Yggdrasil-sjamanskole-horisontal-tekst-ver-2---brun-tekst-og-sjam-for-det-moderne-mennesket

Nettkurs

Lengde 12:30

Enkelt

Inkluderer

Nettkurs

12:30

Enkelt

30 dagers fornøyd garanti

Kursavgift: 3450 kr.

TO FANTASTISKE, INSPIRERENDE OG GODE DAGER

For meg var det å melde seg på kurs om sjamanisme å tråkke skikkelig utenfor komfortsonen min. Jeg hadde en oppfatning at sjamanisme bare var for helt spesielle mennnesker med spesielle begavelser og evner. Jeg må takke meg selv først fordi jeg tør å stole på egen intuisjon og ta imot mulighetene som dukker opp rett foran nesa, og så en kjempestor takk til Pål-Esben for et fantastisk og innholdsrikt kurs. Jeg følte meg virkelig hjemme her.

Du har gjort hele sjamanbegrepet naturlig og begripelig for alle. To fantastiske, inspirerende og gode dager. Jeg er veldig takknemlig og gleder meg til fortsettelsen. Tusen takk!!!

Tone

Sykepleier

Seminarets innhold

Dette nettkurset er laget for deg som ønsker en spennende og praktisk introduksjon til runene og hvordan du benytter runene til helbredelse og orakelarbeid. Du lærer unike bruksområder der du også blir i stand til å utføre spontanhebredelse med runene!

Du blir introdusert til ditt personlige kraftdyr og spirituelle guide og lærer hvordan du kommuniserer med og helbreder sammen med kraftdyret. Se nedenfor mer flere detaljer

Tusen takk Pål-Esben for et fantastisk seminar med mye visdom, formidlet med entusiasme og masse kjærlighet. Tenke seg til: Sjamanisme, krafdyr og runer på en helg. Enestående
Kirsten
Hei Pål Espen ! Tusen takk for et kjempebra kurs ! Dette er det mest interessante kurset jeg har vært på noensinne ! Det var på en måte så jordnært, dette føltes så riktig ! Har veldig lyst til å melde meg på grunnutdanningen!
Åse Synøve

Sjamanisme for det moderne mennesket er ett fantastiske flott kurs.

Temaet i seg selv er spennende nok men legg til en underholdende , kunnskapsrik og respektfull kursholder som gir raust av seg selv så blir det en større dimensjon over det enn bare ett kurs. Her var det mye å lære og sterke krefter som skulle erfares. Bare det å få oppleve å kunne kjenne kraften fra kraftdyr, lysvesener og runer er fantastisk.
Mye teori som ble omsatt til praksis. Gode og troverdige gjesteforelesere som ga mye innsikt om hva man kan oppnå ved å benytte seg av verktøyet som ble gitt og delt.
Håper det ikke blir for panegyrisk, men jeg er så begeistret over kurset. Runene mine og jeg har funnet hverandre og er i gang med få til ett godt samarbeid. Kurset var flott men runene er det største. De snakket til meg fra første stund av.
Stor takk til deg for at jeg fikk delta på kurset.

May

Frihet med nettkurs

Nettkurset kan tas i ditt eget tempo når det passer deg!

Du kan gå gjennom nettkurset i ditt eget tempo når det passer deg – hjem i din egen stue. Du blir fulgt opp av meg eller en av mine dyktige sjaman lærere før og etter nettkurset. Vi vil geleide deg trygt og sikkert steg for steg på din vei.

Se og lær på hvilken som helst enhet: Du kan se alle kurs og utdannelser på din PC, smartelefon, nettbrett eller smartTV

Morsomt, effektivt og meget motiverende måte å lære på.

Mine studenter sier de lærer 5-10 gang mer med nettkurs!

Studentene mine sier de lærer 5-10 ganger mer på mine nettkurs enn hotell seminarer (se videoen for eksempel og mer informasjon om hvordan nettkursene fungerer)

I tillegg sparer de mye penger i reise, mat og overnatting og de trenger ikke å reise i fra familien (og sengen) sin. I videoen forklarer jeg hvorfor.

Pengene tilbake garanti

100% fornøyd eller pengene tilbake!

Alle mine nettkurs og utdannelser har 100% pengene tilbake garanti. Du kan prøve ut kurset i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du kursavgiften tilbake

Pal-Esben-Wanvig

Du får personlig oppfølging som en del av kurset

Personlig oppfølging av læreren

Kurset inkluderer 2 personlige samtaler med innvielse og oppføring med meg via Skype, Zoom eller telefon.

Her kan du stille spørsmål og vi kan gå dypere inn i temaer du er interessert i.