Rainbow Reiki® 2. grad seminar

En del av "Forandre ditt liv på 90 dager" - 23-24. mars 2019 - Oslo

Med Rainbow Reiki® Grandmaster Pål-Esben Wanvig

Kursavgift og dato:

Seminaret er en del av "Forandre ditt liv på 90 dager!" 23-24. mars 2019.

Klikk her for påmelding og mer informasjon


"Pål Esben er en usedvanelig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"
"...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene..."
"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"
"...Dette er det mest lærerike seminaret jeg noen gang har vært på, og jeg har vært på mange i min søken etter utvikling..."Hva deltagerne får:

 • 80 siders kursmanual på norsk og en eksklusiv kurs diplom.
 • Lær spontanhealing som gir konkrete og varige resultater på 3-5 minutter som ALLE kan lære i løpet av seminaret!
 • Harmonisering av bakgrunnen til skjeve hofter uten mekanisk berøring: Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart!
 • Harmonisering av bakgrunnen til allergier og matintoleranser
 • Normalisering av atlasvirvel
 • Harmonisering av bakgrunnen til klikkende kjever, spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltmuskelen.
 • Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki
 • Fjernbehandling i nåtid samt tidsforskyvet frem og tilbake i tid
 • Karma Clearing - slett innvirkningen av belastende traumer
 • Innvielse i 5 spesielle Rainbow Reiki® Symboler:
 • Innvielse i symbol for styrking og utvikling av det 3. øye / 6. Chakra / Upaguru
 • Innvielse i symbol for for harmonisering av overfølsomhet (som er et problem mange sliter med)
 • Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
 • Astral Reiser og krystall Programmering
 • Rainbow Reiki® Dusj for konstant flyt av Reiki energi selv om du ikke er tilstede selv.
 • Lær hvordan du oppnår kontakt med engler og andre lysvesen
 • Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
 • Lær Falayna Say® som vil revolusjonere din healing hverdag: Lær hvordan du i løpet av 8 minutter kan gjøre følgende SAMTIDIG:
 • - En komplett fjernbehandling av deg selv eller andre
 • - En spesialbehandling for ett bestemt problem
 • - En Power Mental behandling for å harmonisere bakgrunnen for bla. frykt og uønskede vaner på en særdeles effektiv måte.
 • - En behandling for utvidelse og styrking av ditt Sjelelys som er en forutsetning for å kunne forstå sjelen din på en bedre måte.
 • - En behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergier for å kunne utføre viktige oppgaver i ditt liv.

Om du har spørsmål ad. seminaret (innhold, overnatting, transport, betalingsløsninger, oppfølging, spesielle behov o.l.) kan du ta direkte kontakt med meg ved å klikke her.

 


Forfatter og journalist  for bladet Medium…


Jeg har brukt de siste 10 årene av mitt liv for å finne løsningen ut av mine ekstreme problemer og et katastrofale liv der jeg nesten mistet livet etter et burnout i 2003.

Jeg hadde alt men i virkeligheten ingenting! Jeg våknet brått opp fra min tornerosesøvn der jeg trodde mange penger var løsningen på alt.

Dekket var punktert og jeg levde et liv på felgen: En helsesituasjon som var kritisk der kroppen min var i ferd med å dø og legene fant det som et under at jeg overlevde – et liv uten et lykkelig parforhold der mine partnere forsvant som dugg for solen – et liv nesten uten virkelige venner som også bryr seg om deg når du ligger nede for telling – en jobb som ga meg ingen mening bortsett fra penger, makt og anerkjennelse.

Jeg levde et liv der jeg funksjonerte som en robot – et liv uten begjær, glede eller mening.

Livet mitt hadde fått for mange skudd i baugen og var i ferd med å gå under.

Legene kunne ikke hjelpe meg så den eneste løsningen var et jeg måtte finne svaret på mine problemer selv.

Veien fra Sivilingeniør og forsker til Sjaman har vært min livs reise der jeg har funnet tilbake til den jeg virkelig er og samtidig funnet holistiske løsninger på absolutt alle mine gigantiske livsproblemer og helseproblemer.

Jeg ønsker deg velkommen til min verden som er en blanding av sivilingeniørens akademiske og analytikerens søken etter den mest moderne og ultimate kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer både fysisk, mentalt, emosjonell...

og Sjamanens verden der en god porsjon magi kan gjør alle forandringer og alle typer helbredelse mye, mye raskere samt gi deg en mulighet til å finne ut hva og hvem du egentlig er og hva din essens og sjel virkelig her kommer her for å gjøre.

 

Forebygg sykdom - styrk din helse - velvære

Reiki er et Japansk utrykk som betyr ”Spirituell livs energi”. Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter man har gått gjennom en trening og initiering.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki® med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki® som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av bakgrunnene til allergier og skjeve hofter, harmonisering av atlasvirvel, effektiv behandling av bakgrunnen til ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.