Bli en ekspert i å gjøre positive forandringer i livet på rekordtid!

NÅ ENDELIG PÅ NORSK – NR. 1 INTERNASJONAL BESTSELGER PÅ VERDENS STØRSTE BOKHANDEL

Boken De 7 Gullnøklene - Veien til et lykkelig og sunt liv!

Pris: 199 kr.

I tillegg kommer 49 kr. i frakt

Evnen til å forandre og tilpasse seg raskt i dagens uforutsigbare verden er viktigere enn noen gang for å skape og beholde et godt liv, god helse, mening og lykke. De 7 Gullnøklene er en praktisk og underholdene veiviser om du ønsker å unnslippe en hektisk hverdag, gjøre endringer i karrieren, løse krevende helseproblemer eller finne veien til en dypere mening med livet. 

De 7 gullnøklene tar deg med på en spennende reise med fakta, historier, øvelser og inviterer til mange refleksjoner underveis. I boken møter du også flere som deler sine erfaringer med De 7 Gullnøklene. Blant dem er Mari som fikk ME når hun var 23 år og hennes reise for å bli frisk, sykepleierne Arne og Johan og deres vei ut av utbrenthet, Henning som leder et stort IT selskap og som bruker alternative teknikker, samt flere andre som deler sine erfaringer. 

Boken introduserer en unik måte å kombinere det beste fra to verdener: Sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det kun er vitenskapelige objektive resultater som teller, og den gamle visdommens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss.

«… Jeg synes forfatterens kombinasjon med å bruke ur-gammel filosofi og moderne vitenskap for å løse problemer og hindringer er en veldig spennende og motiverende måte å tenke på …»

HER ER NOEN UTDRAG FRA OMTALENE PÅ AMAZON.COM (ENGELSK UTGAVE)

Denne boken kan faktisk forandre livet ditt!

«…Dette er virkelig en storartet bok. Det overrasket meg hvor omfattende og håndgripelige de 7 Gullnøklene er, og hver Gullnøkkel ga meg «aha»-øyeblikk. Boken kan faktisk endre livet ditt, hvis du er villig og engasjert til å gjøre små justeringer i hverdagen. Jeg vil definitivt og sterkt anbefale denne boken til alle som er interessert i å ta sin personlige utvikling til neste nivå….»

Storartet informasjon for å kultivere vårt indre selv

«…Det eneste jeg angrer på er at denne boken ikke fantes da jeg oppdro barna mine. Jeg kunne ha lært dem så mange ting for å hjelpe dem med livet deres…»

Denne boken skiller seg ut fra mengden av bøker om personlig utvikling.

«…Boken er lett å lese samtidig som den gir dyp innsikt og forståelse om emner som er viktige for alle mennesker. Jeg er veldig imponert over de enkle og effektive teknikkene boken beskriver. Det er ofte vanskelig å gjøre endringer i livene våre, fordi vi er bundet av våre vaner. Boken har gitt meg konkrete metoder for å bli bevisst hva som ikke er tilfredsstillende i livet mitt og inspirasjon til å gjøre de nødvendige endringene. Jeg er begeistret over hva forfatteren skriver om Fri vilje og hvordan vi kan ta ansvar for livet vårt, og at vi alltid har makten til å velge hvordan vi skal håndtere en situasjon. Jeg har lest mange bøker om personlig og åndelig utvikling, men denne boken er den som vil være min følgesvenn fremover……»

2 AV BOKENS HELTER

I dette intervjuet forteller Mari om sin vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter.

I dette intervjuet foreller bedriftslederen Henning Romero Skallist om hvordan han benytter metafysiske konsepter i jobben sin for å forbedre prestasjon og resultater.

En bok med innvirkning på hverdagen!

«…Denne boken overgikk mine forventninger! Innholdet er oversiktlig, lettfattelig og tilpasset hverdagen. Etter bare noen dager opplevde jeg enorme resultater med teknikkene. Etter noen uker med bruk av de første gullnøklene som er forklart i boken, har jeg redusert stressnivået og trettheten. Jeg har også fått mer klarhet i hva jeg egentlig vil og hvordan jeg kan bringe dette ut i livet. Jeg elsker måten den spirituelle delen av boken er integrert med det du kan gjøre i hverdagen, og jeg fikk en mye bedre forståelse av disse komplekse temaene. Vil du ha en bok som gjør en stor innvirkning med de nødvendige verktøyene for å komme deg ut av en fastlåst tilstand? Da er denne for deg!….»

Fascinerende, inspirerende og livsendrende!

«…De 7 Gullnøklene er en fascinerende og inspirerende bok som inneholder mange praktiske eksempler og veiledning for hvordan du kan forbedre hverdagen din. Den var lett å lese sammenlignet med andre bøker jeg har lest om det samme emnet. Jeg syntes denne boken var veldig praktisk. Jeg synes forfatterens blanding av å bruke ur-gammel filosofi og moderne vitenskap for å løse problemer og hindringer er en veldig spennende og motiverende måte å tenke på. Jeg har allerede funnet balanse og forbedret jobb- og familiesituasjonen min ved å fokusere på meditasjon og bruke avbruddshåndteringsteknikken som jeg syntes var veldig nyttig. Jeg anbefaler denne boken fra mitt hjerte. Det kan være livsendrende……»

Jordnær lesing som samtidig åpner nye horisonter

«…Denne boken er forankret i håp og i muligheter for løsninger uansett hva problemet måtte være. Inspirerende lesning for klinikere så vel som for reisende på sin personlige utviklingsvei. Boken gjenspeiler autentisitet, åpenhet og ærlighet. Konseptene og metodene som presenteres er enkle å forstå. Magi forklart på en måte som fanger oppmerksomhet fra første til siste side…….»

Enkel å forstå og lett å bruke

«…Jeg gir denne boken en femstjerners anmeldelse, fordi den etter min mening er en bok som må leses. Jeg innrømmer at jeg har lest en stor bunke med selvutviklingsbøker – alle klassikerne. De har alle inspirert meg, men jeg tror at denne boken gir en unik tilnærming, som ikke viker unna urgammel visdom. En slags stigma har blitt knyttet til urgammel visdom i vår vestlige verden. Det ser ut til at vitenskap og urgammel visdom nærmer seg, og for første gang har alle komponentene i denne formelen blitt brakt sammen….»

Lett å lese, oversiktlig og praktisk

«…Forfatteren gir oss et ærlig innblikk i hans vei fra lidelse til oppfyllelse. Vi kan se hans strev og hans forsøk på å finne løsninger på problemene hans. Dette gjør historien autentisk. Det gir også håp om at det finnes løsninger på problemene våre. De 7 Gullnøklene føles riktige og enkle, men samtidig dype og ekte. Forfatteren gir oss mange eksempler på hvordan man bruker nøklene og praktiske historier fra sine klienter. Jeg kunne kjenne meg igjen i mange av klienthistoriene, og det var inspirerende å lese hvordan de gjorde dyptgripende endringer i livet sitt….»

Pål-Esben Wanvig er sjaman, journalist, internasjonal bestselgende forfatter, lærer, livsveileder og foredragsholder innen personlighet- og spirituell utvikling. Pål-Esben har bakgrunn som sivilingeniør og valgte å gå en holistisk vei etter at skolemedisinen ikke kunne hjelpe han etter et livstruende burnout i 2003. 

Etter mer enn 20 år og 35.000 timer utdanning og erfaring med flere tusen klienter og studenter, har Pål-Esben blitt en ekspert innen å kombinere østlige tradisjoner, teknologi og filosofi med moderne vitenskap, medisin og psykologi for å hjelpe sine studenter og klienter til å oppnå raske og objektivt målbare resultater i sitt daglige liv.

Oversikt over De 7 Gullnøklene - Veien til et lykkelig og sunt liv!

Ofte stilte spørsmål

Boken selges kun på denne siden og på utvalgte salgssteder.

Etter betalingen har gått gjennom vil boken normalt sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager. Vi benytter Bring og pakke i postkassen. Du vil umiddelbart motta en email med bekreftelse av kjøpet og kvittering (PDF) samt sporingsnummer når pakken er sendt til deg.

Absolutt! Vi bryr oss om din sikkerhet og benytter sikre og velkjente løsninger for kortbetaling med Vipps og Klarna

Det er ingen kredittkortinformasjon som blir håndtert eller lagret på www.wanvig.no. All håndtering av kortinformasjon blir gjort på Vipps og Klarna sine sikre web sider.

Om du har spørsmål angående din bestilling er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss her. Vi vil svare deg så raskt som mulig.