Tilbakemeldinger fra 
fornøyde studenter

Her er noen av de mange tilbakemeldingene jeg har fått fra fornøyde studenter

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder Instituttøkonomi -Det matematisk/naturvitenskapelige fakultet hos University of Oslo

Kurset « Forandre ditt liv på 90 dager» har vært helt banebrytende og revolusjonerende for min del. Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.


Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

Mari A. Nilsen

Utbrent/ME

Jeg har virkelig gått inn for å benytte meg av metodene og kunnskapen vi får tilgang til gjennom treningsprogrammet, og har fått resultater deretter. Jeg har begynt å finne løsninger på mine helseproblemer og har hatt revolusjonerende fremgang på 90 dager! Et lite knippe av det jeg har oppnådd er drastisk forbedret søvnkvalitet, redusert utmattelse og økt aktivitetsnivå, redusert daglig stressnivå og betennelsestilstand og er helt fri for mine tidligere kognitive problemer! Og dette bare på 90 dager!!! 

Christina Elisabeth Hagen

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi og klinisk nevropsykologi

Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Forandre ditt liv på 90 dager er fylt til randen med enkle og effektive metoder som du kan benytte for å få umiddelbare resultater...

Stephanie Krutå

Bedriftsleder & coach

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur.

I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet ved hjelp av det hun lærte i Forandre ditt liv på 90 dager.

Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.

Atle Romstad

Økonomisjefen som kollapset

Da Atle kom til meg fullstendig utkjørt etter mange år med å presse seg selv til sine ytterste grenser i forhold til arbeidskapasitet, var den største utfordringen å få ham til å akseptere at han allerede var utbrent. Han var så vant til å gå på felgen at han mer eller mindre trodde at dette var normalen.

«Jobben min er avhengig av meg, jeg kan ikke bli syk pga. alle mine viktige arbeidsoppgaver. Og om jeg ikke jobber om kveldene har jeg ikke mulighet til å bli ferdig", var noen av hans mantra som jeg hører veldig ofte fra mange arbeidsnarkomane.

I 2003 møtte Pål-Esben Wanvig veggen og var nær ved å miste livet. På veien for å bli frisk har han samlet en omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings og erfarings timer innen bla. sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Hans oppsiktsvekkende resultater med klienter og studenter kommer gjennom en unik måte å kombinere det beste fra to verdener: Sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller, og sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke kjenner til.

Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater med alt han lærer bort.

I dag jobber han i Norge og flere andre land som profesjonell spirituell lærer, livsveileder, sjaman, runemester, journalist og forfatter sammen med sin kone Maria.

i 2019 lanserer han sin første bok internasjonalt: "Beyond Positive Psychology - A Journey from Burnout to Enlightenment"

Camilla

Spesialpedagog

Da Camilla oppsøkte meg på grunn av utbrenthet, hadde hun vært kasteball mellom leger og psykologer i over åtte år og klarte ikke å jobbe.


Jeg hjalp Camilla med mitt system for å hjelpe utbrente tilbake til livet basert på Forandre ditt liv på 90 dager, og etter noen få måneder var hun tilbake i jobb igjen.


I dag har hun et bedre og ikke minst mer produktivt og spennende liv enn hun noen gang har hatt. Ikke gå glipp av det spennende intervjuet  med Camilla

Alf

Fysioterapeut

Forventningene var store før vi begynte og ble innfridd til fulle!! Jeg har vert interessert i alternativ behandling i mange år. Har prøvd mye forskjellig og vert på utkikk etter noe jeg syntes var seriøst nok. Vel investerte penger der du får mye igjen og mere til. Mye mer enn hva som er vanlig i denne bransjen.


Pål Esben legger fram innholdet både på en interessant og pedagogisk, lettforståelig og pedagogisk god måte . I tillegg til de praktiske øvelsene kan du alltid spørre og få gode svar på spørsmål og ting du lurer på.

Berit & Rune

Pensjonister

Forandre ditt liv på 90 dager – den mest spennende reisen i våre liv ………

Vi fikk bare så lyst til å takke deg Pål-Esben, gi noe tilbake til deg som har gitt oss så mye i ditt kursopplegg «Forandre ditt liv på 90 dager».

Skal ikke gå i detalj her, men opplegget har allerede ført til store endringer i våre liv, både fysisk og mentalt/emosjonelt. Videoer om hjernen og dens funksjon gjorde det temmelig enkelt å foreta store livsstilsendringer.

Du er glimrende som kursleder, grundig, ærlig og strukturert. Vider og ikke minst har du en imponerende kunnskap og er meget dyktig til å formidle. Det gis tett oppfølging gjennom videoer før og etter kurset, det gjennomføres jevnlige telefonkonferanser og du svarer på spørsmål vi måtte ha på e-post.

Vi har vært på mange reiser i våre ca. 60-årige liv, men denne har vært den desidert mest spennende og lærerike vi noen gang har vært med på. Enn om vi hadde lært bare litt av det du lærer oss når vi er yngre? Hvordan hadde våre liv kunne blitt da? Og hvor mye kunne samfunnet ha spart i helseutgifter, om noe av det du lærer oss hadde blitt pensum i grunnskolen?

At vi melte oss på kurset sammen har vært en styrke, for da har vi kunnet jobbe sammen og diskutere i hverdagen. Vi har lært mere og det har vært en styrke for parforholdet. Dette anbefales andre par.

Takk Pål-Esben for den du er og alt det du har gitt oss. Du har gitt så mye mer enn det vi har forventet. Vi vil på det varmeste anbefale alle å bli med på denne reisen – «Forandre ditt liv på 90 dager».

TUSEN, TUSEN TAKK! Vennlig hilsen Berit og Rune

Olav

Fysioterapeut

Jeg har nå gått igjennom "Forandre ditt liv på 90 dager" og jeg er imponert! Ikke bare av det teoretiske innholdet som forklarer på en pedagogisk måte HVORFOR vi bør gjøre forandringer, men framfor alt er det de praktiske øvelsene og metodene som viser oss HVORDAN vi gjør disse forandringer som imponerer meg!

Jeg har lest mange "Selvhjelpsbøker" og gått på flere seminarer i "Personlig Utvikling" men dette er første gang jeg virkelig har fått RESULTAT! På bare kort tid har jeg gjort store forandringer i mitt liv som har gjort meg friskere, mer harmonisk og framfor alt gitt meg mye mer LIVSGLEDE! "Forandre ditt liv på 90 dager" er som å få servert løsningen til Rubiks Kube; du har oppskriften - og får gleden av å gjøre jobben selv 🙂 

Odd Arild

Sykepleier

Etter å ha vært grundig lei i min jobbsituasjon over flere år og i tillegg slitt med noen helseproblem bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres. Jeg trengte en forandring. Resultatene jeg oppnådde var sjokkerende. Jeg har deltatt på ulike kurs og seminarer tidligere, men har aldri opplevd lignende resultater. Jeg har redusert mine helseplager betydelig, gått ned i vekt, mye mer energi, bedre søvn, mer løsningsorientert mm

Trond

Dataekspert

Se hvordan Trond gikk fra å ha 200.000 kr. minus på kontoen og kredittkortgjeld til å gå i pluss bare etter noen få måneder etter at han hadde gått gjennom økonomidelen av "Forandre ditt liv på 90 dager!"

Else Karin

Livsveileder, ernæringsekspert & spirituell lærer

Else Karin gikk fra å benytte all sin energi og tid på arbeidsgiveren der hun endte opp i utbrenthet til å bli sin egen sjef der hun idag hjelper andre mennesker som er i samme situasjon som hun en gang var.

Sverre

Ingeniør, livsveileder & spirituell lærer

Sverre hadde store problemer med ryggsmerter. Leger, kiroprakriker og fysoterapeuter hjalp ingenting. Hør historien om hvordan han i dag lever helt uten noen form for ryggsmerter!

Johnny Osberg

Musiker

I dette intervjuet  forteller Johnny sin historie fra å bli livsfarlig kvestet i en alvorlig bilulykke og veien for å komme tilbake til livet igjen.

Jarle Tollefsen

Lærer og astrolog

Jarle forteller om veien bort fra alkoholisme og sosial angst

Anne Marit Erstad

Jordmor

Audun Midtgaard

Intensiv sykepleier

Veien ut av utbrenthet

Edmund Samnøy

Sivilingeniør


Yasmine Goméz

Livsveileder og spirituell lærer


Å være med på FDL90 har gitt meg helt nye oppfatninger om hva som skaper mening og glede i livet. Og hva som skaper stress og sykdom. Og ikke minst har jeg lært metoder, teknikker og tankesett for å oppnå glede og mening.  Det er fantastisk å være leder i eget liv!

Atle, leder

Jeg har fått verktøy jeg kan benytte for å holde meg selv oppegående og nå resultater, både når det gjelder helse og "utvendige" resultater. Uten Forandre ditt liv på 90 dager mener jeg at jeg aldri hadde klart å meste mitt siste halvår på bachelorstudiet så godt som jeg gjorde. Jeg har gått fra å være på bunn av alle eksamensresultater til å avslutte muntlig bachelorhøring med et toppresultat.


Denne våren har vært en enorm personlig utvikling som har gitt fantastiske resultater. Jeg har overkommet frykter, turt å gå ut av komfortsonen og faktisk leve mer av livet. Jeg har fått økt selvtillit og respekt for meg selv.

Mathilde, student

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har funnet en lærer som deg, Pål-Esben. Det at dine etiske retningslinjer står i sentrum og at du i tillegg har vært og er en uvurderlig lærer med utrolig mye kunnskap, har vært avgjørende for meg i min utvikling.

Da jeg plutselig våknet opp og fant ut at det kun hadde blitt et tørt, trist og deprimert menneske igjen av meg, kun et menneske som gikk på autopilot, skjønte jeg at noe måtte gjøres.

Jeg startet på Forandre ditt liv på 90 dager og har fått grundige gjennomganger, blant annet i bevisstgjøring, selvansvar, tålmodighet og ikke minst fleksibilitet og kjærlighet. Dette i tillegg til fantastiske metoder og innvielse i Rainbow Reiki 1. og 2. grad, har virkelig vært helt uvurderlig for meg i min utvikling. Og ikke minst har det vært med på å gjøre meg til en reflektert og nysgjerrig person igjen:)
Så tusen takk for at du finnes Pål-Esben

Ingunn, leder