Verdens beste frokost!

Full av energi med Bulletproof diett


Nettkurs

Enkelt

1 t 30 m

Gratis

Beskrivelse av nettkurset

Lærer: Pål-Esben Wanvig

Gratis nettkurs

"Dette nettkurset vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår dine viktigste målsetninger..."

Lær å lage verdens enkleste frokost på kun 5 minutter som gjør deg full av energi i 4-5 timer uten å bli sulten med Dr. Philos og ernæringsfysiolog Dag Viljen Poleszynski. Dette video seminaret vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår energi, fokus og utholdenhet med kun 1 kopp "spesial" kaffe eller te om morgenen...

Dag Viljen Poleszynski 

Dr. Philos, ernæringsfysiolog, redaktør for Helsemagasinet.

Ernæringsfysiolog dr.philos. Dag Viljen Poleszynski har gjennom flere tiår hatt som hjertesak å informere nordmenn om de rette fundamentene for en sunn helse gjennom et sunt kosthold.

Han er kjent for de fleste som en motstander av de offentlige kostholdsanbefalingene og en forkjemper for en fettrik og karbohydratfattig kost.

Under dette web seminaret vil Dag Viljen Poleszynski dele sin spennende kunnskap ad. viktigheten av nok (og riktig) fett for en sunn helse, helsegevinstene ved ketogent kosthold og hvordan du på en enkel måte kan høste effekten av dette med kaffefrokost og periodisk faste.

Pål-Esben Wanvig

Sivilingeniør, sjaman, journalist, lærer og foredragsholder innen personlig og spirituell utvikling.

Det har vært et stort problem for meg å spise frokost helt siden jeg var liten. Stort sett var det eneste jeg kunne få i meg cornflakes med melk og sukker eller til nød en brødskive med syltetøy. Dette bød på en del problemer, siden kroppen og hjernen stort sett sluttet å fungere tidlig på formiddagen da blodsukkeret falt en stund etter inntak av en karbohydratrik frokost.

Min frokost revolusjon kom etter at jeg leste boken "The Bulletproof Diet". Under dette  web seminaret vil jeg dele min erfaring og vise deg praktisk på mitt kjøkken hvordan du lager denne super frokosten med kaffe eller te på kun noen minutter. Du vil også få se hvordan jeg gikk ned mer enn 20 kilo og normaliserte alle fettverdier i blodet uten å trene og uten å være sulten!

WOW!

Ditt kunnskapsnivå og erfaring kombinert med din formidlings evne gjør dette seminar opptaket til det beste og mest inspirerende jeg noensinne har hørt! Tusen takk for at du deler denne fantastiske kunnskapen med dine medmennesker.


Randi

Noe av det som dekkes i nettkurset:

 • Jeg vil vise deg praktisk hvordan jeg jobber strukturert og smart for å oppnå mine drømmer og visjoner samt hemmelighetene bak hvordan det er mulig for meg å ta 3 måneder ferie i året samt jobbe kun 24 timer i uken. Under dette web seminaret tar jeg deg med bak forhenget for en viktig del av mitt liv som jeg normalt sett kun underviser en håndfull som har personlig coaching med meg.
 • Hvorfor er det så viktig for for både din fysiske og psykiske helse, ditt privat liv og ditt profesjonelle liv at du har et effektivt system for å sette og oppnå dine målsetninger?
 • Våre målsetninger kan ha en stor innvirkning på vår fysiske helse: Psyko-Kardiologi: En kort introduksjon til den spennende forskningen som gjøres i Tyskland mellom sammenhengen av å sette rett mål og rekonvalesens tiden samt resultatene man kan oppnå etter en bypass hjerte operasjon.
 • Hva er de 3 viktigste årsakene til at så mange ikke oppnår de målene de setter seg? Hvordan unngår du disse årsakene selv?
 • En kort introduksjon til det målsetting systemet jeg bruker, slik at du kan benytte samme metodikk og strategier som har hjulpet meg til å oppnå stort sett alle målsetninger jeg har satt meg de siste 10 årene.
 • Strategi 1 – Evaluering av mål og livsmisjon: Hvordan finner du ut om målene dine passer for deg og om dette er noe som virkelig er viktig for ditt liv?
 • Strategi 2 - Din suksess indikator: Lær hvordan du med en enkel selvanalyse kan finne ut om du har sjanse til å oppnå en målsetning eller ikke. Du lærer hvorfor det er essensielt at du gjør denne selv analysen før du starter å bruke tid, energi og penger på å prøve å oppnå et mål...
 • Strategi 3 – Smart planlegging, gjennomføring og evaluering av mål: Lær hvordan du setter mål på en særdeles effektiv måte. Se hvordan du bryter ned målene dine i sykluser og planlegger praktiske daglige og ukentlige aktiviteter og vaner for å oppnå dem. Hemmeligheten bak progressiv mål planlegging. Hvorfor er det nær umulig å oppnå større mål og prosjekter uten smart planlegging og gjennomføring?
 • Strategi 4 – Smarte vaner: Hvordan skape holdbare gode vaner som du kan gjennomføre med glede over lang tid.
 • Strategi 5 – Selv motivasjon: Lær kunsten om hvordan du motiverer deg selv uten å være avhengig av andre. Hvorfor er kunsten å aktivere din egen selv motivasjon er en av hovednøklene til om du oppnår et mål eller ikke?
 • Hvordan jeg strukturerer min dag og har doblet min effektivitet og får gjort unna 12 timers arbeid på kun 6 timer…
 • ++++++++
Modul 1 Innhold
del 1 Introduksjon
del 2 Evolusjonære prinsipper – optimal tilpasning til miljøet
del 3 Lær hvordan du lager verdens enkleste frokost!
del 4 Spørsmål og svar
del 5 Hvor du får tak i Bullet proof produktene rimeligst
del 6 Høyfett kosthold og ketogenese
del 7 Hvordan måle ketoner
del 8 Bruk av ketogen diett i medisinsk behandling
del 9 Oppklaring av misforståelsene rundt kolesterol, fett og hjerte/karsykdommer
del 10 Spørsmål og svar – del 2

DETTE HAR HJULPET MEG ENORMT!

Tusen takk ! Dette seminaret har løsnet opp i noe jeg har slitt med LENGE . Har hatt klare mål, men sliter med å komme dit 100% og det har vært så frustrerende ! Jeg ser jo nå hvorfor, jeg har ikke skrevet ned og fokusert ordentlig. Når jeg så denne videoen, printet jeg ut skjemaene og begynte å jobbe enda mer bevist, og nå har ting virkelig begynt å løsne. Nå har jeg mer energi og motivasjon igjen. Jeg har vært i en hard prosess i over 6 år nå og du har allerede hjulpet meg Enormt ! Jeg kan nesten ikke vente med å starte i utdanning hos deg. Du er dyktig på det du driver med!


Birgitte

>