Forandre ditt liv på 90 dager

Web seminar med Pål-Esben Wanvig

Oppstart: 19. februar 2022

For alle nye studenter i 2022 inkluderer kurset også 2 personlige veiledning samtaler med Pål-Esben

1

Gjennomfør kurset

Alt du trenger for å kunne gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

2

Handling!

Vi hjelper deg med å sette teorien ut i praksis ved at du blir fulgt opp over 6 måneder med gruppe veilednings samtaler!

3

Forandre ditt liv!

Uansett om du er ny eller har lang erfaring med personlighets-utvikling vil du kunne oppleve store endringer på 90 dager!

Christina Elisabeth Hagen

Psykologspesialist i klinisk voksenpsykologi og klinisk nevropsykologi

Pål-Esben er en raus, vennlig og inspirerende lærer med personlig erfaring med det han lærer bort. Du får god hjelp til din egen bevissthetsutvikling og til ønskede forandringer i livet ditt. Du får kunnskap om hvordan du kan skape deg det livet du ønsker på mange nivåer, fysisk, praktisk, mental og energetisk. I prosessen har du all støtte du ønsker og trenger. Utdanningen er både live og online med velstrukturert materiale og tett oppfølging av de forskjellige tema. Du får mye for det du betaler, både kvantitativt i en god mengde materiale og kvalitativt i et bredt spektra av muligheter.

Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

Dette er veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!

Vi benytter det beste fra 2 verdener

for å oppnå raske objektive målbare resultater

Forandre ditt liv på 90 dager benytter det beste fra Moderne og Urgammel vitenskap, medisin, teknologi og filosofi.

Moderne vitenskap

Her deles sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller.

I Forandre ditt liv på 90 dager lærer du det beste beste jeg har lært og erfart de siste 17 årene for å bli frisk selv etter et burnout som nesten tok livet av med i 2003. 

Jeg har brukt et åttesifret beløp med å ta utdannelser innen bla. alternativ medisin, funksjonell medisin, nevro- og adferds psykologi. Jeg har lært fra fra de beste i verden samt testet ut en rekke behandlingsmetoder. Jeg deler essensen av det beste jeg har lært og erfart de siste 17 årene bla. fra Dr. Thomas Rau som er en av verdens beste biologiske leger på Paracelsus klinikken i Sveits.

Urgammel vitenskap

Her deles sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke har tilgang til. I Forandre ditt liv på 90 dager lærer du meget effektive metoder fra Sjamanisme for det moderne mennesket.

Kurset inkluderer også tilgang til nettkursene Rainbow Reiki 1. og 2. grad som er et effektivt og lettlært healing system som gir raske objektive resultater uten at man må trene på å benytte metodene (se videoen lenger ned på siden for detaljer) 

Kurset inneholder Rainbow Reiki 1. og 2. grad hvor du bla. blir istand til å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive og synlige resultater.

Du lærer bla. en unik full kroppsbehandling for å lade opp mitokondriene (kraftverkene i cellene dine) og livsenergien i din og andres kropp. Hele behandlingen tar 3-4 min å sette i gang og går av seg selv i 20 minutter. Bildene er tatt av. Prof. Dr. Ignatov ved universitet i Sofia som har gjort forskning på den unike og omfattende effekten av Rainbow Reiki®. 

Kirsten Klungseth Lerum

Avdelingsleder Instituttøkonomi -Det matematisk/naturvitenskapelige fakultet hos University of Oslo

Kurset « Forandre ditt liv på 90 dager» har vært helt banebrytende og revolusjonerende for min del. Jeg har lenge søkt etter større mening i livet mitt og lengtet etter mere energi. Dette kurset har gitt meg alt dette og mere til. Jeg har brukt mange av de siste årene på selvutvikling og plukket litt her og der. Har også lest utrolig masse bøker innenfor alternativ medisin, hjerneforskning, NLP, ulike terapiformer, traumer, hypnose, healing, åndelighet etc.


Endelig fant jeg ett kurs som klarte å samle alle trådene og sette ting i system, og jeg ser nå veien videre helt klart. Pål Esben er en utrolig dyktig og kunnskapsrik lærer og han deler av sin visdom, kunnskap og hjertevarme. Jeg kommer til å følge med han på videre kurs. Takk også til alle de fantastiske menneskene som har deltatt på dette kurset. Endelig ett sted hvor jeg kunne føle meg hjemme. Kan trygt anbefale dette kurset til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i sitt liv. Her får du verktøyene til å endre alle utfordringer du måtte ha.

Mari A. Nilsen

Utbrent/ME

Jeg har virkelig gått inn for å benytte meg av metodene og kunnskapen vi får tilgang til gjennom treningsprogrammet, og har fått resultater deretter. Jeg har begynt å finne løsninger på mine helseproblemer og har hatt revolusjonerende fremgang på 90 dager! Et lite knippe av det jeg har oppnådd er drastisk forbedret søvnkvalitet, redusert utmattelse og økt aktivitetsnivå, redusert daglig stressnivå og betennelsestilstand og er helt fri for mine tidligere kognitive problemer! Og dette bare på 90 dager!!! 

Forandre ditt liv på 90 dager er fylt til randen med enkle og effektive metoder som du kan benytte for å få umiddelbare resultater...

Steg-for-steg-oppskrifter

Jeg har prøvd ut store mengder med terapiformer, medisinsk terapiutstyr, medisiner, kosttilskudd og dietter. Jeg har samtidig tilegnet meg lærdom fra flere av verdens beste leger, psykologer og spesialister innen kronisk sykdom. Det at ikke alle tingene har fungert, er nettopp en av fordelene du vil kunne dra nytte av -

For hvorfor ikke benytte deg av de 10%ene som fungerte for meg, med en gang?

Jeg har komprimert essensen og det beste og mest virkningsfulle av mine erfaringer i disse steg-for-steg-oppskriftene som du lærer under kurset:

 • FDL90 HRV stressmestring program
 • FDL90 Ut av depresjon og nedstemthet program
 • FDL90 Tilbake til mening, lykke og livsglede program
 • FDL90 God og dyp søvn program
 • FDL90 Finn din sjels riktige vei program
 • FDL90 Helbredelse av avhengighet, trauma og negativ adferd program
 • FDL90 Lykkelig parforhold program
 • FDL90 Optimalisering av hjerne & neuropsykologi program
 • FDL90 Optimal diett & kosttilskudd program
 • FDL90 Helbredelse av indre tomhet program
 • FDL90 Sunn fysisk & Psykisk helse program
 • FDL90 Vektreduksjonsprogram
 • FDL90 Overskudd og vitalitets program
 • FDL90 Selvregulasjon og avbruddshåndteringsprogram
 • FDL90 Sett deg selv fri med tilgivelse program
 • FDL90 Sunn omgang med sorg program
 • FDL90 Målsetting og måloppnåelse program
 • FDL90 Tilbake til en sunne rytmer og kronobiologi program

Sjamanisme - urgammel vitenskap og medisin

I tillegg lærer du effektive og målrettede metodene innen sjamanisme og Rainbow Reiki som hjelper deg slik at alle endring og personlighetsutvikling går enklere og raskere. Vi kombinerer det beste fra moderne og urgammel vitenskap og for å oppnå raske objektive målbare resultater. Her er noen av metodene du lærer:

 • Lære å utføre spontan helbredelse med umiddelbar virkning
 • Lær effektiv 5 minutters sjamanistisk meditasjon og avspenning
 • Harmonisering av pregninger og negative programmer i underbevisstheten
 • Full sjamanistisk kroppsbehandling
 • Fjernbehandling av enkeltpersoner og grupper
 • Helbredelse og utvikling av sjelelyset, Upaguru og det 3. Øye - finn tilbake til håp og din livsvisjon.
 • Balansering av årsakene til fysiske og psykiske allergier
 • Harmonisering av trauma og karma fra dette og tidligere liv.
 • Harmonisering skjelett og muskelsystem
 • Øvelser for å trene opp din energetiske sensibilitet og ESP evner
 • Harmonisering av dyptliggende blokkeringer som hindrer helbredelse.
 • Harmonisering av hypersensibilitet og overfølsomhet
 • Harmonisering av bakgrunnen til sykdomsbilder som er relatert til hjernestammen
 • Omfattende energetiske innvielser i Sjamanistiske metoder og Rainbow Reiki® 1. og 2. Grad
 • ++++ mye mer!

Grunnen til at det er mulig å lære så mye på ett kurs er at vi benytter det siste innen moderne e-læring der en del av undervisningen ligger klar på kurs-portalen når du logger inn og som du kan se i ditt eget tempo når det passer deg!

Stephanie Krutå

Bedriftsleder & coach

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur.

I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet ved hjelp av det hun lærte i Forandre ditt liv på 90 dager.

Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.

Atle Romstad

Økonomisjefen som kollapset

Da Atle kom til meg fullstendig utkjørt etter mange år med å presse seg selv til sine ytterste grenser i forhold til arbeidskapasitet, var den største utfordringen å få ham til å akseptere at han allerede var utbrent. Han var så vant til å gå på felgen at han mer eller mindre trodde at dette var normalen.

«Jobben min er avhengig av meg, jeg kan ikke bli syk pga. alle mine viktige arbeidsoppgaver. Og om jeg ikke jobber om kveldene har jeg ikke mulighet til å bli ferdig", var noen av hans mantra som jeg hører veldig ofte fra mange arbeidsnarkomane.

Camilla

Spesialpedagog

Da Camilla oppsøkte meg på grunn av utbrenthet, hadde hun vært kasteball mellom leger og psykologer i over åtte år og klarte ikke å jobbe.


Jeg hjalp Camilla med mitt system for å hjelpe utbrente tilbake til livet basert på Forandre ditt liv på 90 dager, og etter noen få måneder var hun tilbake i jobb igjen.


I dag har hun et bedre og ikke minst mer produktivt og spennende liv enn hun noen gang har hatt. Ikke gå glipp av det spennende intervjuet  med Camilla

Alf

Fysioterapeut

Forventningene var store før vi begynte og ble innfridd til fulle!! Jeg har vert interessert i alternativ behandling i mange år. Har prøvd mye forskjellig og vert på utkikk etter noe jeg syntes var seriøst nok. Vel investerte penger der du får mye igjen og mere til. Mye mer enn hva som er vanlig i denne bransjen.


Pål Esben legger fram innholdet både på en interessant og pedagogisk, lettforståelig og pedagogisk god måte . I tillegg til de praktiske øvelsene kan du alltid spørre og få gode svar på spørsmål og ting du lurer på.

Berit & Rune

Pensjonister

Forandre ditt liv på 90 dager – den mest spennende reisen i våre liv ………

Vi fikk bare så lyst til å takke deg Pål-Esben, gi noe tilbake til deg som har gitt oss så mye i ditt kursopplegg «Forandre ditt liv på 90 dager».

Skal ikke gå i detalj her, men opplegget har allerede ført til store endringer i våre liv, både fysisk og mentalt/emosjonelt. Videoer om hjernen og dens funksjon gjorde det temmelig enkelt å foreta store livsstilsendringer.

Du er glimrende som kursleder, grundig, ærlig og strukturert. Vider og ikke minst har du en imponerende kunnskap og er meget dyktig til å formidle. Det gis tett oppfølging gjennom videoer før og etter kurset, det gjennomføres jevnlige telefonkonferanser og du svarer på spørsmål vi måtte ha på e-post.

Vi har vært på mange reiser i våre ca. 60-årige liv, men denne har vært den desidert mest spennende og lærerike vi noen gang har vært med på. Enn om vi hadde lært bare litt av det du lærer oss når vi er yngre? Hvordan hadde våre liv kunne blitt da? Og hvor mye kunne samfunnet ha spart i helseutgifter, om noe av det du lærer oss hadde blitt pensum i grunnskolen?

At vi melte oss på kurset sammen har vært en styrke, for da har vi kunnet jobbe sammen og diskutere i hverdagen. Vi har lært mere og det har vært en styrke for parforholdet. Dette anbefales andre par.

Takk Pål-Esben for den du er og alt det du har gitt oss. Du har gitt så mye mer enn det vi har forventet. Vi vil på det varmeste anbefale alle å bli med på denne reisen – «Forandre ditt liv på 90 dager».

TUSEN, TUSEN TAKK! Vennlig hilsen Berit og Rune

Olav

Fysioterapeut

Jeg har nå gått igjennom "Forandre ditt liv på 90 dager" og jeg er imponert! Ikke bare av det teoretiske innholdet som forklarer på en pedagogisk måte HVORFOR vi bør gjøre forandringer, men framfor alt er det de praktiske øvelsene og metodene som viser oss HVORDAN vi gjør disse forandringer som imponerer meg!

Jeg har lest mange "Selvhjelpsbøker" og gått på flere seminarer i "Personlig Utvikling" men dette er første gang jeg virkelig har fått RESULTAT! På bare kort tid har jeg gjort store forandringer i mitt liv som har gjort meg friskere, mer harmonisk og framfor alt gitt meg mye mer LIVSGLEDE! "Forandre ditt liv på 90 dager" er som å få servert løsningen til Rubiks Kube; du har oppskriften - og får gleden av å gjøre jobben selv 🙂 

Odd Arild

Sykepleier

Etter å ha vært grundig lei i min jobbsituasjon over flere år og i tillegg slitt med noen helseproblem bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres. Jeg trengte en forandring. Resultatene jeg oppnådde var sjokkerende. Jeg har deltatt på ulike kurs og seminarer tidligere, men har aldri opplevd lignende resultater. Jeg har redusert mine helseplager betydelig, gått ned i vekt, mye mer energi, bedre søvn, mer løsningsorientert mm

Trond

Dataekspert

Se hvordan Trond gikk fra å ha 200.000 kr. minus på kontoen og kredittkortgjeld til å gå i pluss bare etter noen få måneder etter at han hadde gått gjennom økonomidelen av "Forandre ditt liv på 90 dager!"

Else Karin

Livsveileder, ernæringsekspert & spirituell lærer

Else Karin gikk fra å benytte all sin energi og tid på arbeidsgiveren der hun endte opp i utbrenthet til å bli sin egen sjef der hun idag hjelper andre mennesker som er i samme situasjon som hun en gang var.

Sverre

Ingeniør, livsveileder & spirituell lærer

Sverre hadde store problemer med ryggsmerter. Leger, kiroprakriker og fysoterapeuter hjalp ingenting. Hør historien om hvordan han i dag lever helt uten noen form for ryggsmerter!

Johnny Osberg

Musiker

I dette intervjuet  forteller Johnny sin historie fra å bli livsfarlig skadet i en alvorlig bilulykke og veien for å komme tilbake til livet igjen.

Jarle Tollefsen

Lærer og astrolog

Jarle forteller om veien bort fra alkoholisme og sosial angst

Anne Marit Erstad

Jordmor

I 2003 møtte Pål-Esben Wanvig veggen og var nær ved å miste livet. På veien for å bli frisk har han samlet en omfattende kunnskap gjennom mer enn 20.000 utdannings og erfarings timer innen bla. sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Hans oppsiktsvekkende resultater med klienter og studenter kommer gjennom en unik måte å kombinere det beste fra to verdener: Sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller, og sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke kjenner til.

Pål-Esben legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater med alt han lærer bort.

I dag jobber han i Norge og flere andre land som profesjonell spirituell lærer, livsveileder, sjaman, runemester og forfatter sammen med sin kone Maria.

i 2019 publiserte han sin første bok internasjonalt: "Beyond Positive Psychology - A Journey from Burnout to Enlightenment" og ble #1 internasjonalt bestselgende forfatter i 7 land.

Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har funnet en lærer som deg, Pål-Esben. Det at dine etiske retningslinjer står i sentrum og at du i tillegg har vært og er en uvurderlig lærer med utrolig mye kunnskap, har vært avgjørende for meg i min utvikling.

Da jeg plutselig våknet opp og fant ut at det kun hadde blitt et tørt, trist og deprimert menneske igjen av meg, kun et menneske som gikk på autopilot, skjønte jeg at noe måtte gjøres.

Jeg startet på Forandre ditt liv på 90 dager og har fått grundige gjennomganger, blant annet i bevisstgjøring, selvansvar, tålmodighet og ikke minst fleksibilitet og kjærlighet. Dette i tillegg til fantastiske metoder og innvielse i Rainbow Reiki 1. og 2. grad, har virkelig vært helt uvurderlig for meg i min utvikling. Og ikke minst har det vært med på å gjøre meg til en reflektert og nysgjerrig person igjen:)
Så tusen takk for at du finnes Pål-Esben

Ingunn, leder

Jeg har fått verktøy jeg kan benytte for å holde meg selv oppegående og nå resultater, både når det gjelder helse og "utvendige" resultater. Uten Forandre ditt liv på 90 dager mener jeg at jeg aldri hadde klart å meste mitt siste halvår på bachelorstudiet så godt som jeg gjorde. Jeg har gått fra å være på bunn av alle eksamensresultater til å avslutte muntlig bachelorhøring med et toppresultat.


Denne våren har vært en enorm personlig utvikling som har gitt fantastiske resultater. Jeg har overkommet frykter, turt å gå ut av komfortsonen og faktisk leve mer av livet. Jeg har fått økt selvtillit og respekt for meg selv.

Mathilde, student

Å være med på FDL90 har gitt meg helt nye oppfatninger om hva som skaper mening og glede i livet. Og hva som skaper stress og sykdom. Og ikke minst har jeg lært metoder, teknikker og tankesett for å oppnå glede og mening.  Det er fantastisk å være leder i eget liv!

Atle, leder

Gjennomføring av kurset

1

Du vil umiddelbart få tilgang til vår online kursportal for Forandre ditt liv på 90 dager hvor de første trenings videoene som er ment som en forberedelse til web seminaret 19. februar 2022 ligger og venter på deg. Før weekend web seminaret vil det være ukentlige videokonferanser hvor jeg svarer på spørsmål om teori treningene for seminaret.

2

Den 19. februar 2022 holdes et spennende web seminar hvor hovedfokus vil være å lære effektive metoder for energiarbeid og healing. Tidspunkt: Lørdag kl. 9-16 

3

Etter weekendseminaret vil det holdes ukentlige videokonferanser for studentene i mars, april og mai hvor jeg hjelper deg gjennom alt stoffet og hvor du har mulighet til å stille spørsmål.

Til sammen består Forandre ditt liv på 90 dager av mer enn 60 timer opplæring og oppfølgning hvor jeg deler det beste fra mer enn 20.000 utdannings og erfaringstimer de siste 15 årene. 

Kursavgiften er 8970 kr. ved betaling av hele summen før oppstart. Mulighet til nedbetaling over tre måneder á 3200 kr.(til sammen 9600 kr) eller 6 måneder á 1830 kr (til sammen 10.980 kr). 

Personlig veiledning med Pål-Esben

For alle nye studenter i 2022 Inkluderer kursavgiften også 2 personlige samtaler med Pål-Esben (verd 2 X 1890 kr =3780 kr) via telefon, Skype eller Zoom.

Her får du personlige råd som er skreddersydd til dine behov og du kan selv velge når du ønsker å benytte samtalene.

Påmelding

Betalingsalternativ 1: Vipps/kort/Paypal

Kursavgiften kan betales med Vipps, kort eller Paypal. Du vil få umiddelbart tilgang til introduksjonsvideoene for nettkurset etter at kursavgiften er betalt. 

Betalingsalternativ 2: Faktura

Ved fakturering er ikke veiledningstime med Pål-Esben inkludert.

Om du isteden ønsker å få tilsendt faktura for bankbetaling tilkommer et faktureringsgebyr på 75 kr. Du vil få tilgang til introduksjonsvideoene for nettkurset etter at kursavgiften er mottatt. 

Repetisjon

Om du har deltatt på Forandre ditt liv på 90 dager tidligere kan du repetere seminaret for kun 1000 kr. Ved repetisjon er ikke personlig veiledning med Pål-Esben inkludert.

Kurset inneholder bla.:

 • 2 personlige veiledning samtaler med Pål-Esben (verdi 3780 kr)
 • Ett web seminar 19. februar 2022
 • Tilgang til Rainbow Reiki 1. Grad nettkurs (verdi 2790 kr)
 • Tilgang til Rainbow Reiki 2. Grad nettkurs (verdi 5790 kr)
 • 10 videokonferanser for alle studentene (gruppen) hvor du har mulighet til å stille spørsmål (vedi 3000 kr)
 • Tilgang til online fordypnings videoer om temaene som blir introdusert på weekendseminaret
 • De 7 Gullnøklene som beskriver veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening, glede, overflod og god helse gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!
 • Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem. Mysteriet bak vår helse, lykke, suksess og fiasko. Denne treningen er basert på den mest moderne forskning innen adferdspsykologi og nevropsykologi
 • Kunsten å skape et lykkelig parforhold. For de som er singel: Hvordan finne en passende partner som du kan bli lykkelig sammen
 • Hemmelighetene bak omfattende aktivering av mitokondriene - cellenes kraftverk. Jeg deler meget effektive metoder for å aktivere samt øke antall mitokondrier i cellene for å skape mye mer energi, utholdenhet og vitalitet.
 • Kunsten å bli mer effektiv og mer produktiv ved å benytte mindre tid. Du lærer systemet jeg benytter for å være like produktiv med å jobbe 4 timer som jeg før brukte 8 timer på.
 • Veien ut av utbrenthet: Her deler jeg mitt meget effektive system for å hjelpe de som er utbrente til å bli frisk raskt.
 • Veien ut av depresjon: 10 Steg for å ta kontrollen tilbake over ditt eget humør og se lyst på livet igjen! Basert på min egen erfaring som bipolar (manisk depressiv).
 • Lengsel etter noe mer - Finn meningen med DITT liv! Hva er årsaken til at så mange føler at “noe viktig mangler” i sitt liv uten å kunne sette fingeren på hva det er? Du lærer hvordan din indre lengsel spores opp og hvordan du igjen får kontakt med dine virkelige behov og hvordan du finner tilbake til din livsvisjon og din essens/sjel
 • Hvordan skape en bedre fysisk og psykisk helse. Her deler jeg min omfattende erfaring og meget gode resultater med ernæring, kosthold, kosttilskudd, selvregulering, psykologi m.m.
 • From Poor to Rich – Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (online treningsvideo)
 • +++++ mye, mye mer!

Spørsmål og påmelding med telefon

Påmelding kan også gjøres til Anne Marit Erstad som organiserer påmelding og fakturering for Pål-Esben sine seminarer i Norge

Telefon: 56 17 88 89  

Mobil: 413 14 453

Tekniske krav for å kunne se nettkurset:

Du kan se nettkurset på din PC, Mac, Nettbrett, Smart TV eller Smart telefon. Du må minimum være i stand til å se en YouTube video uten å bli avbrutt under avspillingen.


Om du først ønsker å prøve ut hvordan mine nettkurs fungerer, kan du opprette en gratis medlemskonto her hvor du umiddelbart får tilgang til flere gratis nettkurs.

Ofte stilte spørsmål

Trenger jeg forkunnskaper for å delta?

Kan jeg gjøre dette på deltid?

Er dette vanskelig?

Finnes det muligheter for å betale kursavgiften i månedlige avdrag?

Hvor lenge har jeg tilgang til videotreningene i kurset

Har dere rabatt for par?