Podkast episode 2 – Derfor blir du utbrent – og slik finner du veien ut!

Av Pål-Esben Wanvig

Etter et livstruende burnout in 2003 snudde livet mitt seg på hodet. I neste podkast vil jeg dele de mest sentrale erfaringene på min vei for å bli frisk og det unike systemet jeg benytter i dag for å hjelpe mine studenter og klienter ut av utbrenthet med nær 100% suksess.

Innhold: I denne podkasten får du et innblikk i et unikt system som jeg har utvikler over 15 år for å hjelpe utbrente og slitne mennesker tilbake til livet igjen på en effektiv måte. Vi ser nærmere på hva utbrenthet er, de viktigste årsakene og hvordan du finner ut om du nærmer deg eller befinner deg i en tilstand av utbrenthet. Du får også se den unike steg for steg løsningen for å kunne bli frisk igjen. I 2003 møtte jeg veggen og var nær ved å miste livet. Podkasten beskriver systemet jeg har utviklet for å hjelpe mennesker ut av utbrenthet og den viktigste innsikten på min vei fra håpløshet, tomhet, depresjon, desperasjon og utbrenthet til et liv fylt med glede, mening, livsgnist og sjelefred.

Referanser som ble benyttet under podkasten:

Intervju med Mari A. Nilsen om veien ut av ME/CFS

Intervju med Atle Romstad om veien ut av utbrenthet

Atle Romstad som var økonomisjef da han kollapset. Han tok med seg jobben hjem og var nesten kontinuerlig i «jobbmodus». I dette intervjuet forteller han om hvordan han kom ut av det svarte hullet og hva som var de viktigste virkemidlene.

Intervju med Stephanie om kunsten å gi slipp

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur.I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet bla. gjennom tilgivelse.Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.

Intervju med Camilla om veien ut av 8 år med utbrenthet

Da Camilla oppsøkte meg hadde hun vært utbrent i 8 år. Med systemet som jeg beskriver i Podkast nr. 2 kunne hun starte å jobbe etter ca. 3 måneder.

Intervju med Else Karin om veien ut av utbrenthet ved hjelp av naturen

«Etterhvert som ukene gikk opplevde jeg den indre roen mer og mer intensivt. Stemmen som sa mer og mer stilnet og livet mitt ble snudd opp ned på en positiv måte. Jeg kuttet ut seminarer som var planlagt, sa nei til nye klienter og prosjekter med bla. huset jeg bor i uten å ha frykt eller dårlig samvittighet. For meg var dette et mirakel – stemmen som hadde jaget meg i så mange år var borte! Jeg følte for første gang en grunnleggende indre fred i livet mitt»

Artikler som det ble referert til under podcasten.

Du finner en oversikt over alle artiklene jeg har skrevet om veien ut av utbrenthet her:

Seminarer og utdannelser

Klikk her for en oversikt over alle seminarer og utdannelser jeg gir i Norge

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar