Nettkurs

Her finner du en oversikt over nettkurs jeg tilbyr for nye studenter.

Alle mine kurs og utdannelser går som online nettkurs – rett hjem i din egen stue når det passer deg!

Oversikt over tilgjengelige nettkurs

På denne siden finner du en oversikt over alle nettkurs som jeg for tiden tilbyr til nye studenter. Eksisterende studenter har flere kurs tilgjengelige for videreutdanning. Her finner du en oversikt over utdannelsene jeg tilbyr.

Sjelens utrolige reise gjennom liv, død og inkarnasjoner

Dette nettkurset er laget for deg som søker svar på hvordan alt henger sammen med din sjels fantastiske reise i denne og videre inkarnasjoner. I dette nettkurset  får du innsikt i svarene på noen av de mest grunnleggende spørsmålene bak vår eksistens.

Kursavgift: 290 kr.

Modul 1 - Sjamanistisk visdom og helbredelse med Runer og Kraftdyr

Dette kurset gir deg en praktisk innsikt og metoder for å få tilgang til runenes visdom og helbredende krefter. Du vil bla. få Innvielse i en unik metode i Yggdrasil sjamanskole for å gjøre spontanhelbredelse med umiddelbare objektive målbare resultater. Du lærer også sjamanistisk helbredelse og energetisering ved hjelp av kraftdyr og hvordan du får tilgang til visdommen og kreftene til dine personlige sjamanistiske Kraftdyr

Kursavgift: 3450 kr.

Forandre ditt liv på 90 dager!

Dette kurset skaper en omfattende grunnmur for å skape et lykkelig og meningsfullt liv og dekker b.la. en rekke praktiske metoder og innsikt for å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske! Et steg-for-steg kurs i kunsten å gjennomføre forandringer i livet på en effektiv og målrettet måte som gir SYNLIGE resultater!

Kursavgift: 8790 kr.

Rainbow Reiki 1. grad

I Rainbow Reiki® 1. Grad seminaret lærer du spennende, effektive og praktiske healing teknikker for å finne tilbake til en bedre helse med mer overskudd, livsgnist og mening. Metodene er enkel å bruke og tar veldig liten tid å gjennomføre!

Kursavgift: 2790 kr.

Rainbow Reiki 2. grad

På Rainbow Reiki® 2. Grad seminaret lærer du metoder som inkluderer objektivt målbare spontan-helbredelser med umiddelbar virkning, utvikling av kontakten med din sjel (sjelelyset) og karma sletting! 

Kursavgift: 5790 kr.

Holistisk forståelse og helbredelse av traumer, avhengighet og kompensatorisk adferd

I dette nettkurset får du innsikt i en holistisk forståelse og helbredelse av traumer, avhengighet og kompensatorisk adferd! Hvordan kan vi endre dette og hva er nøkkelen for å helbrede de underliggende årsakene? Med denne verdifulle innsikten kan du spare mye tid og lidelse på veien til å bli frisk!

Kursavgift: 490 kr.

Hjerte meditasjon for dyp tilgivelse

En meditasjonsform for praktisering av meditasjon for tilgivelse på en dyp og seriøs måte. Gjennom innvielses ritualer virker meditasjonen med full kraft fra første dag!

Kursavgift: 890 kr.

De 7 Gullnøklene for å skape et bevisst opplyst sinn!

Veien til å skape et oppfylt liv som er fylt med mening gjennom å bli et bevisst opplyst menneske!

Kursavgift: 890 kr.

Frihet med nettkurs

Alle nettkurs kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Alle nettkurs kan gås gjennom i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige lærere. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smartelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake