Symptomene og tegnene på at du har møtt veggen

Tomhetsfølelse, utmattelse, følelsen av utilstrekkelighet, frustrasjon, mangel på entusiasme og motivasjon generelt i livet. Dersom du har jevnlig kjennskap til noen av disse følelsene, er det på tide å ta grep – Du kan være i ferd med å møte veggen!

Som oftest agerer man ikke før man har møtt veggen. Vi har en tendens til å tenke at det hektiske livet med stress og jag, går helt fint. Samtidig som vi kombinerer den tanken med at depresjoner og kroniske utmattelse er noe som kun inntreffer hos andre mennesker. Sannheten er at dette er oppskriften på hvordan du møter veggen raskere.

Du har bare ett liv, og det må du leve på dine premisser!

 

Et kurs laget av en som har møtt veggen

Etter selv å ha møtt veggen til gangs måtte jeg nesten bøte med livet. Jeg havnet i en situasjon hvor jeg ble desperat etter å bli frisk. Opp gjennom årene som fulgte prøvde jeg alt jeg kunne finne. Etter å ha hentet ut kunnskap fra ulike grener av alternative metoder fant jeg løsningen og kom meg ut av utmattelsen og utbrentheten. 

Det var da jeg fikk idéen om å lage kurs basert på de 10%ene som fungerte for meg. Formålet er å spare deg for både tid og penger ved å ikke gjenta mine feil.

Siden det første kurset har jeg hatt mange oppsiktsvekkende gode resultater for mennesker som har møtt veggen. I dag lar jeg meg inspirere av elever som benytter samme rammeverk som meg selv, og som får resultater mye raskere enn hva jeg selv gjorde.Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til en uforpliktende samtale med deg som har møtt veggen og som er usikker på hvor du skal begynne for å få livskvaliteten tilbake.