23-24. mars 2019 - Oslo


Kursavgift og dato:

23-24. mars 2019. Sted: Sem gjestegård, Asker (15 min fra Oslo)

Mye av teoriundervisningen (ca. 30 timer med online trenings videoer) får du
hjemme i din stue på din PC/nettbrett/TV når det passer deg.

I videoen ovenfor får du alle detaljer om kurs innhold og praktisk gjennomføring.

Kursavgift: 8970 kr. ved betaling av hele summen før oppstart. Mulighet til nedbetaling over tre måneder á 3200 kr.(tilsammen 9600 kr). Kursavgiften dekker kun undervisningen og lunsj begge dager. Kursavgift dkker ikke ikke transport, middag, evt. overnatting o.l.

Påmelding til
"Forandre ditt liv på 90 dager!"

OBS! Etter at du klikker på påmeldingsknappen skal det komme opp en ny side som bekrefter din påmelding. Du vil også motta en email med bekreftelse innen noen få minutter. Om dette ikke skjer må du ta kontakt meg på post@wanvig.eu for å sjekke at alt er i orden med din påmelding.

Informasjon om bestilling av overnatting og middag på Sem gjestegård (som selvfølgelig er frivillig) vil bli tilsendt etter at påmeldingen er mottatt.  Overnatting, reise, middag o.l. er ikke inkludert i kursavgiften. Lunsj begge dager er inkludert i kursavgiften.


"...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene..."Hva deltagerne får:

 • Til sammen mer enn 80 timer med undervisning av Pål-Esben Wanvig! (Alt innholdet beskrives i detalj i videoen ovenfor)
 • Weekendseminar 23-24. mars 2019. Sted: Sem gjestegård i Asker (15 min fra Oslo). Lunsj buffet er inkludert begge dager)
 • Gruppeveiledning: 6 kvelder med veiledning for alle deltagerne der du kan stille de spørsmålene du har på hjertet og få svar på dine egne problemstillinger. Alt foregår hjem i din egen stue!
 • Fra Nøtt til Livstre: De 6 gullnøklene for å forandre ditt liv slik DU vil ha det! (Videoseminar)
 • Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem. Mysteriet bak vår helse, lykke, suksess og fiasko (videotrening)
 • Depresjon: 10 steg for å ta kontrollen tilbake over ditt eget humør og se lyst på livet igjen! (Videoseminar)
 • Utbrenthet: De tre viktigste årsakene til utbrenthet og hvordan man praktisk finner veien ut. (Videoseminar)
 • Lengsel etter noe mer: Du lærer hvordan din indre lengsel spores opp og hvordan du igjen får kontakt med dine virkelige behov og hvordan du finner tilbake til din livsvisjon og din essens/sjel (Videoseminar)
 • Hvordan skape en bedre helse? (Videoseminar)
 • From Poor to Rich: Økonomiprogram som lærer deg å skape en bedre økonomi! Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (Videoseminar)
 • Kunsten å skape et lykkelig parforhold: Lær kunsten i å designe ditt parforhold slik at dere begge blir langfristig lykkelig. Om du er singel: Hvordan finne den passende partner! (Videoseminar)
 • +++ mye mer!

"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"
Forfatter og journalist  for bladet Medium…


Velkommen til det mest spennende prosjektet jeg har ferdigstilt i mitt liv: ”Forandre ditt liv på 90 dager”.

Jeg har brukt de siste 10 årene av mitt liv for å finne løsningen ut av mine ekstreme problemer og et katastrofale liv der jeg nesten mistet livet etter et burnout i 2003.

Jeg hadde alt men i virkeligheten ingenting! Jeg våknet brått opp fra min tornerosesøvn der jeg trodde mange penger var løsningen på alt.

Dekket var punktert og jeg levde et liv på felgen: En helsesituasjon som var kritisk der kroppen min var i ferd med å dø og legene fant det som et under at jeg overlevde – et liv uten et lykkelig parforhold der mine partnere forsvant som dugg for solen – et liv nesten uten virkelige venner som også bryr seg om deg når du ligger nede for telling – en jobb som ga meg ingen mening bortsett fra penger, makt og anerkjennelse.

Jeg levde et liv der jeg funksjonerte som en robot – et liv uten begjær, glede eller mening.

Livet mitt hadde fått for mange skudd i baugen og var i ferd med å gå under.

Legene kunne ikke hjelpe meg så den eneste løsningen var et jeg måtte finne svaret på mine problemer selv.

Veien fra Sivilingeniør og forsker til Sjaman har vært min livs reise der jeg har funnet tilbake til den jeg virkelig er og samtidig funnet holistiske løsninger på absolutt alle mine gigantiske livsproblemer og helseproblemer.

Jeg ønsker deg velkommen til min verden som er en blanding av sivilingeniørens akademiske og analytikerens søken etter den mest moderne og ultimate kunnskap om hvordan vi mennesker fungerer både fysisk, mentalt, emosjonell...

og Sjamanens verden der en god porsjon magi kan gjør alle forandringer og alle typer helbredelse mye, mye raskere samt gi deg en mulighet til å finne ut hva og hvem du egentlig er og hva din essens og sjel virkelig her kommer her for å gjøre.

Treningsprogrammet ”Forandre ditt liv på 90 dager” er det viktigste livsverket så langt i mitt liv – der jeg deler essensen av erfaringene, kunnskapen, løsningene og metodene som jeg har samlet meg opp i mer enn 25 år og spesielt de siste 10 årene.

Dette betyr jeg har kuttet bort alle blindveier som jeg endte opp i på min ferd etter et friskt og lykkelig liv slik at DU kan finne svaret og løsningene på dine problemer og utfordringer mye, mye raskere enn meg!

Jeg har laget fire GRATIS treningsvideoer for deg der jeg deler litt av den grunnleggende forståelsen og erfaringene jeg har samlet for å kunne gjøre en hvilken som helst forandring i livet – uansett hva du måtte ønske –på en effektiv og målrettet måte som gir synlige resultater!

"Forandre ditt liv på 90 dager" er fylt til randen med enkle og effektive metoder som du kan benytte for å få umiddelbare resultater...

Kurset er bygd på 4 grunnpilarer som må være tilstede for å kunne gjøre større endringer med holdbare resultater. I videoen ovenfor går jeg gjennom disse i detalj.

 • 1. Grunnpilar: Kunnskap og bevissthet

  Kunnskap og bevissthet over ditt problem samt nye og effektive strategier for å skape de endringene du ønsker.

  Kurset inneholder bla. disse treningene:

  Fra Nøtt til Livstre – De 6 gullnøklene for å forandre ditt liv slik DU vil ha det! (CD DVD online treningsvideo)

  Hjernen: Sjelens maskinvare og operativsystem. Mysteriet bak vår helse, lykke, suksess og fiasko. Denne treningen er basert på den mest moderne forskning innen adferdspsykologi og nevropsykologi (online treningsvideo)

  From Poor to Rich – Lær kunsten, vitenskapen og psykologien bak økonomisk velstand og overflod (online treningsvideo)

  Kunsten å skape et lykkelig parforhold Hvordan finne en passende partner som du kan bli lykkelig sammen (online trenigsvideo)

  Depresjon: Hvorfor har vi depresjon og ofte ser mørkt på vår tilværelse? 10 Steg for å ta kontrollen tilbake over ditt eget humør og se lyst på livet igjen! Basert på min egen erfaring som manisk depressiv. (online treningsvideo)

  – Lengsel etter noe mer: Hva er årsaken til at så mange føler at “noe viktig mangler” i sitt liv uten å kunne sette fingeren på hva det er? Du lærer hvordan din indre lengsel spores opp og hvordan du igjen får kontakt med dine virkelige behov og hvordan du finner tilbake til din livsvisjon og din essens/sjel (online treningsvideo)

  Hvordan skape en bedre helse (online treningsvideo)

  – Utbrenthet: De tre viktigste årsakene til utbrenthet og hvordan man praktisk finner veien ut. (online treningsvideo)

   

 • 2. Grunnpilar: Effektive verktøy

  Effektive og gjennomprøvde verktøy for å kunne gjøre SYNLIGE endringer på kortest mulig tid.

  Her lærer du Rainbow Reiki som Tilbyr de beste, mest effektive og praktiske verktøy som eksisterer på markedet slik at du kan gjøre konkrete forandringer med objektivt målbare endringer på kortest mulig tid! Absolutt alle kan lære dette på 2 weekender (og du får hele kursavgiften tilbake om du ikke finner at dette er det beste og mest effektive verktøy for endring du noensinne har lært i livet!)

  På 2 weekender lærer du Rainbow Reiki 1. og 2. grad som er en komplett intensiv healer utdannelse på to weekender! Du lærer bla.:

  – Hvordan du sletter uønskede vaner og tankemønster i ditt menneskelige operativsystem.
  – Hvordan du harmoniserer trauma og karma fra dette og tidligere liv.
  – Hvordan du sletter allergier og harmoniserer skjelett og muskelsystem
  – Hvordan du forsterker kontakten mellom deg og din sjel og finner tilbake til din livsvisjon

  Mye, mye mer…

  Se videoen ovenfor for detaljert beskrivelse.

   

 • 3. Grunnpilar: Veiledning / Coaching

  Coaching av en erfaren veileder som har personlig erfaring og suksess med å forandre sitt eget og andres liv å en effektiv og objektiv målbar metode.

  Kurset inneholder 6 gruppeveiledningstimer med meg mens treningen pågår der du og resten av deltagerne kan stille meg spørsmål om stoffet vi har vært gjennom. På denne måten geleider jeg deg sikkert og effektivt gjennom hele kurset. Dette er en gruppecoaching der vi benytter et norsk telefonkonferansesystem med norsk nummer med lokal takst.

  Privat coaching med Pål-Esben: Det er også mulighet til å bestille privat veiledning med Pål-Esben. Dette er ikke inkludert i kursavgiften.

   

 • 4. Grunnpilar: Din egen innsats!

  Dine resultater er helt avhengige av at du du er villig til å gjøre jobben som skal til for å oppnå de endringene du ønsker!

  Dette kurset er ingen “magisk pille” eller “blir frisk over natten program” som vil løse dine problemer uten at du selv gjør en innsats. I videoen ovenfor får du et klart inntrykk av hva du kan forvente deg av kurset og hva du absolutt ikke kan forvente deg.

  Jeg vil gjøre 50% av jobben for deg om du er villig til å gjøre 50% selv!

  Du trenger ca. 5-7 timer i uken tilgjengelig for å gå gjennom kurset med suksess i de 90 dagene kurset varer. Alle kan gjøre dette på deltid.

Tidligere deltagere elsker dette treningsprogrammet
siden det gir praktiske løsninger på så mange av livets
store utfordringer og problemer...

Her er er noen av de mange tilbakemeldingene jeg fikk fra siste kull:

Alf, Fysioterapeut

"Det har vært 2 fantastisk gode kurs vi har vært på. Forventningene var store før vi begynte og ble innfridd til fulle !! Jeg har vert  interessert i alternativ behandling i mange år. Har prøvd mye forskjellig og vert på utkikk etter noe jeg syntes var seriøst nok. Det fant jeg i Rainbow Reiki.!! Vel investerte penger der du får mye igjen og mere til. Mye mer enn hva som er vanlig i denne bransjen. Pål Esben legger fram innholdet både på en interessant og pedagogisk, lettforståelig og pedagogisk god   måte . I tillegg til de praktiske øvelsene kan du alltid spørre og få gode  svar på spørsmål og ting du lurer på."

shadow-ornament

Mari, utbrent/ME

"En utrolig forandring på 90 dager!

I begynnelsen av året var jeg desperat etter løsninger på mine helseproblemer. Det var en laaaang rekke med symptomer, med utmattelse/ME som største utfordring. Før første seminar forstod jeg ikke hvordan jeg skulle komme meg gjennom en hel helg med tettpakket seminar-program, inkludert reise og masse nye mennesker. Jeg var virkelig nervøs for at det skulle ende med en uke eller to i senga og elendig helse i etterkant.

Seminarhelgen ble utfordrende, men med god hjelp av Pål-Esben og andre flotte deltakere kom jeg meg igjennom en fantastisk, lærerik og annerledes helg. Og det ble kun 1 dag i senga!

Jeg har virkelig gått inn for å benytte meg av metodene og kunnskapen vi får tilgang til gjennom treningsprogrammet, og har fått resultater deretter. Jeg har begynt å finne løsninger på mine helseproblemer og har hatt revolusjonerende fremgang på 90 dager! Et lite knippe av det jeg har oppnådd er drastisk forbedret søvnkvalitet, redusert utmattelse og økt aktivitetsnivå, redusert daglig stressnivå og betennelsestilstand og er helt fri for mine tidligere kognitive problemer! Og dette bare på 90 dager!!! 🙂

Jeg hadde ingen anelse om hva jeg var på vei til å begi meg ut på når jeg meldte meg på «forandre ditt liv på 90 dager,» men det har så absolutt overgått alle mine forventninger. Jeg var primært ute etter å arbeide med min helse, noe jeg har gjort til gangs! men har i tillegg fått muligheten til å arbeide med å forbedre så mange andre aspekter av mitt liv!

Den tette oppfølgingen og samtaler i etterkant av Rainbow Reiki 1. og 2. grads seminarene har vært essensiell for min utvikling og er et glimrende tilbud til kursdeltakerne! Prisen på seminarene er absolutt ingenting i forhold til de endringene det er mulig å gjøre gjennom treningsprogrammet og hva Pål-Esben gir til sine seminardeltakere!

Jeg vil rette en stor takk fra dypet av mitt hjerte til Pål-Esben og treningsprogrammet «forandre ditt liv på 90 dager», som virkelig kan forandre DITT liv.

Mari :)"

shadow-ornament

Olav, fysioterapeut

"Jeg har nå gått igjennom "Forandre Ditt Liv på 90 Dager" og jeg er imponert! Ikke bare av det teoretiske inneholdet som forklarer på en pedagogisk måte HVORFOR vi bør gjøre forandringer, men framforalt er det de praktiske øvelsene og metodene som viser oss HVORDAN vi gjør disse forandringer som imponerer meg!

Jeg har lest mange "Selvhjelpsbøker" og gått på flere seminarer i "Personlig Utvikling" men dette er første gang jeg virkelig har fått RESULTAT! På bare kort tid har jeg gjort store forandringer i mitt liv som har gjort meg friskere, mer harmonisk og framforalt gitt meg mye mer LIVSGLEDE! "Forandre Ditt Liv på 90 Dager" er som å få servert løsningen til Rubiks Kube; du har oppskriften - og får gleden av å gjøre jobben selv :-)"

shadow-ornament

Rita hadde gått på et kraftig burnout før hun startet på "Forandre ditt liv på 90 dager!". Hør hennes fantastiske historie på hva som skjedde bare i løpet av 5 måneder!

Se hvordan Trond gikk fra å ha 200.000 kr. minus på kontoen og kredittkortgjeld til å gå i pluss bare etter noen få måneder etter at han hadde gått gjennom økonomidelen av "Forandre ditt liv på 90 dager!".

Else Karin gikk fra å benytte all sin energi og tid på arbeidsgiveren der hun endte opp i utbrenthet til å bli sin egen sjef der hun idag hjelper andre mennesker som er i samme situasjon som hun en gang var.

Sverre hadde store problemer med ryggsmerter. Leger, kiroprakriker og fysoterapeuter hjalp ingenting. Hør historien om hvordan han i dag lever helt uten noen form for ryggsmerter!


"...Helt utrolig!!!! Så mye kunnskap!! Så forståelig for alle, ingen hokus pokus og vanskelige ord!! Enkle grep til en bedre hverdag. En fantastisk, strålende og herlig direkte lærer Pål-Esben. Her føler man seg ikke alene..."
"...Dette er det mest lærerike seminaret jeg noen gang har vært på, og jeg har vært på mange i min søken etter utvikling..."
"Pål Esben er en usedvanelig kunnskapsrik person med et imponerende bredt perspektiv og dybde. Han viser stor respekt for kursdeltakerne både som enkeltpersoner og for deres tid. Kommuniserer med et lett og forståelig språk som når mange. Anbefales på det sterkeste!"
"...en får virkelig lyst til å forandre sitt liv fordi en kjenner at det blir det eneste rette å gjøre. Dette seminaret bør ingen gå glipp av!"Tidligere deltagere elsker dette treningsprogrammet
siden det gir praktiske løsninger på så mange av livets
store utfordringer og problemer...


«Etter å ha vært grundig lei i min jobbsituasjon over flere år og i tillegg slitt med noen helseproblem bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres. Jeg trengte en forandring.
Resultatene jeg oppnådde var sjokkerende. Har deltatt på ulike kurs og seminarer tidligere, men har aldri opplevd lignende resultater. Jeg har redusert mine helseplager betydelig, gått ned i vekt, mye mer energi, bedre søvn, mer løsningsorientert mm.»


Odd, sykepleier
Odd, sykepleier

Forandre ditt liv på 90 dager – den mest spennende reisen i våre liv ………

Vi fikk bare så lyst til å takke deg Pål-Esben, gi noe tilbake til deg som har gitt oss så mye i ditt kursopplegg «Forandre ditt liv på 90 dager».

Skal ikke gå i detalj her, men opplegget har allerede ført til store endringer i våre liv, både fysisk og mentalt/emosjonelt. Videoer om hjernen og dens funksjon gjorde det temmelig enkelt å foreta store livsstilsendringer.

Som kursleder er du servitøren. Men vi må spise – gjøre jobben selv. Egenutvikling handler og å være bevist og ta selvansvar.

Du er glimrende som kursleder, grundig, ærlig og strukturert. Vider og ikke minst har du en imponerende kunnskap og er meget dyktig til å formidle. Det gis tett oppfølging gjennom videoer før og etter kurssamlinger, det gjennomføres jevnlige telefonkonferanser og du svarer på spørsmål vi måtte ha på e-post.

Vi har vært på mange reiser i våre ca. 60-årige liv, men denne har vært den desidert mest spennende og lærerike vi noen gang har vært med på. Enn om vi hadde lært bare litt av det du lærer oss når vi er yngre? Hvordan hadde våre liv kunne blitt da? Og hvor mye kunne samfunnet ha spart i helseutgifter, om noe av det du lærer oss hadde blitt pensum i grunnskolen?

At vi melte oss på kurset sammen har vært en styrke, for da har vi kunnet jobbe sammen og diskutere i hverdagen. Vi har lært mere og det har vært en styrke for parforholdet. Dette anbefales andre par.

Takk Pål-Esben for den du er og alt det du har gitt oss. Du har gitt så mye mer enn det vi har forventet. Vi vil på det varmeste anbefale alle å bli med på denne reisen – «Forandre ditt liv på 90 dager».

TUSEN, TUSEN TAKK! Vennlig hilsen Berit og Rune


Berit og Rune
Berit og Rune

100% pengene tilbake garanti...

"Forandre ditt liv på 90 dager" har 100% pengene tilbakegaranti!

Du kan delta på 1/3 treningsprogrammet og få all innbetalt kursavgift tilbake om du ikke finner dette kurset det beste du noensinne har deltatt på innen praktisk personlighetsutvikling som gir umiddelbare resultater!

(Det gies selvfølgelig ingen garanti på oppnådde resultater siden dette er helt opp til hver enkelts situasjon og innsats.)

 • q-iconTrenger jeg forkunnskaper for å delta?

  Nei, du trenger absolutt ingen forkunnskaper for å delta!

 • q-iconEr dette vanskelig?

  Metodene og teknikkene du lærer en veldig enkel i bruk. Det som er vanskelig er å overkomme sin egen motstand mot forandring.

 • q-iconKan jeg gjøre dette på deltid?

  Ja! Du trenger å ha 5-7 timer i uken tilrådelig mens kurset pågår for å komme igjennom kurset med suksess.

 • q-iconFinnes det muligheter for å betale kursavgiften i månedlige avdrag?

  Ja, når du fyller ut interesseskjemaet øverst på siden vil du få tilsendt alle betalings muligheter via email.