Clairvoiance og prekognisjon: Lær å se fremtiden!

Clairvoiance og prekognisjon:

Lær å se fremtiden!


Nettkurs

Enkelt

3 t 10 m

Beskrivelse av nettkurset

Videoen ovenfor beskriver innholdet i nettkurset og videoen nedenfor viser del 1 av nettkurset.

Lærer: Pål-Esben Wanvig

"Dette nettkurset er laget for deg som har lyst til å utforske de spennende mulighetene med å se samt tilrettelegge din egen eller andres fremtid"

Du får umiddelbar tilgang til nettkurset etter mottatt kursavgift. Innvielsen blir gjort i løpet av ca. 3-5 arbeidsdager (ved ferier og helligdager kan det ta lengere tid å få innvielsen).

Kursavgift 2490 kr. 

Kursavgiften inkluderer: 6 timer og 30 minutt online video seminar og tilhørende kursmateriell.

Forutsetning for deltagelse: Sjaman grunnutdannelse 2021 (Minimum Modul 1-5)

Dette nettkurset gjorde stort inntrykk på meg og ga meg svar på mange ting jeg har lurt på lenge! Jeg var skeptisk på forhånd siden det å se fremtiden ofte er forbundet med mye useriøst innen det alternative. Det at JEG skulle kunne lære noe slik på en dag tvilte jeg litt på... Men all min skepsis ble gjort til skamme! Vi fikk en grundig og utrolig spennende forklaring av læreren om hvordan alt henger sammen med våre ESP antenner og fremtiden. Det er også flott at det ble lagt mye vekt på etikk, riktig bruk, ansvar og ikke minst hvilke begrensinger som finnes.  Jeg ble sjokkert over at JEG var istand til å lese fremtiden i forhold til ett av mine tema med metoden vi lærte med suksess på første forsøk!!! Nettkurset anbefales på det varmeste :-)

Oversikt over innhold

Dette nettkurset er laget for deg som har lyst til å utforske de spennende mulighetene med å se samt tilrettelegge din egen eller andres fremtid

[wpcourse course="58" module_desc="false" show_title="false" show_desc="false" /]

Påmelding

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er betalt. 

Inkludert i kursavgiften:

  • 6 timer og 30 minutter online video seminar
  • Tilhørende kursmateriell (PDF)
  • Umiddelbar tilgang til kurset etter du har betalt
  • Sjamanistisk innvielse i metodene

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.