Bulletproof-kaffe-ver-1

Nettkurs

Lengde 3:20

Gratis

Inkluderer

Nettkurs

3:20

Enkelt

Kursavgift: Gratis

Lær å lage verdens enkleste frokost på kun 5 minutter som gjør deg full av energi i 4-5 timer uten å bli sulten!

Dag Viljen Poleszynski

Dr. Philos, ernæringsfysiolog, redaktør for Helsemagasinet.

Ernæringsfysiolog dr.philos. Dag Viljen Poleszynski har gjennom flere tiår hatt som hjertesak å informere nordmenn om de rette fundamentene for en sunn helse gjennom et sunt kosthold.

Han er kjent for de fleste som en motstander av de offentlige kostholdsanbefalingene og en forkjemper for en fettrik og karbohydratfattig kost.

Under dette web seminaret vil Dag Viljen Poleszynski dele sin spennende kunnskap ad. viktigheten av nok (og riktig) fett for en sunn helse, helsegevinstene ved ketogent kosthold og hvordan du på en enkel måte kan høste effekten av dette med kaffefrokost og periodisk faste.

Pål-Esben Wanvig

Sivilingeniør, sjaman, journalist, lærer og foredragsholder innen personlig og spirituell utvikling.

Det har vært et stort problem for meg å spise frokost helt siden jeg var liten. Stort sett var det eneste jeg kunne få i meg cornflakes med melk og sukker eller til nød en brødskive med syltetøy. Dette bød på en del problemer, siden kroppen og hjernen stort sett sluttet å fungere tidlig på formiddagen da blodsukkeret falt en stund etter inntak av en karbohydratrik frokost.

Min frokost revolusjon kom etter at jeg leste boken «The Bulletproof Diet». Under dette  web seminaret vil jeg dele min erfaring og vise deg praktisk på mitt kjøkken hvordan du lager denne super frokosten med kaffe eller te på kun noen minutter. Du vil også få se hvordan jeg gikk ned mer enn 20 kilo og normaliserte alle fettverdier i blodet uten å trene og uten å være sulten!

Oversikt over kursinnhold

Lær å lage verdens enkleste frokost på kun 5 minutter som gjør deg full av energi i 4-5 timer uten å bli sulten med Dr. Philos og ernæringsfysiolog Dag Viljen Poleszynski. Dette video seminaret vil forandre måten du tenker om hvordan du oppnår energi, fokus og utholdenhet med kun 1 kopp «spesial» kaffe eller te om morgenen…

Noen tilbakemeldinger

Tusen hjertelig takk for ett veldig flott webseminar.Synes det var veldig interessant og lærerikt. Vi var igang med omleggelse til lavkarbo kosthold,og alt dere sier tror jeg stemmer med mine erfaringer.Er kronisk syk,revmatisme,og føler meg så mye bedre,som jeg ikke kan huske å ha følt meg tidligere.Har lest det innlegget i helsemagasinet ang kaffe og smør,men veldig fint at det ble vist på videoen. Igjen,tusen takk!!
Torild
Tusen takk – det var kjempebra. Jeg gleder meg til å utvikle min fettkaffe basert på deres erfaringer. Webinaret var en god blanding av kunnskap og erfaring, og jeg satte pris på absolutt alt
Inger Marie
Head Of Sales , Intel
Jeg er sykepleier og trodde jeg kunne mye om kosthold. Men dette web- seminaret åpnet øynene mine for hvor viktig kosthold er for helse og velvære. Jeg har brukt bulletproof kaffe om morgenen en stund med godt resultat, men nå skal resten av dagens måltider også forandres. Takk til Pål-Esben og Dag for et fantastisk seminar.
Audun
Hei Pål-Esben og Dag. Tusen takk for ett gjennomført godt og lærerikt Webinar. Jeg har brukt Bulletproofkaffe en stund, og tidvis Ketogent kosthold og har veldig positive erfaringer med dette. Dette Webinaret ga meg masse ny kunnskap, og mye bredere forståelse rundt forskjellige aspekter ved dette. Anbefaler dette Webinaret på det varmeste, Og vil absolutt og anbefale å se nærmere på Bulletproofkaffe/ketotisk. ( Noen unntak i fht helsetilstander mm, så anbefaler å se Webinaret først)
Petter

Påmelding

Registrer deg for vårt nyhetsbrev og få umiddelbar tilgang til dette nettkurset og alle andre gratis nettkurs, PDF versjon av alle artikler og eksklusivt innhold for medlemmer:

Registrering av medlemskonto Bulletproof

Har du allerede medlemskonto? Logg inn

Din kontaktinformasjon er sikker og vil aldri bli misbrukt eller gitt videre til andre! En gang i blant vil du motta mitt nyhetsbrev med artikler, info om nye nettkurs og tips for en bedre helse og et lykkeligere liv. Du kan når som helst med ett klikk stoppe å motta denne informasjonen.