Forandre ditt liv på 90 dager! med Pål-Esben Wanvig

Weekend seminar med Pål-Esben Wanvig

28-29. mars 2020 - Sem gjestegård i Asker (15 min. fra Oslo)

1

Gjennomfør kurset

Alt du trenger for å kunne gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

2

Handling!

Vi hjelper deg med å sette teorien ut i praksis ved at du blir fulgt opp over 6 måneder med gruppe veilednings samtaler!

3

Forandre ditt liv!

Uansett om du er ny eller har lang erfaring med personlighetsutvikling vil du oppleve store endringer på 90 dager!

Christina Elisabeth Hagen

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi og klinisk nevropsykologi

Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

Dette er veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!

Vi benytter det beste fra 2 verdener

for å oppnå raske objektive målbare resultater

Forandre ditt liv på 90 dager benytter det beste fra Moderne og Urgammel vitenskap, medisin, teknologi og filosofi.

Moderne vitenskap

Her deles sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller.

I Forandre ditt liv på 90 dager lærer du det beste beste jeg har lært og erfart de siste 15 årene for å bli frisk selv etter et burnout som nesten tok livet av med i 2003.

Jeg har brukt et åttesifret beløp med å ta utdannelser innen bla. alternativ medisin, funksjonell medisin, nevro- og adferds psykologi. Jeg har lært fra fra de beste i verden samt testet ut en rekke behandlingsmetoder. Jeg deler essensen av det beste jeg har lært og erfart de siste 15 årene bla. fra Dr. Thomas Rau som er en av verdens beste biologiske leger på Paracelsus klinikken i Sveits (se videoen under for detaljer).

Urgammel vitenskap

Her deles sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke har tilgang til. 

I Forandre ditt liv på 90 dager lærer du Rainbow Reiki 1. og 2. grad som det mest effektive healing systemet på markedet som gir umiddelbare objektive resultater uten at man må trene på å benytte metodene (se videoen under for detaljer) 

Kurset inneholder Rainbow Reiki 1. og 2. grad hvor du bla. blir istand til å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive og synlige resultater. Klikk her for å se hva du lærer.

Du lærer bla. en unik full kroppsbehandling for å lade opp mitokondriene (kraftverkene i cellene dine) og livsenergien i din og andres kropp. Hele behandlingen tar 3-4 min å sette i gang og går av seg selv i 20 minutter. Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki®. Klikk her for å se flere detaljer om denne behandlingsmetoden.

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder Instituttøkonomi -Det matematisk/naturvitenskapelige fakultet hos University of Oslo

Kurset « Forandre ditt liv på 90 dager» har vært helt banebrytende og revolusjonerende for min del. Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.


Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

I denne videoen beskrives filosofien og innholdet i Forandre ditt liv på 90 dager samt bakgrunnen og  kompetansen til læreren. 

Mari A. Nilsen

Utbrent/ME

Jeg har virkelig gått inn for å benytte meg av metodene og kunnskapen vi får tilgang til gjennom treningsprogrammet, og har fått resultater deretter. Jeg har begynt å finne løsninger på mine helseproblemer og har hatt revolusjonerende fremgang på 90 dager! Et lite knippe av det jeg har oppnådd er drastisk forbedret søvnkvalitet, redusert utmattelse og økt aktivitetsnivå, redusert daglig stressnivå og betennelsestilstand og er helt fri for mine tidligere kognitive problemer! Og dette bare på 90 dager!!! 

Forandre ditt liv på 90 dager er fylt til randen med enkle og effektive metoder som du kan benytte for å få umiddelbare resultater...

DE 4 GRUNNPILARENE 

FOR OMFATTENDE ENDRINGER MED HOLDBARE RESULTATER 

Forandre ditt liv på 90 dager er bygd på 4 grunnpilarer som må være tilstede for å kunne gjøre større endringer med holdbare resultater. I videoen ovenfor går jeg gjennom disse i detalj.

1. Grunnpilar

Kunnskap og bevissthet

Kunnskap og bevissthet over ditt problem samt nye og effektive strategier for å skape de endringene du ønsker.

2. Grunnpilar

Effektive verktøy

Effektive og gjennomprøvde verktøy for å kunne gjøre SYNLIGE endringer på kortest mulig tid.

3. Grunnpilar

Veiledning / coaching

Coaching av en erfaren veileder som har personlig erfaring og suksess med å forandre sitt eget og andres liv å en effektiv og objektiv målbar metode.

4. Grunnpilar

Din egen innsats

Dine resultater er helt avhengige av at du du er villig til å gjøre jobben som skal til for å oppnå de endringene du ønsker!

Stephanie Krutå

Bedriftsleder & coach

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur.

I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet ved hjelp av det hun lærte i Forandre ditt liv på 90 dager.

Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.

Kurs sted: Sem gjestegård i Asker (15 min fra Oslo)

Hotellet ligger ute i naturen samtidig som det er meget sentralt og enkelt å transportere seg til for alle. Sem gjestegård er kjent for meget god mat, service, gjestfrihet og dette er et meget koselig og intimt hotell ypperlig for sosiale hyggestunder for deltagerne i vår gruppe.

Sem Gjestegård ligger idyllisk plassert rett ved Semsvannet i Asker, kun 15 minutter i bil fra Oslo. Med bygninger fra 1800-tallet har de kombinert gamle tradisjoner med tidsriktige fasiliteter og skapt et annerledes kurs– og konferansesenter med ekte sjel. I tillegg er naturen med sin ro og inspirasjon en naturlig del av opplevelsen du får som gjest hos Sem gjestegård.

Sem gjestegård ligger ca. 15min fra Oslo og Drammen og ca. 2 km fra jernbanestasjonen i Asker.

Det er meget enkelt å komme seg dit fra Gardermoen ved å ta lokaltog (ca. 1 time) eller flytoget direkte til Asker (45 min). Fra Asker jernbanestasjon er det en kort taxi tur til hotellet (ca. 200-250 kr).

Gjennomføring av kurset

1

I slutten av februar 2020 vil du få tilgang til vår online medlemsportal  for Forandre ditt liv på 90 dager hvor de vil finne de første trenings videoene som er ment som en forberedelse til weekend seminaret 28-29. mars 2020. Før weekendseminaret vil det være ukentlige videokonferanser hvor jeg svarer på spørsmål om teori treningene for seminaret.

2

Den 28-29. mars møtes vi på Sem gjestegård i Asker for en spennende weekend hvor hovedfokus vil være å lære en intensiv versjon av Rainbow Reiki 1. og 2. grad. Tidspunkt: Lørdag kl. 10-198 og søndag kl. 10-18.

3

Etter weekendseminaret vil det holdes ukentlige videokonferanser for studentene i hele april og mai hvor jeg hjelper deg gjennom alt stoffet og hvor du har mulighet til å stille spørsmål.

Til sammen består Forandre ditt liv på 90 dager av mer enn 60 timer opplæring og oppfølgning hvor jeg deler det beste fra mer enn 20.000 utdannings og erfaringstimer de siste 15 årene. 

Kursavgiften er 8970 kr. ved betaling av hele summen før oppstart. Mulighet til nedbetaling over tre måneder á 3200 kr.(til sammen 9600 kr) eller 6 måneder á 1830 kr (til sammen 10.980 kr). 

Kursavgiften dekker kun undervisningen og lunsj begge dager. Kursavgiften dekker ikke ikke transport, middag, evt. overnatting o.l.

Påmelding til

Forandre ditt liv på 90 dager

28-29. mars 2020 - Asker (Oslo)

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg på post@wanvig.eu for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Pål-Esben har våget å utfordre sin frykt og kulturelle pregninger. Ved å gjøre dette ble han en av verdens beste spirituelle lærere og healere jeg noensinne har møtt. Han lærte å følge sitt hjerte og sette fri sin medfølelse. Ved å gjøre dette er han i stand til å hjelpe sine studenter på den mest dyptgripende måte og hjelper dem videre selv om de selv har gitt opp.

Walter Lübeck Spirituell lærer og internasjonal bestselgende forfatter med 20 bøker oversatt på 20 språk
user-image

Kurset inneholder bla.:

 • check
  Ett 2 dagers weekend seminar 28-29. mars 2020 (kl. 10-19 på lørdag og kl. 10-18 på søndag) hvor du bla. lærer Rainbow Reiki 1. og 2. grad.
 • Til sammen mer enn 60 timer opplæring og oppfølging basert på mer enn 20.000 utdannings og erfarings timer de siste 15 årene innen moderne, holistisk og urgammel medisin, vitenskap, teknologi og psykologi.
 • check
  En stor og lekker lunsj buffet er inkludert i kursavgiften begge dager 
 • check
  Gruppe veiledning: Ca. 10 kvelder med veiledning for alle deltagerne der du kan stille de spørsmålene du har på hjertet og få svar på dine egne problemstillinger. Alt foregår hjem i din egen stue!
 • check
  Utførlig kurs manual på norsk og diplom
 • check
  Tilgang til online fordypnings videoer om temaene som blir introdusert på weekendseminaret
 • check
  De 7 Gullnøklene som beskriver veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening, glede, overflod og god helse gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!
 • check
  Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem. Mysteriet bak vår helse, lykke, suksess og fiasko. Denne treningen er basert på den mest moderne forskning innen adferdspsykologi og nevropsykologi
 • check
  Kunsten å skape et lykkelig parforhold. For de som er singel: Hvordan finne en passende partner som du kan bli lykkelig sammen
 • check
  Hemmelighetene bak omfattende aktivering av mitokondriene - cellenes kraftverk. Jeg deler meget effektive metoder for å aktivere samt øke antall mitokondrier i cellene for å skape mye mer energi, utholdenhet og vitalitet.
 • check
  Kunsten å bli mer effektiv og mer produktiv ved å benytte mindre tid. Du lærer systemet jeg benytter for å være like produktiv med å jobbe 4 timer som jeg før brukte 8 timer på.
 • check
  Veien ut av utbrenthet: Her deler jeg mitt meget effektive system for å hjelpe de som er utbrente til å bli frisk raskt.
 • check
  Veien ut av depresjon: 10 Steg for å ta kontrollen tilbake over ditt eget humør og se lyst på livet igjen! Basert på min egen erfaring som bipolar (manisk depressiv).
 • check
  Lengsel etter noe mer - Finn meningen med DITT liv! Hva er årsaken til at så mange føler at “noe viktig mangler” i sitt liv uten å kunne sette fingeren på hva det er? Du lærer hvordan din indre lengsel spores opp og hvordan du igjen får kontakt med dine virkelige behov og hvordan du finner tilbake til din livsvisjon og din essens/sjel
 • Hvordan skape en bedre fysisk og psykisk helse. Her deler jeg min omfattende erfaring og meget gode resultater med ernæring, kosthold, kosttilskudd, selvregulering, psykologi m.m.
 • From Poor to Rich – Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (online treningsvideo)
 • +++++ mye mer!

Spørsmål og påmelding med telefon

Påmelding kan også gjøres til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for Pål-Esben sine seminarer i Norge

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

Atle Romstad

Økonomisjefen som kollapset

Da Atle kom til meg fullstendig utkjørt etter mange år med å presse seg selv til sine ytterste grenser i forhold til arbeidskapasitet, var den største utfordringen å få ham til å akseptere at han allerede var utbrent. Han var så vant til å gå på felgen at han mer eller mindre trodde at dette var normalen.

«Jobben min er avhengig av meg, jeg kan ikke bli syk pga. alle mine viktige arbeidsoppgaver. Og om jeg ikke jobber om kveldene har jeg ikke mulighet til å bli ferdig", var noen av hans mantra som jeg hører veldig ofte fra mange arbeidsnarkomane.

I 2003 møtte Pål-Esben Wanvig veggen og var nær ved å miste livet. På veien for å bli frisk har han samlet en omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings og erfarings timer innen bla. sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Hans oppsiktsvekkende resultater med klienter og studenter kommer gjennom en unik måte å kombinere det beste fra to verdener: Sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller, og sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke kjenner til.

Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater med alt han lærer bort.

I dag jobber han i Norge og flere andre land som profesjonell spirituell lærer, livsveileder, sjaman, runemester, journalist og forfatter sammen med sin kone Maria.

i 2019 lanserer han sin første bok internasjonalt: "Beyond Positive Psychology - A Journey from Burnout to Enlightenment"

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg forkunnskaper for å delta?

Kan jeg gjøre dette på deltid?

Er dette vanskelig?

Finnes det muligheter for å betale kursavgiften i månedlige avdrag?

Hvor lenge har jeg tilgang til videotreningene i kurset

Har dere rabatt for par?

Klikk her for å se mange flere tilbakemeldinger fra meget fornøyde studenter!

>