Podkast – Fra utbrenthet til opplysthet med Pål-Esben Wanvig – Oversikt over alle episoderPå denne siden finner du en oversikt over alle episodene av min podkast hvor jeg deler min erfaring og innsikt i hvordan vi kan skape et lykkelig, meningsfylt og god helse med å kombinere det beste innen holistisk medisin med moderne legevitenskap og psykologi.

Podkast, Blogg

Har du prøvd mange ting uten å få det resultatet du ønsker deg? Er du klar for å endre dette? Jeg har komprimert essensen av kunnskapen og erfaringene jeg har samlet de siste 15 årene med alternativ medisin for å helbrede sitt eget liv fra alvorlige helseproblemer, depresjon, utbrenthet, avhengighet, desperasjon og et liv uten mening. Du får høre om hvordan jeg benytter en unik kombinasjon av vestlig skolemedisin, alternativ medisin samt urgamle metoder og filosofi som også du kan benytte selv for å finne årsaken og løsningene på dine problemer.

Les mer
Podkast, Blogg

I denne podkasten får du et innblikk i et unikt system som jeg har utvikler over 15 år for å hjelpe utbrente og slitne mennesker tilbake til livet igjen på en effektiv måte. Vi ser nærmere på hva utbrenthet er, de viktigste årsakene og hvordan du finner ut om du nærmer deg eller befinner deg i en tilstand av utbrenthet. Du får også se den unike steg for steg løsningen for å kunne bli frisk igjen. I 2003 møtte jeg veggen og var nær ved å miste livet. Podkasten beskriver systemet jeg har utviklet for å hjelpe mennesker ut av utbrenthet og den viktigste innsikten på min vei fra håpløshet, tomhet, depresjon, desperasjon og utbrenthet til et liv fylt med glede, mening, livsgnist og sjelefred.

Les mer
Podkast, Blogg

ALLE kan lære å få fantastiske resultater med sjamanisme! Bli med bak sjamanismens og magiens mystiske forheng! Jeg viser deg hva sjamanisme er samt forklaring på mange av mytene rundt sjamanismen: Hva er en sjaman? Sjamanisme og rusmidler, sjamanisme og ekstremerfaringer, hvordan arbeider en sjaman? Hvilke resultater kan du oppnå? Hva er en sjamandød? Hvordan kan alle mennesker dra nytten av sjamanens årtusen gamle kunnskap i sitt eget liv på en praktisk måte?

Les mer

Kommentarer