Rainbow Reiki® 2. Grad seminar

Web seminar: Oppstart 8. oktober 2020

med Pål-Esben Wanvig

Rainbow Reiki® 3. Dan Grandmaster og tradisjonsbærer

Det er her "magien" virkelig begynner!

"Etter min mening er Rainbow Reiki® 2. grad der «magien» virkelig begynner. Jeg hadde fantastiske resultater med det jeg lærte i Rainbow Reiki® 1. grad, men ble likevel overveldet over hva jeg kunne få til med det jeg lærte i 2. grad. Plutselig var jeg i stand til å gjøre spontanhealing med målbare resultater – hver eneste gang! Dette er det som imponerer meg med teknikkene i Rainbow Reiki®. Følger man manualen, og gjør teknikkene som beskrevet, så fungerer det noenlunde likt, og like effektivt, hver eneste gang! Så vidt jeg vet, er det ingen andre systemer tilgjengelig som har tilsvarende effektive og forutsigbare teknikker. Ikke minst er endringene målbare – noen mer enn andre. Jeg lever etter tanken om at det som gir en praktisk endring i livet er verdt å satse på. Når jeg testet ut det jeg lærte på Rainbow Reiki® 2. grad fikk jeg praktiske resultater, og store endringer i livet mitt. Da er jeg overbevist!"

Johnny Osberg

Oppdag kraften i deg selv!

Absolutt ALLE kan lære å utføre spontanhelbredelse!

På Rainbow Reiki® 2. Grad seminaret lærer du metoder som inkluderer objektivt målbare spontanhelbredelser med umiddelbar virkning, utvikling av kontakten med din sjel (sjelelyset) og karma sletting ! 

Her er noe av det du lærer under seminaret:

 • Spontanhealing som gir konkrete og varige resultater på 3-5 minutter som ALLE kan lære i løpet av seminaret!
 • Harmonisering av bakgrunnen til skjeve hofter uten mekanisk berøring: Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart!
 • Harmonisering av bakgrunnen til allergier og mat intoleranser
 •  Normalisering av atlasvirvel
 • Harmonisering av bakgrunnen til klikkende kjever, spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltmuskelen.
 • Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki
 • Fjernbehandling i nåtid samt tidsforskyvet frem og tilbake i tid
 • Karma Clearing - slett innvirkningen av belastende traumer
 • Innvielse i 5 spesielle Rainbow Reiki® Noetiske behandlings Symboler:
 • Innvielse i symbol for styrking og utvikling av det 3. øye / 6. Chakra / Upaguru
 • Innvielse i symbol for for harmonisering av overfølsomhet / sensibilitet (som er et problem mange sliter med)
 • Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
 • Astral Reiser og krystall Programmering
 • Rainbow Reiki® Dusj for konstant flyt av Reiki energi selv om du ikke er tilstede selv.
 • Lær hvordan du oppnår kontakt med engler og andre lysvesen
 • Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
 • Lær Falayna Say® som vil revolusjonere din healing hverdag: Lær hvordan du i løpet av 8 minutter kan gjøre følgende SAMTIDIG:
 • - En komplett fjernbehandling av deg selv eller andre
 • - En spesialbehandling for ett bestemt problem
 • - En Power Mental behandling for å harmonisere bakgrunnen for bla. frykt og uønskede vaner på en særdeles effektiv måte.
 • - En behandling for utvidelse og styrking av ditt Sjelelys som er en forutsetning for å kunne forstå sjelen din på en bedre måte.
 • - En behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergier for å kunne utføre viktige oppgaver i ditt liv.
 • +++++ mye, mye mer!

Pål-Esben Wanvig introduserte Rainbow Reiki® til Norge i 2004 og har mer enn 15 års erfaring og utdannelse med dette unike healing systemet.


Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer.

"...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene..." 

- Egil

"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"

- Elin

Rainbow Reiki®

Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet av Walter Lübeck® på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag avhundretusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.


Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.


I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki® systemet, med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki®. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling.


Walter Lübeck er en intensjonalt anerkjent spirituell lærer som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk. Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, balansering av atlas virvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.


"Pål Esben er en usedvanlig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"


Et UNIKT student miljø

med inkluderende og hjelpsomme mennesker!

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du fra første seminardag merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter som ofte repeterer seminarene.


Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse  og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.


Hjertets vei et et sentralt begrep i våre utdannelser. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.


Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Som å komme hjem

"Denne reisen har vært som å komme hjem, både hjem til meg selv og hjem til den familien jeg alltid har visst var der ute men som jeg ikke har funnet før nå. Det er et samhold og en genuin varme i gruppa, samtidig som en lærer ting en ikke skulle tro var mulig. Det er en reise inn i hjertet, og jeg kan anbefale utdannelsen på det varmeste. Bare gjør det! Fordi du fortjener det :)"

Ylva Linnestad

Litt om læreren

Pål-Esben Wanvig

Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® Gradmaster og Tradisjonsbærer

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist Rainbow Reiki® i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i Rainbow Reiki® (Grandmaster & Tradisjonsbærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

Pål-Esben med sin kone Maria Jeanne

en unik lærer

En fantastisk utdannelse der man lærer hvordan alt henger sammen. En av grunnpilarene er å handle ut i fra hjertet og hvorfor dette er så viktig. Man lærer kraftfulle sjamanistiske metoder og teknikker som kan hjelpe deg selv og andre på alle plan. Pål-Esben er en unik lærer som ser alle, hører alle og tar vare på alle. Han formidler autentisk og raust av sin kunnskap slik at alle kan forstå. Undervisningen foregår i trygge omgivelser der kursdeltagerne støtter og tar vare på hverandre. Dette må oppleves. Denne utdannelsen har forandret og forbedret mitt liv på alle områder. Det viktigste og mest verdifulle jeg har gjort i hele mitt liv. Anbefales på det varmeste.

Odd Arild Holmaas, intensivsykepleier

Rainbow Reiki®

Lisensiert lærer

Rainbow Reiki® er et registrert varemerke til Walter Lübeck® og har et omfattende frivillig lisensieringsprogram for å sikre at klienter og studenter får et kvalitetssikret produkt av høyeste kvalitet.


Rainbow Reiki® Mestere og utøvere som deltar i det frivillige lisensieringsprogrammet er i kontinuerlig videreutdannelse samt må gjennomføre skriftlig og praktisk eksamen hver 2-4 år for å kvalitetssikre at man er oppdatert med all relevant kunnskap og alle nyutviklinger i Rainbow Reiki® systemet.


Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan

Pål-Esben Wanvig har siden 2008 ​vært Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan som er den høyeste lisensieringen i Rainbow Reiki®
 Kursavgift og påmelding

Påmelding til 

Rainbow Reiki® 2. grad

Web seminar med oppstart 24. september 2020

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg her for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Seminaret gjennomføres som en kombinasjon av online treningsvideoer og 4 video konferanser via Zoom med Pål-Esben Wanvig.

Del 1: Torsdag 8. oktober kl. 18-21 (undervisning og innvielser i Rainbow Reiki 2. Grad)

Del 2: Torsdag 15. oktober kl. 18-21 (undervisning og svar på spørsmål)

Del 3: Torsdag 22. oktober kl. 18-21 (undervisning og svar på spørsmål)

Del 4: Torsdag 29. oktober kl. 18-21 (undervisning og svar på spørsmål)

Alle deltakere får tilgang til video opptakene etter seminaret.

fantastisk spennende

Jeg tok sjansen og meldte meg på "Forandre ditt liv på 90 dager". Det er den viktigste avgjørelsen jeg har tatt fordi innholdet i dette kurset, er skreddersydd og fantastisk spennende. Du blir blant annet innviet i Reinbow Reiki® 1. Grad og 2. Grad, og dette har jeg benyttet hver dag, med fantastiske resultater for meg og mine. Videre får vi oppskriften på hvordan man trinnvis kan oppnå mål og komme seg fri fra situasjoner i livet som er utfordrende. Jeg gleder meg til hver gang jeg deltar på oppfølgingen eller hører opptak av webinarene vi har. Pål-Esben Wanvig er en fantastisk lærer og du blir " dratt med " fra første stund. Han benytter i tillegg seniorstudenter som hjelper til slik at alle deltagere skal  bli fulgt opp på en trygg måte. Kurset blir holdt på Sem Gjestegaard som ligger i idylliske omgivelser. Maten er god og  betjeningen er svært hyggelig.  Anbefales.


Hilsen Norunn


>