Grunnutdannelse som sjaman

Er du klar for ditt livs reise?

Sjamanisme for det moderne mennesket

Grunnutdannelse som sjaman

Denne utdannelsen er en spennende, unik og dyp utviklingsreise for å finne tilbake til deg selv, din sanne natur, kraft og misjon. 

Dette er et dypdykk i den sjamanistiske visdom, filosofi, mystikk og magi som vil sette dype spor i ditt liv der vi ikke bare svarer på de mest eksistensielle spørsmålene et menneske har:

Forandre ditt liv på 90 dager!

men du får erfare svarene selv ved hjelp av de unike og effektive verktøyene du lærer.

Denne sjaman utdannelsen er skreddersydd og tilrettelagt for alle mennesker med en travel hverdag som er klar for å utforske dybden av sin egen eksistens og naturen rundt. Du lærer praktiske og effektive sjamanistiske metoder og urgammel visdom som du kan benytte i ditt daglige liv uansett om du er hjemme, på jobben eller i naturen.

I denne utdannelsen får du innsikt, forståelse, visdom og en mengde teknikker for å kunne utøve sjamanisme med bemerkelsesverdige resultater. Utdannelsen tilbyr en unik og dyp personlig utviklingsvei tilbake til dine røtter og sanne natur. Vi legger stor vekt på å oppnå raske objektive målbare resultater, og allerede i introduksjonskurset lærer du å utføre spontanhelbredelse med runene!

Utdannelsen kan tas i ditt eget tempo hjem i din egen stue. Se videoen ovenfor for flere detaljer om gjennomføringen.

Er du klar for ditt livs reise?

Absolutt ALLE kan lære å utøve og få eksepsjonelle resultater med sjamanisme!

DYPTGRIPENDE FORBEDRINGER PÅ ALLE OMRÅDER I MITT LIV!

Det er en kunst å undervise sjamanisme på en pedagogisk, praktisk og lett forståelig måte – som gjør at det du lærer kan brukes til å forbedre hverdagen, helsa, relasjoner og alle områder i livet! Pål-Esben har perfeksjonert denne kunsten – og gir helhjertet av seg selv, sin kunnskap og erfaringer til oss som studenter. Det er vanskelig å beskrive med ord verdien av årets Sjaman grunnutdannelse.

Det vi har fått muligheten til å være med på og oppleve har vært enestående og gitt en dyptgripende virkning og forbedring på alle områder av mitt liv. Jeg har opplevd en mye dypere og nærmere kontakt med menneskene rundt meg, en følelse av tilhørighet til gruppa og et trygt fellesskap med likesinnede mennesker, en mer omfattende forståelse av hvem jeg er og hva som bor i meg og en dyp følelse av mening både i livet og de små øyeblikkene i hverdagen. Dette året har virkelig gitt meg smaken på livet og fylt det med regnbuens vakre farger. Det er noe som kan anbefales på det varmeste!

Mari

Lærer og veileder

Soulhunting - Astralreiser i over- og underverden - Avansert Rune Magi og Norrøn Mytologi - Helbredelse med Runene - Det Norrøne Medisinhjulet - Sjamaniske Ritualer - Trommereiser - Sjamanistisk Medsinbag - Sjamanistiske Guider & Kraftdyr - Identifikasjon og kommunikasjon med dine personlige guider - Utvikling av din medialitet - Kanalisering av kreftene til kraftdyr - Kraftplass arbeid - Veien til din personlige unike sjamanistiske magi - Ditt eget sjamanistiske Astral Tempel - Omfattende personlighets utvikling +++++

Nedenfor finner du alle detaljer om innholdet i utdannelsen

Pål-Esben Wanvig

Noen ord om læreren

Jeg er forfatter, sjaman og spirituell lærer. I tillegg har jeg utdannelse som sivilingeniør innen data og telematikk.

I 2003 møtte jeg veggen og mistet nesten livet. På veien for å bli frisk har jeg samlet omfattende kunnskap gjennom mer enn 25.000 utdannings- og erfaringstimer innen sjamanisme, tradisjonell kinesisk medisin, neuro- og adferdspsykologi og funksjonell medisin.

Jeg legger stor vekt på å oppnå raske, effektive og objektivt målbare resultater samt å binde sjamanens mystiske verden og magi samen med moderne medisin og forskning.

Siden 2004 har jeg praktisert og undervist sjamanisme i Norge og internasjonalt. Jeg har den høyeste utdanningsgraden i vår sjaman tradisjon (Runemester & tradisjonsbærer) og jeg finner mitt arbeid med å hjelpe mennesker med å finne tilbake til naturens sunne rytmer, seg selv og sjelens vei særdeles meningsfylt og inspirerende.

Det beste fra to verdener

Vi benytter det beste fra 2 verdener for å oppnå raske objektive målbare resultater

Moderne vitenskap

Her deles sivilingeniørens analytiske, kritiske og pragmatiske tenkemåte der det er kun synlige resultater som teller. Her benytter vi det siste innen funksjonell medisin, chrono medisin og neuro- og adferds psykologi.

Urgammel vitenskap

Her deles sjamanens innsikt og tilgang til de universelle kreftene rundt oss som de fleste ikke har tilgang til. Vi benytter de mest effektive metodene innen sjamanismen som ofte gir umiddelbare resultater

Moderne + urgammel

Gjennom å binde moderne og urgammel vitenskap sammen i undervisningen blir selv den mest mystiske og dyptgripende sjamanistiske innsikt lett tilgjengelig og forståelig for alle!

EN UNIK EVNE TIL Å BINDE ALLE TRÅDENE SAMMEN!

Pål-Esben er en utrolig dyktig og inspirerende lærer. Han har en akademisk tilnærmingsmetode som min analyserende hjerne kan forstå, og han knytter sammen eldgamle tradisjoner med det nyeste innen forskning. Pål-Esben klarer det genitrekket å binde sammen alle de løse trådene som jeg alltid har søkt svar etter, og setter alt i system slik at det er mulig å forstå. Han er inspirerende og brenner for det han driver med, og dette er noe han klarer å formidle videre til oss studenter. Jeg kan på det varmeste anbefale sjaman grunnutdannelsen til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i livet sitt og som er åpen for at det finnes en kraft utenfor seg selv.

Kirsten

Sjamanisme

Ordet sjaman kommer fra «šaman» hos tungusfolket i Sibir og betyr «en som vet». Siden 1980 har sjamanisme vært likestilt med vestlig skolemedisin av Verdens helseorganisasjon (WHO) når det gjelder behandling av psykosomatiske sykdommer.

Sjamanen er en som hjelper mennesker med å forstå og respektere naturen og menneskene, og lærer mennesker å leve ifølge sin sjels visjon og behov. Kraft og innsikt hentes fra de metafysiske verdenene gjennom kontakt med ulike kraftfelt, kraftdyr og andre spirituelle vesen. I sjamanens verden er alt som er skapt av skaperkraften levende, og skaperkraften finnes i alt.

Endre bevissthetstilstand

Gjennom å endre sin bevissthetstilstand kan Sjamanen reise og gjøre sin jobb i de forskjellige sjamanistiske drømmeverdenene/astralverdener (under- og oververdenen), gjøre soulhunting, visionquest (visjonssøking), ritualer, magi, helbredelse osv.

I Yggdrasil sjamanskole bruker vi overhodet ingen rusmidler eller droger for å gjøre vårt arbeide. I vår tradisjon lærer du hvordan du effektivt skifter bevissthetstilstand i løpet av kort tid – uten å være avhengig av rusmidler for dette. Vår sjamanisme har heller ingenting med ekstrem- eller overlevelseserfaringer å gjøre. En sjaman lever i resonans med naturen og søker sine svar der.

Energetiske innvielser

Yggdrasil sjamanskole blir du som student energetisk innviet i flere grunnleggende magiske verktøy og metoder som danner fundamentet for å skape din egen magi ved hjelp av en sjaman lærer og kraftdyrene som er relatert til vår tradisjon. Slik utvikler alle sjamaner sin egen magi basert på sine individuelle talenter der de grunnleggende metoder, filosofi (som bygger på de tre pilarene bevissthet, selv-ansvar og kjærlighet) og verdensbilde til tradisjonen er ryggraden.

Det som kjennetegner vår sjaman tradisjon er en strukturert tilnærming til sjamanisme med fokus på at studentene skal få raske og objektivt målbare resultater med metodene og verktøyene de lærer uansett om de befinner seg hjemme, på kontoret eller i skogen.

Hjertebasert sjamanisme - Hjertets vei

Jeg har lagt stor vekt på å skape et sunt og hjertevarmt miljø blant mine studenter siden jeg begynte å undervise i Norge i 2004. Som ny student vil du merke at vår miljø er meget inkluderende hvor man bestandig får hjelp og støtte fra erfarne studenter både på vår online medlemsportal og når vi møtes for live seminarer.

Vårt unike miljø er helt fritt for mobbing, skittkasting, misunnelse og baksnakking hvor alle får mulighet til å være seg selv akkurat slik man er uten å måtte frykte å ikke bli akseptert.

Hjertets vei har en sentral posisjon i vår sjaman tradisjon. Desto mer en sjaman helbreder egoets destruktive sider slik som hat, sjalusi, misunnelse og frykt, desto nærmere kommer sjamanen hjertet sitt og dermed sin sjamanistiske kraft. Den sjamanistiske vei til opplysthet og selvrealisering er helt avhengig av en aktiv tilnærming til hjertets vei.

Mange føler det som om de kommer hjem og finner sine beste og nærmeste venner her!

Fikk et helt nytt liv

I løpet av noen måneder klarte Cathrine Emilie å finne veien ut av livskrise preget av dyp depresjon, sosial angst, selvskading og utbrenthet. En viktig del av behandlingsopplegget var å benytte naturen som læremester og helbreder. Dette er også et flott eksempel på hvordan en psykiater og en sjaman sammen hjalp en pasient, som var alvorlig syk, til å få livsgnisten og livsgleden tilbake! De det inspirerende og rørende intervjuet med Cathrine Emilie ovenfor. 

Som å komme hjem

Intervju om praktisk bruk av sjamanisme

Intervju med bedriftsleder Henning Romero hvor han forteller hvordan han benytter sjamanisme for det moderne mennesket i sin lederjobb med ofte eksepsjonelle resultater.

Kursinnhold

Hele kurset er nettbasert der du kan starte når det passer deg og gå gjennom innholdet i ditt eget tempo. Du får personlig hjelp og oppfølging av meg eller en av mine dyktige sjaman lærer under utdannelsen med video samtaler der vi diskuterer stoffet du har vært gjennom og svarer på dine spørsmål (se videoen øverst på denne siden for mer informasjon om gjennomføringen).

Utdannelsen består av en unik kombinasjon av 9 moduler med intensiv trening. Kurset består av mer enn 250 timer videoundervisning hvor deltagerne med selvstudium kan fordype seg i et stort spekter av ulike sjamanistiske metoder, teknikker og filosofi. Nedenfor finner du en oversikt over innholdet i utdannelsen.

Frihet med nettkurs

Utdannelsene er nettkurs som kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Utdannelsene er et online nettkurs som kan gås gjennom i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige sjaman lærere ved hjelp av personlige 1-1 videosamtaler gjennom hele utdannelsen. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smarttelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Frihet med nettkurs

Er det mulig å lære sjamanisme med nettkurs?

Enkelte spør om det er mulig å lære sjamanisme ved hjelp an nettkurs – og svaret er et rungende JA! I videoen ovenfor viser jeg deg hvorfor og hvordan.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

Nedenfor finner du en oversikt over alle kursene som er en del av Yggdrasil sjaman grunnutdannelsen

Forandre ditt liv på 90 dager!

Dette kurset skaper en omfattende grunnmur for en sjamanistisk utviklingsvei og dekker b.la. en rekke praktiske metoder og innsikt for å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske! Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

Mer informasjon om Forandre ditt liv på 90 dager finner du her

Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner

Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner. I dette nettkurset får du innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens.

Mer informasjon om nettkurset «Sjelens urolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner» finner du her

Modul 1 - Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr

Dette kurset gir deg en praktisk innsikt og metoder for å få tilgang til runenes visdom og helbredende krefter. Du vil bla. få Innvielse i en unik metode i Yggdrasil sjamanskole for å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive målbare resultater. Du lærer også sjamanistisk helbredelse  ved hjelp av kraftdyr og hvordan du får tilgang til visdommen og kreftene til dine personlige sjamanistiske Kraftdyr

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 1:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Innvielse i en unik metode i Yggdrasil sjamanskole for å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive målbare resultater ved hjelp av runene.
 • Introduksjon til Runenes mystiske bakgrunn og visdom
 • Hvordan lage ditt eget runesett: Her får du en oppskrift på hvordan du lager ditt eget personlige runesett og hvorfor dette er så viktig for Yggdrasil sjamaner
 • Opplæring i bruk av den eldre Futhark (24 runer) 
 • Sjamanistisk orakelarbeid med Runer – Hvordan benytte runene til å finne innsikt og visdom til valg du skal ta og der du står fast i livet ditt
 • Opplæring i bruk av runene til fysisk, emosjonell/mental og spirituell helbredelse. Hvordan gjøre spontanhelbredelse med runer 
 • Forståelse av runenes helbredende krefter
 • Praktisk bruk av runene for helbredelse

Her er noen av de andre temaene som dekkes i Modul 1:

 • En introduksjon til Sjamanisme
 • Introduksjon til det sjamanistiske verdensbildet
 • Veien til helbredelse, lykke og mening sett fra en sjamans synspunkt
 • Lær hvordan du oppnår dyp helbredelse gjennom sjamanistisk bruk av naturen
 • Formidling og bruk av Sjamanistiske metafysiske ressurser
 • Få tilgang til visdommen og kreftene til dine personlige sjamanistiske Kraftdyr
 • Hvordan du tar kontakt med dine kraftdyr
 • Sjamanistisk helbredelse med kraftdyr
 • Lær hvordan du praktisk benytter sjamanisme på jobben og til å skape et bedre liv for deg selv og dine kjære
 • Lær hvordan du utvikler en sjamanistisk energetisk sensibilitet
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Mer informasjon om nettkurset «Modul 1 – Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr» finner du her

Modul 2 - Sjamanistiske Ritualer og Kraftplass arbeid

På dette kurset legges det bla. stor vekt på å praktisk forståelse, planlegging samt gjennomføring av kraftfulle sjamanistiske ritualer som gir resultater.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 2:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Forklaring på hva sjamanistisk magi er
 • Forklaring på hva er strukturell magi er
 • Hva er en kraftplass og hvorfor er disse så viktige for en sjaman?
 • Hvordan du måler den energetiske kraften (livsenergien) på en kraftplass
 • Innvielse og bruk av din personlige portable kraftplass med fysiske og astrale krystaller som du kan ha med deg og bygge opp hvor som helst. Denne har like stor effekt som den berømte senter ringen til Stonehenge i England
 • Gjennomgang av hvordan et sjamanistisk magisk ritual bygges opp og gjennomføres
 • Forutsetningene for at et sjamanistisk ritual skal fungere
 • Strukturell magi med Ur-Sjamanistisk Lysritual
 • Gjennomføring av et komplett Ur-Sjamanistisk Lys Ritual
 • De 5 fasene til et Ur-Sjamanistisk ritual
 • Hvordan du får tilgang til ritualets spirituelle kjerne
 • Hvordan lage effektive beskyttelsesirkler
 • Sjamanistiske røykelseritualer
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • +++++ mye mer!

Modul 3 - Strukturell Magi med Runene

Her går vi i dybden på hvordan du utøver meget særdeles virkningsfull stukturell magi med runene.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 3:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Forklaring på hva strukturell magi med runene er
 • Hvordan og hvorfor strukturell magi med runene virker så ekstraordinært intenst og effektivt
 • Forklaring på praktisk oppbygning og gjennomføring av et Rune ritual med strukturell magi.
 • En introduksjon til Galdr diktning med runene
 • Strukturell magi med Galdr og runene 
 • Oppbygning av intensjon og ritualtekst for Runeritualet
 • Praktisk gjennomføring av et Ur-Sjamanistisk Galdr Rune ritual
 • Gode tidspunkter for magi
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Modul 4 - Sjamanistiske Astralreiser, Soulhunting og Visionquest

På dette kurset lærer du kunsten i å skifte bevisstheten din til den sjamanistiske drømmeverdenen slik at du kan astralreise til over- og underverdenen med en unik metode hvor det kun tar noen få sekunder å skifte bevissthetstilstand til den sjamanistiske drømmeverdenen. Du lærer å gjennomføre Soulhunting og hvordan du gjennomfører sjamanistiske Visionquests.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 4:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Den sjamanistiske drømmeverdenen
 • Forklaring på hva sjamanistiske drømme- og astralreiser er
 • Hvorfor drømme- og astralreiser er så viktig i en sjamans arbeid
 • Hva du kan påvirke, endre, utvikle og helbrede ved hjelp av sjamanistiske astralreiser.
 • Forskjellen på Sjamanistiske Astralreiser, Astral Projeksjon, 
  Ut av kroppen opplevelser (OBE) og Lucid Dreaming.
 • Astralkropp vs. fysisk kropp
 • Forutsetningene for å gjøre trygge astralreiser – hvordan du kan være 100% sikker på at det aldri kan oppstå problemer under dine astralreiser 
 • De 9 grunnleggende Ur-Sjamanistiske Astral verdenene
 • Verdenstreet Yggdrasil – Det Sjamanistiske Livstreet
 • Yggdrasil og de 3 Astralverdenene
 • Den Sjamanistiske Underverdenen
 • Den Sjamanistiske Midtre verden
 • Den sjamanistiske Oververdenen
 • Koordinering av ditt bevisste selv og ditt dypeste spirituelle selv ved hjelp av Odins to ravner – Huginn og Muninn
 • Hvordan du raskt skifter bevissthetstilstand til den Sjamanistiske Drømmeverdenen
 • Guidet gjennomføring av astralreisene
 • Hva er Visionquest / visjonssøking?
 • Hva er Soulhunting og hvorfor er dette viktig i en sjamans arbeid for dyp helbredelse?
 • Hvordan du forbereder en Soulhunting
 • Praktisk bruk gjennomføring av Soulhunting
 • Muligheter og begrensninger med Soulhunting
 • Guidet gjennomføring av Soulhunting
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Modul 5 - Sjamanistiske Guider og Kraftdyr

Her blir du introdusert til en unik metode for å finne ut hvem som er dine sjamanistiske guider, hvordan du oppretter en omfattende og dyp kontakt med dem samt hvordan du får tilgang til deres hjelp, visdom og spirituelle krefter.

Sjamanistiske arbeid avhenger i stor grad av evnen til å samarbeide med lysvesener, kraftdyr og spirituelle guider. Rundt alle mennesker er det kontinuerlig lysvesener som ønsker å komme i kontakt og som ønsker å hjelpe til samt helbrede. Men det er ikke alltid de samme lysvesenene! Avhengig av hvilke oppgaver du har i livet ditt med langsiktig fokus og interesse, vil lysvesen med spesielle ferdigheter rundt dine oppgaver komme til deg for å hjelpe deg å handle i forhold til den Gudommelige Orden. Men dette er helt opp til om du lar dem få lov til å hjelpe deg!

I dette seminaret vil du lære hvordan du selv kan oppdage, utforske og forstå sirkelen av dine egne Spirituelle Guider. Du vil lære forskjellige måter å kommunisere med Guidene på og bli i stand til å forbinde deg med deres spirituelle energier for å fremme helbredelse og personlighetsutvikling.

Det å forstå dine spirituelle guider viser deg nye perspektiver i ditt liv. En metafor: istedenfor å benytte kun en farge, benytter du nå flere ulike farger. Dine spirituelle guider viser deg alt var som bor i deg, og hjelpe deg med å omgå skattene til dine talent på en riktig måte. De fører deg inn i situasjoner som er nye for deg – eller viser de nye perspektiver i situasjoner du allerede kjenner.

Kontakten med dine spirituelle guider vil endre deg! De er rådgivere, lærere, velmenende kritikere, helbredere og veldig gode venner. I dette seminaret handler det først og fremst om praktiske erfaringer!

Det sjamanistiske arbeidet med spirituelle guider og kraftdyr vil åpne nye dimensjoner for meditasjon, spirituell helbredelse, løsning på dagligdagse problemer og utvikling av dine talent.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 5:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Forklaring på hva en Sjaman Guide er
 • Hvordan finner du og identifiserer hvem din sentrale Sjamanistiske Guide er?
 • Forklaring av den sjamanistiske reisen for å finne din Sjaman Guide
 • Guidet gjennomføring av reisen for å finne din Sjaman Guide
 • Forståelse av opplevelsene under Sjamanistiske Astralreiser
 • Hva er det du ser og erfarer i de sjamanistiske Astralverdenene?
 • Opptrening av sjamanistisk energetisk og ESP visuell
  sensibilitet
 • Hvordan du kan forsterke dine sjamanistiske opplevelser
 • Hva er et Magisk kraftobjekt?
 • Hvordan lage en Amulett eller Talisman ved hjelp av en Spirituell Guide
 • Hvordan du finner og identifiserer alle dine Sjaman Guider
 • Introduksjon til trærnes sanne vesen
 • Hvorfor de er her og hva de kan hjelpe en sjaman med
 • Veien til å få en dyp kontakt med trær sitt vesen – The Tree Spirits
 • Guidet reise til et tre sitt vesen
 • Guidet reise med Ur-Sjamanistisk Visjonssøk (Visionquest)
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Modul 6 - Den personlige Sjamanistiske Medisinbag

I dette seminaret handler det også om en av de mest beskyttede hemmeligheter for sjamanistisk personlighet arbeid: den Sjamanistiske Medisinbag. I bagen er det samlet forskjellige individuelle spirituelle kraftkilder til et sjamanistisk arbeidende menneske. I visse henseender er hver gjenstand i medisinbagen en dør til et astralt kraftfelt som en sjaman har fått tilgang til.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 6:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Hva er en sjamanistisk Medisinbag?
 • Hvorfor er Medisinbagen en viktig del av en individuell sjamanistisk utviklingsvei?
 • Introduksjon til det grunnleggende fundamentet til den sjamanistiske Medisinbagen
 • Muligheter og begrensninger med den sjamanistiske Medisinbagen
 • Forklaring på hvordan du lager din Personlige Ur-Sjamanistiske Medisinbag
 • Innvielse, aktivering og bruk av Den Ur-Sjamanistiske Medisinbagen
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Modul 7 - Veien til din personlige sjamanistiske kraft og Magi

Dette seminaret handler om DEG og din sanne natur, vei og misjon! Din personlige sjamanistiske kraft ligger langt bortenfor din materielle eksistens som er begrenset av tid og rom. I dette spektakulære seminaret blir du introdusert til og får erfare din sanne tidløse eksistens og lærer hvordan du på en praktisk måte får tilgang til denne i ditt materielle liv for visdom, kunnskap, magi og helbredelse.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 7:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Dette seminaret handler om DEG og din sanne natur, vei og misjon!
 • Hva er din sanne misjon?
 • Utfordringene det moderne mennesket har med å akseptere og forstå sin sanne misjon
 • Hvorfor er dette så vanskelig i vårt samfunn?
 • Hva er vår Guddommelige Natur sett fra Kvantemekanikkens verden?
 • Hva er vår Guddommelige Natur sett fra sjamanens verden og hvorfor er disse det samme?
 • Veien tilbake til vår sanne misjon og din Guddommelige Natur
 • Veien til å forstå din Guddommelige Misjon 
 • Forskjellen på å lære sjamanisme og det å være en Sjaman
 • Kilden hvor alt som eksisterer oppsto fra
 • Hvorfor din og et lysvesen (engel eller kraftdyr) sin sanne natur er den samme.
 • Veien til din Indre Ild: Et hellig rom hvor du har en mye dypere og mer direkte tilgang til det transendentale og sjelelige aspektet av deg selv.
 • De 9 aspektene til din Guddommelige Indre Ild
 • Hva Spirituell opplysthet virkelig er
 • Eksempler på bruk av din Guddommelige Indre Ild
 • Helbredelse av deg selv og andre med din Guddommelige Indre Ild
 • Guidet sjamanistisk reise til din Guddommelige Indre Ild: Erfar din egen Guddommelighet!  
 • De 9 Personlige Livsruner: De 9 runene som beskriver ditt Guddommelige Selv
 • De 9 Personlige Skyggeruner: De 9 runene som beskriver hva som blokkerer tilgangen til ditt Guddommelige Selv
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye, mye mer!!!

Modul 8 - Innvielse i ditt personlige sjamanistiske astraltempel

Under dette kurset blir du innviet i ditt eget personlige sjamanistiske Astral Tempel – hvor du kan utvikle sin egen Magi og dine spirituelle talenter. Astral Tempelet gir deg tilgang til magiske ferdigheter, visdom og kunnskap som er unik og omfattende.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 8:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Hva er et sjamanistisk Astraltempel?
 • Introduksjon til Ditt Personlige Ur-Sjamanistiske Astraltempel
 • Praktisk bruk av Ditt Personlige Ur-Sjamanistiske Astraltempel
 • Muligheter og begrensninger
 • Guidet reise til Ditt Personlige Ur-Sjamanistiske Astraltempel
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye mer!

Modul 9 - Konstruktiv omgang med negative energier

Dette er det mest intensive seminaret i utdannelsen. Her får du innvielse og undervisning i kraftfulle metoder for konstruktiv omgang og beskyttelse mot negative energier.

Her er en kort oversikt over hva som dekkes i Modul 9:

 • Du får omfattende energetiske innvielser fra læreren slik at du kan benytte alt det du lærer med full virkning fra første dag!
 • Hva er “negative energier”?
 • “Negative energier” som har kilden i oss selv
 • “Negative energier” som ikke har kilden i oss selv
 • “Negative energier” som er relater til oss selv og miljøet vi lever i
 • “Negative energier” som har kilden i andre
 • Hva er svart magi?
 • Svart magi i vår kultur
 • Frykt basert sjamanisme vs. Hjerte basert sjamanisme
 • Forståelse av sårbarheten til psykologiske rom
 • Hvorfor det IKKE finnes onde engler/guder/kraftdyr/Lysvesen!
 • Hva er ondskap – og hvorfor er det kun mennesker som kan utøve ondskap.
 • Beskyttelse mot «negative energier» og svart magi
 • Styrking av din Guddommelige Indre Ild: Hvor det er lys er det ingen plass til mørket
 • Sjamanistiske metoder for energetisk beskyttelse til bruk i vanskelige tilfeller
 • Fødsel, død og Livsprosesser: Hvorfor mening ikke kan eksistere for oss mennesker uten at alt har en begynnelse og en slutt
 •  Hvorfor helbredelse av din frykt er så viktig
 • Forklaring av menneskehetens urfrykt
 • Hva en sjamandød virkelig er
 • Hvordan du helbreder din frykt
 • Vår urfrykt: At alt har en slutt og hvorfor denne frykten har ingenting med virkeligheten å gjøre
 • Ur- Sjamanistiske Ritualer for Helbredelse av vår urfrykt!
 • Ur-Sjamanistiske verktøy for konstruktiv omgang med negative energier
 • Runer, binderuner og runeamuletter for konstruktiv omgang med negative energier
 • Alle øvelsene og metodene vi gjennomfører på seminaret med min guiding får du som MP3 filer du kan laste ned og benytte når du har behov for det. På denne måten blir det enkelt å benytte alle metodene du lærer i hverdagen!
 • ++++ mye, mye mer!!!

Personlig oppfølging fra lærer

Kursavgiften inkluderer 5 oppfølgingssamtaler med meg eller en av mine dyktige sjaman lærere. Her får du svar på alle dine spørsmål og vi kan utdype enkelte deler av stoffet du er mest interessert i. På denne måten vil du bli geleidet på en trygg og sikker måte gjennom en utdanning som for mange har vært livsendrende.

Diplomoppgave (frivillig)

Om du ønsker å få og benytte tittelen «Yggdrasil sjaman» har du mulighet til å levere inn en diplomoppgave på slutten av utdannelsen. Dette er helt frivillig.

EN MEKTIG OPPLEVELSE

Selv tuslet jeg bare med en venninne på Sjamanisme for det moderne mennesket fordi det hørtes ut som en artig ting å gjøre, der begynte en ferd som snudde livet mitt på hodet. For selv om jeg kjente på frykten for hva det å endre seg, det å lære å stå i seg selv kan medføre av forandringer i livet rundt meg, så meldte jeg meg på hele grunnkurset.

Etter å ha fullført kan jeg stadfeste at det ble en mektig opplevelse, jeg har gjort ting jeg aldri hadde trodd mulig, jeg har fått ristet løs i en grunnmur av begrensende programmeringer og fått et nytt fundament å bygge livet på. Jeg har møtt mennesker med så sterkt indre lys at de tok pusten fra meg, for jeg hadde satt opp en mur  rundt meg for å beskytte hjertet mitt i en verden jeg har funnet kald og nådeløs, og så er det denne muren som har gjort livet fattig. Kjærligheten til naturen, sorgen ved å gi slipp, sårbarheten i å dele av sin sjels erfaringer, astralreiser som tar pusten fra meg, styrken jeg ikke ante jeg hadde, kunnskap jeg gråter for at jeg ikke fant før, den lune følelsen av å bli sett, evnen til å ta makten tilbake over eget liv,  ja det er bare noen stikkord for min opplevelse av denne utdannelsen.

Så tusen takk Pål-Esben, for at du har turt å stikke hodet frem og dele av dine enorme kunnskaper.  

Fra dypet av mitt hjerte Takk!

Sunniva Bjørndal

EN MEKTIG OPPLEVELSE

Selv tuslet jeg bare med en venninne på Sjamanisme for det moderne mennesket fordi det hørtes ut som en artig ting å gjøre, der begynte en ferd som snudde livet mitt på hodet. For selv om jeg kjente på frykten for hva det å endre seg, det å lære å stå i seg selv kan medføre av forandringer i livet rundt meg, så meldte jeg meg på hele grunnkurset.

Etter å ha fullført kan jeg stadfeste at det ble en mektig opplevelse, jeg har gjort ting jeg aldri hadde trodd mulig, jeg har fått ristet løs i en grunnmur av begrensende programmeringer og fått et nytt fundament å bygge livet på. Jeg har møtt mennesker med så sterkt indre lys at de tok pusten fra meg, for jeg hadde satt opp en mur  rundt meg for å beskytte hjertet mitt i en verden jeg har funnet kald og nådeløs, og så er det denne muren som har gjort livet fattig. Kjærligheten til naturen, sorgen ved å gi slipp, sårbarheten i å dele av sin sjels erfaringer, astralreiser som tar pusten fra meg, styrken jeg ikke ante jeg hadde, kunnskap jeg gråter for at jeg ikke fant før, den lune følelsen av å bli sett, evnen til å ta makten tilbake over eget liv,  ja det er bare noen stikkord for min opplevelse av denne utdannelsen.

Så tusen takk Pål-Esben, for at du har turt å stikke hodet frem og dele av dine enorme kunnskaper.  

Fra dypet av mitt hjerte Takk!

Sunniva Bjørndal

Er du klar for ditt livs reise?

Kursavgift og påmelding

Dette er en av de mest kompakte og omfattende utdannelser innen sjamanisme som finnes på markedet. Kursavgiften inkluderer all undervisning som du kan gå gjennom i ditt eget tempo (ca. 250 timer) og den personlige oppfølgingen inkluder 5 personlige videosamtaler med meg eller en av mine dyktige sjaman lærere.  Du kan velge mellom tre betalingsalternativer:

Alternativ 1

15% rabatt

Betal hele kursavgiften før oppstart av utdannelsen og få 15% rabatt: Kr. 27.200

Alternativ 2

Nedbetaling 6 måneder

Nedbetaling over 6 måneder (Kr. 29.200): 1/3 av kursavgiften (Kr. 9733) betales før oppstart. Deretter 5 månedlige avdrag á kr. 3893

Alternativ 3

Nedbetaling 12 måneder

Nedbetaling over 12 måneder (Kr. 32.000): 1/3 av kursavgiften (Kr. 10.667) betales før oppstart. Deretter 11 månedlige avdrag á kr. 1939.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å funne ut om denne utdannelsen er rett for deg?

Ta gjerne kontakt med meg her. Vi kan ta en prat sammen på telefon eller Zoom der jeg vil svare på dine spørsmål og hvor vi kan finne ut om denne utdannelsen er noe som kan passe for deg :-)

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å funne ut om denne utdannelsen er rett for deg?

Ta gjerne kontakt med meg her. Vi kan ta en prat sammen på telefon eller Zoom der jeg vil svare på dine spørsmål og hvor vi kan finne ut om dette er noe som kan passe for deg :-)

Påmelding til sjaman grunnutdannelse

Påmelding Yggdrasil sjaman grunnutdannelse

EN UFATTELIG KRAFT

I snart 2 år har jeg vært omfavnet av Pål-Esbens kjærlighet og kunnskap. Og jeg finner det vanskelig å forestille meg hvor anderledes hverdagen min så ut, før jeg kom inn i varmen til denne mannens inspirerende vesen. Det har vært en virkelig oppvekker å delta på utallige spennende kurser. Kurser som er strukturert på en veldig praktisk og oversiktlig måte. Som gjør det morsomt, effektivt og meget motiverende å lære.

Alt vi har gått igjennom er også tilgjengelig når jeg trenger det til en hver tid på Internett portalen. Alle kurs har gått via internett, noe som er utrolig praktisk da jeg befinner meg i utenlandet. For uten å fundamentalt forandre mitt livssyn og hvordan jeg omgåes andre mennesker; har sjamanen vår delt de flotteste håndplukkede øvelsene og verktøyene sine med oss.

Verktøy som har en ufattelig kraft og hjelper meg til å forstår hva som er mitt virkelige jeg . Øvelser og innsikt som har hjulpet meg å forstå hva som faktisk er viktig i vår eksistens og som har åpnet dører jeg ikke visste fantes. Jeg er takknemelig for at jeg har fått være med på denne reisen.

Bente Pedersen

Bedriftsleder

GRIP SJANSEN MENS DU HAR MULIGHETEN

Jeg kom over Pål-Esben Wanvig i 2017. Følte umiddelbar resonans på at dette var en mann jeg følte tillit til og som hadde mye kunnskap å formidle. Deltok på kurset «Forandre ditt lov på 90 dager» i 2018 og grunnutdannelse som sjaman i 2019. Pål-Esben er en utrolig dyktig og inspirerende lærer. Han har en akademisk tilnærmingsmetode som min analyserende hjerne kan forstå, og han knytter sammen eldgamle tradisjoner med det nyeste innen forskning.

Pål-Esben klarer det genitrekket å binde sammen alle de løse trådene som jeg alltid har søkt svar etter, og setter alt i system slik at det er mulig å forstå. Han er inspirerende og brenner for det han driver med, og dette er noe han klarer å formidle videre til oss studenter. Jeg kan på det varmeste anbefale grunnutdannelsen til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i livet sitt og som er åpen for at det finnes en kraft utenfor seg selv.

Kurset bygger bro mellom det bevisste og ubevisste sinn, mellom ego og enhet, mellom det hverdagslige og det åndelige/spirituelle, mellom det vestlige verdisynet og det østlige verdisynet, mellom nytt og gammelt. Vi jobber med metoder for å finne tilbake til kjernen i oss selv, løse opp blokkeringer, hente inn delpersonligheter, heve frekvenser, rett og slett heale skader man har fått gjennom livet, og finne tilbake til egen styrke. Verktøyene vi lærer kan brukes til egen utvikling eller i behandlingsøyemed.

Utdannelsen er ikke for pyser, og hvis man skal ha optimalt utbytte av kurset må man tørre å se på seg selv, sine egne mønstre og skyggesider og være villig til å og gi slipp og gjøre endringer. Nye adferdsmønstre må repeteres og øves på før de sitter, men gaven i den andre enden er enormt stor i form av større indre ro, mere glede, mer takknemlighet, mere kjærlighet. I det hele tatt mye mer av positive følelser på bekostning av de negative som tidligere kunne overskygge livet. Og denne endringen vil gi deg merkbart mere energi over tid, du vil formelig merke skiftet.

Det sosiale miljøet i gruppen har vært helt fantastisk, og måten kurset er lagt opp med teori og øvelser knytter folk sammen og gjør det trygt å dele med hverandre. Det gjør noe med mennesker når de kan være sammen i sin sårbarhet og være helt autentiske. Det gjør noe med deg når du skjønner at du ikke er alene om å ha utfordringer, og når du innser at utfordringene du måtte ha faktisk er mulig å løse med de verktøyene og gavene vi får formidlet.

Personlig er jeg ikke ferdig med min reise og kommer til å fortsette på videreutdanningen neste år. Jeg føler meg enormt privilegert for å ha kommet inn i dette miljøet, som jeg mer vil kalle en vei enn en enkeltstående utdannelse. Vil også rette en stor takk til Pål-Esben som har bestemt seg for å holde på noen år til og til alle medstudenter. 

Så mitt råd til alle som føler en dragning til Pål-Esbens Wanvig`s kurs og det han står for må bli; Grip sjansen mens du har muligheten. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette har vært min livs investering. Forhåpentligvis blir det din også.

Kirsten Klungseth Lerum

Økonomisjef

GRIP SJANSEN MENS DU HAR MULIGHETEN

Jeg kom over Pål-Esben Wanvig i 2017. Følte umiddelbar resonans på at dette var en mann jeg følte tillit til og som hadde mye kunnskap å formidle. Deltok på kurset «Forandre ditt lov på 90 dager» i 2018 og grunnutdannelse som sjaman i 2019. Pål-Esben er en utrolig dyktig og inspirerende lærer. Han har en akademisk tilnærmingsmetode som min analyserende hjerne kan forstå, og han knytter sammen eldgamle tradisjoner med det nyeste innen forskning.

Pål-Esben klarer det genitrekket å binde sammen alle de løse trådene som jeg alltid har søkt svar etter, og setter alt i system slik at det er mulig å forstå. Han er inspirerende og brenner for det han driver med, og dette er noe han klarer å formidle videre til oss studenter. Jeg kan på det varmeste anbefale grunnutdannelsen til alle som ønsker å gjøre omfattende endringer i livet sitt og som er åpen for at det finnes en kraft utenfor seg selv.

Kurset bygger bro mellom det bevisste og ubevisste sinn, mellom ego og enhet, mellom det hverdagslige og det åndelige/spirituelle, mellom det vestlige verdisynet og det østlige verdisynet, mellom nytt og gammelt. Vi jobber med metoder for å finne tilbake til kjernen i oss selv, løse opp blokkeringer, hente inn delpersonligheter, heve frekvenser, rett og slett heale skader man har fått gjennom livet, og finne tilbake til egen styrke. Verktøyene vi lærer kan brukes til egen utvikling eller i behandlingsøyemed.

Utdannelsen er ikke for pyser, og hvis man skal ha optimalt utbytte av kurset må man tørre å se på seg selv, sine egne mønstre og skyggesider og være villig til å og gi slipp og gjøre endringer. Nye adferdsmønstre må repeteres og øves på før de sitter, men gaven i den andre enden er enormt stor i form av større indre ro, mere glede, mer takknemlighet, mere kjærlighet. I det hele tatt mye mer av positive følelser på bekostning av de negative som tidligere kunne overskygge livet. Og denne endringen vil gi deg merkbart mere energi over tid, du vil formelig merke skiftet.

Det sosiale miljøet i gruppen har vært helt fantastisk, og måten kurset er lagt opp med teori og øvelser knytter folk sammen og gjør det trygt å dele med hverandre. Det gjør noe med mennesker når de kan være sammen i sin sårbarhet og være helt autentiske. Det gjør noe med deg når du skjønner at du ikke er alene om å ha utfordringer, og når du innser at utfordringene du måtte ha faktisk er mulig å løse med de verktøyene og gavene vi får formidlet.

Personlig er jeg ikke ferdig med min reise og kommer til å fortsette på videreutdanningen neste år. Jeg føler meg enormt privilegert for å ha kommet inn i dette miljøet, som jeg mer vil kalle en vei enn en enkeltstående utdannelse. Vil også rette en stor takk til Pål-Esben som har bestemt seg for å holde på noen år til og til alle medstudenter. 

Så mitt råd til alle som føler en dragning til Pål-Esbens Wanvig`s kurs og det han står for må bli; Grip sjansen mens du har muligheten. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette har vært min livs investering. Forhåpentligvis blir det din også.

Kirsten Klungseth Lerum

Økonomisjef