Hemmelighetene-bak-dod-og-reinkarnasjon-ver-1

Nettkurs

Lengde 2:20

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

2:20

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 290 kr.

Nysgjerrige på sjelens reise gjennom liv og reinkarnasjoner? Eller noen gang lurt på hvorfor du er her? Da er denne treningen for deg. Den gir en lett forståelig og pedagogisk fremstilling av sjelens reise gjennom utallige inkarnasjoner. For meg har det gitt en helt ny innsikt i temaet døden, livsvei og visjon i livet. Et spørsmål jeg har stilt meg i mange år er: «hvorfor er jeg egentlig her?» og jeg følte i ung alder på en indre tomhet og at jeg ikke hørte til i mitt sosiale nettverk. I denne treningen fikk jeg svar på hvorfor jeg har følt det slik og hva jeg kan gjør for å endre dette. Det er en så verdifull trening som kan endre synet på livet, relasjoner og hverdagen! Anbefales på det varmeste. 

Mari

Lærer og veileder

Oversikt over kursinnhold

Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner. I dette nettkurset  får du innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens.

100% fornøyd garanti

Alle mine nettkurs har 30 dagers pengene tilbake garanti. Om du ikke er fornøyd med nettkurset får du hele kursavgiften returnert innen 5-10 dager.

Dette brilliante og korte nettkurset gav meg en eksepsjonell økt bevissthet rundt mitt eget liv. Gjennom å lytte til, og deretter reflektere over hvordan dette passer for meg, så fikk jeg en dyp indre ro. Ved å forstå hva det hele handler om, så blir det mye lettere å løfte seg på ørneperspektiv og se det større bilde. Kurset gav meg en trygghet for min egen vei i livet, og et forsterket ønske om å finne min rette vei. Dette enkle nettkurset anbefales på det varmeste!