Rainbow Reiki® 2. grad seminar

Nettkurs


Nettkurs

Enkelt

18 timer

Kursavgift

Video nettkurs - Kursavgift: 5790 kr.

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt Delsum
Rainbow Reiki 2. grad - Nettkurs  × 1 kr5.790,00
Delsum kr5.790,00
Totalt kr5.790,00


Har du spørsmål eller trenger hjelp?

Ta kontakt på: post@wanvig.no eller her

Trygt og sikkert kjøp

  • Full angrerett.100% pengene tilbake. Ingen risiko.Du kan delta på kurset uten noe som helst risiko (klikk her for garanti detaljene)
  • Umiddelbar tilgang til kurset
    Du får tilgang til nettkurset umiddelbart etter betaling er mottatt.

"Etter min mening er Rainbow Reiki® 2. grad der «magien» virkelig begynner. Jeg hadde fantastiske resultater med det jeg lærte i Rainbow Reiki® 1. grad, men ble likevel overveldet over hva jeg kunne få til med det jeg lærte i 2. grad. Plutselig var jeg i stand til å gjøre spontanhealing med målbare resultater – hver eneste gang! Dette er det som imponerer meg med teknikkene i Rainbow Reiki®. Følger man manualen, og gjør teknikkene som beskrevet, så fungerer det noenlunde likt, og like effektivt, hver eneste gang! Så vidt jeg vet, er det ingen andre systemer tilgjengelig som har tilsvarende effektive og forutsigbare teknikker. Ikke minst er endringene målbare – noen mer enn andre. Jeg lever etter tanken om at det som gir en praktisk endring i livet er verdt å satse på. Når jeg testet ut det jeg lærte på Rainbow Reiki® 2. grad fikk jeg praktiske resultater, og store endringer i livet mitt. Da er jeg overbevist!"

 Johnny Osberg 

Musiker

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer etter jeg har betalt?

Etter betalingen har gått gjennom vil du få umiddelbar tilgang til hele nettkurset. Du vil motta en email med innloggingsdetaljer, bekreftelse av kjøpet samt faktura/ kvittering (PDF).

Du vil også motta en email fra Pål-Esben slik at vi kan finne en passende dato å gjennomføre innvielsene på.

Får jeg hjelp om jeg har spørsmål?

Om du har spørsmål eller trenger hjelp til innholdet i nettkurset er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på email post@wanvig.no. Jeg vil svare deg så raskt som mulig (det kan av og til ta noen dager om jeg er ute og reiser)

Er kortbetalingen sikker?

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter Nets / Netaxept sine sikre og velkjente løsninger for kortbetaling og Vipps. Etter du klikker på "fullfør kjøpet" blir du sendt videre til Nets/Netaxept sin web side hvor du fyller inn kortinformasjon eller evt. bruker Vipps eller PayPal. Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Nets/Netaxept sine web sider.

Hva om jeg ønsker pengene tilbake?

Du har 3 dagers 100% pengene tilbake garanti på dette nettkurset. Du har da mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer. Om du ønsker å få refundert kursavgiften sender du en email til post@wanvig.no innen 3 daget etter kjøpet. Du vil da få tilbake hele kursavgiften innen 14 dager. Garantien gjelder ikke etter du har fått innvielsen.

>