Lær 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!​

Opptak av video seminaret

Lær 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!​

Et video seminar av og med Pål-Esben Wanvig

© Copyright 2017 - Forbehold om alle rettigheter

Innhold:

 • Hvorfor er det så viktig for for både din fysiske og psykiske helse, ditt privat liv og ditt profesjonelle liv at du har et effektivt system for å sette og oppnå dine målsetninger?
 • Hva er de 3 viktigste årsakene til at så mange ikke oppnår de målene de setter seg?
 • 5 enkle og effektive strategier for å bli en EKSPERT i å oppnå dine målsetninger!
 • Hvordan jeg strukturerer min dag og har doblet min effektivitet og får gjort 12 timers arbeid på kun 6 timer…

Under videoen finner du linker for å laste ned presentasjonen, analyse skjemaene samt min effektive dags planlegger.

Jeg setter stor pris på om du kan legge igjen en tilbakemelding under videoen om dette seminaret var verdifullt for deg 🙂

Dette video seminaret er en liten smakebit på kurset "Forandre ditt liv på 90 dager" hvor jeg har komprimert den beste, mest effektive og virkningsfulle kunnskapen jeg har samlet meg på veien fra burnout i 2004 til der jeg er i dag. Mer informasjon får du ved å klikke på bildet til høyre.

Slides for treningen

Her kan du laste ned presentasjonen jeg benytter under treningen (PDF dokument).

Evaluering av ditt liv

Her kan du laste ned skjemaet som kan benyttes for å finne ut hva du virkelig trenger og hva som virkelig er viktig for deg i ditt liv før du bestemmer deg for å starte opp med et nytt mål eller prosjekt (PDF dokument). 

Dagsplanlegger

Her kan du laste ned skjemaet som kan benyttes til å sette klart fokus og prioriterings rekkefølge før dagen starter.

Evaluering av mål

Her kan du laste ned skjemaet som kan benyttes for selv evalueringen til å finne hvor stor sjanse du har til å oppnå målet før du bestemmer deg for å starte opp med et nytt mål eller prosjekt (PDF dokument).

Jeg setter utrolig stor pris på om du kan legge igjen en tilbakemelding nedenfor etter du har sett video seminaret!

 • Pål-Esben Wanvig sier:

  Her kan du legge igjen en tilbakemelding om du ønsker det 🙂 Jeg er nysgjerrig på hva du mener...

  • Mette Johanne Gunhildrud sier:

   Hei

   Kanskje litt sen tilbakemelding, men dette var utrolig flott bidrag. Takknemlig for at du vil dele dette med oss.

   Vennlig hilsen
   Mette Gunhildrud

  • Gunnar sier:

   Hei!
   Takk for ar du stiller så mye av din innsikt og kompetanse vederlagsfritt til beste for interesserte gjennom dette video-seminaret.
   Setter pris på din vektlegging av hjertet og primærfølelsene, samt at du så klart tar avstand fra egoismebasert adferd.
   Liker også dine råd og forslag om hvordan unngå å adlyde omgivelsene, og om hvordan vi selv kan styre vår egen arbeidsdag.

  • Heidi sier:

   Hei.
   Takk for et lærerikt webinar. Gleder meg til å prøve dette. Du er en behagelig og dyktig læremester som gjør at
   budskapet er lett å forstå.
   Så tusen takk.

  • Randi Aruna F. Hult sier:

   Hei Pål,

   Ditt kunnskapsnivå og erfaring kombinert med din formidlings evne gjør dette seminar opptaket til det beste og mest inspirerende jeg noensinne har hørt!
   Tusen takk for at du deler denne fantastiske kunnskapen med dine medmennesker.

   Det blir action og spennende tider framover kjenner jeg.... og mer lytting til Pål... ????

   Hilsen Randi Aruna

 • Trond Grefsrud sier:

  Hei!

  Og takk for dette videoseminaret! Dette var veldig lærerikt og skal iverksettes med en gang 🙂

 • Alf Holmaas sier:

  Hei Pål Esben.
  Takk for ett flott og lærerikt webinar ! Her er det mange intressante metoder som blir spennende å prøve ut !
  ?

 • Christina Hagen sier:

  Første coaching session i morgen kl 8.00 med Pål-Esben. Så dette kom vel til pass. Hjelpte meg å finne de tre målsettinger jeg nå ønskerå jobbe med samt sjekke om de er gjennomførbare. De er det:). Motiverende, inspirerende og tydliggjørende.
  Tusen takk og ønsker oss alle lykke til på veien

 • Atle sier:

  Dette er det beste og mest komplette målsystemet jeg har vært borti så langt. Jeg gleder meg virkelig til å bruke dette!

 • Roar Zakariassen sier:

  Det slår meg gang etter gang den gleden du viser når du gir slik av deg selv, kunnskapsrik som du er . Det at vi også får tilgang etterpå til å repetere seminaret så mange ganger man ønsker er nytt for meg. Det gir meg anledning til å fordype meg mer i det vi fikk lære og oppfriske det man ikke husket så godt i fred og ro. Tusen takk skal du ha. 🙂

 • Odd Arild Holmaas sier:

  Hei Pål-Esben.

  Dette var et etterlengtet verktøy for å komme videre med sine mål og planer.
  Det blir gøy å prøve. Synest dette var kjempespennende og lærerikt. Takk for at du deler dette med oss.
  Mvh Odd Arild.

 • Vibeke sier:

  Tusen takk Pål-Espen for alt du deler 🙂 Er til stor inspirasjon, gleder meg til å prøve det ut 🙂

 • Randi sier:

  Hei Pål-Espen
  Tusen takk for lærerikt og nyttig webinar. Og takk for at du sender oss opptaket. Jeg kommer til å se det igjen.
  Du har en fin måte å formidle på, rolig, klart og rett på sak.
  Jeg kommer til å følge dine webinarer fremover og gleder meg:)
  Takk igjen for kurshelgen på Gardermoen. Jeg har flittig brukt det jeg lærte. Takk for din raushet.

  beste hilsen Randi

 • Andreas Ivar Arnason sier:

  Hei Pål-Esben,

  Veldig bra og innholdsrikt foredrag. Kommer godt med i dette året 🙂
  Flott at du laget dette. Vi hadde i tillegg dårlig dekning for å få hørt den tidligere live sendingen!
  Takker!

  Mvh Andreas

 • Tusen hjertelig takk for et strålende webinar!
  Dette er det beste jeg noensinne har vært borti i forbindelse med mål og målsettinger.
  Og jeg gleder meg til å teste ut dette og samle meg erfaring i mitt liv 🙂

  Jeg kan på det varmeste anbefale dette webinaret videre til andre mennesker som vil bli ekspert i å oppnå sine mål!

 • Takk Pål-Esben for enda en flott seminar, du forklarer ting på en enkelt men meget direkte mote. Blir enda mer inspirert til å jobbe videre.

  Yasmine Gómez R

 • Ingrid Mari sier:

  Takk for et fantastisk webinar! 🙂 jeg er så inspirert og motivert til å klare alle målene mine for 2017! Jeg har allerede laget skjemaer for år, måned, uke og dager! og ser allerede at det fungerer utmerket 🙂

  Anbefaler på det sterkeste alle å se dette webinaret til de som ønsker å oppnå sine mål effektivt og med glede!

 • Hei Pål Esben 🙂
  Dette er jo bare helt fantastisk
  Tusen takk 🙂
  Jeg gleder meg til et nytt år med coaching sammen med deg.
  Ser fram til struktur og orden 2017.
  Varme hilsner fra Eyrun

 • Veldig flott Webinar.
  Jeg lærte veldig nyttige verktøy å ta med meg videre, og fikk meg til å se enkelte målsettinger i ett nytt lys.
  Hvorfor noen har fungert/ikke fungert osv.
  Det ga meg og litt klarhet i forhold til noe jeg må flytte opp på listen og hva som fungerer godt i dag, som derfor kanskje trenger litt mindre fokus.
  Det blir spennende å jobbe videre med dette i Coaching og Coaching utdannelsen gjennom året 🙂
  Gleder meg til veien videre 🙂

 • Wenche sier:

  Dette var inspirerende . Jeg blir imponert over din brede kunnskap og din formidlingsevne . Energien og entusiasmen din er utrolig smittende.
  Takk Pål-Esben!

 • Dag Vinjar sier:

  Veldig fin og inspirerende video.
  Nå skal det bli lettere å nå mine mål 🙂

 • Ingunn sier:

  Har stor tro på dette systemet. Gleder meg til å teste det ut 🙂 Tusen takk for at du deler!

 • Linda Karender sier:

  Tusen takk, har jo vært igjennom noe av dette før, men det er så fort gjort å legge visdommen på hylla. Så nyttig å høre hvordan man egentlig kan bruke disse verktøyene. Trives best selv med penn og papir så malene dine skal skrives ut og brukes... 🙂

 • Norunn sier:

  Takk igjen. Repeterer webinaret og ser nå hvor mye det har betydd å bruke verktøyene. Det er ekstremt nyttig fordi jeg har fått en bedre hverdag. Får gjort de tingene som er viktig og det gjør at jeg slapper av på en annen måte enn før fordi jeg har oversikt! Jeg får rom til å tenke gjennom hva jeg skal prioritere.

 • Maja sier:

  Dette var rett og slett superinterresant! Jeg vært borti noen av delene før, men her ble alle bitene presentert på en helhetlig måte. Jeg liker at du viser hvordan få dette til i praksis 🙂 Jeg synes også at det kommer så godt frem at det nytter ikke å bare jobbe på et nivå eller gjøre bare en ting for å lykkes med det man ønsker, men at det er nødvendig å jobbe fra flere vinkler på en gjennomført måte. Jeg er supergira og jeg bare vet at dette verktøyet kommer til å bli ett av mine viktigste fremover ☀️

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Maja og tusen takk for din tilbakemelding! Jeg kan neste garantere deg at du vil oppnå ganske ekstreme resultater om du benytter alt jeg deler i denne treningen. Jeg ser frem til å høre om dine resultater og erfaringer 🙂 Lykke til!

   Beste hilsen
   Pål-Esben

 • Maja sier:

  WOW! Dette systemet er min største døråpner for meg i forhold til min personlig utvikling. Jeg har så mye "gående" at det har vært en ordentlig utfordring å sette et godt fokus. Med dette systemet så får man ro og forsikring på at det man bruker tiden sin på er det som styrer deg mot målene dine. Ingen klarer å gape over alt på en gang, uansett hvor mye man vil. Det viktigste jeg har lært her, er at det er det man får gjort litt og litt på daglig basis, som gjør at man vil oppnå sine målsettinger. Du kan gjøre hva du vil å være så flink som bare det, men hvis du ikke jobber mot et spesifikt mål, så blir det mye kaving.

  Hvis du leser dette å lurer på om du skal "gidde" å bruke tid på og se gjennom disse videoene, så ikke tenk så mye mer, bare gjør det!

  Hvis du leser dette og har sett gjennom videoene, ja da må du åpne kalenderen din å sette av tid til å ta i bruk det du lærer her! Hvorfor ha et "superverktøy" som bare skal ligge å slenge nederst i verktøyskassa di?

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Maja og takk for at du deler dine erfaringer og for peptalken til de som fortsatt ikke har prøvd ut dette fantastiskt effektive systemet for å oppnå sine mål, drømmer og prosjekter 🙂

   Beste hilsen
   Pål-Esben

 • Birgitte sier:

  Tusen takk ! Dette seminaret har løsnet opp i noe jeg har slitt med LENGE . Har hatt klare mål, men sliter med å komme dit 100% og det har vært så frustrerende ! Jeg ser jo nå hvorfor, jeg har ikke skrevet ned og fokusert ordentlig. Når jeg så denne videoen, printet jeg ut skjemaene og begynte å jobbe enda mer bevist, og nå har ting virkelig begynt å løsne. Nå har jeg mer energi og motivasjon igjen. Jeg har vært i en hard prosess i over 6 år nå og du har allerede hjulpet meg Enormt ! Jeg kan nesten ikke vente med å starte i utdanning hos deg. Du er dyktig på det du driver med!

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Birgitte og tusen takk for at du deler dine erfaringer med meg! Jeg setter stor pris på det og gleder meg over at du har fått et velfortjent gjennombrudd 🙂

   Beste hilsener
   Pål-Esben

 • ingrid sier:

  Jeg er i et forhold som har hatt en nedadgående spiral. Jeg har prøvd flere mulige løsninger, men alt blir bare verre. jeg ønsker virkelig at vi skal få det til å fungere. Dette miniseminaret var som sendt fra himmelen. Passer utmerket, og det er mye av det du sier som jeg har tenkt, men ikke forstått hvordan få det ut i praksis. Du får virkelig sagt det på en så jordnær og forståelig måte. Nå har du gitt meg et supert verktøy. Jeg setter i gang umiddelbart, og gleder meg til å se om det gir resultater. Jeg skal holde deg informert!!

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Ingrid og tusen takk for din tilbakemelding! Jeg ønsker deg lykke til!

   Beste hilsen
   Pål-Esben

 • Aina wee sier:

  1000 takk i morgen er Min første oppgave i morgen er å ta utskrift og skrive plan. Er motivert og gleder meg til sette i gang

  • Pål-Esben Wanvig sier:

   Hei Aina og tusen takk for tilbAkemeldingen! Jeg ønsker deg lykke til!

 • >