De-2-viktigste-stegene-for-utbrenthet-ver-1

Nettkurs

Lengde 1:15

Gratis

Inkluderer

Nettkurs

2:20

Enkelt

Kursavgift: Gratis

Det beste jeg har gjort noensinne var å studere hos Pål-Esben. Han hjalp meg å finne veien ut av mitt burnout. Nå jobber jeg og lever meget godt uten disse utfordringene. Jeg har endret mitt mindset, og fått gode teknikker jeg bruker i hverdagen slik at jeg kan unngå å igjen møte veggen.

Camilla

spesialpedagog

Oversikt over kursinnhold

I dette nettkurset på litt over en time får du innsikt i hva som er de viktigste underliggende årsakene til utbrenthet! Hvordan kan vi endre dette og hva er nøkkelen for å helbrede disse underliggende årsakene? Med denne verdifulle innsikten kan du spare mye tid og lidelse på veien til å bli frisk!

Nettkurset inneholder også en utbrenthet selvanalyse (PDF) som kan lastes ned der kan du teste deg selv med både 1 minutt utbrenthet hurtigtest og en stor selvanalyse for å finne ut hvor du står. 

Utbrenthet test
Utbrenthet test
Utbrenthet test

Påmelding

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få umiddelbar tilgang til dette nettkurset og alle andre gratis nettkurs, PDF versjon av alle artikler og eksklusivt innhold for medlemmer:

Registrering av medlemskonto utbrenthet

Har du allerede medlemskonto? Logg inn

Din kontaktinformasjon er sikker og vil aldri bli misbrukt eller gitt videre til andre! En gang i blant vil du motta mitt nyhetsbrev med artikler, info om nye nettkurs og tips for en bedre helse og et lykkeligere liv. Du kan når som helst med ett klikk stoppe å motta denne informasjonen.

En effektiv strategi- og tiltaksplan mot utbrenthet!