Mange ser ikke tegnene på utbrenthet før det er for sent

Dagens samfunn stiller stadig høyere krav ettersom tiden går. I dag er det forventninger med alt – jobb, karriere, økonomi, venner, kjæreste, tilstedeværelse på sosiale medier, kropp, helse med mer. I praksis ender det ofte med at vi lever våre egne liv etter andres forventninger. 

Mange tror det er farlig å skille seg ut, men sannheten er at jakten etter perfeksjonisme og ytelse er langt farligere.For mange er konsekvensen utbrenthet og kronisk utmattelse. Forskning viser at hele 15% av den norske befolkningen er utbrent og hver tredje nordmann er i faresonen for å bli utbrent i løpet av arbeidslivet. Det finnes ingen klar definisjon av utbrenthet, men kan defineres som fysisk eller mental kollaps, forårsaket av overarbeid, stress eller sykdom. 

Klassiske symptomer du må være oppmerksom på er tomhetsfølelse, utmattelse, følelsen av utilstrekkelighet, frustrasjon, mangel på entusiasme og motivasjon generelt i livet. 


Ta tyren ved hornene

Utbrenthet er som regel er et resultat av flere underliggende årsaker og kan være helt individuelt. Dersom du gradvis merker at du begynner å miste gnisten i livet eller du blir oftere sliten, og føler at livet mer og mer handler om å gå fra en oppgave til en annen, er det på høy tid å ta grep.


Kurs basert på egne erfaringer

I over 18 år har jeg hjulpet mange mennesker ut av utbrenthet, og med stor suksess. Mine kurs baserer seg på min egen erfaring av utbrenthet som var nær ved å ende mitt liv.Siden den gang har jeg tatt utdannelser innen funksjonell medisin, nevropsykologi, tradisjonell kinesisk medisin, homeopati, akupunktur, sjamanisme, Reiki, meditasjon, feng shui og NLP.

Jeg har prøvd ut store mengder med terapiformer, medisinsk terapiutstyr, medisiner, kosttilskudd og dietter. Jeg har samtidig tilegnet meg lærdom fra flere av verdens beste leger, psykologer og spesialister innen kronisk sykdom. Det at ikke alle tingene har fungert, er nettopp en av fordelene du vil kunne dra nytte av – For hvorfor ikke benytte deg av de 10%ene som fungerte for meg, med en gang?

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale om hvordan mine erfaring kan hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over livet ditt.