Rainbow Reiki® 1. Grad seminar

Selvstudie nettkurs som du kan ta når det passer deg. Du får innvielsene for alle metodene i seminaret under en personlig introduksjonssamtale med Pål-Esben 1-3 dager etter din påmelding.

Kursavgiften inkluderer også en personlig oppfølging samtale etter du har gått gjennom kurset i ditt eget tempo.

Beskrivelse av nettkurset

På Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret lærer du spennende, effektive og praktiske healing teknikker for å finne tilbake til en bedre helse med mer overskudd, livsgnist og mening. Metodene er enkel å bruke og tar veldig liten tid å gjennomføre!

Her er noe av det du lærer (se videoen ovenfor for detaljer):

 • Fjernbehandling: som gjør at du kan behandle mennesker og dyr uansett hvor de befinner seg.
 • Marayana Sayi®: En unik komplett kroppsbehandling for å lade opp mitokondriene (kraftverkene i cellene dine) og livsenergien i din og andres kropp. Hele behandlingen tar 3-4 min å sette i gang og går av seg selv i 20 minutter. (se mer informasjon nedenfor)
 • Kurama meditasjon som er en meget effektiv meditasjonsform for å skape et balansert og stille sinn som det kun tar 5 minutter å gjennomføre.
 •  Lær å utvikle dine ekstra sensoriske ferdigheter med å føle og se energi samt forbedre din intuisjon med en unik Rainbow Reiki® Qi-Gong øvelse som det tar kun 10 min. å gjennomføre
 • Innvielse i et Noetisk symbol for oppløsning av energetiske blokader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha mantraet for helbredelse
 • Helbredelse av undertrykte delpersonligheter (skyggesider som skaper problemer i vår hverdag)
 • Introduksjon til Chakra systemet
 • Korrekt bruk av pendel
 • Introduksjon til hvordan du praktisk skaper en bedre helse og et mer meningsfyllt og lykkelige liv.
 • Historien og bakgrunnen til Usui Reiki og Rainbow Reiki®, hvordan Universell Livsenergi (Reiki) fungerer og hvordan du kanaliserer denne unike behandlingsmetoden med dine hender.
 •  ++++++ mye, mye mer (se videoen ovenfor for flere detaljer)

Lærer: Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® 3. Dan Grandmaster og tradisjonsbærer

Selvsudie nettkurs med en innvielser av Pål-Esben via en personlig samtale via videokonferanse.

Kursavgift 2790 kr.

Repetisjonsavgift: 800 kr.

Kursavgiften inkluderer:

- 16 timer online video seminar for selvstudie etter ditt eget tempo, manual på norsk (PDF) og kursbevis.

- En personlig introduksjonssamtale  med Pål-Esben 1-3 dager etter din påmelding der du også får innvielser i alle metoder og teknikker i Rainbow Reiki® 1 grad.

- En personlig oppfølging samtale etter du har gått gjennom seminaret i ditt eget tempo hvor du også kan stille spørsmål.

Forutsetning for deltagelse: Ingen

Dato: Når det passer for deg!

Du har full tilgang til nettkurset i minimum 24 måneder og kan stille spørsmål direkte til Pål-Esben når som helst. 

Dette nettkurset har 100% pengene tilbake garanti! Du har full angrerett og  kan prøve ut kurset i 7 dager.

Oppdag kraften i deg selv!

Absolutt ALLE kan lære å helbrede med hendene sine!

Revolusjonerende!

"Rainbow Reiki 1. grad er det kurset som har vært mest revolusjonerende i livet mitt. Jeg har aldri før drevet med alternativ medisin, eller noe annet alternativt. Langvarig, alvorlig sykdom gjorde at jeg gikk med på å delta på dette kurset, sammen med en venninne. «Det kunne jo ikke skade.» Jeg ble totalt overveldet over den verden jeg fikk et innblikk i. Ikke bare fikk jeg lære hvordan jeg kan behandle både meg selv og andre, men jeg fikk også en rekke praktiske tips om hva jeg burde gjøre for å bedre helsen min.  Jeg testet ut ett og ett tips, og resultatet var at jeg allerede et par måneder etter kurset hadde oppnådd omfattende positive resultater med helsen min.

Johnny Osberg

Pål-Esben Wanvig introduserte Rainbow Reiki® til Norge i 2004 og har mer enn 17 års erfaring og utdannelse med dette unike healing systemet.

Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer.

«Jeg har ikke opplevd en mer levende og tilstedeværende kursholder enn Pål-Esben. Han er ekte, direkte og engasjert! Du lærer teknikker og metoder som du kan ta i bruk umiddelbart. Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste.» 

- Elin

"Den var helt elektrisk flott!! En supergøy, humoristisk, spennende og lærerik helg. Som foredragsholder er du jo bare kjempedyktig, og jeg har opplevd en del foredragsholdere opp igjennom livet. En magisk helg for meg!!!!"

- Gry

100% pengene tilbake garanti!

Dette nettkurset har 100% pengene tilbake garanti! Du har full angrerett og  kan teste ut kurset i 7 dager. Du har da bla. mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer.

På denne måten kan du prøve ut om Rainbow Reiki®, læreren og hva som blir undervist passer for deg uten noen risiko.

Rainbow Reiki®

Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag av tusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.

Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.

1989 startet utviklingen av Rainbow Reiki® systemet med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Rainbow Reiki® integrerer røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling som hjelper utøverne med å oppnå raske og konkrete resultater etter kun ett weekend seminar.

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Marayana Sayi® full kroppsbehandling, behandling av flere personer samtidig (grupper), fjernbehandling, Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, spontnhelbredelse, balansering av atlas virvel, Kurama meditasjon, utvildelse av sjelelyset, spontanvitalisering, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye, mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.


Marayana Say®

En unik komplett kroppsbehandling

Klient før en Marayana Sayi® behandling:

Klient etter en Marayana Sayi® behandling:

Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki®.

Marayana Say® full kroppsbehandling er en av de viktigste metodene du lærer under Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret. 

Marayana Sayi® Aura behandling er en unik og effektiv holistisk healing metode som sørger for dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter. Det tar kun 3-4 minutter å starte opp behandlingen og deretter kan du legge deg ned på sofaen ,lese en bok, se på TV eller gjøre andre aktiviteter mens behandlingen går helt av seg selv i 20minutter!  Marayana Sayi® benytter de mest avanserte prinsipper innen Kvantemedisin for å gi deg og de du behandler en optimal tilførsel av livsenergi på daglig basis. 

Da alle viktige organer og områder på kroppen blir forsynt samtidig i 20 minutter med livsenergi fra Marayana Sayi® Kvantelysbad, oppstår det omfattende synergieffekter som ikke er mulig med en tradisjonell Reiki behandling.

Du kan behandle så mange mennesker, dyr, planter, trær o.l. som du ønsker samtidig med kun en behandling. Dette sparer mye tid som vi ikke har for mye av i vår travle hverdag.

Mange utøvere behandler hele sin familie samt husdyr hver dag med meget gode resultater. Behandlingen kan utføres over alt som f.eks. hjemme, på kontoret, på bussen eller mens du sitter på et fly. De som skal behandles trenger ikke å være i nærheten siden Marayana Sayi® Aura behandlingen også virker over distanse (fjernbehandling).

Unike muligheter med Marayana Sayi® Aura behandling:

 • Dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens selvhelbredende krefter!
 • Behandle deg selv og hele familien SAMTIDIG (inkludert husdyr) med kun en behandling!
 • Du kan også gjøre fjernbehandling av enkeltpersoner samt større grupper med en behandling!
 • Det tar deg kun 3-4 minutter å sette opp behandlingen og deretter 20 minutt behandling som går og stopper av seg selv (uten at du trenger å gjøre noe som helst)!
 • Kronisk sykdom: Integrasjon av uønskede/avspaltede deler avdin personlighet (delpersonligheter).
 • Prøv denne fantastisk effektive behandlingen og overbevisdeg selv:

Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki® (se videoen ovenfor for flere detaljer).

jeg utrolig imponert over hvor effektive metodene er

Da jeg kom til mitt første RR seminar i februar hadde jeg ingen erfaring fra det alternative markedet fra tidligere, og hadde heller ikke vært noe interessert av alternative behandlingsmetoder. Mitt sinn var dog åpent ettersom jeg har hørt mange historier herfra traktene der jeg jobber om folk som kan heale og stoppe blod etc. Etter å ha jobbet med mennesker i over 25 år som fysioterapeut har jeg merket at det finnes "noe mer" mellom himmel og jord enn det som kan forklares med vitenskap.

Nå, etter over 2500 behandlinger som inkluderer en eller flere RR teknikker, er jeg utrolig imponert over hvor effektive disse metodene er. I begynnelsen stod jeg mest med "hakaslepp" selv da klientene gledestrålende fortalte om kneproblemet de hadde slitt med lenge var borte etter 1 behandling, eller isjasen som var borte, hodepinen som forsvant på 3 minutter, ryggproblemet de (og jeg..) hadde slitt med i over 10 år - borte på noen få behandlinger osv. osv

Kanskje en av de kommentarer jeg husker best er den middelaldrende, lett deprimerte kvinnen, som gikk inn i veggen for 20 år siden og har siden det hatt veldig lite ork eller lyst til noe som helst, som nå har fått tilbake kreftene og klarer mye mer i sin hverdag.. hun sier: "Hver gang jeg får Rainbow Reiki behandling er det som å få en innvendig dusj!"

- Olav -

Fysioterapeut

Et UNIKT student miljø

med inkluderende og hjelpsomme mennesker!

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du fra første seminardag merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter som ofte repeterer seminarene.

Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse  og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.

Hjertets vei et et sentralt begrep i våre utdannelser. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.

Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Som å komme hjem

"Denne reisen har vært som å komme hjem, både hjem til meg selv og hjem til den familien jeg alltid har visst var der ute men som jeg ikke har funnet før nå. Det er et samhold og en genuin varme i gruppa, samtidig som en lærer ting en ikke skulle tro var mulig. Det er en reise inn i hjertet, og jeg kan anbefale utdannelsen på det varmeste. Bare gjør det! Fordi du fortjener det :)"

Ylva Linnestad

Litt om læreren

Pål-Esben Wanvig

Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® Gradmaster og Tradisjonsbærer

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist Rainbow Reiki® i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i Rainbow Reiki® (Grandmaster & Tradisjonsbærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

Pål-Esben med sin kone Maria Jeanne

en unik lærer

En fantastisk utdannelse der man lærer hvordan alt henger sammen. En av grunnpilarene er å handle ut i fra hjertet og hvorfor dette er så viktig. Man lærer kraftfulle sjamanistiske metoder og teknikker som kan hjelpe deg selv og andre på alle plan. Pål-Esben er en unik lærer som ser alle, hører alle og tar vare på alle. Han formidler autentisk og raust av sin kunnskap slik at alle kan forstå. Undervisningen foregår i trygge omgivelser der kursdeltagerne støtter og tar vare på hverandre. Dette må oppleves. Denne utdannelsen har forandret og forbedret mitt liv på alle områder. Det viktigste og mest verdifulle jeg har gjort i hele mitt liv. Anbefales på det varmeste.

Odd Arild Holmaas, intensivsykepleier

Rainbow Reiki®

Lisensiert lærer

Rainbow Reiki® systemet har et omfattende frivillig lisensieringsprogram for lærere for å sikre at klienter og studenter får et kvalitetssikret produkt av høyeste kvalitet.

Rainbow Reiki® Mestere og utøvere som deltar i det frivillige lisensieringsprogrammet er i kontinuerlig videreutdannelse samt må gjennomføre skriftlig og praktisk eksamen hver 2-4 år for å kvalitetssikre at man er oppdatert med all relevant kunnskap og alle nyutviklinger i Rainbow Reiki®.

Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan

Pål-Esben Wanvig har siden 2008 vært Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan (Grandmaster og tradisjonsbærer).
 


Kursavgift og påmelding

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Kort/Paypal

Du vil få umiddelbar tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt. Du vil også motta en email fra Pål-Esben slik at vi kan finne en passende dato å gjennomføre innvielsene på.

Om du har deltatt på et Rainbow Reiki 1. grad seminar tidligere kan du ta kontakt med meg for å få mer informasjon om muligheten til å repetere.

Inkludert i kursavgiften:

- 16 timer online video seminar for selvstudie etter ditt eget tempo, seminarmanual (PDF) og kursbevis

 - En personlig introduksjonssamtale med Pål-Esben 1-3 dager etter din påmelding der du også får innvielser i alle metoder og teknikker i Rainbow Reiki® 1 grad..

En personlig oppfølging samtale etter du har gått gjennom seminaret i ditt eget tempo hvor du også kan stille spørsmål.

Du har full tilgang til nettkurset i minimum 24 måneder og kan stille spørsmål direkte til Pål-Esben via email når som helst.

 • Utførlig seminarmanual på Norsk (mer enn 70 sider), kursbevis og innvielser i alle metoder og teknikker slik at de umiddelbart virker med full kraft uten at du trenger å trene.
 • Fjernbehandling: som gjør at du kan behandle mennesker og dyr uansett hvor de befinner seg.
 • Marayana Sayi®: En unik komplett kroppsbehandling for å lade opp mitokondriene (kraftverkene i cellene dine) og livsenergien i din og andres kropp. Hele behandlingen tar 3-4 min å sette i gang og går av seg selv i 20 minutter. (se mer informasjon nedenfor)
 • Kurama meditasjon som er en meget effektiv meditasjonsform for å skape et balansert og stille sinn som det kun tar 5 minutter å gjennomføre.
 •  Lær å utvikle dine ekstra sensoriske ferdigheter med å føle og se energi samt forbedre din intuisjon med en unik Rainbow Reiki® Qi-Gong øvelse som det tar kun 10 min. å gjennomføre
 • Innvielse i et Noetisk symbol for oppløsning av energetiske blokader
 • Innvielse i det Japanske Medisin Buddha mantraet for helbredelse
 • Helbredelse av undertrykte delpersonligheter (skyggesider som skaper problemer i vår hverdag)
 • Introduksjon til Chakra systemet
 • Korrekt bruk av pendel
 • Introduksjon til hvordan du praktisk skaper en bedre helse og et mer meningsfyllt og lykkelige liv.
 • Historien og bakgrunnen til Usui Reiki og Rainbow Reiki®, hvordan Universell Livsenergi (Reiki) fungerer og hvordan du kanaliserer denne unike behandlingsmetoden med dine hender.
 •  ++++++ mye, mye mer (se videoen ovenfor for flere detaljer)


En reise i en ny verden!!


Jeg vil begynne med å takke Pål-Esben Wanvig for den utrolig reisen han har hjulpet meg inn i. 
Alt som er opplevd og erfart og ikke minst forandret.  Jeg husker det som i dag, da jeg skulle delta på mitt første Rainbow Reiki 1 Grad seminar. Satt med en blandet følelse på hva dette kom til å være? Hvordan ville læreren være? Hva ville skje i mitt liv etter dette seminaret. Måten Pål-Esben underviser på burde vært obligatorisk på skolen. Man får en grundig tilnærming av stoffet som er dyktig og profesjonelt utført. Han tar seg tid til å forklare de forskjellige begrep og bakgrunn. Han er ærlig og seriøs. Han lar deg feile og klatre. Han finner alltid en løsning når man har et problem. Og kunnskapen hans er som et hav. Går aldri tom.


Etter å ha deltatt på seminar med Pål-Esben kan jeg med hånden på hjerte si at det forandret livet mitt. Fra den stille jenten jeg var, er jeg nå en aktiv person som har fokus på mitt liv, og ikke hva andre måtte mene. Jeg vil påstå at hadde det ikke vært for Pål-Esben, så ville mitt liv vært et grått og trist sted å være i dag. 


Så jeg vil takke Pål-Esben. For at han er en så dyktig lærer, person og mentor. For alt han lærer i fra seg og for den hjelpen han gir. 
Jeg kan virkelig anbefale å delta på et seminar med Pål-Esben. Med et åpent sinn så vil dette være starten på en ny fantastisk reise i ditt liv.


Sissel

DET virket også på meg!


Da jeg var på mitt første Rainbow Reiki® kurs åpnet en ny verden seg for meg! Jeg hadde hørt og lest om healing, men trodde det var for folk med medfødte evner. Overraskelsen var stor da jeg forstod at jeg faktisk kunne lære dette selv! Og ikke nok med det, jeg kunne bruke det på MEG SELV! Tenk det! Så kursavgiften er latterlig liten i forhold til å få et bedre liv og alle resultatene jeg har fått!

Jostein

Jeg er 100% inspirert


Tusen takk for et kjempebra kurs. Du er en fantastisk foreleser og menneske. Følte trygghet og ivaretatt, til tross for mange deltakere. Jeg er 100% inspirert og gleder meg til neste forelesning. Jeg synes gruppa er helt topp. Det var veldig bra energi i gruppa.


Tone

Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste

Jeg har ikke opplevd en mer levende og tilstedeværende kursholder enn Pål-Esben. Han er ekte, direkte og engasjert!
Du lærer teknikker og metoder som du kan ta i bruk umiddelbart. Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste.


Elin

Det var helt elektrisk flott!!

Det var helt elektrisk flott!! En supergøy, humoristisk, spennende og lærerik helg. Som foredragsleder er du jo bare kjempedyktig, og jeg har opplevd en del foredragsholdere opp igjennom livet.  En magisk helg for meg!!!! 

Gry

jeg er mektig imponert over dette seminaret!

Dette er tredje gangen jeg er på Rainbow Reiki 1. grad, og jeg er mektig imponert over dette seminaret! Det er helt utrolig at alle kan lære meget effektive healingmetoder på kun en helg, som du kan benytte på deg selv, dine venner, familie og klienter. Jeg har brukt metoden Maryana Sayi – full kroppsbehandling, så og si hver dag de siste to årene, og jeg er så takknemlig for at jeg kan bruke denne metoden for å lade opp mine batterier og ta vare på mine helse.


Pål-Esben er en meget dyktig lærer og mentor, som underviser på en strukturert og lett forståelig måte, og deler med glede sin kunnskap med andre. Dersom du er klar for å oppleve en helg ut av en annen verden, hvor du får effektive verktøy for å forebygge sykdom, styrke din helse og ta vare på deg selv, kan jeg anbefale deg på det varmeste å delta på Rainbow Reiki 1. Grad.


Mari

Kjempegøy og motiverende!

Du er verdens kuleste seminarholder og klarer å holde energien og fokusen oppe både blandt deltakere og deg selv. Kjempegøy og motiverende. Keep up the good work.


Siv

Ikke bare du som storkoste deg!

Ikke bare du som storkoste deg. Det gjorde jeg også. 😄🌟 Dagene var innholdsrike og varierende. Timene " fløy" . Jeg liker veldig godt måten du underviser på og ditt engasjement gjør det lett å holde konsentrasjon oppe. Å være i Rainbow Rreiki "verden" er bare helt fantastisk. Jeg er svært takknemlig for alt du ga meg/ oss av inspirasjon og praktisk verktøy.

Berit

Jeg hadde det gøy!

For meg var det helt fantastisk. Du gir utrolig mye på alle måter, og jeg er svært takknemmelig for alt jeg lærer. Jeg har jo begynt å praktisere det allerede, og det er jo bare helt utrolig. Alle burde få sjangs til å gå gjennom dette stoffet. Er bra for alle. Det er veldig fin energi i gruppa. Jeg synes alt var topp. Glemte en vesentlig ting: Jeg hadde det gøy!

Kari

Verden er et godt sted å være nå

Verden er et godt sted å være nå 😊 Og for første gang på mange, mange år er jeg lykkelig 😊
Tusen takk for at du har vært så tålmodig med meg at jeg har klart å komme dit. Uten din hjelp hadde jeg bare eksistert- ikke levd! Og dette takker jeg deg for av hele mitt hjerte 😊


Audun

ei helg fylt med glede, humor, lærdom og utvikling!

"Tusen takk for ei helg fylt med glede, humor, lærdom og utvikling. Jeg er så glad og takknemlig for å "ha funnet" veien som kan gi meg slike opplevelser. Blir spennende med 2 grad. Jeg liker godt din måte å presentere " stoffet" på og at du har fokus på å se raske resultater."


Rainbow Reiki® og Marayana Sayi® er registrerte varemerker til Walter Lübeck