategi
  Risikoklasser for investering m.m.
 • ++++

Se hvordan Trond benyttet kunnskapen kra nettkurset til å bli kvitt 200.000 kr. med kredittkortgjeld på 6 måneder:

[fvplayer id="431"]

JEG ANBEFALER DETTE KURSET TIL ALLE!

From Poor to Rich har endret mitt syn på betydningen av penger. Selv om jeg tidligere hadde rimelig kontroll på pengebruken ga denne undervisningen meg mye å tenke på. Jeg fikk bevissthet på mitt forhold til penger og fikk tilgang til helt andre innfallsvinkler når det gjelder forbruk. Dette har ført til at jeg tenker meg om flere ganger før jeg investerer penger i dyre ting og jeg har et mye mer bevisst forhold til hvor mye penger som går med til daglige småkjøp.
Det er mye som er ”kjekt å ha”, men har jeg egentlig bruk for det? Mange innkjøp gir temmelig kortvarig glede fordi motivet bak innkjøpet er feil. Bruk av penger fører nødvendigvis ikke til så mye lykke! Jeg anbefaler dette kurset til alle! Om har du for lite penger, er dette kurset en lønnsom investering som kan gi deg mer penger, hvis du setter det du lærer ut i praksis!


Else Karin

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Vipps/kort/Paypal

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er betalt. Innvielsen vil bli gjort innen 5 arbeidsdager.

Betalingsalternativ 2: Faktura

Om du isteden ønsker å få tilsendt faktura for bankbetaling tilkommer et faktureringsgebyr på 75 kr. Du vil få tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt. Innvielsen vil bli gjort innen 5 arbeidsdager etter mottatt kursavgift.

Påmelding via telefon

Påmelding kan også gjøres via telefon til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for mine seminarer i Norge. Kursavgiften ved påmelding via telefon er 965 kr.

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

Inkludert i kursavgiften:

 • Mer enn 13 timer online video seminar
 •  Kursmateriell på Norsk  (PDF)
 • Modul 1: Penger og adferd - Grunnleggende økonomisk psykologi
 • Modul 2: Kunsten å spare med glede!
 • Modul 3: Hemmelighetene bak vårt pengesystem!
 • Modul 4: Verdiskapning gjennom posisjonering av deg selv!
 • Modul 5: Investeringsstrategi - Lær å investere dine penger på en intelligent måte!
 • +++++

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.

KREATIVT OG INTERESSANT!

Dette er et emne som sikkert interesserer de aller fleste på en eller annen måte. Enten en er fattig student eller har økonomi til det meste, så kan en lære noe av denne treningen. Det er tydelig at Pål Esben har vært både student, fattig og rik på både penger og opplevelser. Han gir oss en mulighet til å få orden på livet i denne treningen både når det gjelder økonomisk rikdom og rikdom på andre områder.


Både det å sette opp et budsjett og ikke minst følge det og å lære å investere riktig for fremtiden gir han mange gode råd om. Opplegget er kreativt og interessant. Det er lett å følge om en virkelig vil og når en ser at når det fungerer gir det en veldig behagelig følelse. Det er mye informasjon som gis på kort tid, men slik han har lagt det opp blir det nesten moro å f.eks. spare til noe spesielt eller forstå hvor viktig tålmodighet kan være. Vi har nå en sparekonto som vokser litt hver måned. Det er penger som uten denne kontoen sikkert hadde forsvunnet uten at vi tenkte over det.


Lill

[wpcourse course="23" module_desc="false" show_title="false" show_desc="false" /]