White Feather Shamanic Scool®

Intensiv utdannelse til White Feather sjaman - 2021

med Pål-Esben Wanvig

Runemester og lærer i White Feather Shamanic School®

Oppstart: 27. februar 2021 - Sem gjestegård i Asker (15 min. fra Oslo)

profile-pic

Dyptgripende forbedringer på alle områder i mitt liv!

Det er en kunst å undervise sjamanisme på en pedagogisk, praktisk og lett forståelig måte - som gjør at det du lærer kan brukes til å forbedre hverdagen, helsa, relasjoner og alle områder i livet! Pål-Esben har perfeksjonert denne kunsten - og gir helhjertet av seg selv, sin kunnskap og erfaringer til oss som studenter. Det er vanskelig å beskrive med ord verdien av årets White Feather Sjaman utdannelse. Fordi det vi har fått muligheten til å være med på og oppleve har vært enestående og gitt en dyptgripende virkning og forbedring på alle områder av mitt liv. Jeg har opplevd en mye dypere og nærmere kontakt med menneskene rundt meg, en følelse av tilhørighet til gruppa og et trygt fellesskap med likesinnede mennesker, en mer omfattende forståelse av hvem jeg er og hva som bor i meg og en dyp følelse av mening både i livet og de små øyeblikkene i hverdagen. Dette året har virkelig gitt meg smaken på livet og fylt det med regnbuens vakre farger. Det er noe som kan anbefales på det varmeste!

Mari A. Nilsen

Er du klar for ditt livs reise?

Absolutt ALLE kan lære å utøve sjamanisme!

I denne utdannelsen får du innsikt, forståelse, visdom og en mengde teknikker for å kunne utøve sjamanisme med bemerkelsesverdige resultater.

White Feather Shamanic School® tilbyr sjamanisme som er skreddersydd og tilrettelagt for alle mennesker og en travel hverdag. Du lærer praktiske og effektive sjamanistiske metoder og urgammel visdom som du kan benytte i ditt daglige liv uansett om du er hjemme, på jobben eller i naturen. Vi legger stor vekt på å oppnå raske objektive målbare resultater, og allerede i introduksjonskurset lærer du å utføre spontanhelbredelse med runene!

Vi benytter det beste fra 2 verdener 

for å oppnå raske objektive målbare resultater

Moderne vitenskap

Her deles sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller. Her benytter vi det siste innen funksjonell medisin, chrono medisin og nevro- og adferds psykologi. 

Urgammel vitenskap

Her deles sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke har tilgang til.  Vi benytter de mest effektive metodene innen White Feather Shamanic Scool® som ofte gir umiddelbare resultater

Gjennom å binde moderne og urgammel vitenskap sammen i undervisningen blir selv den mest mystiske og dyptgripende sjamanistiske innsikt lett tilgjengelig og forståelig for alle! 

"Pål-Esben er en utrolig dyktig og inspirerende lærer. Han har en akademisk tilnærmingsmetode som min analyserende hjerne kan forstå, og han knytter sammen eldgamle tradisjoner med det nyeste innen forskning. Pål-Esben klarer det genitrekket å binde sammen alle de løse trådene som jeg alltid har søkt svar etter, og setter alt i system slik at det er mulig å forstå. Han er inspirerende og brenner for det han driver med, og dette er noe han klarer å formidle videre til oss studenter. Jeg kan på det varmeste anbefale grunnutdannelsen i WFS til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i livet sitt og som er åpen for at det finnes en kraft utenfor seg selv."

- Kirsten -

Soulhunting - Astralreiser i over- og underverden - Avansert Rune Magi og Norrøn Mytologi - Helbredelse med Runene - Det Norrøne Medisinhjulet - Sjamaniske Ritualer - Trommereiser - Trommehealing - Sjamanistisk Medsinbag - Sjamanistiske Guider & Kraftdyr - Utvikling av din medialitet - Kanalisering av kreftene til kraftdyr - Feng Shui og Geomati - Kraftplass arbeid - Jordhealingsritual - Krafdyrdans - Astral Tempel Arbeid - Omfattende personlighets utvikling +++++

Den mest livsendrende utdannelsen jeg noen sinne har tatt! Man lærer ting som virkelig endrer livet til det bedre, dersom man bruker det!

Johnny Osberg

Musiker

Dette er den beste investeringen jeg noensinne har gjort. Denne utdannelsen har totalforandret livet mitt!

Petter Nyvoll

Sjaman & healer

White Feather Shamanic School®

Sjamanisme for det moderne mennesket!

Ordet sjaman kommer fra «šaman» hos tungusfolket i Sibir og betyr «en som vet». Siden 1980 har sjamanisme vært likestiltmed vestlig skolemedisin av Verdens helseorganisasjon (WHO) når det gjelder behandling av psykosomatiske sykdommer.


Sjamanen er en som hjelper mennesker med å forstå og respektere naturen og menneskene, og lærer mennesker å leve i følge sin sjels visjon og behov. Kraft og innsikt hentes fra de metafysiske verdenene gjennom kontakt med ulike kraftfelt, kraftdyr og andre spirituelle vesen. I sjamanens verden er alt som er skapt av skaperkraften levende, og skaperkraften finnes i alt.


Gjennom å endre sin bevissthetstilstand kan Sjamanen reise og gjøre sin jobb i de forskjellige astralverdener (under- og oververdenen), gjøre soulhunting, visionquest (visjonssøking), ritualer, magi, helbredelse osv.


I White Feather Shamanic School® bruker vi overhodet ingen rusmidler eller droger for å gjøre vårt arbeide. I vår tradisjon lærer du hvordan du effektivt skifter bevissthetstilstand i løpet av kort tid – uten å være avhengig av rusmidler for dette. White Feather sjamanisme har heller ingenting med ekstrem- eller overlevelseserfaringer å gjøre. En sjaman lever i resonans med naturen og søker sine svar der.

I White Feather Shamanic School® blir du som student energetisk innviet i flere grunnleggende magiske verktøy og metoder som danner fundamentet for å skape din egen magi ved hjelp av en sjaman lærer og kraftdyrene som er relatert til vår tradisjon. Slik utvikler alle Sjamaner i White Feather Shamanic School® sin egen magi basert på sine individuelle talenter der de grunnleggende metoder, filosofi (som bygger på de tre pilarene bevissthet, selv-ansvar og kjærlighet) og verdensbilde til tradisjonen er ryggraden.

Det som kjennetegner Feather Shamanic School® er en strukturert tilnærming til sjamanisme med fokus på at studentene skal få raske og objektivt målbare resultater med metodene og verktøyene de lærer uansett om de befinner seg hjemme, på kontoret eller i skogen.

Intervju om praktisk bruk av sjamansime

Intervju med bedriftsleder Henning Romero hvor han forteller hvordan han benytter White Feather sjamansime for det Moderne Mennesket i sin lederjobb med ofte eksepsjonelle resultater.

Foredrag om Sjamanisme for det moderne mennesket

Opptak av et foredrag fra alternativmessen i Oslo med Pål-Esben Wanvig om praktisk bruk av sjamanisme for det Moderne Mennesket, White Feather Shamanic School®, hvorfor vi får så raske resultater, misforståelser om sjamanisme, hvordan en sjaman jobber, vårt utdanningssystem m.m. Flere utøvere deler også sine praktiske erfaringer med bruk av White Feather Sjamanisme i sitt daglige liv.

Gratis miniseminar om sjamansime

Ved å gå gjennom videoseminaret vil du få et klart innrykk av hva sjamanisme er og hva sjamanisme ikke er samt et godt bilde på hvem jeg er og hva jeg står for. I tillegg vil du få innsikt i vår sjaman tradisjon White Feather Shamanic School® og hvorfor våre studenter får så veldig gode resultater med det de lærer så raskt.

Et UNIKT student miljø

med inkluderende og hjelpsomme mennesker!

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du fra første seminardag merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter som ofte repeterer seminarene.


Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse  og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.


Hjertets vei et et sentralt begrep i våre utdannelser. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.


Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Som å komme hjem

"Denne reisen har vært som å komme hjem, både hjem til meg selv og hjem til den familien jeg alltid har visst var der ute men som jeg ikke har funnet før nå. Det er et samhold og en genuin varme i gruppa, samtidig som en lærer ting en ikke skulle tro var mulig. Det er en reise inn i hjertet, og jeg kan anbefale utdannelsen på det varmeste. Bare gjør det! Fordi du fortjener det :)"

Ylva Linnestad

Litt om læreren

Pål-Esben Wanvig

Pål-Esben Wanvig, Runemester og lærer i White Feather Shamanic School®

Pål-Esben Wanvig er internasjonalt bestselgende forfatter, sjaman og spirituell lærer. I 2003 møtte han veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har han samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin. Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater.

Siden 2004 har han praktisert og undervist White Feather Sjamanisme i Norge og internasjonalt. Pål-Esben har den høyeste utdanningsgraden i White Feather Shamanic School® (Runemester & Linjebærer) og finner sitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til seg selv og naturen særdeles meningsfylt og inspirerende.

Pål-Esben med sin kone Maria Jeanne

en unik lærer

En fantastisk utdannelse der man lærer hvordan alt henger sammen. En av grunnpilarene er å handle ut i fra hjertet og hvorfor dette er så viktig. Man lærer kraftfulle sjamanistiske metoder og teknikker som kan hjelpe deg selv og andre på alle plan. Pål-Esben er en unik lærer som ser alle, hører alle og tar vare på alle. Han formidler autentisk og raust av sin kunnskap slik at alle kan forstå. Undervisningen foregår i trygge omgivelser der kursdeltagerne støtter og tar vare på hverandre. Dette må oppleves. Denne utdannelsen har forandret og forbedret mitt liv på alle områder. Det viktigste og mest verdifulle jeg har gjort i hele mitt liv. Anbefales på det varmeste.

Odd Arild Holmaas, intensivsykepleier

Intensiv utdannelse 2020

Innhold

White Feather Shamanic School® - Intensiv utdannelse 2020 består av en unik kombinasjon av 4 weekend seminarer på naturskjønne Sem gjestegård i Asker, online videokonferanser hvor deltagerne kan stille spørsmål og læreren kan gå dypere i stoffet samt et stort online videobibliotek laget av Pål-Esben Wanvig på mer enn 150 timer hvor deltagerne med selvstudium kan fordype seg i et stort spekter av ulike sjamanistiske metoder, teknikker og filosofi. Her er en oversikt over innholdet i utdannelsen:

Forandre Ditt Liv på 90 dager!

Dette kurset skaper en omfattende grunnmur for en sjamanistisk utviklingsvei og dekker b.la. en rekke praktiske metoder og innsikt for å å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske! Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater! Klikk her for mer informasjon om dette kurset.

Dato: 27-28. februar 2021 - Web seminar 


Modul 1 - Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr

Dette kurset gir deg en praktisk innsikt og metoder for å få tilgang til runenes visdom og helbredende krefter. Du vil bla. få Innvielse i en unik metode i White Feather Shamanic School® for å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive målbare resultater. Du lærer også sjamanistisk helbredelse og energetisering ved hjelp av kraftdyr og hvordan du får tilgang til visdommen og kreftene til dine personlige sjamanistiske Kraftdyr. Du finner flere detaljer om innholdet i dette kurset nedenfor.

Dato: 27-28. mars 2021 - Sem gjestegård i Asker


​Modul 2 - Sjamanistiske Ritualer og Strukturell Magi

​På dette kurset legges det bla. stor vekt på å praktisk forståelse, planlegging samt gjennomføring av kraftfulle sjamanistiske ritualer som gir resultater. Du lærer bla. å utføre strukturell magi med runene, hvordan du lager personlige magiske spells ved hjelp av Galdur diktning og hvordan du skaper kraftfulle Binderuner i tillegg til ulike måter å utføre ritualer på. ​Du finner flere detaljer om innholdet i dette kurset nedenfor.

Dato: April 2021 - Web seminar


Modul 3 - Astralreiser, Sjamanistiske Guider og din personlige Medisinbag

​​På dette kurset lærer du kunsten i å skifte bevisstheten din til den sjamanistiske drømmeverdenen slik at du kan astralreise til over- og underverdenen med en unik metode i White Feather Shamanic School® hvor det kun tar noen få sekunder å skifte bevissthetstilstand til den sjamanistiske drømmeverdenen. Du lærer å gjennomføre Soulhunting, sjamansitisk samarbeid med dine Spirituell Guider samt hvordan du lager og benytter sin personlige Sjamanistiske Medisinbag. ​Du finner flere detaljer om innholdet i dette kurset nedenfor.

Dato: Mai 2021 - Web seminar


Modul 4 - Ditt personlige astraltempel og veien til din personlige Magi + Konstruktiv omgang med negative energier

Under dette kurset blir studentene innviet i sitt eget personlige Astral Tempel hvor man kan utvikle sin egen Magi og sine spirituelle talenter. Astral Tempelet gir deg tilgang til et omfattende sett med magiske ferdigheter, visdom og kunnskap som er unik. I tillegg får du innvielse og undervisning i kraftfulle metoder for konstruktiv omgang og beskyttelse mot negative energier.

Dato: August 2021 - Weekend seminar Sem gjestegård (Asker)


Her er en detaljert oversikt over innholdet i

White Feather Shamanic School® 

Intensiv utdannelse til White Feather sjaman - 2021:

Klikk på fanene for å se detaljene om hver del

 • Introduksjon
 • Modul 1
 • Modul 2
 • modul 3
 • Modul 4
 • Forandre Ditt Liv på 90 dager!

Under dette kurset blir studentene innviet i sitt eget personlige Astral Tempel - hvor man kan utvikle sin egen Magi og sine spirituelle talenter. Astral Tempelet gir deg tilgang til magiske ferdigheter, visdom og kunnskap som er unik og omfattende. I tillegg får du innvielse og trening i kraftfulle metoder for konstruktiv omgang og beskyttelse mot negative energier.

Her er noen av temaene som blir dekket:

Oversikten kommer snart.


Kursavgift og påmelding

Dette er en av de mest kompakte og omfattende utdannelser innen sjamanisme som finnes på markedet. Kursavgiften inkluderer all undervisning (ca. 350 timer fordelt på weekendseminarer, e-læring, online kunnskaps bibliotek,  øvingsoppgaver og selvstudier) samt en rikholdig lunsj buffet under de weekendseminarene som går på Sem gjestegård i Asker. Du kan velge mellom to betalingsalternativer:

Betalingsalternativ 1: Betal hele kursavgiften før oppstart av utdannelsen (senest 15. februar ) og få 15% rabatt: Kr. 33.957

Betalingsalternativ 2: Nedbetaling gjennom utdannelsen (Kr. 39.950): 1/3 av kursavgiften (Kr. 13.316) betales før oppstart (senest 15. februar ). Deretter 10 månedlige avdrag á kr. 2663 med siste forfall 15. desember 2020 - Til sammen Kr. 39.950.

Kursavgiften dekker kun undervisning og lunsj på lørdag og søndag på de seminarene som går på Sem gjestegård. Kursavgiften dekker ikke middag, overnatting, reiseutgifter o.l.

Påmelding til Intensiv utdannelse

White Feather Shamanic School® 2021

Oppstart 27. februar 2021 - Asker (Oslo)

Påmeldingsskjema kommer her snart.

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg her for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Hva deltagerne får:

 • Modul 1 - Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr (verd: 3450 kr)
 • Modul 2 - Sjamanistiske Ritualer og Strukturell Magi (verd: 4790 kr
 • Modul 3 - Astralreiser, Sjamanistiske Guider og din personlige Medisinbag (verd: 4790 kr)
 • Modul 4 - Ditt peronlige astraltempel og veien til din personlige Magi + Konstruktiv omgang med negative energier (verdi: 8790 kr)
 • Forandre Ditt Liv på 90 dager! (verd: 8970 kr)
 • Utførlige seminarmanualer på Norsk og kursbevis
 • 10 kvelder med gruppe veiledning for alle deltagerne via videokonferanse etter seminaret der jeg svarer på spørsmål og går dypere inn på ett eller flere tema (verd: 5000 kr)
 • Videobibliotek laget av Pål-Esben Wanvig på mer enn 150 timer hvor deltagerne med selvstudium kan fordype seg i et stort spekter av ulike sjamanistiske metoder, teknikker og filosofi. (verd: minimum 15.000 kr)
 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag! (verd: Ubetalelig)
 • En fantastisk sjamanistisk reise til et rikere, mer meningsfullt, spennende og insiktsfullt liv! (verd: Ubetalelig)
 • Et unikt og hjelpsomt student miljø hvor du vil føle at du kommer hjem og kanskje finner venner for livet! (verd: Ubetalelig)
 • +++ mye mer!

Sum av verdien av innholdet i utdannelsen: Minimum 51.000 kr.

Spørsmål og påmelding via telefon

Påmelding kan også gjøres til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for Pål-Esben sine seminarer i Norge


Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

EN UNIK MULIGHET

"En unik mulighet til å forstå verden vi lever i på en ny måte. Forstå hvordan alt henger sammen og hvordan du selv kan påvirke ditt liv, uten å være avhengig av andre. Du lærer mange effektive metoder som kan virke fremmed de første gangene, men som gir raske målbare resultater."

Henning Romero, bedriftsleder


Tilbakemeldinger fra studenter

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder Instituttøkonomi -Det matematisk/naturvitenskapelige fakultet hos University of Oslo

Jeg kom over Rainbow Reiki og Pål-Esben Wanvig i 2017. Følte umiddelbar resonans på at dette var en mann jeg følte tillit til og som hadde mye kunnskap å formidle. Deltok på kurset «Forandre ditt lov på 90 dager» i 2018 og grunnutdannelse som sjaman i White Feather Shamanic School i 2019. Pål-Esben er en utrolig dyktig og inspirerende lærer. Han har en akademisk tilnærmingsmetode som min analyserende hjerne kan forstå, og han knytter sammen eldgamle tradisjoner med det nyeste innen forskning. Pål-Esben klarer det genitrekket å binde sammen alle de løse trådene som jeg alltid har søkt svar etter, og setter alt i system slik at det er mulig å forstå. Han er inspirerende og brenner for det han driver med, og dette er noe han klarer å formidle videre til oss studenter. Jeg kan på det varmeste anbefale grunnutdannelsen i WFS til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i livet sitt og som er åpen for at det finnes en kraft utenfor seg selv.

Kurset bygger bro mellom det bevisste og ubevisste sinn, mellom ego og enhet, mellom det hverdagslige og det åndelige/spirituelle, mellom det vestlige verdisynet og det østlige verdisynet, mellom nytt og gammelt. Vi jobber med metoder for å finne tilbake til kjernen i oss selv, løse opp blokkeringer, hente inn delpersonligheter, heve frekvenser, rett og slett heale skader man har fått gjennom livet, og finne tilbake til egen styrke. Verktøyene vi lærer kan brukes til egen utvikling eller i behandlingsøyemed. Utdannelsen er ikke for pyser, og hvis man skal ha optimalt utbytte av kurset må man tørre å se på seg selv, sine egne mønstre og skyggesider og være villig til å og gi slipp og gjøre endringer. Nye adferdsmønstre må repeteres og øves på før de sitter, men gaven i den andre enden er enormt stor i form av større indre ro, mere glede, mer takknemlighet, mere kjærlighet. I det hele tatt mye mer av positive følelser på bekostning av de negative som tidligere kunne overskygge livet. Og denne endringen vil gi deg merkbart mere energi over tid, du vil formelig merke skiftet.

Det sosiale miljøet i gruppen har vært helt fantastisk, og måten kurset er lagt opp med teori og øvelser knytter folk sammen og gjør det trygt å dele med hverandre. Det gjør noe med mennesker når de kan være sammen i sin sårbarhet og være helt autentiske. Det gjør noe med deg når du skjønner at du ikke er alene om å ha utfordringer, og når du innser at utfordringene du måtte ha faktisk er mulig å løse med de verktøyene og gavene vi får formidlet. Personlig er jeg ikke ferdig med min reise og kommer til å fortsette på videreutdanningen neste år. Jeg føler meg enormt privilegert for å ha kommet inn i dette miljøet, som jeg mer vil kalle en vei enn en enkeltstående utdannelse. Vil også rette en stor takk til Pål-Esben som har bestemt seg for å holde på noen år til, til alle medstudenter, og til Sem Gjestegård som har tatt imot oss med åpne armer. Vi kunne ikke hatt ett bedre kurssted; beliggenheten, maten, atmosfæren, de som driver stedet - alt har klaffet.

Så mitt råd til alle som føler en dragning til Pål-Esbens Wanvig`s kurs og det han står for må bli; Grip sjansen mens du har muligheten. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette har vært min livs investering. Forhåpentligvis blir det din også.


Kirsten Klungseth Lerum

helt vanvittig!!

«Pål Esben er en helt unik lærer. Han viser oss redskaper til å frigjøre oss fra egoets lenker og som motivasjon til selvutvikling gir han smaksprøver på hva det er vi strekker oss mot. Helt vanvittig!!»

Marianna Aaase, Sykepleier

DU SOM LÆRER MÅ OPPLEVES

En underlig og magisk måte å bli kjent med seg selv. Jeg har oppdaget og utforsket sider ved meg selv som jeg ikke visste eksisterte. Kanskje jeg har drømt tidligere om å være en annen? En bedre utgave av meg selv. Jeg har jo hele tiden kjent hvor bremseklossene sitter, men aldri turt å slippe opp. Kunnskapen som du deler er ikke en kunnskap du kan oppsummere eller forklare teoretisk. Kunnskapen opplever jeg som en prosess som sakte tar bolig i meg og som på forunderlig vis viser meg veien. Mange ganger har jeg prøvd å forutsi veien videre, men universet vil noe annet. Og alt er så riktig.


Dette er en utdannelse som går langt utenfor læreplanen. Jeg har lært noe som jeg kan bruke og ha glede av resten av livet. Denne kunnskapen er noe jeg håper å foredle og gjøre til min egen. Du som lærer må oppleves. Du har en tilstedeværelse og en energi som jeg opplever kun positivt. Som lærer er jeg nok ekstra var på akkurat dette, hvordan mennesker er i møte med hverandre. Jeg har sett hvor fin du er i møte med deltakerne, uansett hva det gjelder. Det gjør at jeg har stor respekt for deg. Dette påvirker nok gruppa som helhet og at vi kan være så trygge på hverandre. Så mange flotte mennesker og så mange som vil hverandre godt! 


Selv har jeg aldri hatt en bedre start på høsthalvåret på jobben. Kroppen skranter, men jeg er trygg i meg selv på jobben og gleder meg hver dag til å gå på jobb. Nå trenger jeg heller ingen grunn til å kjenne på rein skjær glede. Den kan plutselig bare komme. Jeg bryr meg heller ikke så mye om bagateller eller tomprat hos folk. Jeg rett og slett engasjerer meg ikke lenger.  Til slutt, Sem gjestegård er helt topp. Kunne ikke vært bedre. Hyggelig betjening, nydelig mat og omgivelsene er vakre.

Takk igjen for magiske helger. Håper og tror vi sees igjen.

Klem
Anne Elisabeth Bekkhus, lærer

JEG ER NOK EN GANG IMPONERT

Jeg har gjennomført WFS utdanningen flere ganger tidligere. Jeg er nok en gang imponert over hva jeg har lært og erfart gjennom dette året. Jeg er akademiker og innser at jeg har forholdt meg til sjamanutdanningen på et mer teoretisk plan de tidligere årene. Dette året har jeg gått inn i utdanningen med en ny innstilling om at jeg skal bruke det jeg lærer i mitt praktiske hverdagsliv.

Jeg har dermed gått dypere inn i egne prosesser, gjennomført øvelser og vært opptatt av å leve ut de sjamanistiske grunnprinsippene jeg har lært i hverdagslivet. Dette har ført til at jeg forholder meg til meg selv og andre på en mer tolerant måte og det gir positive ringvirkninger på alle områder i livet.
Jeg er takknemlig fordi jeg får være med på denne givende reisen med en utrolig dyktig lærer og spennende medstudenter. Jeg ønsker å dykke enda dypere ned i denne magiske verden så jeg blir med neste år også!

Hege Hildrum, lærer

EN MEKTIG OPPLEVELSE

Selv tuslet jeg bare med en venninne på Sjamanisme for det moderne mennesket fordi det hørtes ut som en artig ting å gjøre, der begynte en ferd som snudde livet mitt på hodet. For selv om jeg kjente på frykten for hva det å endre seg, det å lære å stå i seg selv kan medføre av forandringer i livet rundt meg, så meldte jeg meg på hele grunnkurset.


Etter å ha fullført kan jeg stadfeste at det ble en mektig opplevelse, jeg har gjort ting jeg aldri hadde trodd mulig, jeg har fått ristet løs i en grunnmur av begrensende programmeringer og fått et nytt fundament å bygge livet på. Jeg har møtt mennesker med så sterkt indre lys at de tok pusten fra meg, for jeg hadde satt opp en mur  rundt meg for å beskytte hjertet mitt i en verden jeg har funnet kald og nådeløs, og så er det denne muren som har gjort livet fattig. Kjærligheten til naturen, sorgen ved å gi slipp, sårbarheten i å dele av sin sjels erfaringer, astralreiser som tar pusten fra meg, styrken jeg ikke ante jeg hadde, kunnskap jeg gråter for at jeg ikke fant før, den lune følelsen av å bli sett, evnen til å ta makten tilbake over eget liv,  ja det er bare noen stikkord for min opplevelse av denne utdannelsen.


Så tusen takk Pål-Esben, for at du har turt å stikke hodet frem og dele av dine enorme kunnskaper.  


Fra dypet av mitt hjerte Takk!

Sunniva Bjørndal

ET SPEKTAKULÆRT GRUNNKURS

Kan anbefales! Et spektakulært grunnkurs hvor du lærer kanskje de viktigste elementene innen sjamanisme. Gjennom fire seminarer i 2019 pluss masse videokonferanser har jeg lært, og ikke minst forstått hva sjamanisme virkelig går ut på, og hvilke forandringer som trengs i meg selv for å gå en sjamanistisk utviklingsvei. Om du tør å gjøre en forandringen i deg selv, ja da vil jeg anbefale  å delta på dette grunnkurset"


Stig Ove

NOE AV DET MEST UNIKE JEG HAR VÆRT MED PÅ!

Dette kurset/utdannelsen tror jeg må være noe av det mest unike jeg har vært med på! Det har i stor grad utvidet min forståelse og innsikt av den spirituelle delen av virkeligheten. Vi lærer utrolig masse spennende ting på forholdsvis kort tid, samtidig som jeg opplever at vår unike lærer Pål-Esben er veldig grundig og systematisk. Ikke minst synes jeg også at han er veldig dyktig til å analysere hver enkelt elev og gruppen som helhet, og til å tilpasse undervisningen etter dette.

For meg personlig blir dette litt for komprimert og for mye stoff til at jeg klarer å integrere det i praksis i min hverdag i samme tempo som undervisningen. Men det er ikke noe stort problem, for med opptak av alle seminarer og videokonferanser knyttet til undervisningen, kan man alltids gå tilbake og i ro og mak finne ut hva man har mest behov for å utvikle i sitt eget liv.

Noe som er veldig flott med denne sjaman grunnutdannelsen er at i tillegg til den spirituelle delen av undervisningen, så lærer vi også faktisk ganske mye som er knyttet til den materielle delen av virkeligheten. Vi lærer her også masse om indre fysiologi, kost og ernæring, og resonansen mellom dette og de spirituelle energier og krefter som omgir oss.

Weekend seminarene knyttet til utdannelsen er også helt unike!. Jeg opplever en fantastisk varme og kjærlighet som alle deltagere er med på å skape og dele med hverandre. Dette er seminarene hvor klemmene sitter løst og man får anerkjennelse og oppbacking fra både lærer og medstudenter. Men samtidig blir det også veldig klart for oss at vi faktisk er nødt til å stille krav til oss selv for å oppnå en god selvutvikling og komme igjennom livets utfordringer. Selvansvar er noe som blir satt veldig sterkt i fokus under utdannelsen.

Til slutt vill jeg også rose vår unike lærer Pål Esben for hvordan han evner å utføre undervisningen med kjærlighet, varme og humor, samtidig som han gjør det med stor seriøsitet og med den dypeste respekt og anerkjennelse for hver enkelt av oss.


Steinar Johansen.

UTDANNELSE PÅ HØYT NIVÅ

WFS med Pål-Esben Wanvig , er en utdannelse du bør få med deg om du er interessert i å gjøre forandringer med ditt liv. Pål-Esben er en lærer som gir alt av seg selv for at du som student skal få optimalt igjen for det du investerer i tid og penger. Han bruker det beste  fra moderne psykologi , moderne forskning og urgamle metoder fra sjamanismen i sin undervisning. Dette gjør det mulig å forstå stoffet på en veldig god måte, samtidig som det er letter å lære siden det blir forklart fra flere vinkler! Han er i sin væremåte respektfull for hver enkelt student og bruker samtidig humor i sin undervisning. Denne utdanningen er på ett så høyt nivå at du ikke vil finne noe med samme kvalitet i de nordiske landene, tror jeg.
Kan på det varmeste anbefales !

Alf Holmaas, fysioterapeut

En utdanning som er livsendrende!

​Når jeg fant Pål Esben`s grunnutdanning i White Feather Shamanic School, så var jeg på desperat søken etter noe mer i livet. Jeg hadde kommet til et sted i livet hvor jeg ikke lenger trivdes. Sett utenifra, så var det kanskje ikke lett å forstå at jeg var ulykkelig. Alt var jo egentlig på plass; fin karriere, god økonomi, flotte og friske barn, en snill og god mann, koselige husdyr og interessante hobbyer.


Men likevel, så var det noe som manglet. Jeg følte meg tom, og fant lite mening med alt. Selv om helsen var god, så var jeg preget av stress, frykt og angst. Jeg var på søken etter noe mer i livet. Etter å ha lett en del, så landet jeg på at dette kunne være noe som passet for meg. Jeg satte i gang, med nettundervisning, reiste på seminar til vakre og trivelige Sem med en fantastisk flott gjeng med studenter, og fulgte opp med hjemmearbeid og god veiledning.


Miraklene, både store og små- har kommet på løpende bånd etter hvert som jeg har blitt modigere og turt og utfordre nye sider ved meg selv som trenger utvikling for å kunne leve et lykkelig og meningsfullt liv. Første utfordring for meg var å tørre å reise til Sem (en reise på 8 timer, med bil, fly, tog, etc)- da jeg hadde et sterkt innpreget mønster med frykt for å reise- noe som hadde lammet meg og stengt meg «inne» i mange år. Etter første healing-seminar så jobbet jeg hardt med denne frykten, og den har gradvis sluppet taket- og nå gleder jeg meg bare til hver gang jeg skal ut reise, og setter utrolig stor pris på den gaven det er å kunne bruke dette som et verktøy for å gjøre ting man ønsker seg i livet! Dette er bare en av de nedarvede fryktene jeg har med meg i livet, og jeg jobber systematisk med å fjerne dem, en etter en.


Og endringene man opplever i seg selv når man greier å gjennomføre slik grunnleggende endringer, det gir en takknemlighetsfølelse som er vanskelig å beskrive med ord. Videre er det ren lykke å kunne hjelpe andre med problemer de har. Å oppleve at smerter, plager og sykdommer reduseres og forsvinner gjennom sjamanistisk energiarbeid- det er ganske så fantastisk. ​


Pål Espen som lærer er helt unik, han har en helt egen evne til å trykke på de riktige knappene og sørger for at hver enkelt student går sin utviklingsvei på sin egen måte. Jeg gleder meg så ubeskrivelig til å fortsette på videregående kurs med denne læreren! Det eneste jeg skulle ønske meg, det var at jeg hadde åpnet øynene og startet på denne veien for å åpne hjerte mitt tidligere!

Eva, næringslivsleder, Siv. Ing.

FANTASTISKT MOTIVERENDE

"FantastiskT motiverende, humoristisk, kunnskapsrik og omsorgsfull lærer, fantastiske medstudenter som støtter og gleder hverandre, og det på et sted med flott natur og fabelaktig mat. Fra burnout og "hjernetåke" til igjen å kjenne på ro i sinnet, glede, lykke, bli glad i meg selv. Livet er herlig!

Mette

TUSEN HJERTELIG TAKK FOR ET HELT FANTASTISK ÅR!

Takk for et helt amazing år alle White Feather Sjamaner! Dette har virkelig vært en helt uforglemmelig reise og jeg er så takknemlig. Det er nesten vanskelig å finne ord, disse seminarene har gitt meg gnisten og livet tilbake, jeg føler glede og inspirasjon til å fortsette livet med ny kunnskap og ressurser jeg aldri kunne ha forestilt meg.
Jeg har lært så mye om hva det virkelig vil si å være en sjaman, det har vært gøy, heftig, lærerikt og til tider vanskelig og tøft, men du er aldri alene både lærere og studenter stod klare med åpne armer til å hjelpe med hva det enn måtte være. Jeg vil nå ta den nye kunnskapen til nytte og fortsette å utvikle meg selv og mitt eget liv, kanskje en dag noen andres også.

Jeg har aldri møtt så mange fantastisk gode mennesker på en plass, støtten og varmen jeg ble møtt med på hvert seminar var overveldende, på disse seminarene kan du virkelig være deg selv. Pluss at Sem gjestegård er et strålende vakkert sted og tilbringe en helg.

Tusen takk Pål-Esben den mest unike læreren jeg har møtt, ditt engasjement, varme utstråling, humor og ikke minst dine trøstende ord har skapt et nytt lys i mitt liv. Jeg takker deg av hele mitt hjerte for at jeg fikk denne muligheten.


Silje

en utdannelse som er dypt transformerende

Grunnutdannelsen hos Withe Feather Shamanic School har overgått mine forventinger med stor margin. Dette er en utdannelse du ikke vil finne maken til noe sted. Pål-Esben kombinerer det siste innen moderne psykologi og teknologi med urgammel visdom og metoder fra forskjellige tradisjoner. Resultatet er et program som ikke bare er informativt og inspirerende, men en utdannelse som er dypt transformerende. Det finnes mange tilgjengelige retninger og program for egenutvikling som kan ha mye for seg, men jeg vet ikke om noe som har tilsvarende resultater for helbredelse og transformasjon. I tillegg er har Pål-Esben en varm og lekende stil som gjør undervisningen gøy og inspirerende og som bidrar til et fint miljø i gruppen. Jeg vil derfor på det sterkeste gi mine anbefalinger av denne utdannelsen.

Stig, investor

en lærer som selv er i stadig utvikling

«Jeg har fulgt grunnutdannelsen gjennom tre år. Det høres kanskje litt rart ut, men er det ikke. For selv om grunnmuren er den samme så er huset over muren nytt og mer spennende fra år til år. Dette fordi jeg har en lærer som selv er i stadig utvikling, som forbinder ny kunnskap med gammel visdom, og som drar sine studenter med seg i takt med tempoet i deres utvikling.


Gjennom foredrag og øvelser blir vi introdusert for en rekke verktøy for personlig, spirituell og mental utvikling. Tar du verktøyene i bruk, forvent forandring! Det er likevel opp til meg å tilpasse tempoet i forhold til andre forpliktelser. Da er det godt å vite at opptak av seminarer, gruppeveiledninger og øvelser er konstant tilgjengelig i mitt eget nettbibliotek. I tillegg kan jeg spørre og utveksle erfaring med medstudenter gjennom egne grupper på Facebook, eller delta på arrangementer arrangert av studenter og lærerassistenter innenfor vår tradisjon. Og nettopp denne følelsen av tilhørighet til en gruppe og det flotte sosiale miljøet, hvor baksnakking og fraksjonering er et absolutt tabu, er en av denne utdannelsens mange styrker.


I forhold til da jeg startet, merker jeg for min egen del, at jeg påvirkes mindre emosjonelt av strømningene rundt meg, både privat, men ikke minst på arbeidsplassen. Spesielt i det siste er jeg blitt bedre på å skille hva som er mitt og hva som er andres projeksjoner, og føler meg derfor mer trygg i meg selv. Min omgang med familien er også blitt mye mer harmonisk og konstruktiv, og spesielt er forholdet til min mor endelig blitt slik det bør være. På jobben får jeg høre at jeg virker roligere, og er det også. Både roligere og gladere. Jeg har lært å sette grensen mellom jobb og ikke jobb.
Jeg har bare gått noen få skritt på en lang, lang vei og gleder meg til de neste.»

en grensesprengende utdannelse

Jeg opplevde utdannelsen som grensesprengende i forståelsen av meg selv. Utrolig berikende undervist og engasjert formidlet av Pål-Esben. Å lytte til hans forståelse og omfattende viten av virkeligheten oppleves som gave.Jeg er meget takknemlig for de store positive endringene i livet mitt gjennom denne muligheten.  

Stephanie, bedriftsleder

Pål-Esben er en av de beste lærerne jeg har vært borti

WFS grunnutdanningen er for deg som ønsker å blir bedre kjent med deg selv og som trenger hjelp til å utforske hva som egentlig er meningsfylt for deg i ditt liv. Gjennom et solid fundament i WFS tradisjonen får du innsikt, verktøy og metoder for hvordan du kan jobbe og utvikle deg som sjaman.

Før jeg tok denne utdannelsen så hadde jeg nok mange tanker om hva en sjaman er, og jeg har tatt mye feil for å si det sånn ;) Før tenkte jeg mest på hva en sjaman gjør og det magiske arbeidet, men nå har jeg jo forstått at det å gå en sjamanistisk utviklingsvei, handler om personlig utvikling på høyt plan. 

Det finnes ikke noe quick fix og det er absolutt ikke en enkel vei å gå. Men du verden så givende det er, å kjenne på den gode følelsen av å engasjere seg i noe som føles så viktig og rett for meg. Så denne utdanninger passer for deg som er på søken etter en måte å gjøre en reell endring i livet ditt fra der du er nå. Når du leser om innholdet i utdanningen så er det akkurat det du får, pluss mye mye mer. Denne utdanningen kan jeg med 100% sikkerhet si har vært med på å gjøre livet mitt til det bedre fra der jeg var da jeg startet. 

Denne utdanningen er fantastisk, men den hadde jo ikke vært like givende uten læreren min/vår! Pål-Esben er en av de beste lærerne jeg har vært borti. Jeg jobber selv som lærer og vet når jeg har en god lærer foran meg. Pål-Esben er en lærer som underviser på mange plan og han gjør det på en tydelig og forståelig måte. Det beste er hvordan han bringer varme og humor inn i selv det alvorligste tema. Han lager en trygg ramme for læring og han elsker spørsmål! Han deler raust av seg selv og bryr seg oppriktig om oss som er studentene sine. Pål-Esben er en lærer som du fort blir glad i :-)


Maja O. - lærer

mye valuta for pengene

Sem gjestegård som ligger i naturskjønne omgivelser og er perfekt som lokaler til Sjamankurset.
Wanvig er en svært dyktig pedagog som klarer å lære bort avanserte ting på en lettfattelig måte ved å bruke praktiske øvelser. Det gjorde at jeg fikk en opplevelse av mestring allerede første dag på kurset. Undervisningen oppleves som meget profesjonell med video opptak av seminaret, så det er mulig å se det flere ganger. Det er både nye og seniorstudenter i samme gruppe. Det gjorde at jeg følte meg velkommen. Dette kurset var mer innholdsrikt enn jeg ante. Her får du mye valuta for pengene.

Aina

VIRKNINGSFULLE VERKTØY

Hvis du virkelig vil gå din spirituelle vei og lære og bli en sjaman vil jeg anbefale deg denne utdannelsen på det sterkeste. Jeg har ikke hørt om en sjaman utdannelse som har så detaljert undervisning og kan gi deg så sterke og virkningsfulle verktøy til å hjelpe deg selv og andre til et bedre liv.

Gry Lina Engebretsen

Konkrete, målbare og praktiske endringer i livet

Jeg har alltid hatt en magnetisk dragning mot alt det mystiske og spirituelle ved livet. Denne utdannelsen har gitt meg så mye innsikt i disse verdenene og samtidig hjulpet meg med konkrete, målbare og praktiske endringer i livet slik at jeg har kommet milevis mye langere i min personlige utvikling enn om jeg skulle vandret videre på livets vei uten. Takk Pål-Esben og Walter for at dere deler av deres kunnskap og visdom. Og takk for en stødig og sikker hånd som har ledet meg gjennom min prosess!

En helt unik mulighet til å få løsning på problemer i livet

En helt unik mulighet til å få løsning på problemer i livet. Det blir undervist på en lett forståelig og konkret måte slik at løsninger finnes på en praktisk måte. Det undervises på en slik måte at det er lett å forstå og det er alltid mulig å få gode svar under seminaret og senere. Et viktig aspekt er også at man jobber i nettverk slik at man blir oppfordret til kontakt med de andre studentene for støtte, samarbeid og support.

Sverre Buer, ingeniør

FORTREFFELIG!

Denne utdannelsen har åpnet opp forståelsen for hva sjamanisme egentlig er. Utdanningen har bragt meg til et sted i livet som jeg ikke visste var mulig. Det har først til en stor endring i min personlighet of i livet mitt. Min lærer har en kunnskap som er så omfattende og dette har blitt overført til oss studenter på en aldeles fortreffelig måte! Anbefales!

Else Karin

våkner hver morgen og gleder os til dagen som kommer

Når man har et problem, se alltid til naturen og se hvordan den løser det sier Pål-Esben. Hvordan vi gjør dette på en effektiv måte har vi virkelig lært i denne utdanningen. Selv har jeg og min kone brukt metodene for å bedre vår økonomi, forbedre vår helse og virkelig øke vår livskvalitet som gjør at vi våkner hver morgen og gleder os til dagen som kommer. Utdannelsen kan anbefales på det varmeste!

Dr. Jarle Tollefsen, PhD, lærer & astrolog

Sinnsykt bra utdannelse

Sinnsykt bra utdannelse med utrolige resultater om man benytter metodene man lærer! Livet ble mye bedre, og jeg ser nå hvordan jeg kan få det enda bedre. Utdanningen er absolutt verdt alt av penger og innsats.

Camilla Holm Osberg, spesialpedagog

imponerende bredt perspektiv og dybde

"Pål Esben er en usedvanlig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"

HELT UTROLIG!

...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene...


profile-pic

En inspirerende visdomshelg fylt med hjertekraft! Jeg bruker det jeg lærte på seminaret daglig, særlig runenes kraft og visdom sammen med Medisinkortene. Hvilke gaver som gjør en forskjell! Anbefales.

Cathrine Søberg

En inspirerende visdomshelg fylt med hjertekraft! Jeg bruker det jeg lærte på seminaret daglig, særlig runenes kraft og visdom sammen med Medisinkortene. Hvilke gaver som gjør en forskjell! Anbefales.

profile-pic
Cathrine Søberg

sjamanisme for det moderne mennesket er ett fantastiske flott kurs. Temaet i seg selv er spennende nok men legg til en underholdende , kunnskapsrik og respektfull kursholder som gir raust av seg selv så blir det en større dimensjon over det enn bare ett kurs. Her var det mye å lære og sterke krefter som skulle erfares. Bare det å få oppleve å kunne kjenne kraften fra kraftdyr, lysvesener og runer er fantastisk.
Mye teori som ble omsatt til praksis. Gode og troverdige gjesteforelesere som ga mye innsikt om hva man kan oppnå ved å benytte seg av verktøyet som ble gitt og delt.
Håper det ikke blir for panegyrisk, men jeg er så begeistret over kurset. Runene mine og jeg har funnet hverandre og er i gang med få til ett godt samarbeid. Kurset var flott men runene er det største. De snakket til meg fra første stund av.
Stor takk til deg for at jeg fikk delta på kurset.

profile-pic
May Fridholm

Veldig, veldig glad for å at jeg som en plutselig impuls fikk meldt meg på dette kurset. Så utrolig mye spennende… og da vi alle fikk hvert vårt unike, ekte runesett i ekte krystaller, ble jeg fullstendig overrumplet, takknemlig og rørt. Og jeg har jo skjønt at de også har noe å si meg… både på kurset og nå i ettertid. Jeg gleder meg til vi får video av hele kurset, så jeg kan få repetert hva vi egentlig gjorde…og forklaringer på alt vi gjorde…


En utrolig raus person… Pål-Esben gir alt, er åpen og ærlig…han er utrolig kunnskapsrik, morsom når han prater, hans entusiasme smitter over, og hvertfall jeg fikk skikkelig energi-innsprøyting. Vil såvisst gjerne fortsette med dette og sette meg mer inn i runer, kraftdyr og meditasjoner og andre spennende ting. Anbefales!!!!

profile-pic
Hilde Tannum

Det her er noe av det mest kraftfulle jeg har vert borti, så mange fine verktøy man kan bruke på seg selv og andre for og få et bedre liv! Pål-Esben, er en fantastisk person som er kjempe flink på og formidle sin kunnskap, å et kjempe fint hjelpe mannskap, som har mange forskjellige erfaringer og dele med oss som virkelig motiverer. Rart å komme på et slikt seminar der en føler seg hjemme og møte så mange varme gode med mennesker. Tusen takk til Pål-Esben og gjengen!

profile-pic
Daniel Andre Lystad

Tusen takk for gode seminardager. Har gått sjamanutdanningen og det var veldig bra å få en del av dette i komprimert versjon her. Paradigmet Pål-Esben begynte med å tegne første seminardag, gjorde også at en del puslebiter kom mer på plass. Disse konseptene med kvantfelt legger hva vi gjør på karten innom energimedisin og energipsykologi. Er heldig som har mulighet å praktisere dette. Runesettet var en veldig velkommen gave. Takk for at du gjør dette, Pål-Esben.

profile-pic
Christina Klinisk psykolog

Dette var et fantastisk kurs. Jeg har alltid visst at det er mer mellom himmel og jord enn det vi vanligvis anerkjenner. Med min bakgrunn som sivilingeniør innen bygg og doktor ingeniør i aluminiums- og stålkonstruksjoner er dette ikke noe tema i mitt vanlige miljø.


Nå har jeg for første gang i mitt liv kjent på denne livsenergien på en helt overveldende måte. Jeg har blitt satt helt ut av spill av denne enorme livsenergien og det er ingen annen forklaring enn at dette er virkeligheten. Dette er ikke noe jeg innbiller meg.


Pål-Espen er en veldig god lærer og foreleser! Og jeg har noen år på forelesningssaler bak meg i løpet av min 21-årige skolegang.


Sjamanisme for det moderne mennesket anbefales på det varmeste av doktor ingeniøren.

profile-pic
Hilde G. Sivilingeniør / Dr. Philos.

En spennende og intens helg! Pål-Esben Wanvig deler raust av kunnskapen sin!! Tiden ble godt utnyttet og han er en god pedagog!

profile-pic
Haldis Skulstad

Fantastisk helg. Mye konkrete gode verktøy. Jeg har allerede begynt å bruke en del av det vi lærte både i mitt daglige liv og i kombinasjon med dyrekommunikasjon og fjernhealing som jeg holder på med fra før. Jeg fikk blant annet noen VELDIG gode, klare svar når jeg brukte runene som orakel her en dag. Så tusen takk for en fantastisk helg.

profile-pic
Siw Utsigt

Ett fantastisk bra seminar, Selv om jeg har vært student en stund nå, lærte jeg nye ting og ble bare enda mer inspirert. På forhånd hadde jeg lurt på hvordan ett slikt seminar kom til å gå med så mange nye. Jeg ble overasket over den roen som var og at de i tilegg greide å henge med og utføre healing med målbare resultater på så kort tid. Det tok en stund for oss eldre studenter før vi fikk lære en del av det som ble undervist i på dette seminaret. De fikk virkelig noe av indrefileen.

profile-pic
Halldis

Prøver og finne rettferdige ord for og beskrive seminaret. I fronten, Pål-Espen, for et fyrverkeri av et menneske ???? han kan kunsten til og engasjere og inspirere. På en leken,morsom og fargerik måte nådde han igjennom til publikum.

Gleder meg til og bli bedre kjent med dere alle sammen, vi ses!

profile-pic
Hanna-Sofia Garja

Hei og tusen takk for et lærerikt, spennende og morsomt seminar. Fin blanding av teori og praktiske øvelser i grupper, og du Pål Esben underviser og svarer/forklarer alle spørsmål på en god og engasjerende måte.

Utrolig at man kan lære så mye effektive metoder på ei helg som man kan bruke i sin hverdag.

Fint å få høre hvordan andre benytter seg av alle metodene i hverdagen, så tusen takk til alle som deltok her.
Jeg setter veldig stor pris på gaven du ga oss. Runer har jeg ønsket meg lenge og disse synes jeg var helt fantastiske. Tusen tusen takk !!!

profile-pic
Berit Eidstuen

Hei!

Og tusen hjertelig takk for et utrolig flott seminar! Dette var virkelig fullpakket med effektive metoder og masse kunnskap – som jeg benytter meg av i min hverdag.

Jeg setter utrolig stor pris på dette seminaret – som har gitt meg inspirasjon og motivasjon til å gjøre videre endringer i mitt liv. Hvis du ønsker å lære mer om eller er nysgjerrig på sjamanisme, kan jeg virkelig anbefale det unike seminaret “sjamanisme for det moderne mennesket”!

profile-pic
Mari

Takk for et fantastisk seminar! Så mye nyttig informasjon og praktiske øvelser tror jeg aldri jeg har opplevd før på et helgeseminar før. Uansett hvilke spørsmål som kommer fra salen opplever svar som gir innsikt og forståelse og en utrolig praktisk tilnærming til å bringe den fysiske og ikke-fysiske litt nærmere hverandre.

profile-pic
Atle

Hjertelig takk for ei givende helg. Disse dagene ga meg så mye kunnskap og energi. Moro var det, og.
Tror nok vi kommer til å ses igjen.

profile-pic
Ingrid Gjeterud

Hei! Det har vært et utrolig flott seminar. Spennende. utrolig innholdsrikt, lært veldig mye og fostått mye mere av blandt annet kraftdyra. Og det er jeg enormt takknemmelig for. Er også veldig takknemmelig for runesettet. En stor takk til Pål-Esben for et kjempeflott seminar

profile-pic
Kari

Jeg må si jeg var spent på hvordan dette seminaret ville gå med så mange deltagere. Reultatet var overveldende bra! Det går faktisk an å arrangere semainar med så mange også! Alle jeg snakket med var også svært fornøyd! Arbeidet i gruppene fungerte også bra, iallefall på den gruppen jeg var på. Tusen takk til Pål-Esben som virkelig strålte på dette seminaret!

profile-pic
Jostein

Tusen takk Pål-Esben for et fantastisk seminar med mye visdom, formidlet med entusiasme og masse kjærlighet. Tenke seg til: Sjamanisme, krafdyr, mudra og runer på en helg. Enestående.

profile-pic
Kirsten Johnsen

Et fantastisk seminar med Pål-Esben og hjelpe lærerne. Full gass fra første stund, inspirerende og gøy.
Kunnskap formidlet på en morsom og samtidig seriøs måte!
Det var som å komme hjem, i en inkluderende og varm familie. Og jeg la merke til at ingen andre heller falt utenfor, alle ble tatt godt vare på.
Og takk igjen for det vakre rune settet jeg fikk! Bruker det daglig sammen med øvelsene. Føler at jeg ” ser og kjenner ” på nytt i og rundt meg hver dag.
Jeg kommer helt klart til å melde meg på senere kurs/seminar:)

profile-pic
Lene

Hei. Tusen takk for ett fantastisk seminar og det flotte runesettet ,ble kjempeglad for gaven. Pål-Esben lærte bort på en forståelig,jordnær og morsom måte.

Føler mye glede etter å ha deltatt på dette kurset,så nå griper jeg muligheten som la seg foran meg og meldt meg på sjamanskolen. Sjelen min er jublende glad for mitt valg nå. Vil gjerne si takk til de flotte hjelpelærerne du hadde med deg også,virkelig en engasjert og flott gjeng. mvh.Hege Frydenlund.

profile-pic
Hege Frydenlund

Det var et kjempe bra kurs som gjorde noe med meg under og etter kurset. Vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg har det bedre og tror jeg ser ting klarere. Har jobber på daglig basis med runer mudra og kraftdyr dette er spennende og føler de snakker til meg. Dette ga inspirasjon til å gå videre.
Takk til Pål-Esben, Maria og de erfarene kursdeltagerne som lagde en god ramme for kurset og de individene vi er.

profile-pic
Jan-Erik

Takk for en fantastisk helg.
Jeg elsker å få verktøy som jeg kan bruke til å jobbe med meg selv . Og hvilke verktøy!!!!

profile-pic
B.H.

Sjamanisme for det moderne menneske :-)) ~
Seminaret ga meg bekreftelsen på å “komme hjem” og på plass i meg selv!

Tusen takk for et nydelig Runesett <3 vi har funnet hverandre!
Veien videre blir spennende! ~ vi ses ????

profile-pic
Ann Christin

Tusen takk for en inspirerende helg i sjamanisme ! Jeg følte å komme hjem, ting falt endelig på plass ! Det ble en gjenkjennelse av magi som kommer fra dypten i sjelen . Gleder meg til fortsettelsen ????

profile-pic
Stephanie

Dette seminaret var en opplevelse å være med på, hvor Pål-Esben som vanlig formidlet kunnskap, erfaring og teknikker på en jordnær måte og med humør og humor!
Jeg er student av Pål-Esben på 5.året og vil absolutt anbefale alle som er på søken etter noe mer, mening, løsninger på sine problemer, utvikle sine evner m.m å melde seg på.
Takk for et supert seminar! Gleder meg til fortsettelsen.

profile-pic
Rita

Hei Pål Espen ! Tusen takk for et kjempebra kurs ! Dette er det mest interessante kurset jeg har vært på noensinne ! Det var på en måte så jordnært, dette føltes så riktig ! Har veldig lyst til å melde meg på grunnutdanningen!

profile-pic
Åse Synøve Mannsverk

Flott kurs med mange gode øvelser og verktøy. Foredragsholderne var engasjerte og inspirerende. Jeg har meldt meg på grunnkurs og det forteller vel alt!
Gleder meg til fortsettelsen.

profile-pic
Mette

Dette kurset var en eneste stor opplevelse å få være med på. God struktur og evne til innlevelse hos kursleder ga meg tillit fra første stund. Jeg gleder meg til fortsettelsen og alle de tingen vi skal få lære framover..Syntes kursleder var genuin og ekte i sin tilnærming og kom hjem med mye ny energi i kropp og sinn etter kurset.
Innlæring i bruk av runer og Mudra var så bra at jeg husket det uten problem da jeg kom hjem og skulle prøve selv. Det forteller meg at undervisningen la vekt på at innlæringen ble gjort gjennom flest mulig kanaler…Og ja…absoluttt. Jeg har ikke noe negativt i grunn….Og når deltakerne også kunne spørre så direkte om ting ga det bare enda mer tillit til at dette er solide saker…og en solid og kunnskapsrik kursholder…;-)

profile-pic
Gry

Bruker runene og mantra hver dag .
Tusen takk for runesettet!!De gikk rett i hjertet mitt.
Likte godt videoene og mailene som forberedte meg på kurset. Det ga et seriøst inntrykk.
Et kurs som traff meg. Mye latter og sterkt engasjement fra Pål-Esben. Mange modige foredragsholdere som bøy på seg selv.
Jeg kom hjem!

profile-pic
Wenche

Veldig interessante to dager! Veldig mye som skal fordøyes på to dager, men det visste vi jo fra før, så var egentlig forbererdt på det! Har virkelig lyst å ta utdannelsen!

profile-pic
Trine

Kom til seminaret med et åpent sinn, da jeg vet at dette temaet må jeg utforske. Som ingeniør er jeg skeptisk, men det type skeptiker som undersøker. Jeg bruker ikke skepsis til å forkaste det jeg ikke forstår – håper jeg. Kursleder og hjelpere viste kunnskaper i teori og praksis som ble underbygd på en overbevisende måte. Energiene og kreftene kunne kjennes også av oss uerfarne. Det var så bra at jeg dro hjem og meldte meg på grunnutdanningen som starter i slutten av februar

profile-pic
Jane Ingeniør

Dette var givende, lærerikt, interessant og livgivende. Jeg fikk mange nye innsikter, noe jeg alltid er på utgikk etter. Og for en gave å få dette fine runesettet som har vært flittig i bruk etterpå.
Takk! Lykke til med ditt fine arbeid fremover. Selv er jeg spent på mitt.

profile-pic
Randi

Det var kjempespennende dager med mye lærdom!!

profile-pic
Haldis Skulstad

Jeg likte kurset kjempegodt! Det var skikkelig “trøkk” Du gir mye og har høy energi! – og det smitter!

profile-pic
Cecilie Anker

Tusen takk for en inspirerende og spennende seminarhelg! Jeg lærte mye nytt denne helgen. Takk for den måten du underviser på!

profile-pic
Berit

Tusen takk selv Pål Espen. Det var en fantastisk helg. Jeg blir så innspirert og kjenner jeg er så på riktig vei. Dette kurset her var nok et godt påfyll med ny lærerik innformasjon som gjør at det kribler etter å ta skolen. Tusen takk

profile-pic
Line

Tusen takk for enda en fantastisk seminar helg!

Jeg må bare ta av meg hatten for deg, Pål-Esben. Det er fantastisk berikende å være din elev. Din måte å lære bort stoffet på er helt unik, og jeg ser jo at det har utgangspunkt i din enorme kunnskap innenfor alle områder. Jeg har aldri tidligere hatt en så kunnskapsrik, entusiastisk og givende lærer som deg. Jeg priser meg lykkelig for at jeg er så heldig å være en av dine elever?

Beste hilsen fra Ingunn

profile-pic
Ingunn Bedriftsleder

Tusen takk for nyttig og inspirerende 2. grad seminar.
Pål-Esben du er svært kunnskapsrik og sprer glede og kjærlighet.
TUSEN TAKK!

profile-pic
Lise A. Daglig leder

Vil takke for alt du gir i kursene. Alltid full av energi og klar til å inspirere. I tillegg at du hele tiden viser at dette virker. Kjenner det jo på kroppen selv også.

Sist torsdag fikk jeg også en bekreftelse på bedring fra min fysioterapeut. Normalt går jeg en gang i uken, men denne gangen var det 2 uker siden. Selv da fikk jeg kommentar på at det var bedre enn på lenge. Klippel-feil Syndrom mm medfører mye smerter i hele kroppen. Det er hardt og mye arbeid å holde den myk og ledig (kunsten er å få det til å se lett og naturlig ut). Det er et must for å kunne være i jobb.


Jeg måtte fortelle hva jeg holder på med - greide ikke la det være. Haken datt på 5. knapphull og han brukte noen sekunder for å hente seg inn. Mumlet noe om placebo - det er helt greit.

Har ikke fått tilbake krampene og smerter under venstre fot og kråkebollen som hadde tilholdssted i det fotbladet har fått ferie. Denne kråkebollen flyttet inn etter operasjon av prolapser og spinalstenoser to steder i korsryggen. Vi har hatt våre uenigheter denne tiden, men den har hardnakket påstått at den skulle beskytte meg slik jeg ikke strakk strikken for langt i forhold til hva kroppen har godt av. Det var merkelig å kjenne romsteringen i forbladet og jeg førte en indre dialog med denne beige, piggete kråkebollen med brå øyne.

Jeg ønsker ikke lenger at det fantes en form for smertestillende som kan ta den typen smerter jeg har. Marayana Sayi med mantra for sentralnervesystem mm er verktøyet jeg trenger

TAKK?

Med vennlig hilsen

Jane Valderhaug

profile-pic
Jane Valderhaug

Hei Pål-Esben

Du er en dyktig foredragsholder med masse kunnskap; jeg er imponert over alt du deler med oss. Blir ikke sliten av all info jeg får en gang. Bare full i hodet.... ? Jeg tror jeg får med meg alt under seminaret, men det dukker stadig opp spørsmål. Det at vi kan gå inn å se på opptak når vi vil er helt genialt. Så tusen takk. ?

profile-pic
Kari F.

Jeg har gjennomført 21 dagers kuren - takknemlighet. Den har gitt meg positive dager og mye glede. At man blir mere konkret bevisst på hva man er/kan være takknemlig for gjør at man blir takknemlig på en «dypere» måte. Kommer mere fra hjerte enn tidligere.

profile-pic
Berit

Hei !
Jeg vil bare si at jeg er meget fornøyd med alt du legger ut vedr. videotreninger, opptak av seminarer, webinar osv. Medlemsportalen er ryddig og oversiktlig og til god hjelp ved forberedelser og repetisjon etc. Opptak av RR 1 og 2 seminarene er helt genialt. Veldig god støtte i videre arbeid. Helt umulig å huske/skrive ned alt når man er på seminarene. Så tusen takk for den gode servicen/støtten.

profile-pic
Berit

To intensive dager med en meget engasjert og raus lærer som motiverer, svarer på spørsmål og skaper en trygg og inkluderende atmosfære.
Faglige innholdet på seminaret er stort og man lærer verktøy som virker og som kan brukes med en gang.
Kan anbefales for alle som ønsker å ta ansvar for egen helse og utvikling.

Jeg er svært takknemlig over å kunne delta på «reisen» som RR setter igang.

Varm hilsen fra Berit E

profile-pic
Berit E.

Rainbow Reiki er et spennende kurs hvor vi lærte effektive healingmetoder som virkelig kan endre livet på en positiv måte om de benyttes. Prøver ut litt og litt da det ble masse ny info på en gang. Kjekt med videoopptak som kan ses på i etterkant. Elsker chakra kortene, inspirerende tekst på kortene og spennende vinkling i boka.

profile-pic
Monica Tronds

Eg har deltatt på RR2 seminar før, men Pål-Esben holdt et seminar som absolutt ikkje var kjedelig å repetere, han passa på at det var interessant stoff der for både nye og viderekomne. Seminaret var engasjerande og motiverande, vi blei alle inspirert til å utføre det vi lærte; litt kvar dag! Det er imponerande at Pål-Esben klarer å fornye og forbedre sine seminar kvar einaste gong! Det har eg lyst til å lære av, tusen takk for flott seminar :-)

profile-pic
Linda

Det moderne mennesket er individet. Takk Pål-Espen, for din indivuelle og livnære og personlige framstilling av en meget sterk og kraftig omsorgsmakt for våre sjeler. Alle gruppeledere og lærer sine innlevelse gir nærhet og frihet til at det nødvendige mangfoldet skal komme til orde.

Jeg ser fram til resten av sjamanstudiet!

profile-pic
Øyvind Siljeholm
profile-pic

Som komplett ny til begrepet sjamanisme så har den første halvdel av WFS utdannelsen vært en spennende reise. Begrepet sjamanisme var for meg ladet med mystikk, natur, men også krefter som kunne bli brukt negativt mot mennesker. Det var derfor ikke uten skepsis jeg gikk inn i dette.

Det var en lettelse å finne ut at WFS var solid tuftet på sunne begreper. Som tar klart avstand fra bruk av droger/rusmidler, tar klart avstand fra all negativ bruk mot medmennesker og sist men ikke minst har ett klart og positivt verdisett i bunn. Det blir også klart forklart hvorfor fundamentet er slik, og må være slik, for WFS.

For noen er det sikkert ett paradoks at moderne hjelpemidler som telefonkonferanser, facebook og weblæring brukes for å få fram stoffet. For meg har det vært en stor fordel, jeg har ikke hatt mulighet til å lære dette om det skulle ha blitt lært bort i skogen under ett grantre. Det krever en ny tankegang, modning samt å praktiserere det en har lært. Jeg tenker det er nå en gang den verden som vi lever i idag.

Ser fram til en spennende andre del av utdanningen!

Jarle

Jarle Sivilingeniør
profile-pic

Hei Pål Esben.
Jeg er veldig glad for å ha deg som lærer og for White Feather Sjaman tradisjonen.
Jeg har tatt en del forskjellige alternative kurs og noen Sjamankurs.
Ingen av dem har kunnet måle seg med dette hva gjelder profesjonell fremføring, hvor ekstremt mye man lærer og hvor praktisk det kan brukes enten til å bedre eget liv eller for å jobbe som profesjonell behandler og Sjaman.
Felles for Sjamankurs jeg har vært på i andre tradisjoner er at det har vært hyggelig å være der, fine opplevelser men at man har med lite eller ingenting man kan bruke hjemme.


Jeg synes det er fantastisk at vi kan gå igjennom teorien via videotreninger på medlemsportalen. Det er en utrolig effektiv og flott måte å lære på og sparer massivt med reisedøgn, penger tid osv om man skulle møtes fysisk for å gå igjennom dette. Nå kan vi repetere så mye vi vil, og gå tilbake om det er noe vi lurer på. Ett viktig moment som gjør at vi kan lære så mye på så kort tid.


Jeg er veldig glad for innvielser. Allerede på første seminaret lærte vi ting som antagelig ingen andre Sjamaner i Norge er i stand til, f.eks. det å skifte bevisshettilstand på få sekunder som gjør oss i stand til å astralreise i over/underverden, spontanhealing++ Dette hadde aldri kunnet være mulig uten innvielser.
Jeg har aldri hørt om noe som i det hele tatt er i nærheten av dette ellers på marked selv om det kan være mye fint i det andre og lærer bort.


Jeg er og veldig glad for at vi har så stort fokus på etikk , og viktigheten og utvikling av denne ikke bare på ett teoretisk plan men praktisk arbeid for å utvikle oss selv og forme ett solid og godt verdisystem en Sjaman verdig.
Jeg tør ikke engang tenke på hvordan det skulle gått å utstyre mennesker med så kraftfulle ting som det vi lærer uten å utvikle sin etikk slik at man styrer etter sjelens prinsipper fremfor egoets.


Tusen takk Pål Esben for at du er min lærer, du er den desidert beste læreren jeg kunne hatt og tusen takk for White Feather Shamanic School. Jeg anbefaler både Pål Esben Wanvig som lærer og White Feather Sjamanutdannelsen på det varmeste.

Petter Nyvoll Healer og Sjaman
profile-pic

En unik mulighet til å forstå verden vi lever i på en ny måte. Forstå hvordan alt henger sammen og hvordan du selv kan påvirke ditt liv, uten å være avhengig av andre. Du lærer mange effektive metoder som kan virke fremmed de første gangene, men som gir raske målbare resultater.

Henning Romero Bedriftsleder
profile-pic

Jeg har nå gjennomført første halvdel av Sjamanutdannelsen, og det er utrolig hva jeg har lært på så kort tid!

Allerede etter den første samlingshelga var jeg i stand til å gjøre Spontalhealing - som er objektiv målbar -, gjøre reiser til over- og underverden, samarbeide med Kraftdyr for effektiv healing samt gjennomføre kraftfulle ritualer!

Og siden har det fortsatt, slag i slag med utdannelse og innvielser i runehealing , bruk av runer i magi og i ritualer som virkelig får luften å vibrere og spennende ting skjer som en konsekvens av dette.

Det som gjør det mulig å lære så mye på så kort tid ( 6 mndr.) er dels Pål-Esbens måte å undervise på - der mye av den teoretiske kunnskapen gis via Online video i forkant av seminaret - og de kraftfulle innvielsene i vår tradisjon; "White Feather Shamanic School®", som gjør at teknikkene fungerer med en gang, uten mange års trening.

Når man kan sitte hjemme og forberede seg i sin egen stue, gjør det at det blir letterer å ta til seg kunnskapen på plass, og det kan egnes mye mer tid til den praktiske gjennomføringen. At man dessuten kan repetere hele seminaret når man kommer hjem (ettersom det spilles inn på video) ser jeg som en fantastisk fordel.

Gjennom min yrkesrolle som Fysioterapeut, med spesialistudannelse i Manuell Terapi, har jeg kommet i kontakt med mange forskjellige lærere. Pål.Esben står i en absolutt særklasse når det gjelder det å kunne formidle kunnskap videre: Han gjør dette med en smittende entusiasme, engasjerende kroppsspråk, og med en ekte varme som jeg sjelden har opplevd. At han dessuten har en utrolig kunnskapskilde å øse ut av gjør at man føler seg trygg som student; det finnes en bakgrunnsforklaring til alt som det undervises i.

Det stilles store krav på en Sjamanlærer; han/hun skal ha integritet, medfølelse, være både tolerant og fleksibel, og selvfølgelig ha et etiskt verdigrunnlag å stå på. Pål-Esben har dette, og bruker mye tid på at vi studenter skal få en etisk og solid grunnplattform. Når det gjelder et fag som sjamanisme er jeg veldig glad for at etikken får ta en så sentral rolle. Det tror jeg ikke er så vanlig på det spirituelle markedet generelt.

Jeg kan virkelig varmt anbefale White Feather Shamanic School® og Pål-Esben som Spirituell læremester!

Olav Åserud Fysioterapeut
profile-pic

Eg er no godt i gang med min lærerutdannelse i White Feather Shamanic School®. Undervisningsopplegget passar utmerket til meg som er sjølvstendig næringsdrivande og har begrensa med tid til rådighet. Sidan det aller meste av teorien er tilgjengelig via videoar på internett, kan eg studera når eg har anledning og repetera stoffet så ofte eg vil. Dette fører til at når me møtest på seminar, kan mykje av tida brukast til praktiske øvelsar og trening saman med medstudentar.

Noko av det viktigaste eg lærer i denne utdannelsen, er etikk. Metodane me får tilgang til, kan gjera store endringar i eit menneskes liv, og derfor er det svært viktig at vår motivasjon for det me gjer, er den rette. Eg er så glad for at White Feather Shamanic School® har som fundament at våre handlingar skal kommma frå hjertet og ikkje vera styrt av egoet. Eg ser stort fram til fortsettelsen og gleder meg til å prøva ut fleire metodar/teknikkar etter kvart. At det virkar, er i alle fall sikkert!

Ingerid Sværen Samnøy Butikkeier
profile-pic

Jeg er utdannet spesialpedagog med lang fartstid fra barnehager og skoler. ALDRI noensinne tidligere har jeg vokst så mye, og lært så mye, på så kort tid. Pål-Esben Wanvig benytter fantastiske metoder for å lære oss den visdom og kompetanse han besitter.

Jeg har vokst ekstremt mye som menneske, og jeg har lært meg mange sjamanistiske metoder som har vært til stor nytte i hverdagen for meg. Jeg benytter veldig mye av det jeg har lært på daglig basis. Jeg benytter det både innad i familien, men også i mitt arbeid som pedagog.

Etikk står sentralt i White Feather tradisjonen, og Pål-Esben står for det han lærer fra seg. Han har sterk integritet og er troverdig som person. Grunnpilarene bevissthet, selvansvar og kjærlighet preger i stor grad undervisningen. Han underviser med et brennende engasjement og med et genuint ønske om at vi alle skal oppleve lykke og suksess i livet.

Undervisningen hans er basert på moderne teknikker. Dette er også noe av grunnen til at man kan lære enormt mye på kort tid. Seminarene han holder er basert på helgeundervisning samt webinarer/telefonkonferanser. Vi kan lytte og se på opptak/videoer knyttet til ulike temaer når vi måtte ønske det. I tillegg har vi studenter en egen side hvor vi kan finne noe teori, og hvor vi kan dele våre erfaringer. Vi har også på denne måten en helt unik oppfølging av vår spirituelle læremester og mentor.

Pål-Esben er veldig tilgjengelig for oss på mail/Facebook for spørsmål vi har, og det syns jeg er strålende. Det bidrar til enda bedre oppfølging og dypere forståelse av diverse temaer. Det er også fantastisk hvordan vi studentene danner et nettverk hvor vi lærer av hverandre og står sammen i vår spirituelle vei.

Det finnes mange måter å tilegne seg sjamanisme på, og for meg har dette vært en meget profesjonell og engasjerende måte som har gitt meg dyp innsikt, men også praktiske hjelpemidler i hverdagen som gir konkrete målbare resultater.

Etter endt studium i grunnutdannelsen, var det absolutt ingen tvil hos meg. Dette ville jeg lære mere om, så jeg fortsatte på lærerutdanningen. Jeg har ikke angret et sekund!

Pål-Esben Wanvig er virkelig min mentor, min spirituelle lærer og min venn. Han er også et stort forbilde for meg. Jeg kan virkelig, på absolutt alle områder, anbefale både ham og all utdannelse innen White Feather Sjamanisme.

Camilla Holm Osberg Spesialpedagog
profile-pic

Mitt navn er Linda Helene Lid, eg er ganske ny elev hjå Pål-Esben Wanvig, eg meldte meg på grunnutdannelse i White Feather Shamanic School® i år. Pål-Esben før er ein veldig engasjerande lærar! Eg synest dette er ein svært godt fundamentert og oppbygd utdannelse.

Det er fleire ting som passar veldig godt for meg i denne utdannelsen; først at vi skal lære metoder som har praktiske og målbare resultat, det andre er at vi skal lære dette for å få det bedre og bli lykkeligare menneske, og for det tredje så legg han svært mykje vekt på etikken, den er fundamentet for det vi driv med i White FeatherShamanic School®. Det gir ein fantastisk følelse av trygghet å lære sjamanisme hjå Pål-Esben, eg synest det er eit stort kvalitetsstempel det han og WFS står for.

Dessutan har han eit enormt engasjement og styrke når han underviser, det imponerer meg stadig gjennom vår utdannelse.

Eg er no i ein veldig bratt læringskurve i utdannelsen, eg er så glad for at eg kan utvikle meg i så trygge omgivelsar, det betyr så mykje for meg. Eg har lært så spennande metoder som er alt har begynt å bruke til min og andre sin nytte. Eg får resultater, og eg gler meg enormt til fortsettelsen, den magiske og spennande reisa som vi gjer med White Feather Shamanic School® og Pål-Esben Wanvig!

Linda Helene Lid Sivilingeniør
profile-pic

Kjære Pål-Esben

Da jeg kom på kurs til deg for halvannet år siden var jeg en ganske annen person enn jeg er i dag. Jeg hadde et veldig snevert syn på hvem jeg var og hva jeg sto for. Jeg hadde en flott og godt betalt jobb – og det var hele livet mitt. Både i antall timer – og hvem jeg var. Dette snevre synet gikk ut over min samboer og våre små barn. De var langt fra så viktige som jobben min.

Det gikk også utover meg. Uten å skjønne det selv var jeg helt tappet for livsenergi. Tanken var tom. Men jeg forsto det ikke – selv da legen sykemeldte meg fire uker på rad – med forkjølelse!

Jeg hadde i 2-3 år smugtittet i det alternative miljøet. En liten del av meg hadde sterkt behov for å finne min sjel – hvem jeg virkelig er.

Da jeg så din presentasjon, en ingeniør som snakket om målbare resultater og high-tech utdanningsmetoder, følte jeg at dette er spirituell vei for den moderne, «travle» person. Jeg meldte meg på første tilgjengelige kurs og har aldri angret en dag! Dette er den viktigste investeringen jeg noen gang har gjort!

I min tilstand, som førte til flere lengre sykemeldinger, hadde jeg ingen sjanse til å få meg med alt du lærte bort. Kombinasjonen av å kunne forberede seg med videotrening, være tilstede på helge­seminarer med praktiske øvelser og ritualer var avgjørende for at jeg kunne få utbytte av dette. Mange videotreninger har gikk meg aha-opplevelser lenge etter at selve kurset er avholdt.

Jeg vil gjerne takke deg for din inderlige innsats for at jeg skal få utvikle meg på det stadiet jeg er til enhver tid. Når jeg selv har gitt opp har du alltid kommet med nye forslag.

For meg er det magi hva vi får til med å bruke gamle metoder og tradisjoner kombinert med moderne teknikker. Det gjør det mulig for meg å nyte gleden med sjamanistiske metoder uten å flytte til fjerne land eller tilbringe all min tid i naturen.

Jeg er overbevist om at jeg har funnet et fantastisk flott sted å starte på en personlig utvikling. For å finne min sjel – og å bidra til å bringe den materielle og den spirituell verden bittelite nærmere hverandre.

Atle Økonomisjef
profile-pic

Jeg var et godt voksent menneske, med mann, hus, jobb og en en helt vanlig husmor som var litt interessert i sjamanisme. Nysgjerrig som jeg er meldte jeg meg på grunnutdannelsen i White Feather Shamanic School®, der ble jeg positivt overrasket over all den kunnskapen vi fikk tilgang til. Det er rett og slett personlighetsutvikling på høyt plan; Weekendseminarer, undervisnings videoer, telefonkonferanser og coaching parallelt - i tillegg til de praktiske øvelsene.

- Det første halvåret har vært helt fantastisk, lærestoffet er systematisert mens de praktiske øvelsene blir demonstrert på en slik måte så studentene får mer "lave skuldre" til sin førstegangs praksis i seminaret.

- Prima å få tilgang til opptak av seminarene og tilgang til å repetere lærestoffet når man vil eller har tid.

- et stort pluss er at seniorstudenter tar ansvar og bidrar til gruppeledere.

- Dette er en investering i å være menneske, en investering for dem som skal drive som behandlere, og en investering til dem som vil gjøre noe godt for sin egen livsvei.

Gleder meg veldig til fortsettelsen.

Liv Kristine

Liv Kristine Renholdspesialist
profile-pic

Mitt navn er Anne Marit Erstad og jeg har jobbet som sykepleier og jordmor i over 40 år.

Pål-Esben Wanvig har vært min mentor og lærer i 15 år nå. En mer integer, ærlig, raus, medfølende, fleksibel, løsningsorientert og kjærlig person har jeg aldri møtt. En person som lever dydene ut i praktisk handling i hverdagen.

Jeg har aldri opplevd et studie der det blir lagt slik vekt på etikk, dyder og verdisystem og der personlighetsutvikling står i høysetet. Der det er ok å gjøre feil slik at vi har mulighet for å lære og vokse som menneske i et rusfritt miljø. Det å forstå fra hjerte at ingen ekte magi kan skje uten at disse tingene er på plass.

Undervisningen er basert på topp moderne metoder og superlæring. Bl.a. er teorien via webinar før og etter praksis seminarene. Vi har telefon konferanser med diskusjon og utdyping av forskjellige tema. Alt dette kan vi repetere etter vårt eget behov.

De metodene vi lærer virker. Vi lærer bla. spontanhealing på en helg. Jeg har et meget stort antall erfaringer på hvordan ting legger seg til rette på en fantastisk måte til det beste for alle involverte.

Tusen takk til Pål-Esben Wanvig og Walter Lübeck som har gitt meg muligheten til å ta denne utdannelsen i White Feather Shamanic School®. Takk for at dere geleider meg steg for steg på min sjamanistiske vei på en trygg og god måte i rett tempo for meg.

Anne Marit Erstad Jordmor og sykepleier
profile-pic

Hei kjære Pål-Esben.

Jeg er så ydmyk. Takk for alt du gir meg. I løpet av en helg kan du gi meg mer enn (alle andre), og jeg setter så stor pris på det!!! Det du gir meg er magisk!! Jeg bruker det du gir meg hver dag, og jeg opplever store resultater. Jeg bruker det på mine venner, klienter, og absolutt meg selv. Jeg kan med sikkerhet si at det hjelper meg, og at mine klienter kommer med tilbakemeldinger på at jeg har hjulpet dem!!! Dette er stort for meg, så takk for at du gir meg kraft med dine innvielser. Takk å takk….. Jeg har fått et nytt liv, og truffet en ny verden av magi, og vakre opplevelser…

Jeg setter stor pris på alt jeg opplever Pål-Esben, jeg sier ikke så mye på seminarene, men du skal vite at jeg virkelig er takknemlig og har stort utbytte av aaaaaaaaalt du lærer meg!!!!

Så hjertelig takk for alt du gir meg J

Massevis av klemmer fra Gry.

Gry
profile-pic

Altså, DETTE er heftige greier! Jeg mener White Feather sjamanisme. Jeg pratet med flere i helgen som har gått andre kurs/utdanninger som uttalte at vi vet ikke hvor heldige vi er som har deg og dette opplegget hvor vi lærer så mye. Det er nok veldig sant, jeg har ikke noe annet å sammenligne med, og da er det lett å tenke at «ja, men det er jo sånn det er». Som jeg sa til deg da jeg gikk, dette overgikk alle mine forventninger, og de var skyhøye! Og det er jeg utrolig takknemlig for :)

Bjørg Sivilingeniør
profile-pic

Dersom du er interessert i temaet sjamanisme, vil jeg anbefale denne utdanningen på det varmeste! Du vil lære ting som du aldri ville tro er mulig. Runemagi, ritualer og annet sjamanistisk arbeid lærer du på en forståelig måte, slik at du kan bruk det til å gjøre ditt liv bedre samt hjelpe familie, venner og klienter! Du vil få erfaring med at det finnes så mye mer enn bare det øyet kan se! Din forståelse av verden kan endre seg dramatisk gjennom den kunnskapen du vil tilegne deg gjennom utdanningen.

Gjennom mine studier som White Feather Sjaman, har jeg lært utrolig mange metoder og teknikker som jeg bruker i min hverdag! Dett er metoder som er enkle å bruke, og som jeg kan utføre uavhengig om jeg sitter på bussen, er i skogen eller ligger på sofaen.

Gjennom videotreningene på nett kommer jeg godt forberedt til seminarene. Da har jeg vært gjennom teorien som er nødvendig for å lære det som står på timeplanen for helgen. Dette gjør også at jeg kan studere når det passer meg og min hverdag, og muligheten til repetere så mange ganger jeg vil! Når vi har vært gjennom teorien på forhånd gir det oss en fantastisk mulighet til å lære mest mulig når vi samles, og fokusere oss om å lære metoder vi har bruk for som sjamaner.

Jeg er utrolig fascinert over hvor resultatorientert undervisningen er, og hvor fokusert vi er på å lære metoder som gir objektivt målbare resultater. Gjennom de månedene vi har hatt i utdanningen, har vi samlet oss utrolig mange erfaringer og jeg er sjokkert over hvordan det vi har lært påvirker både mitt liv og mine medstudenter. Det er SÅ mange suksesshistorier og unike muligheter for å hjelpe mennesker i sitt travle, høyteknologiske, moderne liv J

Mari
profile-pic

Når man har et problem, se alltid til naturen og se hvordan den løser det sier Pål-Esben. Hvordan vi gjør dette på en effektiv måte har vi virkelig lært i denne utdanningen. Selv har jeg og min kone brukt metodene for å bedre vår økonomi, forbedre vår helse og virkelig øke vår livskvalitet som gjør at vi våkner hver morgen og gleder os til dagen som kommer. Utdannelsen kan anbefales på det varmeste!

Pål-Esben har hjulpet mange de siste årene til å finne tilbake til sin spirituelle livsvei og han har et stort hjerte er raus men er også den som tør å si sannheten der andre ofte viker unna. Pål-Esben har basert alt han gjør på et meget høyt etisk fundament hvor alle utdannelsene også er gjennomsyret av dydene.

Pål-Esben sin undervisning er i samsvar med siste forskning innen pedagogikk og resultatene vi får idag innen White Feather Sjaman School beviser at dette er veien å gå. Det er fantastisk å se at nye kursdeltakere som aldri før har drevet verken med healing eller magi kan gjennomføre spontan healing etter ett kurs, jeg ser hvordan kursdeltakere gjennomføre dype og avanserte ritualer som gir fantastiske resultater etter to kurs, detter er så fantastisk synes jeg at man tror det ikke før man for se det.

Jeg selv, med doktor grad i fysikk og teknologi, og en typisk akademiker som for 15 år siden bare trodde på det jeg kunne observere med mine 5 sanser har igjennom Pål-Esben sine utdannelser fått muligheten til å få åpnet opp mine ekstrasensoriske sanser og ta del i denne fantastiske verden bak vår fysiske verden som gir meg utrolige ressurser i hverdagen.

Jeg våkner opp hver morgen og gleder meg til dagen og igjen takker jeg min lærer, coach og venn Pål-Esben Wanvig for at han åpnet opp og viste meg denne verden. Jeg kan virkelig anbefale alle utdannelsene til Pål-Esben. De er tilpasset vår verden idag anno 2016 og det moderne mennesket!

Dr. Jarle Tollefsen, Ph.D. Lærer og astrolog
profile-pic

Denne utdannelsen har åpnet opp forståelsen for hva sjamanisme egentlig er. Utdanningen har bragt meg til et sted i livet som jeg ikke visste var mulig. Det har først til en stor endring i min personlighet of i livet mitt. Min lærer har en kunnskap som er så omfattende og dette har blitt overført til oss studenter på en aldeles fortreffelig måte! Anbefales!

Else Karin Hovrud
profile-pic

En helt unik mulighet til å få løsning på problemer i livet. Det blir undervist på en lett forståelig og konkret måte slik at løsninger finnes på en praktisk måte. Det undervises på en slik måte at det er lett å forstå og det er alltid mulig å få gode svar under seminaret og senere. Et viktig aspekt er også at man jobber i nettverk slik at man blir oppfordret til kontakt med de andre studentene for støtte, samarbeid og support.

Sverre Buer Ingeniør
profile-pic

En fantastisk måte å utvikle seg selv på!

Audun Midtgaard Sykepleier
profile-pic

Dette er en unik mulighet til å få et bedre liv selv på alle plan. og bli i stand til å hjelpe andre på måter som en ikke skulle tro er mulig. Det er en helhetlig utdannelse som tar tak i alle praktiske deler av livet som personlighetsutvikling, kost, miljø og spirituell utvikling på et dypt plan. Læreren og utdannelsen er strukturert og har høy kvalitet. Man blir som student meget godt ivaretatt.

R.T. Lege
profile-pic

Hvis du virkelig vil gå din spirituelle vei og lære og bli en sjaman vil jeg anbefale deg denne utdannelsen på det sterkeste. Jeg har ikke hørt om en sjaman utdannelse som har så detaljert undervisning og kan gi deg så sterke og virkningsfulle verktøy til å hjelpe deg selv og andre til et bedre liv.

Gry Lina Engebretsen Sjaman & healer
profile-pic

Jeg har alltid hatt en magnetisk dragning mot alt det mystiske og spirituelle ved livet. Denne utdannelsen har gitt meg så mye innsikt i disse verdenene og samtidig hjulpet meg med konkrete, målbare og praktiske endringer i livet slik at jeg har kommet milevis mye langere i min personlige utvikling enn om jeg skulle vandret videre på livets vei uten. Takk Pål-Esben og Walter for at dere deler av deres kunnskap og visdom. Og takk for en stødig og sikker hånd som har ledet meg gjennom min prosess!

Rita Innkjøpsansvarlig
>