Rainbow-Reiki-2-grad-nettkurs-logo

Nettkurs

Lengde 24:45

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

24:45

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 5790 kr.

DET ER HER «MAGIEN» VIRKELIG BEGYNNER!

«Etter min mening er Rainbow Reiki® 2. grad der «magien» virkelig begynner. Jeg hadde fantastiske resultater med det jeg lærte i Rainbow Reiki® 1. grad, men ble likevel overveldet over hva jeg kunne få til med det jeg lærte i 2. grad. Plutselig var jeg i stand til å gjøre spontanhealing med målbare resultater – hver eneste gang!

Dette er det som imponerer meg med teknikkene i Rainbow Reiki®. Følger man manualen, og gjør teknikkene som beskrevet, så fungerer det noenlunde likt, og like effektivt, hver eneste gang! Så vidt jeg vet, er det ingen andre systemer tilgjengelig som har tilsvarende effektive og forutsigbare teknikker. Ikke minst er endringene målbare – noen mer enn andre. Jeg lever etter tanken om at det som gir en praktisk endring i livet er verdt å satse på. Når jeg testet ut det jeg lærte på Rainbow Reiki® 2. grad fikk jeg praktiske resultater, og store endringer i livet mitt. Da er jeg overbevist!»

Johnny Osberg

Musiker

Seminarets innhold

På Rainbow Reiki® 2. Grad seminaret lærer du metoder som inkluderer objektivt målbare spontan-helbredelser med umiddelbar virkning, utvikling av kontakten med din sjel (sjelelyset) og karma sletting! 

Her er noe av det du lærer (se videoen ovenfor for flere detaljer):

Pal-Esben-Wanvig-1.jpg

Personlig oppfølging

Kurset inkluderer 2 personlige samtaler med innvielse og oppføring med meg via Skype, Zoom eller telefon. Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.

100% fornøyd garanti

Alle mine nettkurs har 30 dagers pengene tilbake garanti. Om du ikke er fornøyd med nettkurset får du hele kursavgiften returnert innen 5-10 dager.

Forandre ditt liv på 90 dager!

Forandre ditt liv på 90 dager

Som deltager i Rainbow Reiki 2. grad får du også gratis tilgang til kurset «Forandre ditt liv på 90 dager!» (normal kursavgift 8790 kr)

FANTASTISK SPENNENDE!

Jeg tok sjansen og meldte meg på «Forandre ditt liv på 90 dager». Det er den viktigste avgjørelsen jeg har tatt fordi innholdet i dette kurset, er skreddersydd og fantastisk spennende. Du blir blant annet innviet i Reinbow Reiki® 1. Grad og 2. Grad, og dette har jeg benyttet hver dag, med fantastiske resultater for meg og mine. Videre får vi oppskriften på hvordan man trinnvis kan oppnå mål og komme seg fri fra situasjoner i livet som er utfordrende. Jeg gleder meg til hver gang jeg deltar på oppfølgingen eller hører opptak av webinarene vi har. Pål-Esben Wanvig er en fantastisk lærer og du blir » dratt med » fra første stund. 

Norunn

DETTE SEMINARET BØR INGEN GÅ GLIPP AV!

«…en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre.
Dette seminaret bør ingen gå glipp av!»

Elin

Rainbow Reiki® - Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag av tusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.

Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.

1989 startet utviklingen av Rainbow Reiki® systemet med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Rainbow Reiki® integrerer røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling som hjelper utøverne med å oppnå raske og konkrete resultater etter kun ett weekend seminar.

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Marayana Sayi® full kroppsbehandling, behandling av flere personer samtidig (grupper), fjernbehandling, Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, spontnhelbredelse, balansering av atlas virvel, Kurama meditasjon, utvildelse av sjelelyset, spontanvitalisering, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye, mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer og har har siden 2008 vært den enste Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan i Skandinavia.

Frihet med nettkurs

Nettkurset kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Du kan gå gjennom nettkurset i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige sjaman lærere før og etter nettkurset. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smartelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

Du får personlig oppfølging som en del av kurset

Personlig oppfølging av læreren

Kurset inkluderer 2 personlige samtaler med innvielse og oppføring med meg via Skype, Zoom eller telefon.

Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.

HER FØLER MAN SEG IKKE ALENE!

«…Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene…»

Hege

Lærer

EN IMPONERENDE DYBDE!

«Pål Esben er en usedvanlig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!»

Anders