Oppstart: 23-24. mars 2019

Med Pål-Esben Wanvig, Runemester og Linjebærer av White Feather Shamanic School®

Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

Påmelding: Se nederst på siden

Er du klar for å avdekke din arv som Sjaman og Healer?

Lær Soulhunting - Water/Fire ritualer - Astralteiser i over- og underverden - Avansert Rune Magi og Norrøn Mytologi - Sjamaniske Ritualer - Trommereiser - Trommehealing - utvikling av din medialitet - Kanalisering av kreftene til kraftdyr - Feng Shui og Geomati - Kraftplass arbeid - Jordhealingsritual - Krafdyrdans - Astral Tempel Arbeid +++++

shadow-ornament

Nyhet:

Som deltager i denne utdannelsen får du mitt nye intensiv treningsprogram "Forandre ditt liv på 90 dager med Pål-Esben Wanvig" GRATIS (verd 8580 kr!). Klikk her for mer informasjon

shadow-ornament

Den mest livsendrende utdannelsen jeg noen sinne har tatt! Man lærer ting som virkelig endrer livet til det bedre, dersom man bruker det!

Johnny Osberg Johnny Osberg
Musiker

Dette er den beste investeringen jeg noensinne har gjort. Denne utdannelsen har totalforandret livet mitt!

Petter Nyvoll Petter Nyvoll
Sjaman & healer

White Feather Shamanic School®

Sjamanisme er den eldste og mest grunnleggende form for spiritualitet og helbredelse. En Sjaman (”Den som vet” oversatt fra et gammelt språk i Sibir) er en som hjelper mennesker med å forstå og respektere naturen rundt og på innsiden av dem selv. En Sjamans oppgave er å skape harmoni mellom mennesker og lysvesen (engler, kraftdyr, o.l) gjennom å være en formidler mellom den materielle og den spirituelle verden. Sjamanen lærer mennesker å leve i følge sin spirituelle arv. I Sjamanens verden lever alt; steinene, trærne, elver, hav og alt som er skapt av skaperkraften.

Gjennom å endre sin bevissthetstilstand kan Sjamanen reise og gjøre sin jobb i de forskjellige astralverdener (under- og oververdenen), gjøre soulhunting, visionquest (visjonssøking), ritualer, helbredelse osv. I White Feather Shamanic School® bruker vi overhodet ingen rusmidler eller droger for å gjøre vårt arbeide. Klikk her for å lese artikkelen og se videoen "Sjamanisme og rusmidler hører ikke sammen!" I vår tradisjon lærer du hvordan du effektivt skifter bevissthetstilstand i løpet av kort tid – uten å være avhengig av rusmidler for dette. Sjamanisme har ingenting med ekstrem- eller overlevelseserfaringer å gjøre. En sjaman lever i resonans med naturen og søker sine svar der.

I White Feather Shamanic School® blir man som ny initiert/innviet i flere grunnleggende magiske verktøy og metoder som danner fundamentet for å skape sin egen magi ved hjelp av en Mester Sjaman og lærer-kraftdyrene fra tradisjonen. Slik utvikler alle Sjamaner i White Feather Shamanic School® sin egen magi basert på sine individuelle talenter der de grunnleggende metoder, filosofi (som bygger på de tre pilarene bevissthet, selv-ansvar og kjærlighet og verdensbilde til tradisjonen er ryggraden.

Det som kjennetegner Feather Shamanic School® er en strukturert tilnærming til sjamanisme med fokus på at studentene skal få raske og objektivt målbare resultater med metodene og verktøyene de lærer.

Litt om Pål-Esben Wanvig


Forfatter og journalist  for bladet Medium…


Jeg har brukt de siste 10 årene av mitt liv for å finne løsningen ut av mine ekstreme problemer og et katastrofale liv der jeg nesten mistet livet etter et burnout i 2003.

Jeg hadde alt men i virkeligheten ingenting! Jeg våknet brått opp fra min tornerosesøvn der jeg trodde mange penger var løsningen på alt.

Dekket var punktert og jeg levde et liv på felgen: En helsesituasjon som var kritisk der kroppen min var i ferd med å dø og legene fant det som et under at jeg overlevde – et liv uten et lykkelig parforhold der mine partnere forsvant som dugg for solen – et liv nesten uten virkelige venner som også bryr seg om deg når du ligger nede for telling – en jobb som ga meg ingen mening bortsett fra penger, makt og anerkjennelse.

Jeg levde et liv der jeg funksjonerte som en robot – et liv uten begjær, glede eller mening.

Livet mitt hadde fått for mange skudd i baugen og var i ferd med å gå under.

Legene kunne ikke hjelpe meg så den eneste løsningen var et jeg måtte finne svaret på mine problemer selv.

Veien fra Sivilingeniør og forsker til Sjaman har vært min livs reise der jeg har funnet tilbake til den jeg virkelig er og samtidig funnet holistiske løsninger på absolutt alle mine gigantiske livsproblemer og helseproblemer.

Jeg ønsker deg velkommen til min verden som er en blanding av sivilingeniørens akademiske og analytikerens søken etter den mest moderne og ultimate kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer både fysisk, mentalt, emosjonell...

og Sjamanens verden der en god porsjon magi kan gjør alle forandringer og alle typer helbredelse mye, mye raskere samt gi deg en mulighet til å finne ut hva og hvem du egentlig er og hva din essens og sjel virkelig her kommer her for å gjøre.

 

Pål-Esben Wanvig er journalist, sivilingeniør og Gradmaster av White Feather Shamanic School® Pål-Esben har mer enn 10.000 formelle utdanningstimer og mer enn 10.000 erfaringstimer med studenter og klienter innen sjamanisme og integrativ medisin. Han er utdannet hos Walter Lübeck institute i Tyskland. Walter Lübeck er en av de mest anerkjente sjamaner og spirituelle lærere i Europa og har skrevet mer en 20 bøker utgitt på 20 språk der flere av dem er internasjonale bestselgere. Walter Lübeck underviser studenter på alle kontinenter og blir ofte invitert som ekspert på kongresser, i TV og i radio. Tittelen “Grandmaster” beskriver i White Feather Shamanic School® en kompetansegrad som kan sammenlignes med “the Elders” eller “de Eldre” i andre sjaman tradisjoner. Som Grandmaster kan man videreføre alle aspekter av vår tradisjon til andre.

Videoseminar - introduksjon til sjamanisme, ritualer og runemagi

For å gi den en kort introduksjon til sjamanisme, ritualer og runemagi har jeg laget et gratis online videoseminar for deg som viser deg litt av sjamanens mystiske verden.

Ved å gå gjennom videoseminaret vil du få et klart innrykk av hva sjamanisme er og hva sjamanisme ikke er samt et godt bilde på hvem jeg er og hva jeg står for.

I tillegg vil du få innsikt i vår sjaman tradisjon White Feather Shamanic School® og hvorfor våre studenter får så veldig gode resultater med det de lærer så raskt.

Vær vennlig å se gjennom hele videoseminaret før du melder deg på sjaman utdannelsen!

Klikk her får å se seminaret nå.

Varighet: 5 deler på til sammen 6 timer.

Utdannelsen til sjaman i White Feather Shamanic School® inneholder:

Sjaman utdannelsen omfatter ca. 400 timer fordelt på forelesninger, øvingsoppgaver, innleveringsoppgaver og selvstudier. I tillegg kommer ca. 150 timer i "Forandre ditt liv på 90 dager" som er inkludert i sjaman utdannelsen. Til sammen ca. 550 timer.

Utdannelsen gjennomføres på deltid. Du trenger ca. 3 til 6 timer hver uke for dine studier (hvor mye tid du benytter er helt opp til hver enkelt).

Ca. halvparten av utdannelsen (teoridelen) vil foregå via vårt profesjonelle e-lærings system via internett samt telefonkonferanser, slik at du sparer kostnader på reising og overnatting.

Utdannelsen består av 5 weekendseminarer på Sem gjestegård i Asker (ca. 15 min fra Oslo) som er lett tilgjengelig fra hele Norge. Mesteparten av teoritreningen (ca. halve utdannelsen) blir dekket med online videotreninger som du kan se med sin PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon. I tillegg kommer 1 weekendseminar for "Forandre ditt liv på 90 dager".

I tillegg vil det blir 10 månedlige oppfølgings samtaler via telefonkonferanse (norskt/svensk/dansk lokalt konferanse nummer til lokaltakst) der hele gruppen er samlet med Pål-Esben.

 

Utdannelsen inneholder (klikk på de ulike fanene ovenfor for å se flere detaljer):

- En meget omfattende utdannede i Rune Magi og Norrøn Mytologi med dyptgripende innevielsesritualer slik at du blir i stand til å gjøre omfattende strukturell magi og helbredelse med runene allerede etter første seminar! Denne delen utgjør ca. 40% av utdannelsen.

- Utdannelse i alle verktøy en Sjaman trenger for å gjøre en profesjonell jobb. Dette inkluderer bla. : Soulhunting - Water/Fire ritualer - Astralreiser i over- og underverden - Avansert Rune Magi og Nordisk Mytologi - Sjamaniske Ritualer - Trommereiser - Trommehealing - utvikling av din medialitet - Kanalisering av kreftene til kraftdyr - Feng Shui og Geomati - Kraftplass arbeid - Jordhealingsritual - Krafdyrdans - Astral Tempel Arbeid +++++

Ved avslutningen av utdannelsen blir studentene innviet i sitt eget Astral Tempel - hvor man kan utvikle sin egen Magiske vei og sine spirituelle talenter. Astral Tempelet gir deg tilgang til magiske ferdigheter, visdom og kunnskap som er unik og omfattende. Her starter din virkelige vei som en White Feather Sjaman der du i tillegg til meg som lærer får flere lysvesen som lærere på din videre vei som Sjaman.

 

Hele utdannelsen vil være fokusert på å lære kunnskap og metoder som gir raske praktiske resultater som er objektivt målbare. Dette er trolig en viktig grunn til at ca. 80% av studentene i første sjaman kull meldte seg på lærerutdannelsen slik at de etterhvert kan undervise sjamaner selv.

Videoseminaret ovenfor gir deg en god introduksjon til grunnlaget for utdannelsen.

Runemagi og Norrøn mytologi utgjør ca, 40% av utdannelsen. Dette er en meget omfattende utdannede i Rune Magi, Galdur, Seid og Norrøn Mytologi med dyptgripende innevielsesritualer slik at du blir i stand til å gjøre omfattende strukturell magi og helbredelse med runene allerede etter første seminar!

For å få en rask innføring i temaet kan du se denne videoen: Runemagi er vår skjulte magiske arv.

Du vil få en meget praktisk og lett forståelig undervisning i hvordan du benytter runene til strukturell magi og helbredelse. Studentene ved første kull ble dyktig imponert da de selv erfarte de eksepsjonelle virkningene etter å ha gjort sitt første runeritual!

Her er en kort oversikt over modulene i Runemagi & Norrøn mytologi:

 • Modul 1: Hvordan lage ditt eget runesett
  • Her får du en oppskrift på hvordan du lager ditt eget personlige runesett og hvorfor dette er så viktig for White Feather Sjamaner.
 • Modul 2: Innføring i Norrøn mytologi og Gudelære
 • Modul 3: Opplæring i bruk av den eldre Futhark (24 runer)
 • Modul 4: Opplæring i bruk av de 18 spesialrunene som benyttes i White Feather Shamanic School®
 • Modul 5: Opplæring i bruk av runene som Orakel
 • Modul 6: Opplæring i bruk av runene til fysisk, emosjonell/mental og spirituell helbredelse. Hvordan gjøre spontanhelbredelse med runer.
  • Forståelse av runenes helbredende krefter
  • Praktisk bruk av runene for helbredelse
  • Innvielse i healing spells for de 24 runene i den Eldre Futhark
 • Modul 7: Opplæring i bruk av runene til magi og ritualer
  • Det sjamanistiske verdensbildet
  • Hva er sjamanistisk Magi?
  • Forutsetningene for sjamanistisk Magi
  • En definisjon av Magi
  • Hvordan et ritual fungerer og hvordan man lager et Magisk ritual
  • Muligheter og grenser med rituelt energiarbeid
  • Korrekt utføring av Seid for strukturell magi som gir resultater!
  • Hvordan lage kraftfulle Galder til bruk under runeritualer
  • Praktisk gjennomføring av Magiske Runeritualer for strukturell magi
  • Effektive binderuner til magi og helbredelse
  • Innvielse i magiske spells for de 24 runene i den Eldre Futhark
 • Modul 8: Beskyttelse mot svart magi og disharmoniske energier
  • Hva er beskyttelse og trenger egentlig en sjaman beskyttelse?
  • Hvor ligger nøkkelen til beskyttelse mot uønskede innflytelser?
  • Hvorfor er forståelsen av dette nøkkelen til all dypere sjamanistisk magi?
  • Hvorfor er forståelse og personlighetsutvikling rundt dette temaet så viktig for Runemagi?
  • Innvielse i spesielle indiske mantras for beskyttelse og utvikling
  • Bruk av spesielle runer for beskyttelse
  • Kraftfulle binderuner for beskyttelse

 

OBS! Selv om studentene får flere omfattende og dyptgripende energetiske innvielser i runene som gjør studentenene i stand til å gjennomføre omfattende og virkningsfull magi med runene som gir imponerende resultater,  er innvielsene lagt opp slik at det ikke er mulig å gjøre disharmonisk eller destruktiv magi med det man lærer. En student som prøver seg på slike ting mister automatisk tilgangen som er gitt med de magiske innvielsene i tillegg til at man pådrar seg en mengde belastende karma.

 

Sjamanistiske ritualer og kraftplassarbeid

 

Her lærer du bla.:

 • En introduksjon til Sjamanisme og White Feather Shamanic School®
 • Det sjamanistiske verdensbildet
 • Hva er Sjamanistisk Magi?
 • Forutsetninger for sjamanistisk Magi
 • En definisjon av Magi
 • Etikken til sjamanistisk Magi
 • Muligheter og grenser med rituelt energiarbeid
 • Hvordan er ritual fungerer og hvordan man lager et Magisk ritual
 • Sjamanistisk Standard Ritual i White Feather Shamanic School®
  • Lysritualer
  • Kjærlighetsritualer
   • For å forbedre et parforhold
   • For å finne en ny partner
  • Ritualer for suksess og overflod
  • White Feather knuteritualer
  • White Feather magi med talglys
  • De beste tidspunktene for å gjøre magi
  • Hvordan tilkalle lysvesen og kraftdyr under ritualer
 • Det sjamanistiske Mudraet for å skifte bevissthetstilstand i løpet av sekunder
 • Hvordan du skaper din egen kraftplass/ditt eget hellige sted med spesielle krystaller. Denne personlige kraftplassen har en høyere energi og vibrasjon enn de fleste større kraftplasser i verden. Hvorfor ikke ta med deg din portable Stonehenge i lomma?
 • Hvordan lage beskyttelsessirkler
 • Den energetiske Sjamanistiske Renselsesprosess.
  • Rengjør hus, eiendommer og gjenstander fra selv de mest negative og disharmoniske krefter.
  • White Feather røykelsessritual som effektivt fjerner døde, spøkelser, bankeånder og lett poltergeist aktivitet.
 • Sjamanistisk orakelarbeid
 • Den sjamanistiske Clearing metoden for å helbrede trauma som har en dyp innpregning i personligheten.
 • Sjamanistisk Helbredende Energetisering med hjelp av et kraftdyr
 • Formidling av Sjamanistiske ressurser
 • Sjamanistisk arbeid med Pentagrammer
 • Fremstilling av Amuletter og Talismaner
 • Dine personlige sjamanistiske Kraftdyr
 • Hvordan du tar kontakt med dine kraftdyr
 • Helbredelse med et kraftdyr
 • Reiser til den astrale Sjamanistiske over- og underverdenen
 • Sjamanistisk Healing arbeid med kraftplasser
 • Bruk av trommer i White Feather Shamanic School®
 • Bruk av rasler i White Feather Shamanic School®
 • Grunnleggende arbeidsverktøy i White Feather Shamanic School®
 • De Fire Elementene
 • Meditasjon med de Fire Elementene
 • Visionquest / visjonssøking
 • Soul hunting
 • Omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • ++++ ...

Sjamanistiskt arbeid med Den Sjamanistiske Medisinbag

I dette seminaret handler det om en av de mest beskyttede hemmeligheter for sjamanistisk personlighet arbeid: den Sjamanistiske Medisinbag. I bagen er det samlet forskjellige individuelle spirituelle kraftkilder til et sjamanistisk arbeidende menneske. I visse henseender er hver gjenstand i medisinbagen en dør til et astralt kraftfelt som en sjaman har fått tilgang til.

 

Her er noe av det  du lærer i dette seminaret:

 • Medisinbagen og arbeid med delpersonligheter
 • Medisinbagen og dens forandring med tiden.
 • Meditasjon med bestanddelene til medisinbagen
 • En grunnleggende tilordning av krystaller til de astrologiske arketypiske delpersonlighetene til et menneske
 • Astralreiser til kraftplassene til medisinbagen i den sjamanistiske underverdenen
 • Valg og innvielse av din personlige medisinbag
 • Valg av innhold og innvielse av innholdet til Medisinbagen
 • Praktiske øvelser med den sjamanistiske kraften til medisinbagen
 • Astraltempelet til din personlige Medisinbag
 • Omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!

Sjamanistisk arbeid med Spirituelle Guider og Kraftdyr

Sjamanistiske arbeid avhenger i stor grad av evnen til å samarbeide med lysvesener, kraftdyr og spirituelle guider. Rundt alle mennesker er det kontinuerlig lysvesener som ønsker å komme i kontakt og som ønsker å hjelpe til samt helbrede. Men det er ikke alltid de samme lysvesenene! Avhengig av hvilke oppgaver du har i livet ditt med langsiktig fokus og interesse, vil lysvesen med spesielle ferdigheter rundt dine oppgaver komme til deg for å hjelpe deg å handle i forhold til den Gudommelige Orden. Men dette er helt opp til om du lar dem få lov til å hjelpe deg!

I dette seminaret vil du lære hvordan du selv kan oppdage, utforske og forstå sirkelen av dine egne Spirituelle Guider. Du vil lære forskjellige måter å kommunisere med kraftdyrene på og bli i stand til å forbinde deg med deres spirituelle energier for å fremme helbredelse og personlighetsutvikling.

Du å forstå dine spirituelle guider viser deg nye perspektiver i ditt liv. En metafor: istedenfor å benytte kun en farge, benytter du nå flere ulike farger. Dine spirituelle guider viser deg alt var som bor i deg, og hjelpe deg med å omgå skattene til dine talent på en riktig måte. De fører deg inn i situasjoner som er nye for deg – eller viser de nye perspektiver i situasjoner du allerede kjenner.

Kontakten med dine spirituelle guider vil endre deg! De er rådgivere, lærere, velmenende kritikere, helbredere og veldig gode venner. I dette seminaret handler det først og fremst om praktiske erfaringer!

Kontakten med spirituelle guider er ikke mulig å forstå ut i fra kun teori. Ikke stol blindt på hva dine spirituelle guider sier til deg – det er din oppgave å kjenne godt på rådene de gir og tenke gjennom om dette er rett for deg akkurat nå. Behandle alltid dine spirituelle guider med respekt.

Også bånd bredden til oppgavene til en spirituell Guide er det mulig å tilordne til spesielle strukturer. I dette seminaret benytter vi temaene til de astrologiske stjernetegnene. Alltid når du tar kontakt med en spirituell guide, stiger du inn i et hellig rom. Det er viktig å være bevisst på dette og omgås dine venner fra lysriket på en takknemlig, respektfull, oppmerksom og omtenksom måte.

Det sjamanistiske arbeidet med spirituelle guider og kraftdyr vil åpne fullstendig nye dimensjoner for meditasjon, spirituell helbredelse, løsning på dagligdagse problemer og utvikling av dine talent.

 

Litt av det du lærer i dette seminaret:

 • Sjamanistiske astralreiser til kraft plassen til dine personlige Spirituelle Guider
 • Gjennomføring av astral reisen til en Spirituell Guide
 • Den sjamanistiske reisen til det Universelle Hjertet – en meget spesiell personlig kraft plass
 • Samarbeid med dine Spirituelle Guider i hverdagen
 • Helbredelse med din Spirituelle Guider
 • Hvordan lage en Amulett eller Talisman ved hjelp av en spirituell guide.
 • Helbredelse av disharmoniske familie mønster eller gruppe mønster ved hjelp av en spirituell guide
 • Omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • +++....

Ditt personlige Astraltempel

Ved avslutningen av utdannelsen blir studentene innviet i sitt eget Astral Tempel – hvor man kan utvikle sin egen Magiske vei og sine spirituelle talenter. Astral Tempelet gir deg tilgang til magiske ferdigheter, visdom og kunnskap som er unik og omfattende. Her starter din virkelige vei som en White Feather Sjaman der du i tillegg til meg som lærer får flere lysvesen som lærere på din videre vei som Sjaman.

 

Noe av det som skjer under avslutningsseminaret (siste seminar i utdannelsen):

 • Innvielse i ditt personligeWhite Feather Shamanic School® Astraltempel
 • Opplæring i bruk av ditt Astraltempel og de ulike områdene i Astraltempelet
 • Innvielse i din personlige Motto Spell
 • Innvielse i din personlige Blessing Spell
 • Den Hellige Eden for realisering av din Spirituelle Arv
 • Dine 9 Livs Runer - De 9 runene som beskriver din spirituelle oppgave og visjon i denne inkarnasjonen
 • Binderune og dine 9 Livs Runer
 • Din Magiske Wand og dine 9 Livs Runer
 • Dine 9 Skygge Runer
 • ++++ ...

 

Datoer og gjennomføring

Hvis du virkelig vil gå din spirituelle vei og lære og bli en sjaman vil jeg anbefale deg denne utdannelsen på det sterkeste. Jeg har ikke hørt om en sjaman utdannelse som har så detaljert undervisning og kan gi deg så sterke og virkningsfulle verktøy til å hjelpe deg selv og andre til et bedre liv.

Gry Lina Engebretsen Gry Lina Engebretsen
Sjaman & healer

En unik mulighet til å forstå verden vi lever i på en ny måte. Forstå hvordan alt henger sammen og hvordan du selv kan påvirke ditt liv, uten å være avhengig av andre. Du lærer mange effektive metoder som kan virke fremmed de første gangene, men som gir raske målbare resultater.

Henning Romero Henning Romero
Bedriftsleder

Jeg har alltid hatt en magnetisk dragning mot alt det mystiske og spirituelle ved livet. Denne utdannelsen har gitt meg så mye innsikt i disse verdenene og samtidig hjulpet meg med konkrete, målbare og praktiske endringer i livet slik at jeg har kommet milevis mye langere i min personlige utvikling enn om jeg skulle vandret videre på livets vei uten. Takk Pål-Esben og Walter for at dere deler av deres kunnskap og visdom. Og takk for en stødig og sikker hånd som har ledet meg gjennom min prosess!

Rita M. Sund Rita M. Sund
Innkjøpsansvarlig

Utdannelsen vil gå over ca. ett år på deltid. Du trenger ca. 3 til 6 timer pr. uke for dine studier (dette er helt opp til hver enkelt).

 

Gjennomføring:

1. Kurshelg: Forandre ditt liv på 90 dager! 23-24. mars. Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

2. kurshelg: Grunnutdannelse i White Feather Shamanic School® del 1: 27-28. april 2019 :Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

3. kurshelg: Grunnutdannelse i White Feather Shamanic School® del 2&3: 25-26. mai 2019: Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

4. kurshelg: Grunnutdannelse i White Feather Shamanic School® del 4: 17-18. august 2019: Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

5. kurshelg: Grunnutdannelse i White Feather Shamanic School® del 5: 14-15. september 2019: Sted:Sted: Oslo (Sem gjestegård, Asker)

 

Utdannelsen inkluderer treningsprogrammet "Forandre ditt liv på 90 dager" som gir et godt grunnlag for all personlighets- og spirituell utvikling i sjamanutdannelsen . "Forandre ditt liv på 90 dager" er inkludert i utdannelsen (normal pris: 8970 kr.).

 

Mer informasjon om "Forandre ditt liv på 90 dager" finner du ved å klikke her.

 

 • Mesteparten av teoriundervisningen (ca. 50% av utdannelsen) vil bli gitt hjem i din egen stue via våer e-læring system (på din PC/Mac/smarttelefon/Smart-Tv eller nettbrett). Du kan selv bestemme når du ser treingsvideoene og hvor ofte du vil se dem.
 • I tillegg vil det bli ca. 10telefonkonferanser (ca. 1 pr. måned) der alle studentene er samlet samtidig med mulighet til å stille spørsmål om stoffet som er gjennomgått. Datoer og tidspunkt vil bli gitt ved påmelding. Alle studenter vil få opptak av konferansene i tilfelle man ikke kan delta.

Kursavgift og påmelding

Kursavgift for all undervisning (ca. 400 timer i sjaman utdannelsen + ca. 150 timer i "Forandre ditt liv på 90 dager" - til sammen ca. 550 timer fordelt på forelesninger, øvingsoppgaver, innleveringsoppgaver og selvstudier):

Betalingsalternativ 1 - 15% rabatt: Betal hele kursavgift før oppstart (innen 15. mars): 33.957 kr.

Betalingsalternativ 2: Nedbetaling gjennom utdannelsen (39.950 kr): 1/3 av utdannelsen (13.316 kr) betales før oppstart (senest 15. mars 2019). Deretter 10 månedlige avdrag á kr. 2.663 med siste forfall 15. januar 2020 - til sammen 39.950 kr.

Kursavgiften dekker undervisning og lunsj på lørdag og søndag hver kurshelg, men ikke middag, overnatting, reiseutgifter, materiell o.l.

Påmelding til Grunnutdannelsen i White Feather Shamanic School® i 2019

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg på post@wanvig.eu for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Informasjon om bestilling av overnatting og middag på Oslofjord Convention Center (som selvfølgelig er frivillig) vil bli tilsendt etter at påmeldingen er mottatt. Overnatting, reise, middag o.l. er ikke inkludert i kursavgiften. En stor lunsj buffet begge dager på hver av de fem kurshelgene er inkludert i kursavgiften.

Hva deltagerne får:

 • En av de mest kompakte og omfattende grunnutdannelser i sjamanisme som finnes på markedet.
 • Grunnutdannelsen til sjaman i White Feather Shamanic School® omfatter ca. 400 timer fordelt på forelesninger, øvingsoppgaver, innleveringsoppgaver og selvstudier. I tillegg kommer “Forandre ditt liv på 90 dager” på ca. 150 timer som er inkludert i sjaman utdannelsen. Til sammen ca. 550 timer.
 • 4 weekendseminarer med innvielser og praktisk trening i sjamanisme (se ovenfor for detaljer)
 • Tilgang til vårt e-læringssystem hvor det meste av teoriundervisningen dekkes via online treningsvideoer som du kan se på din PC/Mac/nettbrett/smart-TV/smarttelefon når det passer deg så ofte du vil. Dette utgjør ca. 50% av utdannelsen. På denne måten sparer du mye penger og tid til reising, kost og losji.
 • Ca. 10 gruppe telefonkonferanser hvor alle studentene samles ca. 1 gang i måneden hvor det er mulig å stille spørsmål samt få dypere innsikt i ulike temaer (lokaltakst fra Norge, Sverige og Danmark)
 • Gratis tilgang til kurset "Forandre ditt liv på 90 dager" som normalt koster 8970 kr.

Dette er en unik mulighet til å få et bedre liv selv på alle plan. og bli i stand til å hjelpe andre på måter som en ikke skulle tro er mulig. Det er en helhetlig utdannelse som tar tak i alle praktiske deler av livet som personlighetsutvikling, kost, miljø og spirituell utvikling på et dypt plan. Læreren og utdannelsen er strukturert og har høy kvalitet. Man blir som student meget godt ivaretatt.

R.T.
Lege

En fantastisk måte å utvikle seg selv på!

Audun Midtgaard Audun Midtgaard
Sykepleier

En helt unik mulighet til å få løsning på problemer i livet. Det blir undervist på en lett forståelig og konkret måte slik at løsninger finnes på en praktisk måte. Det undervises på en slik måte at det er lett å forstå og det er alltid mulig å få gode svar under seminaret og senere. Et viktig aspekt er også at man jobber i nettverk slik at man blir oppfordret til kontakt med de andre studentene for støtte, samarbeid og support.

Sverre Buer Sverre Buer
Ingeniør

Denne utdannelsen har åpnet opp forståelsen for hva sjamanisme egentlig er. Utdanningen har bragt meg til et sted i livet som jeg ikke visste var mulig. Det har først til en stor endring i min personlighet of i livet mitt. Min lærer har en kunnskap som er så omfattende og dette har blitt overført til oss studenter på en aldeles fortreffelig måte! Anbefales!

Else Karin Else Karin

Når man har et problem, se alltid til naturen og se hvordan den løser det sier Pål-Esben. Hvordan vi gjør dette på en effektiv måte har vi virkelig lært i denne utdanningen. Selv har jeg og min kone brukt metodene for å bedre vår økonomi, forbedre vår helse og virkelig øke vår livskvalitet som gjør at vi våkner hver morgen og gleder os til dagen som kommer. Utdannelsen kan anbefales på det varmeste!

Dr. Jarle Tollefsen, PhD Dr. Jarle Tollefsen, PhD
Lærer og astrolog

Sinnsykt bra utdannelse med utrolige resultater om man benytter metodene man lærer! Livet ble mye bedre, og jeg ser nå hvordan jeg kan få det enda bedre. Utdanningen er absolutt verdt alt av penger og innsats.

Camilla Holm Osberg Camilla Holm Osberg
Spesialpedagog

Dersom du er interessert i temaet sjamanisme, vil jeg anbefale denne utdanningen på det varmeste! Du vil lære ting som du aldri ville tro er mulig. Runemagi, ritualer og annet sjamanistisk arbeid lærer du på en forståelig måte, slik at du kan bruk det til å gjøre ditt liv bedre samt hjelpe familie, venner og klienter! Du vil få erfaring med at det finnes så mye mer enn bare det øyet kan se! Din forståelse av verden kan endre seg dramatisk gjennom den kunnskapen du vil tilegne deg gjennom utdanningen.

Mari Mari

"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"


"Pål Esben er en usedvanelig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"


"...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene..."