Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem

Optimaliser ditt liv ved å optimalisere din hjerne!


Nettkurs

Enkelt

8 timer

Kursavgift

Beskrivelse av nettkurset

Lærer: Pål-Esben Wanvig

Nettkurs Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem - Optimaliser ditt liv ved å optimalisere din hjerne!

Du får umiddelbar tilgang til nettkurset etter mottatt kursavgift. 

Kursavgift 1890 kr.

Kursavgiften inkluderer: Mer enn 8 timer online video seminar og kursmateriell på norsk (PDF).

Forutsetning for deltagelse: Ingen

Dette burde vært obligatorisk pensum for alle!

Kunnskap om hjernen på en slik enkel, lettfattelig og grundig måte har jeg savnet tidligere. Her får vi en omfattende oversikt og informasjon som gir oss mulighet til å ta tak i egen helse. Det gjelder både på fysisk, psykisk og spirituelt plan. Dette burde vært obligatorisk pensum for alle. Den fysiske oppbyggingen av hjernen er interessant stoff, den psykiske delen er veldig omfattende og kan snu opp ned på hele livet. Måten du tenker på og oppfatter livet på avgjør hvordan du har det. Her har vi alle stort et potensial til forbedringer og når vi i tillegg tar tak i den spirituelle delen blir helheten komplett. Dette er et must for alle som vil være herre over eget liv og ikke bare et offer for tilfeldighetene og omgivelsene!

Else Karin

Kursinnhold:

 • Modul 1: Introduksjon til Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem
 • Modul 2: 9 steg til å skape en sunn superhjerne. Hjernen din er involvert i alt det du gjør! Fysiologiske fakta, Unngå det som er skadelig, Hva kan hjelpe hjernen din, Hjernens viktigste systemer, Optimaliser din hjerne, Demens og Alzheimers, Kosttilskudd for hjernen
 • Modul 3: 9 steg for å ta kontrollen tilbake over din supercomputer! HOS Oversikt, HOS er en fantastisk læremaskin, Psykologiske systemer, De 3 HOS filtrene, Overføringer & Projeksjoner, Automatisk Negativ Adferd (ANA), Handlingsplan, Din vei til superlæring
 • Modul 4: Hjernens spirituelle kode - Innsikt i hjernens urkraft! Det spirituelle aspektet til hjernen, Sjelelyset, Emosjoner og følelser, Sjelen trenger et hjem, Spirituell utvikling 
 • ++++

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!

Dersom du vil lære «litt» mer om hjernen og hva den er god for så kan jeg anbefale denne treningen på det varmeste.  Jeg har for min del lært utrolig mye av dette. Ting jeg kan bruke i hverdagen for å forstå både meg selv og andre bedre. Her er mye nytt for de fleste og mye som ved litt ettertanke er ganske naturlig.
Pål-Esben er utrolig kreativ og flink til å gjøre emnet interessant. En får hele tiden lyst til å lære mer, noe som han gir oss god anledning til i alle de forskjellige temaene han dykker ned i. Hjernetreningen er praktisk rettet slik at ved å gjøre oppgaver og ta utfordringene som gis så kan en få mye igjen for jobben. Som med alt annet er det ofte vanskelig å komme i gang, men har en først treningen på pc’en så er vel egentlig valget tatt. Da skjønner en etter hvert også at kursavgiften er verdt hver eneste krone.


Lill

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Vipps/kort/Paypal

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er betalt. 

Betalingsalternativ 2: Faktura

Om du isteden ønsker å få tilsendt faktura for bankbetaling tilkommer et faktureringsgebyr på 75 kr. Du vil få tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt. 

Påmelding via telefon

Påmelding kan også gjøres via telefon til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for mine seminarer i Norge. Kursavgiften ved påmelding via telefon er 1965 kr.

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

Inkludert i kursavgiften:

 • 8 timer online video nettkurs
 •  Kursmateriell på Norsk (PDF)
 • Modul 1: Introduksjon til Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem
 • Modul 2: 9 steg til å skape en sunn superhjerne.
 • Modul 3: 9 steg for å ta kontrollen tilbake over din supercomputer!
 • Modul 4: Hjernens spirituelle kode - Innsikt i hjernens urkraft!
 • +++++

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.

Jeg opplever en større suksess


Dette nettkurset om hjernen, hvordan den er bygd opp og fungerer osv har hjulpet meg til en mye bedre forståelse av hvordan psyken fungerer og hvordan underbevistheten fungerer i forhold til å helbrede negative automatiske programmer og få hjernen til å fungere optimalt. Jeg opplever en større suksess og bedre forståelse i forhold til egne prosesser og automatiske programmer og anbefaler dette på det varmeste.


Petter

Modul 1 Introduksjon
del 1 Introduksjon til Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem
Modul 2 9 steg til å skape en sunn superhjerne
del 1 Hjernen din er involvert i alt det du gjør!
del 2 Fysiologiske fakta
del 3 Unngå det som er skadelig
del 4 Hva kan hjelpe hjernen din
del 5 Hjernens viktigste systemer
del 6 Optimaliser din hjerne
del 7 Demens og Alzheimers
del 8 Kosttilskudd for hjernen
del 9 Legen min er negativ til alternativ medisin
Modul 3 9 steg for å ta kontrollen tilbake over din supercomputer
del 1 HOS Oversikt
del 2 HOS er en fantastisk læremaskin
del 3 Psykologiske systemer
del 4 De 3 HOS filterene
del 5 Overføringer & Projeksjoner
del 6 Automatisk Negativ Adferd (ANA)
del 7 Handlingsplan
del 8 Superlæring
del 9 Trenger JEG en coach?
Modul 4 Hjernens spirituelle kode - Innsikt i hjernens urkraft!
del 1 Det spirituelle aspektet til hjernen
del 2 Sjelelys
del 3 Følelser
del 4 Sjelen trenger et hjem
del 5 Spirituell utvikling
>