Rainbow Reiki® 2. Grad seminar

Selvstudie nettkurs som du kan ta når det passer deg. Du får alle innvielsene for alle metodene i seminaret under en personlig samtale med Pål-Esben 1-3 dager etter din påmelding.

Dette nettkurset har 100% pengene tilbake garanti!

Beskrivelse av nettkurset

På Rainbow Reiki® 2. Grad seminaret lærer du metoder som inkluderer objektivt målbare spontan-helbredelser med umiddelbar virkning, utvikling av kontakten med din sjel (sjelelyset) og karma sletting! 

Her er noe av det du lærer under seminaret:

 • Spontanhealing som gir konkrete og varige resultater på 3-5 minutter som ALLE kan lære i løpet av seminaret!
 • Harmonisering av bakgrunnen til skjeve hofter uten mekanisk berøring: Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart!
 • Harmonisering av bakgrunnen til allergier og mat intoleranser
 •  Normalisering av atlasvirvel
 • Harmonisering av bakgrunnen til klikkende kjever, spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltmuskelen.
 • Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki
 • Fjernbehandling i nåtid samt tidsforskyvet frem og tilbake i tid
 • Karma Clearing - slett innvirkningen av belastende traumer
 • Innvielse i 5 spesielle Rainbow Reiki® Noetiske behandlings Symboler:
 • Innvielse i symbol for styrking og utvikling av det 3. øye / 6. Chakra / Upaguru
 • Innvielse i symbol for for harmonisering av overfølsomhet / sensibilitet (som er et problem mange sliter med)
 • Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
 • Astral Reiser og krystall Programmering
 • Rainbow Reiki® Dusj for konstant flyt av Reiki energi selv om du ikke er tilstede selv.
 • Lær hvordan du oppnår kontakt med engler og andre lysvesen
 • Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
 • Lær Falayna Say® som vil revolusjonere din healing hverdag: Lær hvordan du i løpet av 8 minutter kan gjøre følgende SAMTIDIG:
 • - En komplett fjernbehandling av deg selv eller andre
 • - En spesialbehandling for ett bestemt problem
 • - En Power Mental behandling for å harmonisere bakgrunnen for bla. frykt og uønskede vaner på en særdeles effektiv måte.
 • - En behandling for utvidelse og styrking av ditt Sjelelys som er en forutsetning for å kunne forstå sjelen din på en bedre måte.
 • - En behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergier for å kunne utføre viktige oppgaver i ditt liv.
 • +++++ mye, mye mer!

Lærer: Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® 3. Dan Grandmaster og tradisjonsbærer

Selvsudie nettkurs med en innvielser av Pål-Esben via en personlig videokonferanse.

Kursavgift 5790 kr.

Repetisjonsavgift: 800 kr.

Kursavgiften inkluderer: 16 timer online video seminar for selvstudie etter ditt eget tempo, manual på norsk (PDF), kursbevis og en personlig innvielse med Pål-Esben.

Forutsetning for deltagelse: Rainbow Reiki® 1. Grad eller FDL90

Dato: Når det passer for deg!

Du har full tilgang til nettkurset i minimum 24 måneder og kan stille spørsmål direkte til Pål-Esben når som helst. 

Dette nettkurset har 100% pengene tilbake garanti! Du har full angrerett og  kan prøve ut kurset i 7 dager.

Oppdag kraften i deg selv!

Absolutt ALLE kan lære å utføre spontanhelbredelse!

Det er her "magien" virkelig begynner!

"Etter min mening er Rainbow Reiki® 2. grad der «magien» virkelig begynner. Jeg hadde fantastiske resultater med det jeg lærte i Rainbow Reiki® 1. grad, men ble likevel overveldet over hva jeg kunne få til med det jeg lærte i 2. grad. Plutselig var jeg i stand til å gjøre spontanhealing med målbare resultater – hver eneste gang! Dette er det som imponerer meg med teknikkene i Rainbow Reiki®. Følger man manualen, og gjør teknikkene som beskrevet, så fungerer det noenlunde likt, og like effektivt, hver eneste gang! Så vidt jeg vet, er det ingen andre systemer tilgjengelig som har tilsvarende effektive og forutsigbare teknikker. Ikke minst er endringene målbare – noen mer enn andre. Jeg lever etter tanken om at det som gir en praktisk endring i livet er verdt å satse på. Når jeg testet ut det jeg lærte på Rainbow Reiki® 2. grad fikk jeg praktiske resultater, og store endringer i livet mitt. Da er jeg overbevist!"

Johnny Osberg

100% pengene tilbake garanti!

Dette nettkurset har 100% pengene tilbake garanti! Du har full angrerett og kan teste ut kurset i 7 dager. Du har da bla. mulighet til å sjekke at alt det tekniske fungerer.

På denne måten kan du prøve ut om Rainbow Reiki®, læreren og hva som blir undervist passer for deg uten noen risiko.

Pål-Esben Wanvig introduserte Rainbow Reiki® til Norge i 2004 og har mer enn 17 års erfaring og utdannelse med dette unike healing systemet.

Pål-Esben er en av tre i verden som har oppnådd den høyeste kompetanse- og utdannelse graden i Rainbow Reiki® som er Grandmaster og Tradisjonsbærer.

Her føler man seg ikke alene


«...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene...»


Hege

Rainbow Reiki®

Praktisk spiritualitet i hverdagen!

Rainbow Reiki® er et komplett holistisk healingsystem utviklet på basis av tradisjonell Usui Reiki. Rainbow Reiki® er utprøvd over hele verden i mer enn 25 år og benyttes i dag av tusenvis av fornøyde klienter og utøvere. Rainbow Reiki® virker og gir praktiske og objektivt målbare resultater for de som benytter metoden.

Reiki er et Japansk utrykk og betyr «Spirituell livsenergi». Dr. Mikao Usui utviklet et system i 1922, der utøverne kanaliserte spirituell livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder ved å hjelpe de naturlige livsprosessene i kroppen vår slik at kroppen blir i bedre stand til å helbrede seg selv. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter deltagelse på et seminar med innvielse.

1989 startet utviklingen av Rainbow Reiki® systemet med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Rainbow Reiki® integrerer røttene til Reiki, Sjamanisme, FengShui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling. I dag er dette en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling som hjelper utøverne med å oppnå raske og konkrete resultater etter kun ett weekend seminar.

Det som kjennetegner Rainbow Reiki® er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer, samt målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki® har unike metoder som Marayana Sayi® full kroppsbehandling, behandling av flere personer samtidig (grupper), fjernbehandling, Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, harmonisering av hofter, spontnhelbredelse, balansering av atlas virvel, Kurama meditasjon, utvildelse av sjelelyset, spontanvitalisering, effektiv behandling mot ulike typer frykt og mye, mye mer! Rainbow Reiki® systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.


"Pål Esben er en usedvanlig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"


Et UNIKT student miljø

med inkluderende og hjelpsomme mennesker!

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du fra første seminardag merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter som ofte repeterer seminarene.

Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse  og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.

Hjertets vei et et sentralt begrep i våre utdannelser. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.

Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Som å komme hjem

"Denne reisen har vært som å komme hjem, både hjem til meg selv og hjem til den familien jeg alltid har visst var der ute men som jeg ikke har funnet før nå. Det er et samhold og en genuin varme i gruppa, samtidig som en lærer ting en ikke skulle tro var mulig. Det er en reise inn i hjertet, og jeg kan anbefale utdannelsen på det varmeste. Bare gjør det! Fordi du fortjener det :)"

Ylva Linnestad

Litt om læreren

Pål-Esben Wanvig

Pål-Esben Wanvig, Rainbow Reiki® Gradmaster og Tradisjonsbærer

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist Rainbow Reiki® i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i Rainbow Reiki® (Grandmaster & Tradisjonsbærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

Pål-Esben med sin kone Maria Jeanne

en unik lærer

En fantastisk utdannelse der man lærer hvordan alt henger sammen. En av grunnpilarene er å handle ut i fra hjertet og hvorfor dette er så viktig. Man lærer kraftfulle sjamanistiske metoder og teknikker som kan hjelpe deg selv og andre på alle plan. Pål-Esben er en unik lærer som ser alle, hører alle og tar vare på alle. Han formidler autentisk og raust av sin kunnskap slik at alle kan forstå. Undervisningen foregår i trygge omgivelser der kursdeltagerne støtter og tar vare på hverandre. Dette må oppleves. Denne utdannelsen har forandret og forbedret mitt liv på alle områder. Det viktigste og mest verdifulle jeg har gjort i hele mitt liv. Anbefales på det varmeste.

Odd Arild Holmaas, intensivsykepleier

Rainbow Reiki®

Lisensiert lærer

Rainbow Reiki® systemet har et omfattende frivillig lisensieringsprogram for lærere for å sikre at klienter og studenter får et kvalitetssikret produkt av høyeste kvalitet.

Rainbow Reiki® Mestere og utøvere som deltar i det frivillige lisensieringsprogrammet er i kontinuerlig videreutdannelse samt må gjennomføre skriftlig og praktisk eksamen hver 2-4 år for å kvalitetssikre at man er oppdatert med all relevant kunnskap og alle nyutviklinger i Rainbow Reiki®.

Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan

Pål-Esben Wanvig har siden 2008 vært Lisensiert Rainbow Reiki® Utdannelse institutt 3. Dan (Grandmaster og tradisjonsbærer).
 


Kursavgift og påmelding

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Kort/Paypal

Du vil få umiddelbar tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt. Du vil også motta en email fra Pål-Esben slik at vi kan finne en passende dato å gjennomføre innvielsene på.

Betalingsalternativ 2: Faktura

Om du isteden ønsker å få tilsendt faktura for bankbetaling tilkommer et faktureringsgebyr på 75 kr. Du vil få tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt.

Påmelding via telefon

Påmelding kan også gjøres via telefon til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for mine seminarer i Norge. Kursavgiften ved påmelding via telefon er 5865 kr. Du vil få tilgang til nettkurset etter at kursavgiften er mottatt.

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

Repetisjon

Om du har deltatt på et Rainbow Reiki 2. grad seminar tidligere kan du repetere seminaret for 800 kr. 

Kursavgift: 5790 kr.

Inkludert i kursavgiften:

16 timer online video seminar for selvstudie etter ditt eget tempo og en personlig innvielse med Pål-Esben 1-3 dager etter din påmelding.

Du har full tilgang til nettkurset i minimum 24 måneder og kan stille spørsmål direkte til Pål-Esben når som helst.

 • Utførlig seminarmanual på Norsk (mer enn 70 sider), kursbevis og innvielser i alle metoder og teknikker slik at de umiddelbart virker med full kraft uten at du trenger å trene.
 • Spontanhealing som gir konkrete og varige resultater på 3-5 minutter som ALLE kan lære i løpet av seminaret!
 • Harmonisering av bakgrunnen til skjeve hofter uten mekanisk berøring: Dine øyne vil se de fysiske forandringene umiddelbart!
 • Harmonisering av bakgrunnen til allergier og mat intoleranser
 •  Normalisering av atlasvirvel
 • Harmonisering av bakgrunnen til klikkende kjever, spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltmuskelen.
 • Alle metoder og symboler som læres bort i tradisjonell Usui Reiki
 • Fjernbehandling i nåtid samt tidsforskyvet frem og tilbake i tid
 • Karma Clearing - slett innvirkningen av belastende traumer
 • Innvielse i 5 spesielle Rainbow Reiki® Noetiske behandlings Symboler:
 • Innvielse i symbol for styrking og utvikling av det 3. øye / 6. Chakra / Upaguru
 • Innvielse i symbol for for harmonisering av overfølsomhet / sensibilitet (som er et problem mange sliter med)
 • Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
 • Astral Reiser og krystall Programmering
 • Rainbow Reiki® Dusj for konstant flyt av Reiki energi selv om du ikke er tilstede selv.
 • Lær hvordan du oppnår kontakt med engler og andre lysvesen
 • Harmonisering av bakgrunnen til problematiske sykdomsbilder som er relatert til den forlengede hjernestammen
 • Lær Falayna Say® som vil revolusjonere din healing hverdag: Lær hvordan du i løpet av 8 minutter kan gjøre følgende SAMTIDIG:
 • - En komplett fjernbehandling av deg selv eller andre
 • - En spesialbehandling for ett bestemt problem
 • - En Power Mental behandling for å harmonisere bakgrunnen for bla. frykt og uønskede vaner på en særdeles effektiv måte.
 • - En behandling for utvidelse og styrking av ditt Sjelelys som er en forutsetning for å kunne forstå sjelen din på en bedre måte.
 • - En behandling for å få tilgang til følelser og handlingsenergier for å kunne utføre viktige oppgaver i ditt liv.
 • +++++ mye, mye mer!


fantastisk spennende

Jeg tok sjansen og meldte meg på "Forandre ditt liv på 90 dager". Det er den viktigste avgjørelsen jeg har tatt fordi innholdet i dette kurset, er skreddersydd og fantastisk spennende. Du blir blant annet innviet i Reinbow Reiki® 1. Grad og 2. Grad, og dette har jeg benyttet hver dag, med fantastiske resultater for meg og mine. Videre får vi oppskriften på hvordan man trinnvis kan oppnå mål og komme seg fri fra situasjoner i livet som er utfordrende. Jeg gleder meg til hver gang jeg deltar på oppfølgingen eller hører opptak av webinarene vi har. Pål-Esben Wanvig er en fantastisk lærer og du blir " dratt med " fra første stund. Han benytter i tillegg seniorstudenter som hjelper til slik at alle deltagere skal  bli fulgt opp på en trygg måte. Kurset blir holdt på Sem Gjestegaard som ligger i idylliske omgivelser. Maten er god og  betjeningen er svært hyggelig.  Anbefales.


Hilsen Norunn


Dette seminaret bør ingen gå glipp av!


"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre.

Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"


Elin

Rainbow Reiki®, Marayana Sayi® og Falayna Say® er registrerte varemerker til Walter Lübeck