Slik kan moderne sjamanisme være til hjelp for deg

Sjamanisme har vært utøvd på alle kontinenter så lenge mennesket har eksistert, og det eldste eksempelet på sjamanisme er 70.000 år gamle. I moderne tid har sjamanisme siden 1980 vært likestilt med vestlig skolemedisin av Verdens helseorganisasjon (WHO) når det kommer til behandlinger av psykosomatiske sykdommer.

 

Sjamanisme – En forebyggelse mot utbrenthet og depresjon

Moderne forsking har bekreftet en av sjamanismens mest grunnleggende manifest – det er naturen og Moder Jord som er våre viktigste helbredere. Mange av metodene innen moderne sjamanisme egner seg godt for deg som ønsker å unngå mange av årsakene til tress, depresjon, frustrasjon, høyt blodtrykk og søvnproblemer.

I 2003 ble jeg selv rammet av utbrenthet og var nær døden. For meg personlig har sjamanisme vært den desidert viktigste innflytelsen for å komme meg tilbake til et friskt liv, uten å grue meg til morgendagen. I over 18 år har jeg delt mine erfaringer og hjulpet mennesker i vanskelige livssituasjoner med å få livskvaliteten tilbake.

 

 Med føttene plassert i to verdener

Jeg er ingen «oversjaman» som vet alt, jeg er én av tusener som uttrykker mine meninger, erfaringer og visdom basert på føttene solid plassert i to verdener: Den ene i den akademiske og moderne verdenen vi lever i hvor sivilingeniøren kun aksepterer objektivt, målbare resultater, mens den andre foten er plassert i sjamanens verden som henter sin innsikt, kraft og forståelse fra den metafysiske verdenen.

Kombinasjonen av disse leder ofte til eksepsjonelle og livsendrende resultater hos deg som student.

Her finner du en oversikt over kurs og utdannelser innen sjamanisme.

Her kan du lese artiklene jeg har skrevet om sjamanisme