FDL90-nettkurs-logo

Nettkurs

Lengde 115t

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

115t

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 8790 kr.

Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

BANEBRYTENDE!

Kurset « Forandre ditt liv på 90 dager» har vært helt banebrytende og revolusjonerende for min del. Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.

Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder økonomi

Forandre ditt liv på 90 dager er fylt til randen med enkle og effektive metoder som du kan benytte for å få umiddelbare resultater.

Pål-Esben Wanvig

Noen ord om læreren

Jeg er forfatter, sjaman og spirituell lærer. I tillegg har jeg utdannelse som sivilingeniør innen data og telematikk.

I 2003 møtte jeg veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har jeg samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 35.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Jeg legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater samt å binde sjamanens mystiske verden og magi samen med moderne medisin og forskning.

Siden 2004 har jeg praktisert og undervist sjamanisme i Norge og internasjonalt. Jeg leder Yggdrasil sjamanskole som senior tradisjonsbærer og runemester og jeg finner mitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til naturens sunne rytmer, seg selv og sjelens vei særdeles meningsfylt og inspirerende.

Det beste fra to verdener

Vi benytter det beste fra 2 verdener for å oppnå raske objektive målbare resultater

Moderne vitenskap

Jeg benytter det siste innen funksjonell medisin, chrono medisin og neuro- og adferds psykologi. Her deles sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller.

Urgammel vitenskap

Her dykker vi ned i det praktiske metafysiske aspektet av oss selv og universet. Moderne vitenskap kaller studiet av denne sfæren kvantefeltteori (QFT) Her deles sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke har tilgang til. Vi benytter de mest effektive metodene innen sjamanismen som ofte gir umiddelbare resultater

Objektive målbare resultater

Jeg setter søkelys på viktigheten av å ha klare og målbare resultater for hver metode, teknikk, filosofi eller hva vi nå bruker for å unngå å kaste bort tid og energi på ting som ikke fungerer. Gjennom å binde moderne og urgammel vitenskap sammen i undervisningen blir selv den mest mystiske og dyptgripende sjamanistiske innsikt lett tilgjengelig og forståelig for alle!

Helhetlig diagnose og behandling med biologisk medisin
Hva er sjamanisme?
Forandre ditt liv på 90 dager!

Steg-for-steg-oppskrifter

Jeg har prøvd ut store mengder med terapiformer, medisinsk terapiutstyr, medisiner, kosttilskudd og dietter gjennom to tiår. Jeg har samtidig tilegnet meg lærdom fra flere av verdens beste leger, psykologer og spesialister innen kronisk sykdom. Det at ikke alle tingene har fungert, er nettopp en av fordelene du vil kunne dra nytte av –

For hvorfor ikke benytte deg av de 10%ene som fungerte for meg, med en gang?

Forandre ditt liv på 90 dager - Steg for steg oppskrifter til et bedre liv!

Jeg har komprimert essensen og det beste og mest virkningsfulle av mine erfaringer i disse steg-for-steg-oppskriftene som du lærer under kurset:

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har funnet en lærer som deg, Pål-Esben. Det at dine etiske retningslinjer står i sentrum og at du i tillegg har vært og er en uvurderlig lærer med utrolig mye kunnskap, har vært avgjørende for meg i min utvikling.

Da jeg plutselig våknet opp og fant ut at det kun hadde blitt et tørt, trist og deprimert menneske igjen av meg, kun et menneske som gikk på autopilot, skjønte jeg at noe måtte gjøres.

Jeg startet på Forandre ditt liv på 90 dager og har fått grundige gjennomganger, blant annet i bevisstgjøring, selvansvar, tålmodighet og ikke minst fleksibilitet og kjærlighet. Dette i tillegg til fantastiske metoder og innvielse i Rainbow Reiki 1. og 2. grad, har virkelig vært helt uvurderlig for meg i min utvikling. Og ikke minst har det vært med på å gjøre meg til en reflektert og nysgjerrig person igjen:) Så tusen takk for at du finnes Pål-Esben
Ingunn, leder
Jeg har fått verktøy jeg kan benytte for å holde meg selv oppegående og nå resultater, både når det gjelder helse og "utvendige" resultater. Uten Forandre ditt liv på 90 dager mener jeg at jeg aldri hadde klart å meste mitt siste halvår på bachelorstudiet så godt som jeg gjorde. Jeg har gått fra å være på bunn av alle eksamensresultater til å avslutte muntlig bachelorhøring med et toppresultat.

Denne våren har vært en enorm personlig utvikling som har gitt fantastiske resultater. Jeg har overkommet frykter, turt å gå ut av komfortsonen og faktisk leve mer av livet. Jeg har fått økt selvtillit og respekt for meg selv.
Mathilde, student

Sjamanisme - urgammel vitenskap og medisin

Yggdrasil-sjamanskole-horisontal-tekst-ver-2-brun-tekst-og-sjam-for-det-moderne-mennesket.png

I tillegg lærer du effektive og målrettede metodene innen sjamanisme som hjelper deg slik at alle endringer og personlighetsutvikling går enklere og raskere. Vi kombinerer det beste fra moderne og urgammel vitenskap for å oppnå raske og objektive målbare resultater. Her er noen av metodene du lærer:

Forandre ditt liv på 90 dager inkluderer bla.:

2 dagers nettkurs om praktisk og effektiv sjamanisme for det moderne mennesket.

Dette nettkurset dekker b.la. en rekke praktiske metoder og innsikt for å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske! Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater! Du blir introdusert til meget effektive metoder innen sjamanisme for å hjelpe deg i å gjøre endringer raskt og effektivt. (normal kursavgift 3490 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Rainbow Reiki 1. grad nettkurs

I Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret lærer du spennende, effektive og praktiske healing teknikker for å finne tilbake til en bedre helse med mer overskudd, livsgnist og mening. Metodene er enkel å bruke og tar veldig liten tid å gjennomføre med synlige resultater! (normal kursavgift 2790 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Mer informasjon om Rainbow Reiki 1. grad finner du her

Rainbow Reiki 2. grad nettkurs

På Rainbow Reiki® 2. Grad nettkurset lærer du metoder som inkluderer objektivt målbare spontan-helbredelser med umiddelbar virkning, utvikling av kontakten med din sjel (sjelelyset) og karma sletting! (vanlig kursavgift 5790 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Mer informasjon om Rainbow Reiki 2. grad finner du her

Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner

Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner. I dette nettkurset får du innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens. (vanlig kursavgift 290 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Mer informasjon om nettkurset «Sjelens urolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner» finner du her

Holistisk forståelse og helbredelse av traumer, avhengighet og kompensatorisk adferd

Holistisk forståelse og helbredelse av traumer, avhengighet og kompensatorisk adferd​

I dette nettkurset får du innsikt i en holistisk forståelse og helbredelse av traumer, avhengighet og kompensatorisk adferd! Hvordan kan vi endre dette og hva er nøkkelen for å helbrede de underliggende årsakene? Med denne verdifulle innsikten kan du spare mye tid og lidelse på veien til å bli frisk! (vanlig kursavgift 490 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Mer informasjon om nettkurset «Sjelens urolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner» finner du her

Hjerte meditasjon for dyp tilgivelse​

En meditasjonsform for praktisering av meditasjon for tilgivelse på en dyp og seriøs måte. Gjennom innvielses ritualer virker meditasjonen med full kraft fra første dag! (vanlig kursavgift 890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

De 7 Gullnøklene for å skape et bevisst opplyst sinn!​

De 7 Gullnøklene for å skape et bevisst opplyst sinn!​

Veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske! (vanlig kursavgift 890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Mer informasjon om De 7 Gullnøklene finner du her

Innsikt i hvordan negative trossystem blir skapt i din underbevissthet

I dette nettkurset får du innsikt i hvordan dine negative trossystem blir skapt og hva som skal til for å endrer dem (vanlig kursavgift 890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Omprogrammering av amygdala - hjernens fryktsenter

I dette nettkurset lærer du hvordan du omgås med angst, frykt og negative tanker på en konstruktiv måte gjennom å forstå hvordan hjernens fryktsenter fungerer. (vanlig kursavgift 890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem

Dette nettkurset viser deg hvordan hjernen din påvirker ditt liv fysisk, mentalt, emosjonell og spirituelt. Treningen viser deg hvordan du optimaliserer hjernen din for et lykkelig og meningsfullt liv. (vanlig kursavgift 1890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Holistisk økonomitrening for sunn økonomi og overflod

Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (vanlig kursavgift 1890 kr – inkludert i Forandre ditt liv på 90 dager!)

Forandre ditt liv på 90 dager!

+++ mye mer!

I Forandre ditt liv på 90 dager får du tilgang til essensen og det beste og mest virkningsfulle av det jeg har lært og erfart gjennom de siste to tiåren som dekker de aller fleste aspekter i livet vårt.

Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker

Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Christina Elisabeth Hagen

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi og klinisk nevropsykologi

Frihet med nettkurs

Nettkurset kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Du kan gå gjennom nettkurset i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige sjaman lærere før og etter nettkurset. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smartelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

PE-06-profil

Du får personlig oppfølging som en del av kurset

Personlig oppfølging av læreren

Kurset inkluderer 6 personlige samtaler med innvielse og oppfølging med meg via Skype, Zoom eller telefon.

Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.

Atle Romstad, økonomisjefen som kollapset

Fra utbrent til lykkelig!

Da Atle oppsøkte meg var han fullstendig utkjørt etter mange år med å presse seg selv til sine ytterste grenser i forhold til arbeidskapasitet. Den største utfordringen i starten var å hjelpe Atle til å akseptere at han allerede var utbrent. Han var så vant til å gå på felgen at han mer eller mindre trodde at dette var normalen.

«Jobben min er avhengig av meg, jeg kan ikke bli syk pga. alle mine viktige arbeidsoppgaver. Og om jeg ikke jobber om kveldene har jeg ikke mulighet til å bli ferdig», var noen av hans mantra som jeg hører veldig ofte fra mange arbeidsnarkomane.

FRA ME OG UTBRENTHET TIL ENERGI, GLEDE, HVERDAGSLYKKE OG MENING

Min verden har vært mørk og uten fremtidshåp. Pål-Esben har som lærer og mentor vært min lysbluss i mørket – der han steg for steg har hjulpet meg tilbake til livet! Da jeg først møtte Pål-Esben var jeg helt utslitt med 20 timer om dagen i sengen. Under de første seminarene lå jeg bakerst i rommet og sov. Helsetilstanden min var ekstremt dårlig og jeg så ingen vei ut av marerittet mitt.

De siste årene har vi jobbet målrettet og intensivt sammen for å bringe meg tilbake til livet – med mer energi, glede, hverdagslykke og mening. Aldri før har livet vært så godt å leve som nå!

På denne veien har Pål-Esben vært en brilliant mentor og lærer! Han er en ekstremt dyktig pedagog, som presenterer komplekse ting på en forståelig og praktisk måte. Han har lært meg hvordan jeg kan stå stødig i livets stormer – og leve et lykkelig liv hvor enn livet tar meg.

Det som virkelig er imponerende er at en slik historie om min utrolige fremgang ikke tilhører meg alene. Vi er en stor gruppe studenter og klienter og det er en glede å observere hvordan han hjelper alle på en profesjonell, målrettet og utmerket måte som ofte fører til utrolige resultater på kort tid! Dette er en kunst – som han mestret med glans!

Mari A. Nilsen

Lærer og veileder

Det beste jeg har gjort noensinne var å studere hos Pål-Esben. Han hjalp meg å finne veien ut av mitt burnout. Nå jobber jeg og lever meget godt uten disse utfordringene. Jeg har endret mitt mindset, og fått gode teknikker jeg bruker i hverdagen slik at jeg kan unngå å igjen møte veggen.

Camilla

spesialpedagog

Den desidert mest spennende reisen i vårt liv!