Om Pål-Esben - Pål-Esben Wanvig

Om Pål-Esben

Pål-Esben Wanvig er sjaman, journalist, lærer, coach og foredragsholder innen personlighet- og spirituell utvikling. Pål-Esben har bakgrunn som sivilingeniør og valgte å gå en sjamanistisk vei etter at skolemedisinen ikke kunne hjelpe han etter et katastrofalt burnout i 2003.

Med en omfattende mer enn ti år lang utdannelse i Tyskland har Pål-Esben blitt en ekspert innen å kombinere østlige tradisjoner, teknologi og filosofi med moderne vitenskap og psykologi for å hjelpe sine studenter og klienter til å oppnå raske og objektivt målbare resultater i sitt daglige liv.

Han har hjulpet flere tusen mennesker med å få suksess med sine metoder gjennom hans unike seminarer, utdannelser og online treningsprogrammer.

De siste 6 årene har Pål-Esben publisert mer enn 55 artikler i bladet Medium som er et ledende magasin innen helhetlig helse i Norge. Han fokuserer bla. på temaer som: Livsstil, helse, diett, positiv psykologi og spirituell utvikling. Han bor i dag i Tyskland sammen med sin kone Maria og gir seminarer og utdannelser i Norge og flere andre land.

Pål-Esben er en av en håndfull i verden som er utdannet til Grandmaster og linjebærer av White Feather Shamanic School® og Rainbow Reiki®.

 

Pål-Esben-Wanvig - hjemme på terrassen i Tyskland-1

>