Podkast episode 3 – Forandre ditt liv på 90 dager!

Innhold: Har du prøvd mange ting uten å få det resultatet du ønsker deg? Er du klar for å endre dette? Jeg har komprimert essensen av kunnskapen og erfaringene jeg har samlet de siste 15 årene med alternativ medisin for å helbrede sitt eget liv fra alvorlige helseproblemer, depresjon, utbrenthet, avhengighet, desperasjon og et liv uten mening. Du får høre om hvordan jeg benytter en unik kombinasjon av vestlig skolemedisin, alternativ medisin samt urgamle metoder og filosofi som også du kan benytte selv for å finne årsaken og løsningene på dine problemer.

Del 1 - Hvorfor er evnen til å gjøre forandringer den viktigste egenskapen et menneske kan utvikle? 

Del 2 - Det er ikke din skyld at forandring så vanskelig! 

Del 3 - Et praktisk eksempel på forandring som kan gi store resultater på kun 30 dager!

Del 4 - Den viktigste årsaken til at vi mislykkes i livet vårt

Del 5 - Forandre ditt liv på 90 dager - Et system som virker!

Referanser som ble benyttet under podkasten:

Intervju med Mari A. Nilsen om veien ut av ME/CFS

Intervju med Atle Romstad om veien ut av utbrenthet

Atle Romstad som var økonomisjef da han kollapset. Han tok med seg jobben hjem og var nesten kontinuerlig i «jobbmodus». I dette intervjuet forteller han om hvordan han kom ut av det svarte hullet og hva som var de viktigste virkemidlene.

Intervju med Stephanie om kunsten å gi slipp

For 5 år siden døde mannen til Stephanie foran øynene hennes etter de kom til topps på en fjelltur.I dette intervjuet forteller hun om hvordan det var å være emosjonelt paralysert i fire år før hun fikk hjelp av meg til å gi slipp på traumaet bla. gjennom tilgivelse.Det tok kun noen få måneder før hun fikk livsgnisten, humøret og livslysten tilbake igjen.

Intervju med Camilla om veien ut av 8 år med utbrenthet

Da Camilla kom til meg hadde hun vært utbrent i 8 år. Med systemet som jeg beskriver i Podkast nr. 2 kunne hun starte å jobbe etter ca. 3 måneder.

Intervju med Else Karin om veien ut av utbrenthet ved hjelp av naturen

«Etterhvert som ukene gikk opplevde jeg den indre roen mer og mer intensivt. Stemmen som sa mer og mer stilnet og livet mitt ble snudd opp ned på en positiv måte. Jeg kuttet ut seminarer som var planlagt, sa nei til nye klienter og prosjekter med bla. huset jeg bor i uten å ha frykt eller dårlig samvittighet. For meg var dette et mirakel – stemmen som hadde jaget meg i så mange år var borte! Jeg følte for første gang en grunnleggende indre fred i livet mitt»

Artikler som det ble referert til under podcasten.

Seminarer og utdannelser

Klikk her for en oversikt over alle seminarer og utdannelser jeg gir i Norge

Relaterte artikler

Ble frisk av kronisk sykdom med avføring! Gjorde slutt på 40 års med smerter med FMT behandlinger

Vestlig skolemedisin er på randen av en revolusjon i forståelsen og helbredelsen av kroniske og uhelbredelige sykdommer, som morbus Crohn, ulcerøs kolitt, multippel sklerose (MS), Parkinson, Alzheimer, autoimmune sykdommer og kronisk utbrenthet (ME). En noe «utradisjonell» metode hvor man bruker menneskelig avføring har nemlig vist seg å være et meget effektiv probiotikum.

Kommentarer