Paracelsus Clinic i Lüstmuhle i Sveits - Pål-Esben Wanvig


Min erfaring med Paracelsus Clinic, Lüstmuhle, Sveits

Europas mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin

Paracelsus Clinic i Lustmühle i Sveits diagnostiserer og behandler klienter som er alvorlig syke og som ofte har prøvd «alt» før de kommer til klinikken. Klinikken har behandlet over 30.000 pasienter fra 80 land med alvorlig sykdom de siste årene – ofte med stor suksess. På denne siden finner du oversikt over alle artikler og alle video intervjuer fra klinikken som jeg har publisert.

Artikkel 1 av 3 (også publisert i bladet Medium nr. 1-2018)

En av de største nedturene i mitt liv!

I del 1 av denne artikkelserien tar jeg for meg bakgrunnen til helsetilstanden min og krisen i 2017 og hvordan Europas største og mest suksessfulle klinikk innen biologisk medisin åpenbarte seg for meg i tolvte time.

Video intervju # 1 med Dr. Thomas Rau

Hvorfor Paracelsus klinikken har så unike resultater ved behandling av komplekse sykdommer 

Her er noe av det som dekkes i intervjuet med Dr. Thomas Rau som er Medical Director ved Paracelsus klinikken: *Filosofi en bak hvordan klinikken får sine eksepsjonelle resultater. *Hvordan nær 100 % av dem med CFS/ME samt Lymes sykdom (borreliose) selv i avansert stadium blir helbredet. *Hvorfor bruk av antibiotika i behandling av borreliose er skadelig. *Hvorfor de har så gode resultater i behandling av brystkreft, prostatakreft og andre kreftformer uten bruk av kirurgi, stråling og cellegift ved å helbrede årsakene til kreften. *Hvorfor det å preventivt operere bort brystene etter en gentest for å unngå å få kreft senere i livet er meningsløst. *Hvorfor visdomstenner, kavitasjoner, rotfyllinger og implantater ofte er hovedårsaken til kronisk sykdom, … og fl ere andre spennende temaer.

Artikkel 2 av 3 (også publisert i bladet Medium nr. 2-2018)

Alvorlig sykdom kan sitte i tennene

 Paracelsus Clinic i Lustmühle i Sveits benytter biologisk tannbehandling som et viktig verktøy for å helbrede alvorlig sykdom hos pasienter som ofte har prøvd «alt» av behandlingsmetoder uten suksess. Hos over 70 prosent av pasientene til Paracelsus ligger en eller flere av hovedårsakene bak kreft og de fleste former for kronisk sykdom i munnen, viser statistikken til klinikken, som har behandlet over 30 000 alvorlig syke pasienter fra 80 land.

Video intervju  med Dr. Gunnar Reifert

Alvorlig sykdom kan sitte i tennene

Her er noe av det som dekkes i intervjuet med min tannlege Dr. Gunnar Reifert: *Hvorfor tannhelsen er sentral for din helsetilstand. *Sammenhengen mellom tenner og organene i kroppen, og hvordan problemer relatert til tennene kan påvirke organene negativt. *De viktigste problemene med tannhelsen. *Hvorfor rotfyllinger, kavitasjoner, galvaniskstrøm m.m. kan skape helseproblemer. *Klinikkens unike metodikk for å hindre problemer med infeksjon o.l. etter operasjoner(PRGFT).

Du får også se noen klipp fra min operasjon...

Artikkel 3 av 3 (også publisert i bladet Medium nr. 3-2018)

Helhetlig diagnose og behandling

 I denne siste artikkelen deler jeg mine erfaringer med hvordan klinikken diagnostiserer og behandler pasientene med ofte utrolige resultater.

Video intervju #2 med Dr. Thomas Rau

Diagnostisering av alvorlig sykdom

I dette intervjuet med Dr. Thomas Rau (Medical Director ved Paracelsus klinikken) går han gjennom mine prøveresultater og diagnose

Video intervju #3 med Dr. Thomas Rau

Behanslingsmetoder

I dette intervjuet med Dr. Thomas Rau (Medical Director ved Paracelsus klinikken) går han gjennom flere av de unike behandlingsmetodene de benytter ved klinikken (bla. hypertermi, Life Cell Extract, PRGFT terapi, Neuralterapi, oksygen- og ozon terapi, PEMF, intravenøs infusjonfterapi)

Oppsummering, kostnader og anbefaling

Her får du informasjon om priser og mine anbefalinger om du tenker på å prøve ut klinikken selv.

>