Derfor blir du utbrent – og slik blir du frisk!

Artikkelserie om utbrenthet og veien ut

I denne artikkelserien får du et innblikk i systemet jeg benytter for å hjelpe utbrente mennesker til å friske igjen på en effektiv måte. Over mer enn et tiår har jeg har utviklet et effektivt og gjennomprøvd rammeverk med strategier og steg-for-steg-tiltaksplaner for å bringe klienter som er på vei til å bli eller allerede er utbrente, tilbake til et normalt liv med stor suksess. Systemet er basert på mer enn 35.000 utdannings- og erfaringstimer.

I artiklene finner du flere spennende intervjuer med noen av mine klienter som har hatt meget stor nytte av å benytte dette systemet.

Gratis nettkurs

De 2 viktigste stegene du bør ta med en gang for å unngå (eller finne veien ut av) utbrenthet!

Derfor blir du utbrent – og slik blir du frisk! (Del 1 av 7)

I denne artikkelen får du et innblikk i første delen av et system for å få utbrente mennesker friske igjen på en effektiv måte. Vi ser nærmere på hva utbrenthet er, de viktigste årsakene og hvordan vi finner ut om vi nærmer oss å bli utbrent eller befinner oss i...

Les mer

En effektiv strategi- og tiltaksplan mot utbrenthet! (Del 2 av 7)

I denne artikkelen får du et innblikk i den andre delen avet system for å få utbrente mennesker friske igjen på en effektiv måte. Over mer enn et tiår har jeg har utviklet et effektivt og gjennomprøvd rammeverk med strategier og steg-for-steg-tiltaksplaner for å bringe klienter som er på vei...

Les mer

Noen intervjuer om veien ut av utbrenthet

Intervju med Mari A. Nilsen

Mari forteller om sin vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter. Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse, erfaringer med de ulike fasene og problemer på veien. Hør om fremtidstanker og hvordan livet er i dag med livsgnist, energi og mening!

Intervju med Atle

Atle Romstad som var økonomisjef da han kollapset. Han tok med seg jobben hjem og var nesten kontinuerlig i «jobbmodus». I dette intervjuet forteller han om hvordan han kom ut av det svarte hullet og hva som var de viktigste virkemidlene.

Intervu med Camilla

Da Camilla oppsøkte meg hadde hun vært kasteball mellom leger og psykologer i mer enn åtte år i en tilstand av utbrenthet uten stand til å jobbe. Jeg førte Camilla gjennom mitt system for å komme ut av utbrenthet og etter noen få måneder var hun tilbake på jobb igjen. I dag har hun et bedre, mer meningsfylt og ikke minst mer produktivt og spennende liv enn hun noen gang har hatt før. Ikke gå glipp av det spennende intervjuet jeg gjorde med Camilla

Intervju med Cathrine Emilie

I løpet av noen måneder har Cathrine Emilie klart å finne veien ut av en stor livskrise preget av bla. dyp depresjon (major depression disorder), sosial angst, selvskading og utbrenthet. En viktig del av behandlingsopplegget var daglige skogsbading. 

Intervju med Stepahnie Krutå

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur. I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet bla. gjennom tilgivelse. Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.