Rainbow-Reiki-1-grad-nettkurs-logo

Nettkurs

Lengde 16:40

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

16:40

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 2790 kr.

REVOLUSJONERENDE!

Rainbow Reiki 1. grad er det kurset som har vært mest revolusjonerende i livet mitt. Jeg har aldri før drevet med alternativ medisin, eller noe annet alternativt. Langvarig, alvorlig sykdom gjorde at jeg gikk med på å delta på dette kurset, sammen med en venninne. «Det kunne jo ikke skade.» Jeg ble totalt overveldet over den verden jeg fikk et innblikk i. Ikke bare fikk jeg lære hvordan jeg kan behandle både meg selv og andre, men jeg fikk også en rekke praktiske tips om hva jeg burde gjøre for å bedre helsen min. Jeg testet ut ett og ett tips, og resultatet var at jeg allerede et par måneder etter kurset hadde oppnådd omfattende positive resultater med helsen min.

Johnny Osberg

Musiker

Seminarets innhold

På Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret lærer du spennende, effektive og praktiske healing teknikker for å finne tilbake til en bedre helse med mer overskudd, livsgnist og mening. Metodene er enkel å bruke og tar veldig liten tid å gjennomføre!

Her er noe av det du lærer (se videoen ovenfor for flere detaljer):

«Jeg har ikke opplevd en mer levende og tilstedeværende kursholder enn Pål-Esben. Han er ekte, direkte og engasjert! Du lærer teknikker og metoder som du kan ta i bruk umiddelbart. Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste.»
Elin
"Den var helt elektrisk flott!! En supergøy, humoristisk, spennende og lærerik helg. Som foredragsholder er du jo bare kjempedyktig, og jeg har opplevd en del foredragsholdere opp igjennom livet. En magisk helg for meg!!!!"
Gry
Pal-Esben-Wanvig

Personlig oppfølging

Kurset inkluderer 2 personlige samtaler med innvielse og oppføring med meg via Skype, Zoom eller telefon. Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.

100% fornøyd garanti

Alle mine nettkurs har 30 dagers pengene tilbake garanti. Om du ikke er fornøyd med nettkurset får du hele kursavgiften returnert innen 5-10 dager.

JEG UTROLIG IMPONERT OVER HVOR EFFEKTIVE METODENE ER!

Da jeg kom til mitt første RR seminar i februar hadde jeg ingen erfaring fra det alternative markedet fra tidligere, og hadde heller ikke vært noe interessert av alternative behandlingsmetoder. Mitt sinn var dog åpent ettersom jeg har hørt mange historier herfra traktene der jeg jobber om folk som kan heale og stoppe blod etc. Etter å ha jobbet med mennesker i over 25 år som fysioterapeut har jeg merket at det finnes «noe mer» mellom himmel og jord enn det som kan forklares med vitenskap.

Nå, etter over 2500 behandlinger som inkluderer en eller flere RR teknikker, er jeg utrolig imponert over hvor effektive disse metodene er. I begynnelsen stod jeg mest med «hakaslepp» selv da klientene gledestrålende fortalte om kneproblemet de hadde slitt med lenge var borte etter 1 behandling, eller isjasen som var borte, hodepinen som forsvant på 3 minutter, ryggproblemet de (og jeg..) hadde slitt med i over 10 år – borte på noen få behandlinger osv. osv

Kanskje en av de kommentarer jeg husker best er den middelaldrende, lett deprimerte kvinnen, som gikk inn i veggen for 20 år siden og har siden det hatt veldig lite ork eller lyst til noe som helst, som nå har fått tilbake kreftene og klarer mye mer i sin hverdag.. hun sier: «Hver gang jeg får Rainbow Reiki behandling er det som å få en innvendig dusj!»

Olav

Fysioterapeut

Rainbow Reiki® - Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag av tusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.

Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.

1989 startet utviklingen av Rainbow Reiki® systemet med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Rainbow Reiki® integrerer røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling som hjelper utøverne med å oppnå raske og konkrete resultater etter kun ett weekend seminar.

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Marayana Sayi® full kroppsbehandling, behandling av flere personer samtidig (grupper), fjernbehandling, Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, spontnhelbredelse, balansering av atlas virvel, Kurama meditasjon, utvildelse av sjelelyset, spontanvitalisering, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye, mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer og har har siden 2008 vært den enste Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan i Skandinavia.

Marayana Say® En unik komplett kroppsbehandling

Klient FØR en Marayana Sayi® behandling:

Klient ETTER en Marayana Sayi® behandling:

Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki®.

Marayana Say® full kroppsbehandling er en av de viktigste metodene du lærer under Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret. 

Marayana Sayi® Aura behandling er en unik og effektiv holistisk healing metode som sørger for dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens egne selvhelbredende krefter. Det tar kun 3-4 minutter å starte opp behandlingen og deretter kan du legge deg ned på sofaen ,lese en bok, se på TV eller gjøre andre aktiviteter mens behandlingen går helt av seg selv i 20minutter! 

Marayana Sayi® benytter de mest avanserte prinsipper innen Kvantemedisin for å gi deg og de du behandler en optimal tilførsel av livsenergi på daglig basis. 

Da alle viktige organer og områder på kroppen blir forsynt samtidig i 20 minutter med livsenergi fra Marayana Sayi® Kvantelysbad, oppstår det omfattende synergieffekter som ikke er mulig med en tradisjonell Reiki behandling.

Du kan behandle så mange mennesker, dyr, planter, trær o.l. som du ønsker samtidig med kun en behandling. Dette sparer mye tid som vi ikke har for mye av i vår travle hverdag.

Mange utøvere behandler hele sin familie samt husdyr hver dag med meget gode resultater. Behandlingen kan utføres over alt som f.eks. hjemme, på kontoret, på bussen eller mens du sitter på et fly. De som skal behandles trenger ikke å være i nærheten siden Marayana Sayi® Aura behandlingen også virker over distanse (fjernbehandling).

Unike muligheter med Marayana Sayi® Aura behandling:

  • Dyp avslapning, regenerering og aktivering av kroppens selvhelbredende krefter!
  • Behandle deg selv og hele familien SAMTIDIG (inkludert husdyr) med kun enbehandling!
  • Du kan også gjøre fjernbehandling av enkeltpersoner samt større grupper med en behandling!
  • Det tar deg kun 3-4 minutter å sette opp behandlingen og deretter 20 minutt behandling som går og stopper av seg selv (uten at du trenger å gjøre noe som helst)!
  • Kronisk sykdom: Integrasjon av uønskede/avspaltede deler avdin personlighet (delpersonligheter).
  • Prøv denne fantastisk effektive behandlingen og overbevisdeg selv:

EN REISE I EN NY VERDEN!!

Jeg vil begynne med å takke Pål-Esben Wanvig for den utrolig reisen han har hjulpet meg inn i. 
Alt som er opplevd og erfart og ikke minst forandret.  Jeg husker det som i dag, da jeg skulle delta på mitt første Rainbow Reiki 1 Grad seminar. Satt med en blandet følelse på hva dette kom til å være? Hvordan ville læreren være? Hva ville skje i mitt liv etter dette seminaret. 


Måten Pål-Esben underviser på burde vært obligatorisk på skolen. Man får en grundig tilnærming av stoffet som er dyktig og profesjonelt utført. Han tar seg tid til å forklare de forskjellige begrep og bakgrunn. Han er ærlig og seriøs. Han lar deg feile og klatre. Han finner alltid en løsning når man har et problem. Og kunnskapen hans er som et hav. Går aldri tom.

Etter å ha deltatt på seminar med Pål-Esben kan jeg med hånden på hjerte si at det forandret livet mitt. Fra den stille jenten jeg var, er jeg nå en aktiv person som har fokus på mitt liv, og ikke hva andre måtte mene. Jeg vil påstå at hadde det ikke vært for Pål-Esben, så ville mitt liv vært et grått og trist sted å være i dag. 

Så jeg vil takke Pål-Esben. For at han er en så dyktig lærer, person og mentor. For alt han lærer i fra seg og for den hjelpen han gir. 
Jeg kan virkelig anbefale å delta på et seminar med Pål-Esben. Med et åpent sinn så vil dette være starten på en ny fantastisk reise i ditt liv.

Sissel

Sykepleier

DET VIRKET OGSÅ PÅ MEG!

Da jeg var på mitt første Rainbow Reiki® kurs åpnet en ny verden seg for meg! Jeg hadde hørt og lest om healing, men trodde det var for folk med medfødte evner. Overraskelsen var stor da jeg forstod at jeg faktisk kunne lære dette selv! Og ikke nok med det, jeg kunne bruke det på MEG SELV! Tenk det! Så kursavgiften er latterlig liten i forhold til å få et bedre liv og alle resultatene jeg har fått!

Jostein

Frihet med nettkurs

Nettkurset kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Du kan gå gjennom nettkurset i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige sjaman lærere før og etter nettkurset. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smartelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

Pal-Esben-Wanvig

Du får personlig oppfølging som en del av kurset

Personlig oppfølging av læreren

Kurset inkluderer 2 personlige samtaler med innvielse og oppføring med meg via Skype, Zoom eller telefon.

Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.

JEG ER 100% INSPIRERT

Tusen takk for et kjempebra kurs. Du er en fantastisk foreleser og menneske. Følte trygghet og ivaretatt, til tross for mange deltakere. Jeg er 100% inspirert og gleder meg til neste forelesning. Jeg synes gruppa er helt topp. Det var veldig bra energi i gruppa.

Tone

DET VAR HELT ELEKTRISK FLOTT!!

Det var helt elektrisk flott!! En supergøy, humoristisk, spennende og lærerik helg. Som foredragsleder er du jo bare kjempedyktig, og jeg har opplevd en del foredragsholdere opp igjennom livet.  En magisk helg for meg!!!! 

Gry

JEG ER MEKTIG IMPONERT OVER DETTE SEMINARET!

Dette er tredje gangen jeg er på Rainbow Reiki 1. grad, og jeg er mektig imponert over dette seminaret! Det er helt utrolig at alle kan lære meget effektive healingmetoder på kun en helg, som du kan benytte på deg selv, dine venner, familie og klienter. Jeg har brukt metoden Maryana Sayi – full kroppsbehandling, så og si hver dag de siste to årene, og jeg er så takknemlig for at jeg kan bruke denne metoden for å lade opp mine batterier og ta vare på mine helse.

Pål-Esben er en meget dyktig lærer og mentor, som underviser på en strukturert og lett forståelig måte, og deler med glede sin kunnskap med andre. Dersom du er klar for å oppleve en helg ut av en annen verden, hvor du får effektive verktøy for å forebygge sykdom, styrke din helse og ta vare på deg selv, kan jeg anbefale deg på det varmeste å delta på Rainbow Reiki 1. Grad.

Mari

ANBEFALER RAINBOW REIKI KURSET TIL PÅL-ESBEN PÅ DET VARMESTE

Jeg har ikke opplevd en mer levende og tilstedeværende kursholder enn Pål-Esben. Han er ekte, direkte og engasjert!
Du lærer teknikker og metoder som du kan ta i bruk umiddelbart. Anbefaler Rainbow Reiki kurset til Pål-Esben på det varmeste.

Elin

KJEMPEGØY OG MOTIVERENDE!

Du er verdens kuleste seminarholder og klarer å holde energien og fokusen oppe både blandt deltakere og deg selv. Kjempegøy og motiverende. Keep up the good work.

Siv

IKKE BARE DU SOM STORKOSTE DEG!

Ikke bare du som storkoste deg. Det gjorde jeg også. 😄🌟 Dagene var innholdsrike og varierende. Timene » fløy» . Jeg liker veldig godt måten du underviser på og ditt engasjement gjør det lett å holde konsentrasjon oppe. Å være i Rainbow Rreiki «verden» er bare helt fantastisk. Jeg er svært takknemlig for alt du ga meg/ oss av inspirasjon og praktisk verktøy.

Berit

JEG HADDE DET GØY!

For meg var det helt fantastisk. Du gir utrolig mye på alle måter, og jeg er svært takknemmelig for alt jeg lærer. Jeg har jo begynt å praktisere det allerede, og det er jo bare helt utrolig. Alle burde få sjangs til å gå gjennom dette stoffet. Er bra for alle. Det er veldig fin energi i gruppa. Jeg synes alt var topp. Glemte en vesentlig ting: Jeg hadde det gøy!

Kari

VERDEN ER ET GODT STED Å VÆRE NÅ

Verden er et godt sted å være nå 😊 Og for første gang på mange, mange år er jeg lykkelig 😊
Tusen takk for at du har vært så tålmodig med meg at jeg har klart å komme dit. Uten din hjelp hadde jeg bare eksistert- ikke levd! Og dette takker jeg deg for av hele mitt hjerte 😊

Audun

EI HELG FYLT MED GLEDE, HUMOR, LÆRDOM OG UTVIKLING!

Tusen takk for ei helg fylt med glede, humor, lærdom og utvikling. Jeg er så glad og takknemlig for å «ha funnet» veien som kan gi meg slike opplevelser. Blir spennende med 2 grad. Jeg liker godt din måte å presentere » stoffet» på og at du har fokus på å se raske resultater.