Sjamanisme kurs basert på egne erfaringer

Vi nordmenn forbinder ofte sjamanisme med vikinger, indianere og samer i en kombinasjon med trolldom og heksekunst. Du blir kanskje overrasket, men sjamanisme har siden 1980 vært en godkjent behandlingsmetode for psykosomatiske sykdommer av Verdens helseorganisasjon (WHO).

Tidligere var jeg ingeniør, et yrke som førte meg til å bli en moderne sjaman, entreprenør, forfatter, spirituell lærer og en urokkelig optimist dedikert til å hjelpe mennesker til å leve et oppfylt liv med livsglede, overflod og mening. 

Allikevel var det alvorlig utbrenthet, sykdom og en nær døden opplevelse som ble min motivasjon for å lage sjamanisme kurs for mennesker som er plaget av utbrenthet, utmattelse eller depresjoner og som har behov for å få tilbake livskvaliteten.

 

Sjamanisme med røtter i den moderne verden

Det er verdt å vite at jeg er ingen «oversjaman» som vet alt, jeg er én av tusener som uttrykker mine meninger, erfaringer og visdom basert på føttene solid plassert i to verdener: Den ene i den akademiske og moderne verdenen vi lever i hvor jeg som sivilingeniøren kun aksepterer objektivt, målbare resultater, mens den andre foten er plassert i sjamanens verden som henter sin innsikt, kraft og forståelse fra den metafysiske verdenen.

Kombinasjonen av disse leder ofte til eksepsjonelle og livsendrende resultater hos mine studenter og meg selv.Jeg ønsker deg velkommen til å ta kontakt med meg dersom du ønsker å lære mer om hvordan sjamanisme kan hjelpe deg tilbake i livet!

Oversikt over kurs og utdannelser innen sjamanisme

Her kan du lese artiklene jeg har drevet om sjamanisme