Hemmelighetene bak liv, død og reinkarnasjon: Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner

Hemmelighetene bak liv, død og reinkarnasjon:

Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner


Nettkurs

Enkelt

2 t 20 m

Kursavgift

Beskrivelse av nettkurset

Videoen ovenfor beskriver innholdet i nettkurset.

Lærer: Pål-Esben Wanvig

"Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner"

Du får umiddelbar tilgang til nettkurset etter mottatt kursavgift.

Kursavgift 290 kr. 100% pengene tilbakegaranti!

Kursavgiften inkluderer: 2 timer og 20 minutt online video seminar.

Forutsetning for deltagelse: Ingen

“For meg satte dette mange tema som jeg har lurt på i ett konsistent system, og kan ikke huske at jeg har sett/lest noe som dekket ett så vidt tema og samtidig hang så mye sammen som dette. Dette var bakenforhistoren til "Åndenes makt" som vi har sett i flere sesonger og mere til.”

Jarle

Sivilingeniør

Dette brilliante og korte nettkurset gav meg en eksepsjonell økt bevissthet rundt mitt eget liv. Gjennom å lytte til, og deretter reflektere over hvordan dette passer for meg, så fikk jeg en dyp indre ro. Ved å forstå hva det hele handler om, så blir det mye lettere å løfte seg på ørneperspektiv og se det større bilde. Kurset gav meg en trygghet for min egen vei i livet, og et forsterket ønske om å finne min rette vei. Dette enkle nettkurset anbefales på det varmeste!

Oversikt over kursinnhold

I dette nettkurset  får du innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens.

 • Finnes det beviser på at vi reinkarnerer?
 • Har vi en sjel?
 • Sjelens uendelige reise – Inkarnasjonssykluser – Akasha kronikk – Dharma – Karma
 • Er døden noe å frykte?
 • Hva skjer når vi dør?
 • Spøkelse og Poltergeist aktivitet – Hva er egentlig dette?
 • Kan vi snakke med de døde?
 • Hva skjer når vi fødes på ny og hvordan velger vi våre livsoppgaver?
 • Velger vi våre egne foreldre?
 • En sjamans forberedelse til et nytt liv
 • En sjamans forberedelse til døden
 • Hva er Sjelefamilie, Sjelevenner og Tvillingsjeler?
 • Hvordan finner jeg min sjelefamilie?
 • Hva er ondskap og hvorfor finnes den?
 • Fri vilje som fundament for transformasjon og sjamanistisk magi
 • Hvorfor mening ikke kan eksistere uten at alt har en begynnelse og en slutt
 • TID: Den store misforståelsen som skaper unødvendig lidelse og sykdom hos så mange mennesker
 • Hvordan finner jeg min rette livsvei?
 • Hva handler livet egentlig om?

Nysgjerrige på sjelens reise gjennom liv og reinkarnasjoner? Eller noen gang lurt på hvorfor du er her? Da er denne treningen for deg. Den gir en lett forståelig og pedagogisk fremstilling av sjelens reise gjennom utallige inkarnasjoner. For meg har det gitt en helt ny innsikt i temaet døden, livsvei og visjon i livet. Et spørsmål jeg har stilt meg i mange år er: "hvorfor er jeg egentlig her?" og jeg følte i ung alder på en indre tomhet og at jeg ikke hørte til i mitt sosiale nettverk. I denne treningen fikk jeg svar på hvorfor jeg har følt det slik og hva jeg kan gjør for å endre dette. Det er en så verdifull trening som kan endre synet på livet, relasjoner og hverdagen! Anbefales på det varmeste. 

Mari

Påmelding

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er betalt. 

Inkludert i kursavgiften:

 • 2 timer og 20 minutter online video seminar
 • 7 dager 100% pengene tilbakegaranti
 • Umiddelbar tilgang til kurset etter du har betalt
 • Du får innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens.

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.

Odd arild

Sykepleier

Dette kurset er svært inspirerende og fascinerende og trenger å bli gjennomgått flere ganger. Temaet døden var det første jeg interesserte meg for innenfor det spirituelle. Jeg har lest mange bøker om temaet. Har aldri fått en bedre forståelse og flere svar på sjelens start på livet, slutten på livet og hele prosessen enn etter å ha gjennomgått dette nettkurset. 

Alf

Fysioterapeut

Dette er ett meget spennende tema som du legger frem på en utfyllende og komplett måte. Jeg finner dette veldig lærerikt og det gir meg stor motivasjon og inspirasjon til å se det flere ganger fordi det hjelper meg å forstå mer av min sjels vei og hvorfor jeg er her. Dette temaet tror jeg mange andre også vil finne ekstraordinær spennende siden vi ofte har mange spørsmål og tanker om dette temaet. Tusen takk for at du lager ett så flott nettkurs på dette temaet og for at du gjør det på en så god og klar måte.

I denne treningen blir det tatt opp komplekse tema som blant annet «Hva er meningen med livet mitt? Hvorfor er jeg her? Hva skjer når jeg dør?». Dette er tema jeg har grublet mye på i løpet av livet og jeg har vært på aktiv søken etter innspill i ulike miljø.  Jeg har fått flere innspill, men jeg har følt at disse innspillene enten var for banale eller for komplekse til at jeg kunne bruke de til noe praktisk i livet mitt. Jeg har egentlig ikke vært på søken etter fasitsvar på disse store spørsmålene. Jeg har heller vært på jakt etter å få innspill så jeg kan få et rom til å utvide min egen undring og skaffe meg nye erfaringer. Og det er nettopp dette jeg føler jeg har fått gjennom treningen til Wanvig. Wanvig har presentert sin forståelse av de store spørsmålene på en grundig og klar måte. Det har gitt meg innspill og inspirasjon til å gå inn i en prosess hvor jeg søker videre, hvor jeg stiller nye spørsmål og hvor jeg har opplevd nye erfaringer som har beriket livet mitt på mange plan.

Hege hildrum

Lærer