Rainbow Reiki Astroterapi

Rainbow Reiki®

Astroterapi

Video nettkurs


Nettkurs

Medium

5 timer

Kursavgift

En unik metode for effektiv helbredelse av problemer i ditt fødsels- og solarhoroskop!

Rainbow Reiki® Astroterapi er en unik metode for effektivt å kunne behandle problemer og konflikter (f.eks. kvadrater eller opposisjoner) i et horoskop. Du kan behandle alle typer horoskoper (f.eks. fødselshoroskop, solar/transit horoskop, parforholdhoroskop osv.).

Ved hjelp av Rainbow Reiki® energiarbeid og unike symboler og mantras for astroterapi blir du nå istand til å gjøre det få astrologer kan: behandle problemer direkte knyttet til et horoskop!

ALLE kan lære denne metoden! Det stilles absolutt ingen krav til forkunnskaper innen astrologi!

Om du er utdannet astrolog vil du etter seminaret kunne gjøre så uendelig mye mer for å kunne hjelpe dine klienter med deres problemer!

Gratis fødselshoroskop: Om du ikke har ditt personlige fødselshoroskop vil vi lage det for deg slik at du kan gjøre praktisk healing med ditt horoskop under seminaret.

Lærer: Pål-Esben Wanvig

Nettkurs med innvielse - Rainbow Reiki® Astroterapi

Du får umiddelbar tilgang til nettkurset etter mottatt kursavgift. Innvielsen vil bli utført innen 5 dager.

Kursavgift: 1890 kr.

Kursavgiften inkluderer: 5 timer online video seminar, manual på norsk (PDF) og innvielse.

Forutsetning for deltagelse: Rainbow Reiki® 2. Grad eller FDL90.

Terningkast seks av seks mulig!

Med Rainbow Reiki Astroterapi ble en ny og spennende verden åpnet opp for oss. En ny dimensjon når det gjelder grunnleggende Astrologi og metoder for å harmonisere konflikter i horoskopet, som vi kan bruke på oss selv og andre. Man trenger ikke å være astrolog for å kunne utføre astroterapi.  Fra tidligere kursdeltakere, som har tatt dette webseminaret/kurset før, har vi fått høre mange gripende  historier.  Nå gleder vi oss til å komme igang, og praktisere dette selv.

Dette og andre seminarer med Pål-Esben Wanvig anbefales på det sterkeste. Pål-Esben Wanvig er en ener når det gjelder pedagogisk framføring og struktur, samt evne til å legge fram komplisert stoff på en praktisk og pedagogisk måte. Vi er veldig heldige og takknemlige som har fått være med på dette.

Terningkast seks av seks mulig.

Berit Storli & Rune Wold-Storli

Kursinnhold:

 • Du får energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag! 
 • Innvielse i 5 symboler og 12 mantras for å kunne utføre Rainbow Reiki Astroterapi sikkert og effektivt på deg selv eller andre.
 • En praktisk introduksjon til astrologi, horoskop, planeter, hus, stjernetegn of de viktigste aspektene. 
 • Hvordan påvirker astrologi mennesker, dyr, steder, parforhold m.m. ?
 • Introduksjon til astrologiske del-personligheter.
 • Praktisk harmonisering av dype karmiske problemer i forbindelse med de astrologiske del-personlighetene.
 • Hva betyr konfliktene i mitt horoskop og hvilken konsekvenser har disse for mitt liv?
 • Astroterapi for spirituell personlighetsutvikling.
 • Hvordan finner jeg de viktigste konfliktene i mitt eller andres horoskop?
 • Behandling av konflikter i horoskop med Rainbow Reiki Astroterapi.
 • ++++

veldig bra og enkelt!


Jeg synes webseminaret var veldig bra og enkelt! Det var helt supert å kunne ha seminar fra egen stue. Jeg var litt svett i forkant av seminaret og tenkte at dette kom jeg ikke til å forstå noe som helst av siden jeg har kunnskap om astrologi som er lik null! Men etter seminaret er ferdig så er det klinkende klart hvordan jeg skal gjøre dette og er topp motivert til å starte! Og synes dette er kjempe spennende og gleder meg til å se hvordan endringer som kommer til å skje i livet når jeg har utført en komplett astroterapi behandling på meg selv og andre

Takk for et supert seminar!


Ingrid Mari

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Vipps/kort/Paypal

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er betalt. Innvielsen vil bli gjort innen 5 arbeidsdager.

Inkludert i kursavgiften:

Sted: Video nettkurs hjem i din egen stue

ALLE kan lære denne metoden! Det stilles absolutt ingen krav til forkunnskaper innen astrologi! (under seminaret får du den astrologi kunnskapen du trenger for å kunne utføre effektiv behandling av problemene i et horoskop)

 • 5 timers nettkurs, manual og presentasjon på norsk (PDF).
 • Du får energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag! 
 • Innvielse i 5 symboler og 12 mantras for å kunne utføre Rainbow Reiki Astroterapi sikkert og effektivt på deg selv eller andre.
 • En praktisk introduksjon til astrologi, horoskop, planeter, hus, stjernetegn of de viktigste aspektene. 
 • Hvordan påvirker astrologi mennesker, dyr, steder, parforhold m.m. ?
 • Introduksjon til astrologiske del-personligheter.
 • Hva betyr konfliktene i mitt horoskop og hvilken konsekvenser har disse for mitt liv?
 • Astroterapi for spirituell personlighetsutvikling.
 • Hvordan finner jeg de viktigste konfliktene i mitt eller andres horoskop?
 • Behandling av konflikter i horoskop med Rainbow Reiki Astroterapi.
 • +++++

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.

Jeg anbefaler seminaret på det varmeste!

Det som er så fint med Rainbow Reiki Astroterapi er at du behøver ikke ha noen som helst peiling på astrologi på forhånd. Du lærer nøyaktig det du trenger for å kunne gjøre healing i forhold til dine horoskoper.
Den som har utdannelse innen astrologi får også utbytte rent faglig fordi vinklingen til astrologien er særegen. I tillegg lærer du metoder for å kunne gjøre endringer i forhold til vanskelige aspekter i horoskopet osv.
En ting er å kjenne sitt horoskop, en helt annen ting er å ha mulighet til å helbrede konfliktene som representerer konflikter inni deg selv.
Det er helt suverent å ha Rainbow Reiki Astroterapi som webseminar. Du sparer mye tid og penger på å slippe å reise og du får tilgang til opptak som du kan se på senere.
Jeg anbefaler seminaret på det varmeste.


Else Karin

KURSET PASSER OGSÅ FOR PROFESJONELLE ASTOLOGER!

Jeg er utdannet Diplom Astrolog og har 5 års utdannelse innen Esoterisk astrologi ved Herkules Astrologi skole. Jeg har også utdannet meg innen Kinesisk astrologi og Indisk astrologi. Jeg har jobbet som profesjonell astrolog de siste 10 årene.
 
En av mine store frustrasjoner før jeg lærte Rainbow Reiki Astroterapi var at jeg kunne lett se hvor skoen trykker for en klient i fødsels og solar horoskopet (årshoroskopet) deres. Jeg kunne bevisstgjøre klienten på det, men kunne ikke drive med effektiv og direkte harmonisering av konfliktene i horoskopet deres. Min drøm var jo den gangen at det fantes noe der ute som gjorde at jeg ble i stand til å kunne gjøre det. Og mine drømmer ble en realitet da Pål-Esben introduserte oss for astroterapi. 
 
Etter at jeg tok astroterapi kurset endret dette seg drastisk. Anne Marit og jeg har hjulpet mange klienter med deres problemer. Vi bruker en kombinasjon av astrologi, astroterapi og andre Rainbow Reiki metoder. Ofte lurer jeg på om jeg drømmer dette eller om det er en realitet, men jeg ser jo de praktiske resultatene klientene får.Jeg ser hvor fort de endrer seg og hvordan de får gnisten tilbake i øynene.
 
Kurset Pål-Esben hadde om astroterapi denne uken (september 2016) åpnet opp en ny dimensjon for meg når det gjelder healing av klienter og kunne bruke Rainbow Reiki Astroterapi metoder for å harmonisere konflikter i horoskopet. 
 
I dette kurset sier Pål-Esben at han ikke er astrolog og at man ikke trenger å være det for å bruke astroterapi. Her er jeg 100% enig og her er det bare å hoppe ut i det og så vil man se at man får fantastiske resultater uten å være astrolog. Ønsker man å lære mer om astrologi kan en selvfølgelig å gå videre å studere det. Jeg har testet ut dette de senere årene med kjempe resultater i forhold til mange klienter som er opptatt av å finne sin spirituelle vei og få hjelp til å følge den.
 
Pål-Esben har en unik evne til å legge komplisert stoff fram på en praktisk måte igjennom enkle modeller slik at kurs deltakerne får noen kleshengere og henge kunnskapen på. Samtidig greier han på en unik måte og motivere folk til å gå i gang og benytte stoffet fordi han viser den røde tråden hele tiden. Han putter nytt stoff inn her så det er lettere å forstå, og da blir det lettere å bruke det praktisk i hverdagen.
 
Måten han lærer oss den grunnleggende astrologien på er så unik synes jeg, for følger vi hans praktiske råd og benytter det en har lært i astroterapi i sammen med videoene i kurset så vil en kunne lære praktisk spirituell astrologi super raskt, og spesielt hvis man tester dette ut på eget horoskop.
 
Hvordan kan jeg si dette?
Ved å bruke astroterapi på eget og andre sine horoskop integrerer du alle stjernetegn, hus og aspekter. Det blir en del av deg selv og du blir en aktiv del av skuespillet som foregår i horoskopet. Da vil du få hjelp av bl.a det underbevisste til å fylle inn relevant og sann informasjon i de områdene du ikke forstår. Du blir en aktiv deltaker i prosessen.
 
Takk igjen Pål-Esben, dette kurset er fantastisk og du er så dyktig til å koble dette sammen med alt det andre vi har lært både innen Rainbow Reiki og White Feather Sjamanisme.


Jarle Tollefsen

Diplomastrolog