Rainbow Reiki® 1. Grad seminar

Web seminar: Oppstart: 12. september 2020

med Pål-Esben Wanvig

Rainbow Reiki® 3. Dan Grandmaster og tradisjonsbærer

Revolusjonerende!

"Rainbow Reiki 1. grad er det kurset som har vært mest revolusjonerende i livet mitt. Jeg har aldri før drevet med alternativ medisin, eller noe annet alternativt. Langvarig, alvorlig sykdom gjorde at jeg gikk med på å delta på dette kurset, sammen med en venninne. «Det kunne jo ikke skade.» Jeg ble totalt overveldet over den verden jeg fikk et innblikk i. Ikke bare fikk jeg lære hvordan jeg kan behandle både meg selv og andre, men jeg fikk også en rekke praktiske tips om hva jeg burde gjøre for å bedre helsen min.  Jeg testet ut ett og ett tips, og resultatet var at jeg allerede et par måneder etter kurset hadde oppnådd omfattende positive resultater med helsen min.

Johnny Osberg

Oppdag kraften i deg selv!

Absolutt ALLE kan lære å helbrede med hendene sine!

På Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret lærer du spennende, effektive og praktiske healing teknikker for å finne tilbake til en bedre helse med mer overskudd, livsgnist og mening. Metodene er enkel å bruke og tar veldig liten tid å gjennomføre! 

Her er noe av det du lærer (se videoen ovenfor for detaljer):

 • Fjernbehandling: som gjør at du kan behandle mennesker og dyr uansett hvor de befinner seg.
 • Marayana Sayi®: En unik komplett kroppsbehandling for å lade opp mitokondriene (kraftverkene i cellene dine) og livsenergien i din og andres kropp. Hele behandlingen tar 3-4 min å sette i gang og går av seg selv i 20 minutter. (se mer informasjon nedenfor)
 • Kurama meditasjon som er en meget effektiv meditasjonsform for å skape et balansert og stille sinn som det kun tar 5 minutter å gjennomføre.
 •  Lær å utvikle dine ekstra sensoriske ferdigheter med å føle og se energi samt forbedre din intuisjon med en unik Rainbow Reiki® Qi-Gong øvelse som det tar kun 10 min. å gjennomføre
 • Innvielse i et Noetisk symbol for oppløsning av energetiske blokader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha mantraet for helbredelse
 • Helbredelse av undertrykte delpersonligheter (skyggesider som skaper problemer i vår hverdag)
 • Introduksjon til Chakra systemet
 • Korrekt bruk av pendel
 • Introduksjon til hvordan du praktisk skaper en bedre helse og et mer meningsfyllt og lykkelige liv.
 • Historien og bakgrunnen til Usui Reiki og Rainbow Reiki®, hvordan Universell Livsenergi (Reiki) fungerer og hvordan du kanaliserer denne unike behandlingsmetoden med dine hender.
 •  ++++++ mye, mye mer (se videoen ovenfor for flere detaljer)

Pål-Esben Wanvig introduserte Rainbow Reiki® til Norge i 2004 og har mer enn 15 års erfaring og utdannelse med dette unike healing systemet.


Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer.

«Jeg har ikke opplevd en mer levende og tilstedeværende kursholder enn Pål-Esben. Han er ekte, direkte og engasjert! Du lærer teknikker og metoder som du kan ta i bruk umiddelbart. Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste.» 

- Elin

"Den var helt elektrisk flott!! En supergøy, humoristisk, spennende og lærerik helg. Som foredragsholder er du jo bare kjempedyktig, og jeg har opplevd en del foredragsholdere opp igjennom livet. En magisk helg for meg!!!!"

- Gry

Rainbow Reiki®

Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet av Walter Lübeck® på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag avhundretusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.


Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.


I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki® systemet, med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki®. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling.


Walter Lübeck er en intensjonalt anerkjent spirituell lærer som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk. Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, balansering av atlas virvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.


Marayana Say®

En unik komplett kroppsbehandling

Klient før en Marayana Sayi® behandling:

Klient etter en Marayana Sayi® behandling:

Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki®.

Marayana Say® full kroppsbehandling er en av de viktigste metodene du lærer under Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret. 


Marayana Sayi® Aura behandling er en unik og effektiv holistisk healing metode som sørger for dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter. Det tar kun 3-4 minutter å starte opp behandlingen og deretter kan du legge deg ned på sofaen ,lese en bok, se på TV eller gjøre andre aktiviteter mens behandlingen går helt av seg selv i 20minutter!  Marayana Sayi® benytter de mest avanserte prinsipper innen Kvantemedisin for å gi deg og de du behandler en optimal tilførsel av livsenergi på daglig basis. 


Da alle viktige organer og områder på kroppen blir forsynt samtidig i 20 minutter med livsenergi fra Marayana Sayi® Kvantelysbad, oppstår det omfattende synergieffekter som ikke er mulig med en tradisjonell Reiki behandling.


Du kan behandle så mange mennesker, dyr, planter, trær o.l. som du ønsker samtidig med kun en behandling. Dette sparer mye tid som vi ikke har for mye av i vår travle hverdag.


Mange utøvere behandler hele sin familie samt husdyr hver dag med meget gode resultater. Behandlingen kan utføres over alt som f.eks. hjemme, på kontoret, på bussen eller mens du sitter på et fly. De som skal behandles trenger ikke å være i nærheten siden Marayana Sayi® Aura behandlingen også virker over distanse (fjernbehandling).


Unike muligheter med Marayana Sayi® Aura behandling:

 • Dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens selvhelbredende krefter!
 • Behandle deg selv og hele familien SAMTIDIG (inkludert husdyr) med kun en behandling!
 • Du kan også gjøre fjernbehandling av enkeltpersoner samt større grupper med en behandling!
 • Det tar deg kun 3-4 minutter å sette opp behandlingen og deretter 20 minutt behandling som går og stopper av seg selv (uten at du trenger å gjøre noe som helst)!
 • Kronisk sykdom: Integrasjon av uønskede/avspaltede deler avdin personlighet (delpersonligheter).
 • Prøv denne fantastisk effektive behandlingen og overbevisdeg selv:

Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki® (se videoen ovenfor for flere detaljer).

"Tusen takk for ei helg fylt med glede, humor, lærdom og utvikling. Jeg er så glad og takknemlig for å "ha funnet" veien som kan gi meg slike opplevelser. Blir spennende med 2 grad. Jeg liker godt din måte å presentere " stoffet" på og at du har fokus på å se raske resultater."


Et UNIKT student miljø

med inkluderende og hjelpsomme mennesker!

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du fra første seminardag merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter som ofte repeterer seminarene.


Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse  og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.


Hjertets vei et et sentralt begrep i våre utdannelser. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.


Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Som å komme hjem

"Denne reisen har vært som å komme hjem, både hjem til meg selv og hjem til den familien jeg alltid har visst var der ute men som jeg ikke har funnet før nå. Det er et samhold og en genuin varme i gruppa, samtidig som en lærer ting en ikke skulle tro var mulig. Det er en reise inn i hjertet, og jeg kan anbefale utdannelsen på det varmeste. Bare gjør det! Fordi du fortjener det :)"

Ylva Linnestad

Litt om læreren

Pål-Esben Wanvig

Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® Gradmaster og Tradisjonsbærer

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist Rainbow Reiki® i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i Rainbow Reiki® (Grandmaster & Tradisjonsbærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

Pål-Esben med sin kone Maria Jeanne

en unik lærer

En fantastisk utdannelse der man lærer hvordan alt henger sammen. En av grunnpilarene er å handle ut i fra hjertet og hvorfor dette er så viktig. Man lærer kraftfulle sjamanistiske metoder og teknikker som kan hjelpe deg selv og andre på alle plan. Pål-Esben er en unik lærer som ser alle, hører alle og tar vare på alle. Han formidler autentisk og raust av sin kunnskap slik at alle kan forstå. Undervisningen foregår i trygge omgivelser der kursdeltagerne støtter og tar vare på hverandre. Dette må oppleves. Denne utdannelsen har forandret og forbedret mitt liv på alle områder. Det viktigste og mest verdifulle jeg har gjort i hele mitt liv. Anbefales på det varmeste.

Odd Arild Holmaas, intensivsykepleier

Rainbow Reiki®

Lisensiert lærer

Rainbow Reiki® er et registrert varemerke til Walter Lübeck® og har et omfattende frivillig lisensieringsprogram for å sikre at klienter og studenter får et kvalitetssikret produkt av høyeste kvalitet.


Rainbow Reiki® Mestere og utøvere som deltar i det frivillige lisensieringsprogrammet er i kontinuerlig videreutdannelse samt må gjennomføre skriftlig og praktisk eksamen hver 2-4 år for å kvalitetssikre at man er oppdatert med all relevant kunnskap og alle nyutviklinger i Rainbow Reiki® systemet.


Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan

Pål-Esben Wanvig har siden 2008 ​vært Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan som er den høyeste lisensieringen i Rainbow Reiki®
 Kursavgift og påmelding

Påmelding til 

Rainbow Reiki® 1. Grad seminar

Web seminar med oppstart 12. september 2020

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg her for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Seminaret gjennomføres som en kombinasjon av online treningsvideoer og 4 video konferanser via Zoom med Pål-Esben Wanvig.

Del 1: Lørdag 12. september kl. 10-18 (undervisning og innvielser i Rainbow Reiki 1. Grad)

Del 2: Torsdag 17. september kl. 18-21 (undervisning og svar på spørsmål)

Del 3: Torsdag 24. september kl. 18-21 (undervisning og svar på spørsmål)

Alle deltakere får tilgang til video opptakene etter seminaret.

jeg utrolig imponert over hvor effektive metodene er

Da jeg kom til mitt første RR seminar i februar hadde jeg ingen erfaring fra det alternative markedet fra tidligere, og hadde heller ikke vært noe interessert av alternative behandlingsmetoder. Mitt sinn var dog åpent ettersom jeg har hørt mange historier herfra traktene der jeg jobber om folk som kan heale og stoppe blod etc. Etter å ha jobbet med mennesker i over 25 år som fysioterapeut har jeg merket at det finnes "noe mer" mellom himmel og jord enn det som kan forklares med vitenskap.

Nå, etter over 2500 behandlinger som inkluderer en eller flere RR teknikker, er jeg utrolig imponert over hvor effektive disse metodene er. I begynnelsen stod jeg mest med "hakaslepp" selv da klientene gledestrålende fortalte om kneproblemet de hadde slitt med lenge var borte etter 1 behandling, eller isjasen som var borte, hodepinen som forsvant på 3 minutter, ryggproblemet de (og jeg..) hadde slitt med i over 10 år - borte på noen få behandlinger osv. osv

Kanskje en av de kommentarer jeg husker best er den middelaldrende, lett deprimerte kvinnen, som gikk inn i veggen for 20 år siden og har siden det hatt veldig lite ork eller lyst til noe som helst, som nå har fått tilbake kreftene og klarer mye mer i sin hverdag.. hun sier: "Hver gang jeg får Rainbow Reiki behandling er det som å få en innvendig dusj!"

​- Olav -

​Fysioterapeut

>